مشاهده نسخه کامل
: يك مشكل با ان 70
Mohammad_Ahrari
26-04-2007, 17:02
سلام دوستان
فقط كمكم كنيد
ممنون ميشم...
نگاه من ان 70 دارم و اتفاقا تا چند ساعت بيشم درست بود...مموري 1 گيگ روشه...من چند تا بازي روش نصبيدم بعدم هيچي...خوب بود اما يك دفعه ايي رفتم اس ام اس بزنم ديدم صفحه مياد بالا و تا ميام متنو بنويسم از اس ام اس خارج ميشه...بعدم ديدم هي ميزنه سيستم ارور...منو ارور و ...
مموري 512 كه تا چند روز بيش كاملا كار ميكرد روش انداختم بازم همون مشكل ...
بعد يك 256 هم كه تا چند ماه بيش روش كار ميكرد انداختم روش كاملا سالمه و كار ميده خفن...
حالا لطفا بگين اين چشه
خيلي حياتيه...
ممنون
roteal2007
26-04-2007, 19:38
سلام دوستان
فقط كمكم كنيد
ممنون ميشم...
نگاه من ان 70 دارم و اتفاقا تا چند ساعت بيشم درست بود...مموري 1 گيگ روشه...من چند تا بازي روش نصبيدم بعدم هيچي...خوب بود اما يك دفعه ايي رفتم اس ام اس بزنم ديدم صفحه مياد بالا و تا ميام متنو بنويسم از اس ام اس خارج ميشه...بعدم ديدم هي ميزنه سيستم ارور...منو ارور و ...
بعد يك 256 هم كه تا چند ماه بيش روش كار ميكرد انداختم روش كاملا سالمه و كار ميده خفن...
حالا لطفا بگين اين چشه
خيلي حياتيه...
ممنون
عزیز میتونی ورژن گوشیت رو به من بگی و اینکه یه بار مموری با خود گوشی فرمت کن ببین چی میشه
Sasan Info
26-04-2007, 23:30
دقيقا درسته بايد مموري كارت رو فرمت كني
tcom_mobile
27-04-2007, 00:52
دوست عزيز تقريبا شبيه اين مشكل برا منم پيش اومده بود ولي نه به حادي تو و نه به شمابه تو مي رفتم گالري مي بست.
مموري رو فرمت كن درست مي شه گوشيتم با كد7370 بي زحمت يه ري ستي بكني بدك نيست. بازم حل نشد فريم ويرشو آپ ديت كن بازم حل نشد گوشيتو بزار دم كوزه گرد و خاك نره توش
Mohammad_Ahrari
01-05-2007, 08:58
سلام دوستان
فرمت كردم تا حدي درست شده اما وقتي مسيجامو رو مموري كارت تنطيم ميكنم اس ام اس نه مياد و نه ميفرسته و تازه گالريمم لودش مياد كامل لود نميشه...
فكر كنم بيد آبديتش كنم....
سلام دوستان
فرمت كردم تا حدي درست شده اما وقتي مسيجامو رو مموري كارت تنطيم ميكنم اس ام اس نه مياد و نه ميفرسته و تازه گالريمم لودش مياد كامل لود نميشه...
فكر كنم بيد آبديتش كنم....
نیازی به فرمت نبود فقط باید دو یا سه برنامه یا بازی که نصب کرده بودی پاک میکردی تمام....
اما حال: باید گوشیتو یکبار دیگر با کد #7370#* ریست کنی درست میشه ... اما اگر بعد از ریست دیدی دوباره اس ام اس دریافت و ارسال نمیکنی این از کد شبکه است که باید ببری پیش یک حرفه ای یا امور مشترکین...حله:5:
:10: در مرام علی دوستی علی وار باش:8:
tcom_mobile
01-05-2007, 13:55
نه دوست عزيز با پاك كردن حل نمي شد
Amin_0913
02-05-2007, 13:02
نه دوست عزيز با پاك كردن حل نمي شد
منم یه 512 گرفتم فقط یه بازی کوچلو نصب کردم بعد دیگه هنگ میکرد و .......
اما یه بار که فرمت کردم دیگه تا الان مشگلی ندارم
Saman-tci
02-05-2007, 14:08
سلام دوستان
فقط كمكم كنيد
ممنون ميشم...
حالا لطفا بگين اين چشه
خيلي حياتيه...
ممنون
ببین محمد جان چند علت ممکنه داشته باشه اگه زیاد اهل بلوتوث بازی هستی یا زیاد برنامه و اهنگ و ... روی گوشیت ار طریق کابل میریزی و .... ممکنه این مشکل برات بوجود بیاد بهترین راهش اول فورمت کردن مموری کارت و بعد خود گوشیت هست چون بعضی ار ویروسها مستقیما روی گوشیت میشینن برای منم چند بار این مشکل بوجود اومده که باعث شده سرعت گوشی هم پایین بیاد و با یه فورمت کردن کاملا سرحال شده
mania2000
02-05-2007, 14:39
دوست عزيز n70 ظرفيت 1 گيگ راندارد. برنامه هايش به هم مي خورد.
tcom_mobile
02-05-2007, 16:00
اين حرف رو شما نفرمايد وقتي ما خودمون عمليش كرديم علاوه بر من خيلي ها خيلي خيلي.... هيچ مشكلي نمي ده و خود نوكيا نوشته كه ساپورت تا 1 شما با استناد به چه مدركي همچي مي فرماييد؟؟؟ درثاني ورژن فريم ويرتم چك كن
اين حرف رو شما نفرمايد وقتي ما خودمون عمليش كرديم علاوه بر من خيلي ها خيلي خيلي.... هيچ مشكلي نمي ده و خود نوكيا نوشته كه ساپورت تا 1 شما با استناد به چه مدركي همچي مي فرماييد؟؟؟ درثاني ورژن فريم ويرتم چك كن
نوکیا کی گفت که ما نشنیدیم...1گیگ برای ان 70 از نوع موزیک ایدیشن نه معمولی....مثل این که داخل یک وانت که تحملش 3تن بار 5 تن بریزن ....این بار شاید بتوانند باهاش ببرند اما این ماشین مهمان امروز و فرداش...:5:
tcom_mobile
05-05-2007, 23:36
نوکیا کی گفت که ما نشنیدیم...1گیگ برای ان 70 از نوع موزیک ایدیشن نه معمولی....مثل این که داخل یک وانت که تحملش 3تن بار 5 تن بریزن ....این بار شاید بتوانند باهاش ببرند اما این ماشین مهمان امروز و فرداش...:5:
ببين دوست عزيز نيا اينجا كه يه تيري در تاريكي زده باشي و دربري... قدم رنجه كن برو تو سايت نوكيا يا gsmarenaاونجا رو بخون بعد هاليت بشه اصلا كي گفته شما ندونسته بياي نظر بدي؟؟ ان70 معمولي با فريم وير بالاي 5 رم 1 گيگ و موزيكش 2 گيگ:31: (شوخي كردم اين لحن تندم فقط قصد مزاح بود و بس بدل نگيري)
Sasan Info
08-05-2007, 22:35
بابا جان اگه رو n70 مموري يه گيگ بذاري كار ميده ولي به روز !!!
Sasan Info
08-05-2007, 22:38
اين مشكلات شامل هنگ كردن كم شدن سرعت ارور هاي الكي بيرون آمدن بي دليل از برنامه ها الكي ريستارت شدن و حتي بعضي مواقع بالا نيومدن گوشي هنگام روشن كردن هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.