PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Adsl: تو رو خدا کمکم کنید؟ می خوام Adsl بخرم

sajjad kharrazi
27-04-2007, 12:28
من یه چند وقتیه تو فکر خرید اینترنت ADSL افتادم و می دونم قضیه از چه قراره؟چند تا سوال دارم؟

1) قیمت اولیه خرید اینترنت ADSL چقدره؟ (با سرعت 1Mbs یا 2Mbs) اگه سرعت رو زیادی بالا گفتم بهم تذکر بدید. آخه من دو تا کافی نت رفتم همین سرعت رو داشتن 1Mbs
2) هر ماه چقدر باید پرداخت کنم؟
3) اگر در ماه هیچ استفاده ای نکنم بازم باید پول بدم؟
4) آیا پول ماهیانه ای که باید بدم به مقدار ساعتی که استفاده کردم ربط داره؟ (مثلا یک ماه 2 ساعت استفاده کنم، یک ماه 60 ساعت)
5) اگه یه بار بخرم تا آخر عمر ADSL رو دارم؟
6) آیا روی قبض تلفن پول می اندازه؟ (منظورم آبونمان نیست، منظورم مکالمه درون شهری)
7) کدام شرکت رو پیشنهاد می کنید؟

J A V I D
27-04-2007, 12:41
من یه چند وقتیه تو فکر خرید اینترنت ADSL افتادم و می دونم قضیه از چه قراره؟چند تا سوال دارم؟

1) قیمت اولیه خرید اینترنت ADSL چقدره؟ (با سرعت 1Mbs یا 2Mbs) اگه سرعت رو زیادی بالا گفتم بهم تذکر بدید. آخه من دو تا کافی نت رفتم همین سرعت رو داشتن 1Mbs
2) هر ماه چقدر باید پرداخت کنم؟
3) اگر در ماه هیچ استفاده ای نکنم بازم باید پول بدم؟
4) آیا پول ماهیانه ای که باید بدم به مقدار ساعتی که استفاده کردم ربط داره؟ (مثلا یک ماه 2 ساعت استفاده کنم، یک ماه 60 ساعت)
5) اگه یه بار بخرم تا آخر عمر ADSL رو دارم؟
6) آیا روی قبض تلفن پول می اندازه؟ (منظورم آبونمان نیست، منظورم مکالمه درون شهری)
7) کدام شرکت رو پیشنهاد می کنید؟

1. الان به كاربراي خونگي سرعت بالاتر از 128 نمي دن ... (به صورت دانلود نامحدود ) هزينه اوليه اين 128 هم يه چيزي تو مايه هاي 40 ، 45 پول مودمه بقشم هزينه اشتراك ماهانه كه به عنوان مثال دي اس الي كه من الان استفاده مي كنم ماهانه 25 تومن هزينشه !
2. هم پاسخ داده شد بستگي به سرويس داره قيمتي كه ماهانه بايد پرداخت كنيد .
3. بله اگه استفاده نكنيد و بخوايد داشته باشيد بايد پولشو پرداخت كنيد البته اگه مدت زمان زيادي نخواين استفاده كنيد مي تونيد خط رو رانژه نگه داريد و فقط هزينه رانژه رو ماهانه پرداخت كنيد كه يه چيزي تو مايه هاي 3 ،4 تومنه ... ولي براي استفاده مجدد بايد سرويستون رو فعال كنيد .
4.نه به مقدار ساعت ربط نداره
5. مودمشو داري ولي هزينه اشتراك رو ماهانه بدي ...
6. نه ، پولي رو قبض تلفن بابت اينترنت نمي آد و تلفن شما آزاده و همزمان با استفاده از اينترنت مي توني زنگ هم بزني اينور اون ور يا بهت زنگ بزنن
7. من جايي رو پينهاد نمي كنم !

morteza_k
27-04-2007, 12:46
سلام

الان به كاربراي خونگي سرعت بالاتر از 128 نمي دن ...

تا 1 مگ سرعت رو می دن میگن غیر قانونی هست ولی شما پول بده بگیر.
موفق باشی.

casper66m
27-04-2007, 12:46
با سرعت 1Mbs یا 2Mbs) اگه سرعت رو زیادی بالا گفتم بهم تذکر بدید. آخه من دو تا کافی نت رفتم همین سرعت رو داشتن 1Mbs
اون سرعت بین چندتا کامپیوتر تقسیم شده
برای خونه که یک کامپیوتره زیاده

Mohsen khan
27-04-2007, 12:53
برای خونه 128 کافیه
همون 64 هم کفایت می کنه

J A V I D
27-04-2007, 16:24
آقا شما همش مي گين بالاي 128 هم مي دن والا به ما كه ندادن .... فقط اون شركت هايي كه محدوديت دانلود دارن بالاي 128 مي دن كه بدرد نمي خوره !
برا خونه اگه دانلودي زياد داري 256 خوبه اگه بهت بدن !

pesar_tanha
27-04-2007, 21:46
يه سري از شركت ها ماهيانه 10 000 ميگيره اون اي دي اس ال مگه فرق ميكنه با اين كه شما ماهيانه 25000 تومان پرداخت ميكنيد؟

J A V I D
27-04-2007, 21:53
بله فرق مي كنه فرقشم اينه وقتي من 25 تومن مي دم محدوديت دانلود ندارم ولي اون شركتي كه ده تومن مي گيره محدوديت دانلود داره يه جاي كارش مي لنگه ! طبق تجربه گفتم اين حرفم رو

موفق و پيروز باشيد

جاويد

*Batman*
28-04-2007, 04:44
فرضا ما دو ماه اکانت خریدیم و استفاده کردیم.
حالا برای مدت 1 ماه نمیخوام مصرف کنم. چکار باید بکنم؟

*Batman*
28-04-2007, 04:44
پست تکراری حذف شد.

irgoogle_ir
29-04-2007, 01:45
فرضا ما دو ماه اکانت خریدیم و استفاده کردیم.
حالا برای مدت 1 ماه نمیخوام مصرف کنم. چکار باید بکنم؟

بستگی به شرکتی داره که ازش سرویس میگیرید.
معمولا می پرسند اگه بگید یک ماه نمیگیرم بعد دوباره میگیرم شما در رانژه ی همون شرکت میمونید بدون اینکه هزینه ای بدید و هر وقت خواستید دوباره هزینه رو پرداخت میکنید.

*Batman*
01-05-2007, 03:21
ممنون از راهنماییتون.