ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در حال حاظر از چه اینترنت سکوریتی استفاده می کنید ؟

vtn54
28-04-2007, 11:57
سلام به همه دوستان عزیز

این نظر خواهی برای تعیین میزان استفاده از هر کدام ازاینترنت سکوریتی های بالا و محبوبیت هر کدام میان کاربران این

انجمنمی باشد .این نظر خواهی در مورداینترنت سکوریتی ها می باشد و برای دوستانی که ازآنتی ویروس و فایروال

مجزا استفاده می کنند یک نظرسنجی جداگانه وجود دارد .دوستان عزیز لطفا فقط به یکاینترنت سکوریتی رای بدهید و

کسانی که از آنتی ویروس دیگری روی سیستمشان استفاده می کنند فقط به آن چیزی که به صورت فعال از آن

استفاده می کنند رای بدهند .

با تشکر از همکاری همه دوستان عزیز

Viren
30-04-2007, 08:21
سلام
من الان روی سیستم Kaspersky InterNet Security دارم.ولی راستش راضی نیستم.من Zone Alarm رو قبول دارم و بعدش هم McAfee
من به Zone Alarm رای دادم
F-Secure هم خیلی قدرتمند هست ولی Firewall نداره.به دوستان پییشنهاد می کنم حتما یکبار F-Secure رو امتجان کنند.

j0l6
30-04-2007, 08:57
من اخرین ورژن انترنت سکیوریتی کاسپر و فایروال Outpost رو رو سیسیتم دارم با هم جورن و مشکلی ندارن فقط کاسپر بعضی مشکلات رو در وب گردی به وجود میاره به خاطر سخت گیری هاش البته این ورژن این جوریه ورژن قبلی خیلی راحت تر بود

amironline
30-04-2007, 09:16
من از AVG Internet Security 7.5 استفاده میکنم
خیلی خوبه مخصوصا اگه آپدیت بشه

toadstool
30-04-2007, 22:39
منم AVG Internet Security 7.5 رو واقعا قبول دارم

مي تونم بگم چيزي كمتر از Kaspersky نداره حتي در بعضي موارد بهتره

nightmare
30-04-2007, 22:47
جای Microsoft ISA Server
ESET Smart Security محصول جدید NOD32 !!! ...
خالیه .

ولی خوب در نبود اینا ، Zonealarm .
هم سابقه اش ، هم قدرتی که داره . ورژن هفتش رو هم رو سایت تست کردم ، عالی بود .

تا بعد ...

D o l f i n
01-05-2007, 08:48
من كه فعلا از نورتون آنتي ويروس استفاده ميكنم ولي اگه بخوام اينترنت سكوريتي استفاده كنم اول نورتون بعد زون آلارم

vtn54
01-05-2007, 20:03
جای Microsoft ISA Server
ESET Smart Security محصول جدید NOD32 !!! ...
خالیه .

ولی خوب در نبود اینا ، Zonealarm .
هم سابقه اش ، هم قدرتی که داره . ورژن هفتش رو هم رو سایت تست کردم ، عالی بود .

تا بعد ...

دوست من

منظور این نظرخواهی انتخاب بهترین اینترنت سکوریتی نیست بلکه منظور آن محصولی است که روی سیستم شما نصب

است درضمن ESET Smart Security هنوز در هرحله بتا است Microsoft ISA Server هم که اینترنت سکوریتی نیست .

محمد مهندس
05-05-2007, 14:48
بهترین اینترنت سکوریتی زون آلارم هست

caspian
08-05-2007, 10:00
من kaspersky internet security را با zone alarm internet security نصب کردم.اوایل با هم دعواشون میشد اما حالا با هم کنار اومدن
به نظر من zonealarm فایروالش قویه اما آنتی ویروسش زیاد جالب نیست و کاسپر برعکس

vtn54
08-05-2007, 15:56
من kaspersky internet security را با zone alarm internet security نصب کردم.اوایل با هم دعواشون میشد اما حالا با هم کنار اومدن
به نظر من zonealarm فایروالش قویه اما آنتی ویروسش زیاد جالب نیست و کاسپر برعکس

دوست من

کار شما اشتباه است نصب دو اینترنت سکوریتی همزمان هیچ حسنی ندارد ( مخصوصا اگر این دو تا اینترنت سکوریتی زون آلارم

و کاسپرسکی باشند چون خود زون آلارم از انجین کاسپرسکی استفاده می کند یعنی شما دو تا آنتی ویروس

کاسپرسکی را همزمان روی سیستمتان نصب کرده اید :blink: ) و از آن طرف معایب زیادی دارد چون نصب همزمان دو

فایروال همزمان روی یک سیستم هیچوقت درست نیست چون در کار یکدیگر اختلال ایجاد می کنند و سیستم شما عوض

امن تر شدن آسیب پذیرتر می شود .با نصب دو فایروال و دو آنتی ویروس به طور همزمان روی یک سیستم , سرعت

سیستم کاهش یافته و منابع سیستم به هدر می روند.شما اگر می خواهید از آنتی ویروس کاسپرسکی و فایروال زون آلارم

استفاده کنید هر دو اینترنت سکوریتی را آنیستال کرده و آنتی ویروس کاسپرسکی و فایروال زون آلارم را روی

سیستمتان نصب کنید.

Viren
09-05-2007, 01:42
من الان Avira Security Suite رو نصب کردم و فعلا راضی هستم.

caspian
09-05-2007, 08:25
دوست من

کار شما اشتباه است نصب دو اینترنت سکوریتی همزمان هیچ حسنی ندارد ( مخصوصا اگر این دو تا اینترنت سکوریتی زون آلارم

و کاسپرسکی باشند چون خود زون آلارم از انجین کاسپرسکی استفاده می کند یعنی شما دو تا آنتی ویروس

کاسپرسکی را همزمان روی سیستمتان نصب کرده اید :blink: ) و از آن طرف معایب زیادی دارد چون نصب همزمان دو

فایروال همزمان روی یک سیستم هیچوقت درست نیست چون در کار یکدیگر اختلال ایجاد می کنند و سیستم شما عوض

امن تر شدن آسیب پذیرتر می شود .با نصب دو فایروال و دو آنتی ویروس به طور همزمان روی یک سیستم , سرعت

سیستم کاهش یافته و منابع سیستم به هدر می روند.شما اگر می خواهید از آنتی ویروس کاسپرسکی و فایروال زون آلارم

استفاده کنید هر دو اینترنت سکوریتی را آنیستال کرده و آنتی ویروس کاسپرسکی و فایروال زون آلارم را روی

سیستمتان نصب کنید.
از راهنمایی شما ممنونم.الان درستش می کنم.مرسی:20:

toadstool
09-05-2007, 09:51
من الان Avira Security Suite رو نصب کردم و فعلا راضی هستم.

دوست عزيز مي خواستم بدونم

براي Avira Security Suite كركي داريد كه بدون مشكل آپديت بشه ؟؟؟

يكي هست كه ميزنه تا 2011 اعتبار داره ولي با اون آپديت نميشه

nightmare
09-05-2007, 16:10
دوست من

منظور این نظرخواهی انتخاب بهترین اینترنت سکوریتی نیست بلکه منظور آن محصولی است که روی سیستم شما نصب

است درضمن ESET Smart Security هنوز در هرحله بتا است Microsoft ISA Server هم که اینترنت سکوریتی نیست .

بابت اینکه به اشتباه فکر کردم اینجا انتخاب بهترین Internet Security هست ، از همگی معدرت می خوام .

خوب دوست عزیز در مورد ESET، یعنی تمام بقیه Internet Security ها که معرفی کردین تا به حال تو مرحله بتا نبودن ؟

Microsoft ISA Server هم توی شبکه ، Internet Security قوی هست . ( توی شبکه داریم ازش استفاده می کنیم . به خاطر همین اسمش رو اوردم .) راستی اینم کامل کلمه ی ISA :

Internet Security and Acceleration

تا بعد ....

V A H I D
09-05-2007, 16:15
سلام
کتمپیوتر من فعلا فی امان الله هست !
اینترنت سکیوتری و انتی ویروس هم دارم (ولی نصب نیست):31:
چی نصب کنم بهتره؟

H@mid-Vista
10-05-2007, 20:12
با كاسپين موافقم

caspian
27-10-2007, 09:35
الان بهترین اینترنت سکیوریتی دنیا چیه؟

s_a_m4000
27-10-2007, 09:53
الان بهترین اینترنت سکیوریتی دنیا چیه؟
سلام.
تا اونجایی که اطلاع دارم و آمار و ارقام هم میگن Kaspersky هستش.
من خودمم از اون استفاده می کنم از هر نظر عالیه.

caspian
27-10-2007, 15:34
من اعتبار سایت toptenreviews را نمیدونم اما اونجا اینجوری میگه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید

Jalal
27-10-2007, 15:47
سلام

فعلا F-Secure Internet Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

caspian
28-10-2007, 05:49
#1 BitDefender Internet Security
#2 McAfee Internet Security
#3 Norton Internet Security
#4 CA Internet Security
#5 F-Secure Internet Security
#6 PC-cillin Internet Security
#7 Panda Internet Security
#8 Norman Internet Control
#9 ZoneAlarm Internet Security
#10 Kaspersky Internet Security
#11 PC Security Shield
منبع:toptenreviews
نظر دوستان چیه؟

toadstool
28-10-2007, 10:22
#1 BitDefender Internet Security
#2 McAfee Internet Security
#3 Norton Internet Security
#4 CA Internet Security
#5 F-Secure Internet Security
#6 PC-cillin Internet Security
#7 Panda Internet Security
#8 Norman Internet Control
#9 ZoneAlarm Internet Security
#10 Kaspersky Internet Security
#11 PC Security Shield
منبع:toptenreviews
نظر دوستان چیه؟

دوست عزیز

بار ها در تاپیک های مختلف در مورد نتایج سایتی که شما گذاشتید بحث شده

و عده زیادی از دوستان معتقدند که نتایج این سایت قابل اعتماد نیست

و ممکنه این سایت برای تبلیغات از یک آنتی ویروس بیشتر حمایت کنه

(از زمانی که من با این سایت آشنا شدم همیشه بیت دیفندر اول بود در حالی که شاید

بهترین آنتی ویروس یا بهتر بگم اینترنت سکوریتی نباشه)

و البته ممکنه بعضی از اطلاعاتی که داده کاملا صحیح نباشه

والبته یک نکته دیگه هم اینه که یکی از معیار هایی که تو این سایت در نظر گرفته شده

قیمت هست که خب تو ایران (حداقل) مفهومی نداره

majid20
29-10-2007, 15:51
من قبلا از اینترنت سکیوریتى Norton و McAfee و Pc-Cillin و Panda استفاده کردم که بین اونها McAfee ازهمه قویتر عمل میکرد (حیف که مشکل آپدیت داشت) و Panda واقعا مزخرف بود.:18:
اما با اومدن ورژن Kaspersky Internet Security 7 کاملا از اون راضى هستم و از نظر خودم یه سر و گردن از بقیه برتره ( حداقل بین اونایى که من ازشون استفاده کردم) البته اونایى که ورژن 6 کاسپرسکى رو دارند حتما برن سراغ ورژن 7 که خیلى از معایب نسخه قدیم در اون برطرف شده.:31:

caspian
30-10-2007, 05:13
من قبلا از اینترنت سکیوریتى Norton و McAfee و Pc-Cillin و Panda استفاده کردم که بین اونها McAfee ازهمه قویتر عمل میکرد (حیف که مشکل آپدیت داشت) و Panda واقعا مزخرف بود.:18:
اما با اومدن ورژن Kaspersky Internet Security 7 کاملا از اون راضى هستم و از نظر خودم یه سر و گردن از بقیه برتره ( حداقل بین اونایى که من ازشون استفاده کردم) البته اونایى که ورژن 6 کاسپرسکى رو دارند حتما برن سراغ ورژن 7 که خیلى از معایب نسخه قدیم در اون برطرف شده.:31:
کاسپر 2007 خیلی خوبه اما لاسنس کی معتبر نداره:41:

MAXXX
30-10-2007, 05:38
من از Bitdefender استفاده میکنم زیاد با آنتی ویروسش حال نمیکنم ولی فایر وال خیلی جالبی داره که میشه باهاش مدیریت بسیار خوبی رویه درگاههایه کامپیوتر داشت و رابط کاربریش هم به نظر من اگه نگم بهترین جزو بهترین هاست
ولی در میون آنتی ویروس ها avg کارش درسته

toadstool
30-10-2007, 08:43
من از Bitdefender استفاده میکنم زیاد با آنتی ویروسش حال نمیکنم ولی فایر وال خیلی جالبی داره که میشه باهاش مدیریت بسیار خوبی رویه درگاههایه کامپیوتر داشت و رابط کاربریش هم به نظر من اگه نگم بهترین جزو بهترین هاست

با AVG موافقم

من هم تا یکی دو ماه پیش از AVG اینترنت سکیوریتی استفاده می کردم ولی الان دیگه سریالی که موجود بود

بلاک لیست شده و چون سریالی نیافتم بی خیالش شدم و زدم تو کار NOD32 AV 3.0 + Comodo Firewall

هر چند AVG رو خیلی دوسش داشتم حتی با توجه به این که تو اکثر تست آنتی ویروسها نتایجش خیلی عالی نبود

ولی من خیلی ازش راضی بودم حتی به نظر من از KIS و Bit IS و Zon IS و خیلی های دیگه بهتر کار می کرد

dizgah
24-11-2007, 21:48
منم از ترکیب آنتی ویروس ناد32 با محافظ اینترنت زون آلارم استفاده میکنم

asimaa11@yahoo.com
25-11-2007, 00:32
ویروس یاب ناد32+دیواره ی آتش زون آلارم+ضد جاسوس کومودو!

smohs
03-01-2008, 21:48
من kaspersky internet security رو سيستمم نصبه همونطور كه مي دونيد كار آنتي ويروسي هم مي كنه. يعني به نظرتون آنتي ويروس هم در كنارش نصب بكنم؟ اصلا آنتي ويروس چه كارهايي مي كنه كه اينترنت سكيوريتي نمي كنه؟

zhina_gian
09-01-2008, 08:14

نظر من دقیقا بر عکس نظر شماست. بیت دفندر آنتی ویروس خوبی داره اما فایروال بسیار ضعیفی رو داره.
هر چند که بیت دفندر رم زیادی رو مصرف میکنه و من به این دلیل نصبش نکردم. اما انجین خوبی برای شناسایی
ویروسها داره و از AVG خیلی پیشرفته تر و قویتره.