مشاهده نسخه کامل
: چند مشكل با N73
Hot_birds
27-04-2007, 07:35
سلام
من چهار تا مشكل كوچيك با موبايلم دارم.
1- چه طوري هنگام عكس گرفتن صداي عكس گرفتن رو قطع كنم؟ (حتي رو Silent هم باشه بازم صدا ميده)
2- چه طوري صدايي رو كه وقتي فيلم ميگيري روقطع كنم؟
3- چه طوري بيش از يك دقيقه صدا ضبط كنم؟:19:
4- چه طوري فلاش رو به طور كامل خاموش كنم؟ (با اين كه تويه تنظيمات فلاش رو خاموش مي كنم بازم فلاش ميزنه اما كمتر از قبل؟:18:
ممنون
Hamid110
27-04-2007, 16:07
سلام . .
دوست عزیز و گرامی . . طرح مشکلات و سوالات در مورد این گوشی . . در تاپیک زیر . .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید . .
tcom_mobile
27-04-2007, 18:52
دوست عزيز شما نفرماييد من 4 تا مشكل دارم بگو 4 چيز رو بلد نيستم يوهوي دوستان ناراحتي مي شن و فكر مي كنن ان73 زبونت لال 4 تا مشكل داره
1.بايد بري تو پرفايل مثلا پروفايل Silent بعد بري Customizeيا همون personalizeرو انتخاب كني بعد قسمت warning soundsيا نمي دونم شبيه اين بلاخره warning داره رو آف OFFكني اميدوارم كه بتوني. آره تومي توني
2.والا وقتي كاور رو مي كشي پايين ومي زني تو قسمت ويديو قسمت sETTING رو انتخاب كن و قسمتي كه مربوط به RECORD AUDIOيا شبيه اين رو آف كن. (چون اين گوشي دستم نيست و نبوده همينجوري مي گم چون همينجوريه چون مي دونم كه همينجوره آخه جز همينجوري جور ديگه اي ناجور مي شه)
3.اونم بستگي به كاملاتت داره و بري قسمت SETTINGو قسمتي رو كه مي گه براي vOICE MAILمي خواي ظبط كني رو عوض كني به حالت نامحدود.
4. بايد توتنظيمات آف كني همين گرچه هر دفعه كه دوربين رو باز و بست مي كني مي ره به حالت AUTOولي خوب مي زنه كه مي زنه اوصولا نبايد بزنه اگه مي زنه عشقش مي كشه و مي زنه ملالي نيست گوييم بزن
Hot_birds
28-04-2007, 15:54
زبونت لال
اميدوارم كه بتوني. آره تومي توني
چون اين گوشي دستم نيست و نبوده همينجوري مي گم چون همينجوريه چون مي دونم كه همينجوره آخه جز همينجوري جور ديگه اي ناجور مي شه
اگه مي زنه عشقش مي كشه و مي زنه ملالي نيست گوييم بزن
اولا مواظب حرف زدنت باش
دوما دستت درد نكنه كه راهنمايي مي كني ولي بلد نيستي مجبوري
عزيز من همه اين كارا رو كه ميگي قبلا كردم
بي سواد كه نيستم
tcom_mobile
29-04-2007, 01:02
اوه اوه اوه افاده ها طبق طبق سگا به دورش وق وق
مواظب حرف زدنت باش ديگه چه صيغه ايه؟؟ الان ميان ban مي كنننت ها . تك ستاره
من هر چي گفتم درست بوده حالا شما نمي توني راش بندازي مشكل خودته
Saman-tci
29-04-2007, 09:30
در ضمن مواظب حرف زدنت با بقیه بچه ها باش
Saman-tci
29-04-2007, 09:33
.(چون اين گوشي دستم نيست و نبوده همينجوري مي گم چون همينجوريه چون مي دونم كه همينجوره آخه جز همينجوري جور ديگه اي ناجور مي شه)
همین جوری میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه ادم همین جوری الکی حرف میزنه؟؟ اخه مگه مجبوری که وقتی اطلاعات درباره گوشی نداری و اصلا تا حالا باهاش کار نکردی و به قول خودت تا حالا دستت نگرفتی الکی اون بنده خدا رو راهنمایی میکنی؟؟؟ ما اگه نخوایم شما درباره N73 نظر بدی کی رو باید ببینیم؟؟توی این سایت اینقدر ادم فنی و متخصص هست که اگه بخوان به راحتی میتونن بقیه رو راهنمایی کنن و مشکلشونو حل کنن. حداقل کسانی میتونن درباره مشکلات N73 حرف بزنن که خودشون داشتن یا دارن. اینجوری داری فکر بقیه رو منحرف میکنی. مثل اینکه باید با مافیا یه صحبتی بکنیم
Sasan Info
30-04-2007, 14:13
پس تاپيك معايب n73 رو گذاشتن برا چي ؟!!!
سلام
من چهار تا مشكل كوچيك با موبايلم دارم.
1- چه طوري هنگام عكس گرفتن صداي عكس گرفتن رو قطع كنم؟ (حتي رو Silent هم باشه بازم صدا ميده)
2- چه طوري صدايي رو كه وقتي فيلم ميگيري روقطع كنم؟
3- چه طوري بيش از يك دقيقه صدا ضبط كنم؟:19:
4- چه طوري فلاش رو به طور كامل خاموش كنم؟ (با اين كه تويه تنظيمات فلاش رو خاموش مي كنم بازم فلاش ميزنه اما كمتر از قبل؟:18:
ممنون
دوست من اون مشكل اولت مشكل همه ماست من هم هر كاري كردم قطع نشد.
نميدونم منظورت در مورد صدا چيه ولي اگه ميخواي صدا همراه فيلم ضبط نشه بايد به ستينگ بري واين گزينه يعني Audio recording رو offكني.
شما فكر نميكنم بتوني مدت زمان صداي ضبط شده رو زياد كني چون اين برنامه براي فرستادن پيامهاي كوتاه
ولي برنامه هايي است كه بتوني باهاشون مدت ضبط صدارو بالا ببري.
وقتي فلاش رو كامل خاموش كردي اون فلاش كم نور اخري دوربينت ميخواد بگه كه عكس گرفته شده و نورش اصلا تاثيري نداره!
اگه مشكلي باز داشتي ماهستيم!
tcom_mobile
01-05-2007, 14:23
همین جوری میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه ادم همین جوری الکی حرف میزنه؟؟ اخه مگه مجبوری که وقتی اطلاعات درباره گوشی نداری و اصلا تا حالا باهاش کار نکردی و به قول خودت تا حالا دستت نگرفتی الکی اون بنده خدا رو راهنمایی میکنی؟؟؟ ما اگه نخوایم شما درباره N73 نظر بدی کی رو باید ببینیم؟؟توی این سایت اینقدر ادم فنی و متخصص هست که اگه بخوان به راحتی میتونن بقیه رو راهنمایی کنن و مشکلشونو حل کنن. حداقل کسانی میتونن درباره مشکلات N73 حرف بزنن که خودشون داشتن یا دارن. اینجوری داری فکر بقیه رو منحرف میکنی. مثل اینکه باید با مافیا یه صحبتی بکنیم
ببين دوست عزيز هر چي گفتم درست بوده چون من روزي 2 يا 3 تا گوشي عوض مي كنم چون موبايل فروشي دارم ديگه بازم بگم؟ چون من ان95 هم دستم بوده 8800 هم داشتم 7280 هم دارم بازم بگم 8800 سيروكو هم داشتم فروختمش بازم بگم؟؟؟؟ درثاني بنده ترم آ×ر مهندسي مخابرات گرايش gsmهستم ديگه چقدر بگم آخه بابا. 8800 مشكل عمدش باتريشه كه زياد دوم نداره و ............
درثاني اين روزا مي شم همكار انجمن پس ياحق
Sasan Info
01-05-2007, 14:39
واااااااي من پوچ شدم :d
عزيز من شما تا حالا هيوندا ديدي اصلا تا حالا اسمش به گوشت خورده ؟
پس كمتر صحبت كن
tcom_mobile
01-05-2007, 18:58
هيوندا ديگه چيه سوسي جون؟؟
منظورت گوشيشه؟ نه نديدمش من روخط نوكيا وسوني اريكسونم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.