مشاهده نسخه کامل
: Hibernate
آيا خاموش كردن كامپيوتر به وسيله Hibernate به مدت زياد براي كامپيوتر مشكل ايجاد مي كنه؟
با تشكر مهران :arrow:
مشکل که ایجاد نمی کنه ولی این کار رو نکن بهتره :wink:
يعني شما ميگي Hibernate با ترن آف فرقي نداره؟
drweblog
31-07-2005, 14:49
سلام مهران جان
نه عزيزم چه كسي گفته كه hibernat با turn off كردن فرق نداره كلي هم فرق داره
hibernat يك نمونه از stand by كردن است شما ميتوني اين رو امتحان كني به اين صورت كه مثلا يك صفحه رو در كامپيوترت باز كن بعد اونو minimize كن حالا سيستمت رو hibernat كن وقتي كه سيستمت خاموش شد دوباره اون رو روشن كن مي بيني كه اولا با همان ويندوزي كه قبل از hibernat كردن كار مي كردي بالا اومدي دوما صفحه اي كه شما قبلا باز كردي و minimize كردي نيز همچنان به صورت minimize شده وجود دارد.اميد وارم كه تفهيم شده باشد اگر توضيح بيشتري خواستي بگو تا برايت بگذارم :wink: :lol: :D
hibernat اطلاعات داخل رم دستگاه را بر روی هارد کپی می کنه و موقعی که می خواد سیستم را روشن کنه اطلاعات ذخیره شده رو می ریزه روی رم
ولی turn off کاملا دستگاه رو خاموش می کنه . اگه یه جستجو تو انجمن کنی اطلاعات کاملتری پیدا می کنی :wink:
چرا فرق میکنن فرقشم دوستان گل توضیح دادن دیگه :)
پس مشكل ايجاد ميكنه ؟ آره ؟
کامپيوتر را در خواب فرو مي برد و دوباره بيدار مي کند
براي اين کار Start>Shut down>Hibernate و يا Task manager>Shut down>Hibernate را انتخاب کنيد
تنظيمات اين عمل در Control panel>Power options>Hibernate انجام مي شود
اين آقا يه سوال ديگه پرسيده :arrow: :arrow:
اين آقا يه سوال ديگه پرسيده :arrow: :arrow:
سلام به مدیر آرشی .
من هم در همین حد توضیح دادم که این کلا چی هست و کجا هست در مورد سوال ایشون اطلاعی ندارم من در همین حد در جهت موضوع توضیح دادم.
:D
Hamed_P30
31-07-2005, 22:41
سلام
من هم سيستم رو زياد Hibernate ميكنم امكان داره سيستم دچار مشكل بشه ؟
چند وقت پيش هم سيستم Hibernate نميشد مجبور شدم ويندوز رو عوض كنم.
در منطق به نظر نمي رسه مشكلي ايجاد كنه حتي اگه تكرار هم بشه ولي ممكنه در عمل و تجربه مشخص بشه كه مشكل هم ايجاد ميكنه
شما استفاده كن اگه به مشكل برخوردي به ما هم بگو تا برا ما تجربه بشه :wink:
هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه فقط دوباره كه سيستم بالا مي ياد سرعت كمتر ميشه چون بسياري از كارها و اطلاعات اظافي به رم منتقل شده اند كه العان ديگر كارايي ندارند.
siavash alavi
17-08-2005, 01:29
دوستان عزيز سلام
اين كار براي سيستم هيچ ضرري ندارد
در اين حالت مدت خاموش بودن سيستم هم مهم نيست
Amir_P30
17-08-2005, 19:40
در انجمن مقالات راجع بش نوشتم
به تاپيك فهرست مقالات مراجعه كنيد
Kolubive
18-01-2006, 16:43
من از نرم افزار System mechanic 6 pro استفاده می کنم زمانی که سیستم رو در حالت Hibernat قرار می دم , و وقتی سیستم رو دوباره روشن می کنم , system guard نرم افزار فوق الرت می ده
این منو یه ذره به شک انداخته
چون خود مایکروسافت نمی یاد یه امکانی به ویندوز بده که اونو دچار مشکل کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.