PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اهمیت دستور close در کار با فایلها

little_fantasy_Writer
25-04-2007, 12:29
سلام .
من دانشجوی نرم افزارم :2: و استاد درس ذخیره و بازیابی(:21: ) مون گفته که درباره اهمیت دستور close توی کار با فایلها تحقیق کنم. یه تحقیق علمی یعنی اگه این دستور نوشته نشه توی سیستم چه تغییرات بدی بوجود میاد . فکر می کنم در باره بافری که به فایلها داده می شه باشه . ولی کاملا درباره اش اطلاعات ندارم. لطفا کمکم کنید وقت زیادی ندارم . ممنون .:11:

_H2_
25-04-2007, 15:51
سلام
تا وقتی دستور Close اجرا نشود فایل باز است و امکان دسترسی دیگر برنامه ها به آن محدود است، مثلاَ نمیتوان یک فایل باز را Delete کرد، با اجرای دستور Close راه را برای دسترسی آسان دیگر پروسس ها به فایل را هموار میکنیم.

مقادیری که در فایل می ریزیم، به علت بهینه سازی و سرعت، مدیریت میشوند و در RAM نگه داشته میشوند،دستور Close آخرین ذخیره سازی ها را انجام میدهد و همه اطلاعاتی که هنوز ذخیره نشده اند را ذخیره میکند، بدون آن امکان دارد داده ها در فایل واقعی و هارد ریخته نشوند.

فایل باز منابع سیستم عامل را مصرف میکند، از جمله بافری برای سریعتر خواند و سریعتر نوشتن اطلاعات در RAM اختصاص میدهد و با دستور Close این منابع آزاد و مجدداَ در اختیار سیستم عامل قرار میگیرد.

درکل هرچه زمان باز بودن فایل کوتاه تر باشد، مطلوب تر است.

little_fantasy_Writer
26-04-2007, 21:39
ازت خیلی ممنونم.