مشاهده نسخه کامل
: این که میگن رو xbox لینوکس نصب کردن یعنی چی ؟
moslem.b
26-04-2007, 19:58
مگه xbox روش سیستم عامل نصب میشه ؟
راستش مسلم جان،
تو ایران چون 99 درصد گیمر های حرفه ای و همچنین همه برنامه نویس ها از xbox استفاده نکردن,هیچ کدوممون اطلاع دقیقی از اینکنسول بازی نداریم.بهتره جوابت رو تو سایتهای اینترنتی انگلیسی زبان پیدا کنی (البته اگه به فیلتر برخورد نکردی!!!)
piremard
27-04-2007, 08:12
دوست عزیز چرا که نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی روی "آتاری " همون کنسول قدیمی بازی هم لینوکس نصب می شه و حتی روی خود ساعت مچی شما
من خودم روی پی دی ای مدل اچ پی لینوکس نصب کردم
این نوع رفتارها رو در اصطلاح هک گدجت ها از نظر نرم افزاری می گویند
شما می تونید سایت اینترنتتون رو حتی با یک آتاری راه اندازی کنید البته این افراد مسلما خبره های گنو-لینوکس اند و نیز طراح سخت افزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایم پروژه این بود free60
برای دانلود و توضیحات اینجا برید :
موفق باشید
moslem.b
27-04-2007, 08:14
سزار جان متاسفانه به دلیل اینکه زبانم ضعیفه نمی تونم پیدا کنم بازم از شما ممنونم
moslem.b
27-04-2007, 08:18
مرسی رفیق از راهنماییت.این که می گی رو ساعت مچی هم میشه لینوکس نصب کرد اون وقت این لینوکس چه سودی داره مثلا" چه کاری انجام میده ؟ کار خاصی رو انجام میده ؟
moslem.b
27-04-2007, 08:43
یه چیز دیگه این پی دی ای که گفتی چیه ؟
piremard
27-04-2007, 10:04
مرسی رفیق از راهنماییت.این که می گی رو ساعت مچی هم میشه لینوکس نصب کرد اون وقت این لینوکس چه سودی داره مثلا" چه کاری انجام میده ؟ کار خاصی رو انجام میده ؟
بیشتر جنبه ی تحقیقاتی داره اما این زمینه ای میشه که تولیبد کنند گان ابزارهای تخصصی مثلا پروژه های امنیتی نظامی " دارپا" بتونند یک ابزاری بسازند که با توجه به امکانات گنو-لینوکس بتونه کارایی یک کامپیوتر جیبی با توان پردازش و امکانت شبکه رو داشته باشه
یعنی ابزارهای جاسسوسی اطلاعاتی پیشرفته برای نظامیان
ژاپنی ها و دوستاداران پزشکی هم از این نوع برای کنترل رباتیک استفاده می کنند
piremard
27-04-2007, 10:12
یه چیز دیگه این پی دی ای که گفتی چیه ؟
این نوعی پاکت پی سی هست "کامپیوتر جیبی" که سیستم عامل معمولا windows mobile هست
معمولا مردم اونو با PALM و Smartphone اشتباه می گیرند
این عکس مدل ی که من دارم : با ویندوز :
حالا لینوکس داره :
مسلم جان به لینکهای زیر یه سر بزن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - طریقه تبدیل xbox رو به یه کامپیوتر توضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - نصب لینوکس بر روی ایکس باکس
موفق باشی
tux-world
27-04-2007, 16:12
مسلم جان به لینکهای زیر یه سر بزن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - نصب لینوکس بر روی ایکس باکس
میکروسافت یه پک بیرون داده که اون نقص رو درست میکنه ؟ با این لینک باز هم میشه نصبش کرد ؟
دوست عزیزم من فقط تو نت سرچ کردم و نتایجش رو اینجا نوشتم
خودم متاسفانه ایکس باکس ندارم
فکر کنم کار کنه.به تاریخ نوشتن مقاله نگاه کن:
This page was last modified 20:08, 21 Mar 2007
moslem.b
27-04-2007, 23:16
جالبه خیلی جالب
اون چیزی که من استنباط کردم اینکه ما با نصب لینوکس و دستکاری کدهای اون باعث میشیم که یه سری امکانات رو با استفاده از هر سخت افزاری در اختیار داشته باشیم مثلا" بوسیله ی یک ساعت مچی بتونیم خیلی کارا بکنیم دقیقا" مثل همون چیزی که قبلا" تو فیلمها میدیدیم مثل باز کردن یه در رمز شده بوسیله ی یه ساعت که اون فقط با داشتن یه برنامه که یه سری کد های رمز شده در اختیار داره و فرستادن سیگنال های خاص باعث باز شدن قفل در میشه
حالا می فهمم چرا انقدر لینوکس محبوبه برنامه نویسا شده
واقعا" حیجان انگیزه یعنی روی هر سخت افزاریی ما میتونیم حداکثر استفاده رو داشته باشیم
ولی خوب یه بدی هم داره اونم این که فکر می کنم امنیت اینجوری صفر بشه خیلی را حت بشه به خیلی از دستگاه های امنیتی حمله کرد و . . .
moslem.b
27-04-2007, 23:18
piremard و سزار عزیز از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم
tux-world
28-04-2007, 12:54
ولی خوب یه بدی هم داره اونم این که فکر می کنم امنیت اینجوری صفر بشه خیلی را حت بشه به خیلی از دستگاه های امنیتی حمله کرد و . . .
دقیقا برعکس هستش . امنیت در این سیستم عامل ها به جز ویندوز اکثر مربوط به خرابکاری و خنگی کاربرا و دیتا سنترهاست و حالا بقیه هم شامل میشن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.