ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست راهنمایی

amir_w12
27-04-2007, 00:45
دوستان می تونن روشی را برای پاک کردن اطلاعات یه درایو بگن که قابل بازیابی نباشه چون من 20 بار هم فرمت کامل کردم ولی با برنامه های ریکاوری اطلاعتش قابل برگشته چون من 5 تا هارد دارم و می خوام بفروشمشون ولی با هر روشی که بگین رفتم ولی بازم میشه ریکاوریشون کرد اگه یه راه تست شده و غیر قابل برگشت هست لطفا توضیح بدین.

با تشکر.

anarchist60
28-04-2007, 18:42
امیر جان راستش منم دنبال جواب همین سوال هستم
اگه کسی روشی رو بلده ، راهنمایی کنه
البته خودم یه راه به نظرم رسید ولی امتحان نکردم
اینکه شما کل فضای هاردت رو با اطلاعات دیگه ای که هیچ ارزش بازیافت ندارن پر کنی و بعد فرمتش کنی
اینطوری اگه کسی بیاد و هارد رو recovery کنه به هیچ چیز دست نخواهد یافت
لطفا نظرتون رو در مورد این روش بگین + ایده های جدید!!؟

30rous
29-04-2007, 20:15
من گمون نمیکنم اگه اون درایو را از نو پارتیشن بندی کنی دیگه ریکاوری بتونه اطلاعاتش رو برگردونه. یک راه ساده تر هم فکر میکنم باشه بعضی برنامه های ریکاوری قابلیت پاک کردن کامل اطلاعات دیلیت شده را دارند ( لااقل به قول خودشون ) مثل ریکاوری که درون برنامه مکانیک ویندوز وجود داره .

pedram_ashena
29-04-2007, 20:28
برنامه هايي هستند كه هارد را غير بازيابي ميكنند.اگر مجموعه نرم افزار كينگ يا لرد را داشته باشيد به تعداد زيادي دارند.
به عنوان مثال windows washer ورژن 6. اين قابليت را تو يوتليتي اش داره.

pedram_ashena
29-04-2007, 20:33
لينك دانلود را گذاشتم.3 مگابايت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Diego
29-04-2007, 22:15
برنامه هايي هستند كه هارد را غير بازيابي ميكنند.اگر مجموعه نرم افزار كينگ يا لرد را داشته باشيد به تعداد زيادي دارند.
به عنوان مثال windows washer ورژن 6. اين قابليت را تو يوتليتي اش داره.
ضمن تایید حرف ایشون.
این برنامه ها دوباره روی اطلاعات قبلی بازنویسی میکنند و به همین علت اطلاعات قبلی غیر قابل بازیافت میشه.

zonealarm
07-05-2007, 20:20
دوست عزیز مردم مگه بیکارن بیان هارد بخرن بعد اطلاعات اونو بازیابی بکنن

البته بستگی داره اطلاعات چقدر برای بقیه قابل استفاده باشن

pedram_ashena
07-05-2007, 20:26
شما هاردي را كه فيلم و عكسهاي خانوادگيتون توش بوده با خيال راحت واگذار ميكنيد؟؟هر چند مطمئن هم اگر باشيد ولي باز احتمال ريكاوري هست.چه عمد و چه غير عمد.
حق دارد كه نگران باشد

Diego
07-05-2007, 22:59
دوست عزیز مردم مگه بیکارن بیان هارد بخرن بعد اطلاعات اونو بازیابی بکنن

البته بستگی داره اطلاعات چقدر برای بقیه قابل استفاده باشن
شاید به خاطر کنجکاوی....ببینن چه موزیک و عکس و کلیپهایی ازش میتونن بکشن بیرون.