ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Resident Evil 3: Nemesis

صفحه ها : 1 [2]

Layken
23-09-2009, 23:02
حالا کدوم یکی از این نسحه ها برای pc هم عرضه شده؟
خوب به غیر از 4و 5 3 هم واسه pc عرضه شده و بقیه من که تا حالا ندیدم
البته برای قسمت 2 چند بار با شرکتهای مختلف اومد ولی مش ناقص بود.

Squall Leonhart
24-09-2009, 08:49
ليست بازي هاي سري اويل ساخته شده براي كامپيوتر همراه با تاريخ انتشار و امتيازي كه گرفتند :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Reza Azimy_RW
24-09-2009, 11:05
من 1 و 2 و 3 و 4 و 5 ش رو برا پی سی داشتم

Squall Leonhart
28-09-2009, 11:18
اون كرم بزرگي كه توي قبرستون مياد رو بهتره با چي بكشم؟ پدر$%@ خيلي جون سخته!

Layken
28-09-2009, 12:49
اون كرم بزرگي كه توي قبرستون مياد رو بهتره با چي بكشم؟ پدر$%@ خيلي جون سخته!
خوب راههای زیادی هستش
یکی اینکه یه تیر برق اونجا هستش اونو بندازی برق کرمرو میگیره ..
یکی هم اینکه با شاتگان و مگنوم میمیره زیاد سخت نیست..

Squall Leonhart
29-09-2009, 11:28
كسي تا حالا نميسيس رو با كلت زده؟ من امروز زدمش. با 29 گلوگه كلت ميخوره زمين با 23 گلوله كلت بعدي خلاص ميشه! كلا با 52 گلوله كلت ميميره. اگه يادتون باشه توي حيات اداره پليس كه با هاش براي اولين بار روبرو ميشيم، اسلحه اي به غير از كلت و شاتگان نداريم كه با كلت راحت تر ميميره چون سريعتر هست. با اين كار تمام وسايلي رو كه در طي بازي ميده رو ميشه جمع كرد از جمله اون جعبه مهمات و پر از گلوگه رو كه آخرين وسيله اي هست كه ميده.

Layken
29-09-2009, 11:59
كسي تا حالا نميسيس رو با كلت زده؟ من امروز زدمش. با 29 گلوگه كلت ميخوره زمين با 23 گلوله كلت بعدي خلاص ميشه! كلا با 52 گلوله كلت ميميره. اگه يادتون باشه توي حيات اداره پليس كه با هاش براي اولين بار روبرو ميشيم، اسلحه اي به غير از كلت و شاتگان نداريم كه با كلت راحت تر ميميره چون سريعتر هست. با اين كار تمام وسايلي رو كه در طي بازي ميده رو ميشه جمع كرد از جمله اون جعبه مهمات و پر از گلوگه رو كه آخرين وسيله اي هست كه ميده.
اگه منظورت اون کلت معمولیه که نه زمانی که شاتگان داشتیم
با اون میزدم فرق کلش ...ولی بازم سخت بود زدنش..

Squall Leonhart
01-10-2009, 11:50
اگه منظورت اون کلت معمولیه که نه زمانی که شاتگان داشتیم
با اون میزدم فرق کلش ...ولی بازم سخت بود زدنش..

اشكال شاتگان اينه كه سرعتش خيلي كمه و بعد از شكليك كردن دوساعت طول ميكشه پوكه فشنگش رو خالي بكنه :27:كه خيلي وقت تلف ميكنه و نميسيس مياد و اگه شانس بياري فقط يه دونه ميخوابونه تو فرق سرت! :31:اگه هم شانس نياري ميگيره بلندت ميكنه!
ولي كلت سرعتش زياد هست و ميتوني يه دونه بزني بعد از سمت راست نميسيس فرار كني (چون چپ دست هست) و دوباره همين كار رو تكرار بكني :10:

Squall Leonhart
01-10-2009, 12:00
بالاخره دفتر خاطرات جيل رو هم گرفتم! :27:ولي چقدر توش پرت و پلا نوشته! :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

redfild
01-10-2009, 12:27
بالاخره دفتر خاطرات جيل رو هم گرفتم! :27:ولي چقدر توش پرت و پلا نوشته! :31:

Bingo ! :12::33:

من خودم که بشخصه هیچوقت این دفترچه رو گیر نیاوردم ! :20:

تو خاطراتش هم مقدمه چینی هست واسه بازی Umbrella Darkside Chronicles ، البته ظاهرا کاپکومی ها شخصیت محبوب Re1 یعنی بری بوردون Berry Borton رو جا انداختن و کلا فراموشش کردن :13:

Layken
01-10-2009, 12:46
من که خودم زیاد از جیل خوشم نیومده ...البته با وجود کلیر ...جیل میره دومی واسم
کلیر واقعا یک چیز دیگست...

Sha7ab
01-10-2009, 13:33
یه شاتگان با تیر آبی بود که فقط میخاییل تو بخش Mercenaries داشتش. کسی توی بازی تونسته به دستش بیاره؟

Squall Leonhart
01-10-2009, 13:52
یه شاتگان با تیر آبی بود که فقط میخاییل تو بخش Mercenaries داشتش. کسی توی بازی تونسته به دستش بیاره؟

براي اينكه فشنگ آبي شاتگان و فشنگ سياه كلت بسازي بايد اون قدر فشنگ معمولي بسازي تا جيل جون حرفه اي بشه و اينا رو توليد كنه كه محصول با كيفيت هستند! :31:

Sha7ab
01-10-2009, 15:04
براي اينكه فشنگ آبي شاتگان و فشنگ سياه كلت بسازي بايد اون قدر فشنگ معمولي بسازي تا جيل جون حرفه اي بشه و اينا رو توليد كنه كه محصول با كيفيت هستند! :31:
جدا" راهش اینه؟ نمیشه کمی بیشتر توضیح بدی؟:11:

Maggy_P
01-10-2009, 15:16
جدا" راهش اینه؟ نمیشه کمی بیشتر توضیح بدی؟:11:
شما وقتی مواد مهمات رو بدست میارید باید انقدر باهاش تیر بسازید تا جیل بتونه مهمات پیشرفته رو بسازه :46:

fazel graphic
10-10-2009, 12:34
با سلام
آقا جزو پیشکسوتان عرصه Evil 3 هستم حدود 10 سال پیش شب و روزم با این بازی میگذشت
حدودا 10 - 20 باری تا آخرش رفتم
جدیدا هوس کردم بنصبونمش
ولی یه جاش گیر کردم که اصلا یادم نمیاد باید چیکار کنم
اونم اونجاست که برای اون آسانسور یه باطری باید پیدا میکردیم
همه جا رو گشتم ولی باطری رو پیدا نکردم
رفقا کمک کنید

Layken
10-10-2009, 13:00
با سلام
آقا جزو پیشکسوتان عرصه Evil 3 هستم حدود 10 سال پیش شب و روزم با این بازی میگذشت
حدودا 10 - 20 باری تا آخرش رفتم
جدیدا هوس کردم بنصبونمش
ولی یه جاش گیر کردم که اصلا یادم نمیاد باید چیکار کنم
اونم اونجاست که برای اون آسانسور یه باطری باید پیدا میکردیم
همه جا رو گشتم ولی باطری رو پیدا نکردم
رفقا کمک کنید
سلام
باطری پشت اون مجسمه هستش که یک لوح مانندی روی دست مجسمه میزاری و مجسمه
می چرخه و باطری رو هست برمیدارید.
لوح اولیو برمیدارید از روی دست مجسمه میبرید یه جایی
که ازش اب میاد بیرون برق هم داره میزاری اونجا لوح کناریو برمی داری میاری میزاری روی همون مجسمه.

smallfrank
10-10-2009, 14:58
سلام
من بازی رو نصب کردم وقتی که اجرا میکنم بعد از انتخاب گزینه NewGame دموی بازی که تموم میشه و یه صفحه سیاه میاد که نوشته:
Farewell My Life
Farewell My Home
سیستم هنگ میکنه و باید ریست کنم
به نظر شما مشکل چیه؟

Squall Leonhart
11-10-2009, 08:47
سلام
من بازی رو نصب کردم وقتی که اجرا میکنم بعد از انتخاب گزینه NewGame دموی بازی که تموم میشه و یه صفحه سیاه میاد که نوشته:
Farewell My Life
Farewell My Home
سیستم هنگ میکنه و باید ریست کنم
به نظر شما مشکل چیه؟

ويندوزت چيه؟ اگه XP هست اين كار رو بكن :
بايد فايل dxdiag رو از مسير C:\WINDOWS\system32 پيدا كني و اجراش كني. بعدش از سربرگ Sound1 در Acceleration Level رو بزاري روي Basic

mostafa_gm
11-10-2009, 12:52
من که خودم زیاد از جیل خوشم نیومده ...البته با وجود کلیر ...جیل میره دومی واسم
کلیر واقعا یک چیز دیگست...
کلیر؟! اتفاقا من اصلا ازش خوشم نمیاد!
چون یه شخصیت فرعی هست به نظرم و یه غیر نظامی.
در عوض جیل شخصیت اصلی نسخه اول و سوم هست تازه پلیس هم هست! فکر میکنم همه اویل رو اولش با جیل و کریس شناختند.
jill valentine عشق من تو سری رزیدنت اویل بوده و هست.:10:

mostafa_gm
11-10-2009, 12:55
Bingo ! :12::33:

من خودم که بشخصه هیچوقت این دفترچه رو گیر نیاوردم ! :20:

تو خاطراتش هم مقدمه چینی هست واسه بازی Umbrella Darkside Chronicles ، البته ظاهرا کاپکومی ها شخصیت محبوب Re1 یعنی بری بوردون Berry Borton رو جا انداختن و کلا فراموشش کردن :13:
barry burton (اگه درست نوشته باشم) تو همین نسخه سه خلبان هلیکوپتری هست که جیل و کارلوس رو سوار میکنه و باهاش قبل از انفجار شهر فرار می کنن.

Layken
11-10-2009, 14:09
(اگه درست نوشته باشم) تو همین نسخه سه خلبان هلیکوپتری هست که جیل و کارلوس رو سوار میکنه و باهاش قبل از انفجار شهر فرار می کنن
اخرش که فقط 2 نفر توی هلیکوپتر بودند بری کدوم بود.؟

Kaptian Black
11-10-2009, 19:43
آقا با دیدن این تایپیک گفتیم یاد گذشتیه کنیم :31: ولی این فیوزه لعنتی رو یادم نیست کجا بود ! :2: Plz help

mostafa_gm
11-10-2009, 22:11
خوب پایان این بازی 2 مدل داشت یکی این که کارلوس خودش میاد با هلیکوپتر ..
دیگری که یک مرد سیبلو هم بود میاد می برشون ولی من هیچ شباهتی بین او و Barry ندیدم.
همون یارو، سبیلو نبود ریش داشت و همین بابا بری برتون بود. البته منم اون موقع نفهمیدم ولی سالهای بعد که داستان رو پیگیری می کردم توی سایتهای مربوطه و خوندن تاریخچه اویل متوجه شدم که خودش بود.
ولی سال 2001 یه نسخه به اسم RE Gaiden برای کنسول Game Boy Color ساخته شد که همین برتون یکی از کاراکتر های کمکی اون بود.

Layken
11-10-2009, 23:13
آقا با دیدن این تایپیک گفتیم یاد گذشتیه کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی این فیوزه لعنتی رو یادم نیست کجا بود ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Plz help

کدوم فیوز منظورتون فیوز ماله قطار رو میگی...؟؟؟
خوب اون 3 تا چیز میخواد..
1-oil یا همون بنزین خودمون
2- یدونه فیوز که وقتی باطریو گذاشتی و یک اسانسور راه میفته میری به یه جایی که مثل نیروگاه برق هست
یدونه فیوز اونجا هست.
3- سیم که توی یک ماشین در پارکینک هستش.

Kaptian Black
11-10-2009, 23:30
کدوم فیوز منظورتون فیوز ماله قطار رو میگی...؟؟؟
خوب اون 3 تا چیز میخواد..
1-oil یا همون بنزین خودمون
2- یدونه فیوز که وقتی باطریو گذاشتی و یک اسانسور راه میفته میری به یه جایی که مثل نیروگاه برق هست
یدونه فیوز اونجا هست.
3- سیم که توی یک ماشین در پارکینک هستش.
Oil و cable حله فقط یه چیزی ببین تو نیروگاه برق که 2 تا دره سمته راستیه که فقط اون اسلحه که تو اداره پلیس بعضا نیمده هست دره چپی باز نیمشه . فقط یادم نیست فیوز کجای نیروگاه ه !

Layken
11-10-2009, 23:39
Oil و cable حله فقط یه چیزی ببین تو نیروگاه برق که 2 تا دره سمته راستیه که فقط اون اسلحه که تو اداره پلیس بعضا نیمده هست دره چپی باز نیمشه . فقط یادم نیست فیوز کجای نیروگاه ه !
خوب دره راستیه که توش یدون اسلحه هستش درست...
اون یکی دره بله فیوز توی اونه....ولی تا اونجایی که یادمه باید شماره رو 20 کنی ...فک کنم این باشه
از بیشتری بیا پایین...یه امتحانی بکن نشد عکس بزار من ببینم یادم میاد حتما.

Squall Leonhart
12-10-2009, 00:14

اين كدها رو امتحان كن :

اگه توي اينجاهاي بازي بموني واي به حالت كه دستگاه تست نمونه آب رو ميخوايي چي كار كني! :31:
من اون دستگاه رو خودم با يه روش جالب حل ميكنم بدونه نياز به استفاده از كدهاي از قبل آماده. اگه بخوايي بهت ياد ميدم.

Layken
12-10-2009, 00:23
اگه توي اينجاهاي بازي بموني واي به حالت كه دستگاه تست نمونه آب رو ميخوايي چي كار كني! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون دستگاه رو خودم با يه روش جالب حل ميكنم بدونه نياز به استفاده از كدهاي از قبل آماده. اگه بخوايي بهت ياد ميدم.
اون دستگاه واقعا جالبه مخصوصا اون صداش که وقتی اولا داشتم بازی میکردم میرفت رو مخم ...

Kaptian Black
12-10-2009, 00:56
خوب دره راستیه که توش یدون اسلحه هستش درست...
اون یکی دره بله فیوز توی اونه....ولی تا اونجایی که یادمه باید شماره رو 20 کنی ...فک کنم این باشه
از بیشتری بیا پایین...یه امتحانی بکن نشد عکس بزار من ببینم یادم میاد حتما.

اين كدها رو امتحان كن :

اگه توي اينجاهاي بازي بموني واي به حالت كه دستگاه تست نمونه آب رو ميخوايي چي كار كني! :31:

قربون دستتون :46: اما گفتم این بازیو چند باری تموم کردم ولی ماله خیلی وقت پیشه من دیروزمو یادم نمیمونه :31:

fazel graphic
12-10-2009, 16:43
سلام
تقریبا رسیدم به آخراش
یه سی دی و یه سوئیچ بهم داده
ولی هیچ کدوم از او درها باز نیست
باز هم یادم رفته باید چیکار کنم
اگه کمک کنید ممنون میشم

Maggy_P
12-10-2009, 17:34
سلام
تقریبا رسیدم به آخراش
اگه کمک کنید ممنون میشم
اون سی دی مال یک اتاقه که توش کامپیوتر داره اونو که بزارید یک در باز میشه که اگه اشتباه نکنم در مبارزه با نیمسیس بود

Squall Leonhart
12-10-2009, 23:09
سلام
تقریبا رسیدم به آخراش
اگه کمک کنید ممنون میشم

اول بايد بري فاضل آب بعدش برو اولين اتاقي كه واسه سيو هست. از اونجا نمونه آب رو بردار و برو زيرزمين سويچ رو بنداز كارتش شارژ بشه بعدش بردار نگهش دار. بعد نمونه آب رو بنداز روي دستگاه تست آب و تنظيم كن تا يه قفل در باز بشه. دقت كن كه اون در دو تا قفل داره كه فقل دوم رو بايد بري طبقه بالا توي اتاقي كه بخار آب مياد. سي دي رو بردار گلوگه مگنام بساز برو به جنگ نميسيس و غيره

اگه دستگاه تست آب رو بلد نيستي بگو تا برات همه كدهاش رو بزارم. ولي همه لطفش اينه كه خودت حلش كني. بهترين قسمت بازي همين دستگاه تست آب هست. حل كردنش خيلي حال ميده. مثل باز كردن قفل قاب صندوق پول هست. :31:

fazel graphic
13-10-2009, 08:50
اول بايد بري فاضل آب بعدش برو اولين اتاقي كه واسه سيو هست. از اونجا نمونه آب رو بردار و برو زيرزمين سويچ رو بنداز كارتش شارژ بشه بعدش بردار نگهش دار. بعد نمونه آب رو بنداز روي دستگاه تست آب و تنظيم كن تا يه قفل در باز بشه. دقت كن كه اون در دو تا قفل داره كه فقل دوم رو بايد بري طبقه بالا توي اتاقي كه بخار آب مياد. سي دي رو بردار گلوگه مگنام بساز برو به جنگ نميسيس و غيره

اگه دستگاه تست آب رو بلد نيستي بگو تا برات همه كدهاش رو بزارم. ولي همه لطفش اينه كه خودت حلش كني. بهترين قسمت بازي همين دستگاه تست آب هست. حل كردنش خيلي حال ميده. مثل باز كردن قفل قاب صندوق پول هست. :31:

سلام
با تشکر از جوابتون
ولی دوست عزیز این کارهارو انجام دادم دوتا قفل اون دره هم باز شده ولی وقتی داخلش میشم به یه در میرسم که اون قفله و نمیدونم اون سوئیچ و سی دی رو باید چیکار کنم یعنی یادم رفته
باز هم تشکر میکنم

Squall Leonhart
13-10-2009, 18:45
سلام
با تشکر از جوابتون
ولی دوست عزیز این کارهارو انجام دادم دوتا قفل اون دره هم باز شده ولی وقتی داخلش میشم به یه در میرسم که اون قفله و نمیدونم اون سوئیچ و سی دی رو باید چیکار کنم یعنی یادم رفته
باز هم تشکر میکنم

خوب سي دي رو بزار روي ديوار كنار همون در كه قفل هست. يه دستگاه يخچال هم بغلش هست.

Sha7ab
13-10-2009, 20:29
منم همین یه مدت پیش برای بار nـم بازیو رفتم. انصافا حال داد.

fazel graphic
15-10-2009, 09:53
سلام
با تشکر از راهنماییتون
تمومش کردم
ولی تا اونجا که من یادم میاد وقتی تو پلی استیشن بازی رو تموم میکردیم یه سیو میکرد و اسلحه جدید بهت میداد
ولی الان که بازی رو تموم کردم هیچ اتفاق خواصی نیفتاد
اگه رفقا سیو اسلحه بی نهایت رو دارن لطف کنن ممنون میشم
باز هم از لطفتون متشکرم

Squall Leonhart
15-10-2009, 15:08
سلام
با تشکر از راهنماییتون
تمومش کردم
ولی تا اونجا که من یادم میاد وقتی تو پلی استیشن بازی رو تموم میکردیم یه سیو میکرد و اسلحه جدید بهت میداد
ولی الان که بازی رو تموم کردم هیچ اتفاق خواصی نیفتاد
اگه رفقا سیو اسلحه بی نهایت رو دارن لطف کنن ممنون میشم
باز هم از لطفتون متشکرم

مگه از نسخه پي سي استفاده نميكني؟ بعد از تموم شدن ميخوايي چي بشه؟ لباسها كه از اول هستن. مد مرسناريز هم كه با يه فايل ديگه اجرا ميشه. ديگه چيزي نموند كه به عنوان جايزه بده. فقط ميمونه اپيلوگ كه بعد از هر بار يه دونه ميده. :11: به نظر من با ePSXe 1.6 برو ببين كيفيت واقعيش چيه.

fazel graphic
17-10-2009, 10:06
مگه از نسخه پي سي استفاده نميكني؟ بعد از تموم شدن ميخوايي چي بشه؟ لباسها كه از اول هستن. مد مرسناريز هم كه با يه فايل ديگه اجرا ميشه. ديگه چيزي نموند كه به عنوان جايزه بده. فقط ميمونه اپيلوگ كه بعد از هر بار يه دونه ميده. :11: به نظر من با ePSXe 1.6 برو ببين كيفيت واقعيش چيه.

سلام دوست عزیز
بیشتر منظور من اسلحه بود اونم از نوع بی نهایت
میخواستم ببینم چطوری میشه بدستش آورد
یا اگه سیوش را دارید لطف کنید.
باز هم متشکرم

Maggy_P
17-10-2009, 13:56
سلام دوست عزیز
بیشتر منظور من اسلحه بود اونم از نوع بی نهایت
میخواستم ببینم چطوری میشه بدستش آورد
یا اگه سیوش را دارید لطف کنید.
باز هم متشکرم
شما باید نسخه ی Mercenaries رو بازی کنید تا پول بدست بیارید و بتونید اسلحه های بینهایت رو بخرید :46:

omid3ds
15-12-2009, 20:56
سلام خدمت دوستان

من رزیدنت اویل 3 را که نصب می کنم تو اجراش با مشکل رو به رو می شم اونم اینکه بازی میاد بالا اما فقط اون صفحه ای که می نویسه this game content scene ...را بالا میاره و در ادامه با یک صفحه ی کاملا سیاه مواجه می شم و فقط یه صدایی میاد و دیگه هیچ کاری نمی کنه و اینم بگم که من هم hardware sound acceleration level را به پایین ترین حد خودش که no acceleration هست رسوندم و هم آیکون اجرای بازی را رو compatibility mode و روی 98 یا 95 گذاشتم و همچنین باز هم visual themes را disable کردم ولی همچنان همون مشکل را دارم ویندوز من هم XP هست.
از شما دوستان خواهش می کنم که اگه پچ یا نرم افزار خاصی یا در کل هر اطلاعاتی که بتونه مشکل من رو حل کنه در اختیار بگذارین و من بسیار سپاسگذار می شم.از نظر سیستم هم فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه.

Maggy_P
18-12-2009, 12:29
سلام خدمت دوستان

من رزیدنت اویل 3 را که نصب می کنم تو اجراش با مشکل رو به رو می شم اونم اینکه بازی میاد بالا اما فقط اون صفحه ای که می نویسه this game content scene ...را بالا میاره و در ادامه با یک صفحه ی کاملا سیاه مواجه می شم و فقط یه صدایی میاد و دیگه هیچ کاری نمی کنه و اینم بگم که من هم hardware sound acceleration level را به پایین ترین حد خودش که no acceleration هست رسوندم و هم آیکون اجرای بازی را رو compatibility mode و روی 98 یا 95 گذاشتم و همچنین باز هم visual themes را disable کردم ولی همچنان همون مشکل را دارم ویندوز من هم XP هست.
از شما دوستان خواهش می کنم که اگه پچ یا نرم افزار خاصی یا در کل هر اطلاعاتی که بتونه مشکل من رو حل کنه در اختیار بگذارین و من بسیار سپاسگذار می شم.از نظر سیستم هم فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه.
اینجا مشکلتون رو مطرح کنید :

حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kurosh08
19-01-2010, 19:41
با سلام به همگی دوستان
وقتی این تاپیک رو دیم واقعاً خوشحال شدم. من عاشق رزیدنت اویل هستم.من رزیدنت اویل 2 و 3 رو 10 بار تموم کردم و رزیدنت اویل 4 و 5 رو هم تموم کردم (هرچند رزیدنت اویل 4 و 5 خیلی حال نداد)
ولی یه سئوال منو درگیر کرده:
من رزیدنت اویل 2 و 3 رو توی پلی اسنتیشن بازی کردم و دوباره این بازی ها رو با برنامه ePSXe 1.7.0 توی کامپیوتر هم بازی کردم. من رزیدنت اویل 2 و 3 رو با کامپیوتر و شبیه ساز 6 بار تموم کردم. اما مگه اویل 2 و 3 برای PC هم اومده که بخواد دوبله بشه؟؟؟؟؟
من که از یکی از دوستام اویل 3 رو که مخصوص PC بود گرفتم و میخواستم نصب کنم دیدم که با همون شبیه ساز epsxe بازی رو اجرا میکنه!!!! من هرچی توی بازار میگردم نسخه PC که واقعاً مخصوص کامپیوتر باشه رو پیدا نمی کنم. نمی دونم شماها چطوری نسخه PC رو بازی می کنین؟؟؟؟؟ حالا اگه وجود داره گرافیکش از نسخه پلی استیشنش خیلی بالاتره؟؟؟؟؟ یا همون شکلیه؟؟؟؟ تازه شما میگین که دموهاش رو هم حذف کردن!!!من که CD پلی استیشن اویل 2 و 3 رو دارم (از اون CD های قدیمی و کاملش) و با ePSXe 1.7.0 بازی می کنم. دیگه نسخه PC چیه رو نمیدونم.

mehdy.z
19-01-2010, 20:02
با سلام به همگی دوستان
وقتی این تاپیک رو دیم واقعاً خوشحال شدم. من عاشق رزیدنت اویل هستم.من رزیدنت اویل 2 و 3 رو 10 بار تموم کردم و رزیدنت اویل 4 و 5 رو هم تموم کردم (هرچند رزیدنت اویل 4 و 5 خیلی حال نداد)
من رزیدنت اویل 2 و 3 رو توی پلی اسنتیشن بازی کردم و دوباره این بازی ها رو با برنامه ePSXe 1.7.0 توی کامپیوتر هم بازی کردم. من رزیدنت اویل 2 و 3 رو با کامپیوتر و شبیه ساز 6 بار تموم کردم. اما مگه اویل 2 و 3 برای PC هم اومده که بخواد دوبله بشه؟؟؟؟؟
من که از یکی از دوستام اویل 3 رو که مخصوص PC بود گرفتم و میخواستم نصب کنم دیدم که با همون شبیه ساز epsxe بازی رو اجرا میکنه!!!! من هرچی توی بازار میگردم نسخه PC که واقعاً مخصوص کامپیوتر باشه رو پیدا نمی کنم. نمی دونم شماها چطوری نسخه PC رو بازی می کنین؟؟؟؟؟ حالا اگه وجود داره گرافیکش از نسخه پلی استیشنش خیلی بالاتره؟؟؟؟؟ یا همون شکلیه؟؟؟؟ تازه شما میگین که دموهاش رو هم حذف کردن!!!من که CD پلی استیشن اویل 2 و 3 رو دارم (از اون CD های قدیمی و کاملش) و با ePSXe 1.7.0 بازی می کنم. دیگه نسخه PC چیه رو نمیدونم.

دوست من هر پنج قسمت اصلی این بازی به صورت اوریجنال برای pc هم اومده که خوب بعضی از شرکتها هم دوبله_شون کردند مثل خیلی از بازیهای دیگه...
در مورد گرافیکش هم خوب با توجه به بالا رفتن رزولوشن بازی نسبت به ps1 و ps2 شما می تونی کیفیت بهتری از بازی داشته باشی ولی فکر کنم در جزئیات تفاوتی نکنند:46:
(البته به غیر از نسخه چهارم این بازی که توی ps2 از کیفیت بالاتری برخوردار بوده!)

Maggy_P
19-01-2010, 21:02
با سلام به همگی دوستان
نه نسخه ی PC همه ی شماره ها وجود داره
فقط اویل 2 خیلی قدیمیه و فقط روی ویندوز 98 اجرا میشه
البته توی اکس پی اجرا میشه ولی سیو نمیکنه! :31:

نسخه ی شماره ی 3 هم الآن توی ایران فقط دوبلش توی بازار هست که اونم دوبلش قدیمیه و دمو ها رو حذف کردن ، من به شخصه زیاد دنبال نسخه ی اصلی رفتم ولی هر چی خریدم دوبله بود! جدا هم دوبله ی افتضاحی داره! :31: آخر سر هم از اینترنت دانلودش کردم :46:
ولی نسخه ی PC برای هر دو وجود داره ولی کیفیتش چندان تفاوتی نداره ولی از نسخه های کنسولیش بالاتره

mehdy.z
19-01-2010, 21:53
البته من همین نسخه 3 اصلی رو چند سال پیش گرفتم...یادش بخیر جزو اولین بازیهای سه بعدی عمرم بود:20:
همین چند وقت پیش دموهاش رو کشیدم بیرون برای تجدید خاطرات:8:
ولی اینترنتم ذغالیه توانایی اینکه براتون آپ کنم ندارم متاسفم...

kurosh08
19-01-2010, 21:53
از اینکه جوابمو دادین ممنونم
پس پیشنهاد میکنین که همین نسخه PS1 رو بازی کنیم دیگه.
چون نسخه PC موجود در بازار همه دموهاشون حذف شدن و فقط چند درصد کیفیت گرافیکیشون بالاتره و میشه گفت که از نسخه PS1 برای کامپیوتر پورت شدن.

kurosh08
19-01-2010, 21:55
البته من همین نسخه 3 اصلی رو چند سال پیش گرفتم...یادش بخیر جزو اولین بازیهای سه بعدی عمرم بود:20:
همین چند وقت پیش دموهاش رو کشیدم بیرون برای تجدید خاطرات:8:
ولی اینترنتم ذغالیه توانایی اینکه براتون آپ کنم ندارم متاسفم...

دموهاش همون دموهای نسخه PS1 هستش دیگه؟؟؟؟
خوش بحالتون که نسخه کامل PC رو دارین.
ولی من با نسخه PS1 اویل 3 خیلی حال میکنم. به قول دوستان آخره ارجیناله. خیلی حال میده. مخصوصاً گرافیک خاصی که داره.

mehdy.z
19-01-2010, 22:02
دموهاش همون دموهای نسخه PS1 هستش دیگه؟؟؟؟

بله دوست من همون دموهای اصلی بازیه...یعنی اصلا اون موقع هنوز ارشاد و این چیزا آنچنان دنبال این کارها نبودند و تقریبا تومو بازیهای توی بازار تقریبا نسخه اصلی بودند(بحث 5-4 سال پیشه)

kurosh08
19-01-2010, 22:10
یادش بخیر اون موقع بچه بدویم، وقتی بازی ایول رو روی PS1 نگاه میکردیم واقعاً مو بر تنمون سیخ میشد!!!
مخصوصاً اون دمویی که فکر کنم جزو دموهای اولیه بود و یه غولی رو نشون میداد که از سقف آویزونه و مغزش معلومه!! اون موقع خیلی ترسناک بود. عجب گرافیکی داشت دموهاش.
واقعاً حیف بود... نه؟

online_amin
19-01-2010, 22:14
نسخه پی سی هم با یه سرچ احتمالا تو اینترنت گیر میاد. البته اگر بتونی دانلود کنی.

من چند کپی از نسخه پی سی داشتم. الان نمیدونم کجا هستن.

پسر عموم 6 سال پیش سی دی اوریجینال رزیدنت 3 رو داشت که روش عکس Nemesis رو کشیده بودن که داره بالا رو نگاه میکنه (همون عکس توی منو).

همون پلی استیشن رو بازی کنید, اصلا فرقی نداره.

kurosh08
19-01-2010, 22:22
باشه همون نسخه PS رو بازی میکنم. نسخه PC رو بیخیال میشم.
حالا موندم Modern Warfare 2 رو برای بار چهارم بازی کنم یا اویل 3 رو برای بار 11 با شبیه ساز ePSXe بازی کنم!!!!!!!!
نظر شما چیه؟

Alireza.M67
19-01-2010, 22:29
باشه همون نسخه PS رو بازی میکنم. نسخه PC رو بیخیال میشم.
حالا موندم Modern Warfare 2 رو برای بار چهارم بازی کنم یا اویل 3 رو برای بار 11 با شبیه ساز ePSXe بازی کنم!!!!!!!!
نظر شما چیه؟

پروفسور این همه بازی تو این دنیا هست چرا کلید کردی رو این 2 تا ؟

kurosh08
19-01-2010, 22:35
پروفسور این همه بازی تو این دنیا هست چرا کلید کردی رو این 2 تا ؟

خوب همه بازی ها رو بازی کردم!
مگه چند تا بازی جدید اومده که بخوام بازی کنم؟؟؟ :46:

Reza Azimy_RW
19-01-2010, 22:55
سلام
دوستان من هرچی به خودم تلقین میکنم , اخرش این بازی ترسناک نیست ! حتی کسی که 12 سال داشت اینو گفت !
باور کنید من از کسایی که سنشون زیر 12 هم هست شنیدم که میگن این بازی اصلا اصلا ترسناک نیست ! کسایی که اعتقاد دارن رزیدنت 4 وحشتتتناکه یا از Prance Of Persia 2 میترسن !!! :18:

باور کنید هیچی ترس نداره این بازی . من نمیدونم شما چجوری میگید ترس توی سریهای جدید کم شده توی این سریها ( 1 و 2 و 3 ) که اصلا ترسی وجود نداره ! تازه ادم وقتی میبینه کله ادما مربعی شکله ( گرافکش بالاس :27: ) خندش میگیره !

kurosh08
19-01-2010, 23:23
سلام
دوستان من هرچی به خودم تلقین میکنم , اخرش این بازی ترسناک نیست ! حتی کسی که 12 سال داشت اینو گفت !
باور کنید من از کسایی که سنشون زیر 12 هم هست شنیدم که میگن این بازی اصلا اصلا ترسناک نیست ! کسایی که اعتقاد دارن رزیدنت 4 وحشتتتناکه یا از Prance Of Persia 2 میترسن !!! :18:

باور کنید هیچی ترس نداره این بازی . من نمیدونم شما چجوری میگید ترس توی سریهای جدید کم شده توی این سریها ( 1 و 2 و 3 ) که اصلا ترسی وجود نداره ! تازه ادم وقتی میبینه کله ادما مربعی شکله ( گرافکش بالاس :27: ) خندش میگیره !

اون موقعی (10 سال پیش) که ما بازی می کردیم این گرافیک به قول شما مربعی توی دنیای گرافیک برای خودش غولی بود داداش :21:
اون زمان اویل 3 جزو ترسناکترین بازی های تاریخ بود و مثل الان نبود که یه بچه 4 ساله برای خودش ترسناک ترین فیلم های دنیا رو ببینه و عین خیالش نباشه.
درمورد اویل 4 و 5 باهات موافقم، ولی به اویل 1 و 2 و 3 توهین نکن لطفاً:13:

Ar@m
19-01-2010, 23:27
از اینکه جوابمو دادین ممنونم
پس پیشنهاد میکنین که همین نسخه PS1 رو بازی کنیم دیگه.
چون نسخه PC موجود در بازار همه دموهاشون حذف شدن و فقط چند درصد کیفیت گرافیکیشون بالاتره و میشه گفت که از نسخه PS1 برای کامپیوتر پورت شدن.
از شرکت نوین پندار اگه بگیرین تمام دموهاش هست

سلام

ترسناک بودن هربازی رو باید توی زمان خودش سنجید
اون زمان از بهترین گرافیک ها رو همین بازی داشت. معلومه که حالا با گرافیک فوق العاده ی شماره 4 اینو بازیش کنین نمیترسین. با هزار جور ترینر و تیر بینهایت بازی میکنین میگین ترسناک نیست خب معلومه که نیست! از اونی بپرسین که بازی رو با حداقل امکانات و چهارتا خشاب و پک محدود میره و تیرهاش تموم میشن و با یه کارد میمونه جلوی تایرنت! بعد بگین ترسناکه یا نه!

Oracle_Eldorado
20-01-2010, 00:12
ترسناک بودن هربازی رو باید توی زمان خودش سنجید
اون زمان از بهترین گرافیک ها رو همین بازی داشت. معلومه که حالا با گرافیک فوق العاده ی شماره 4 اینو بازیش کنین نمیترسین. با هزار جور ترینر و تیر بینهایت بازی میکنین میگین ترسناک نیست خب معلومه که نیست! از اونی بپرسین که بازی رو با حداقل امکانات و چهارتا خشاب و پک محدود میره و تیرهاش تموم میشن و با یه کارد میمونه جلوی تایرنت! بعد بگین ترسناکه یا نه!

کاملا تایید میشه .
مخصوصا وقتی واسه دفعه اول بازی میکنی
همش با ترس و لرز از Nemesis میری جلو !
اون موقع طعم واقعی ترس رو حس میکنین !!!

rsh
20-01-2010, 00:26
یادش بخیر این بازی رو با پلی استیشن چند بار این بازی رو تموم کردم خیلی قشنگ بود اون موقع ها یکی از بهترین بازی ها همین سری رزیدنت اویل بود چقدر هوس کردم برم پلی استیشن رو در بیارم دوباره بازی کنم
اصلا با بازیهای امروزی زیاد حال نمیکنم اویل 1 تا 3 یک چیزی دیگه بود به خصوص وقتی نمسیس پیداش میشد و دسته منم شوک دار بود شروع میکرد دسته به لرزیدن چه حس ترسی به ادم دست میداد...............

Squall Leonhart
23-01-2010, 15:49
من اويل 1 و 2 و مخصوصا 3 رو به خاطر ترس ازش بازي نميكنم. بلكه به خاطر حس مخصوصي كه توي يه شهر داغون گير اوفتادم و تنهايي دارم تلاش ميكنم كه ازش فرار كنم، بازي ميكنم. يادم مياد كه 10 سال پيش كه ميرفتم كلوپ جعفر، اون قدر اين بازي هيجان داشت كه فقط مينشستم تماشا ميكنم چون بچه بودم پول نداشتم خودم بازي كنم! ولي با اين حال تماشا كردمش هم همون حسي كه بالا گفتم رو بهم ميداد :31:

online_amin
23-01-2010, 20:52
کاملا تایید میشه .
مخصوصا وقتی واسه دفعه اول بازی میکنی
همش با ترس و لرز از Nemesis میری جلو !
اون موقع طعم واقعی ترس رو حس میکنین !!!

وای هنوز هم که فکرش رو میکنم برام هیجان داره. قدم به قدم میترسیدم که نکنه این یارو بیاد :دی

آخر هیجان بود. مثل این ترن های شهر بازیها هیجان داشت.

حس مخصوصي كه توي يه شهر داغون گير اوفتادم

آره, برای من هم خیلی حس جالبی داشت. خداییش بهترین بازیی بود که کرده بودم. اون آهنگهاش رو هرگز هرگز فراموش نمیکنم. اون آهنگها حس تنهایی در شهر رو بیشتر میکرد و کلا یه جوری بود. ترکیبی از حس غم و ترس و هیجان و فرار :دی

ولی ترس رزیدنت اویل 1 یک چیز دیگه هست. من اول 3 رو بازی کردم و بعدش 1 رو از یکی از دوستان گرفتم بازی کردم. خیلی ترسناک بود.

بازی سایلنت هیل 4 هم که اون اشباح ها از تو دیوار میاد بیرون هم ترسناکه. به خصوص اگر تنهایی بازی کنی. البته الان رو نمیدونم که هنوز هم این حس ترسناکیش هست یا نه.

Ahadtv
08-02-2010, 03:39
رزیدنت ایول 3 یکی از ترسناک های این سری بود که بخش اعظمش رو مدیون نمسیس بود.

online_amin
22-02-2010, 15:25
یه سئوال داشتم:

جیل نمیدونه که این Nemesis برای کشتن افراد استارز اومده؟

بعد اون نفری که آخر بازی میاد اینا رو نجات میده کیه؟

آیا یکی از افراد رزیدنت اویل 1 هست؟ اسمش چیه و کجا دیدیمش؟

Squall Leonhart
22-02-2010, 19:34
یه سئوال داشتم:

جیل نمیدونه که این Nemesis برای کشتن افراد استارز اومده؟

بعد اون نفری که آخر بازی میاد اینا رو نجات میده کیه؟

آیا یکی از افراد رزیدنت اویل 1 هست؟ اسمش چیه و کجا دیدیمش؟

در اولین برخورد با براد در کافه و طی صحبتی که با هاش داره معلومه که از جریان بی خبر هست! و براد بهش میگه که "He is after stars members".

یه بار هم این مسئله مطرح شده بود. فکر میکنم بری بورتون از شخصیت های اویل یک باشه. حتی توی یکی از اپیلوگ ها هم عکسش با خانوادش هست.

Oracle_Eldorado
22-02-2010, 19:47
با سلام .
باورم نمیشه کسایی باشن که هنوز این بازی رو انجام میدن !!!
یا بازم سئوال هایی باشه که جوابش پیدا نشده باشه .
خیلی جالبه ...

Squall Leonhart
22-02-2010, 20:40
اویل سه مثل گل سه هست. هر دوتاشون مرگ ندارن!

Ar@m
22-02-2010, 21:28
همونطور كه گفته شد Barry Burton كسيه كه Jill و Carlos رو در پايان شماره 3 نجات ميده. Barry Burton از اعضاي تيم S.T.A.R.S هستش و از 4 شخصيت اصلي شماره اول كه اگه شماره 1 رو با سناريوي Jill بازي كرده باشين اونجا مي بينينش.

online_amin
22-02-2010, 22:23
با سلام .
باورم نمیشه کسایی باشن که هنوز این بازی رو انجام میدن !!!
یا بازم سئوال هایی باشه که جوابش پیدا نشده باشه .
خیلی جالبه ...

من برای بارها این بازی رو تموم کردم و دیروز که داداشم ازم خواست دوباره نصبش کنم تونستم چند ساعته تمومش کنم. اولین بار حدود 6 سال پیش بازی میکردم.

ولی هنوز هم یه سری چیزها باقی مونده که برام سئواله.

همونطور كه گفته شد Barry Burton كسيه كه Jill و Carlos رو در پايان شماره 3 نجات ميده. Barry Burton از اعضاي تيم S.T.A.R.S هستش و از 4 شخصيت اصلي شماره اول كه اگه شماره 1 رو با سناريوي Jill بازي كرده باشين اونجا مي بينينش.

خیلی ممنون.

اونجا مثلا ما رو غافل گیر میکنه ولی هیچ کسی یادش نمیاد :دی

آقا من اون آخرای بازی یه چند جا در قفل دیدم که میگفت که یه کارت پلاستیکی میخواد برای باز کردنش. که اگر باز هم نکردی اشکالی نداره و بازی رو میتونی تموم کنی.

این کارت پلاستیکی رو از کجا میشه یافت؟ بعد پشت اون در ها چیه؟ (حالا در بود یا گاو صندوق بود هر چی که بود :دی)

بعد این اپیلوگ ها چطوری کامل میشن؟ باید چند بار بازی رو تموم کنی؟ من یه بار تموم کردم و فقط یکیشون باز شده.

نکنه باید هارد رو هم بریم؟

جالبه تو یکی از اون اپیلوگ ها میگه که بعد از انفجار جیل رفته به مخفی گاه کریس ولی اونجا پیداش نکرده و فقط یه چاقو پیدا کرده و اثری از کریس ردفیلد نبوده. بعد نوشته که ولی جیل هنوز امید داره و مطمئن هست که کریس زنده هست.

Layken
22-02-2010, 22:39
بله اون کارت همون کرتی هستش که در جدال با اون غول دست درازه بهت میده هستش. قرمز رنگه.
اون درهارو هم توشون مهمات و اسلحه داره یکی از اسانسورها هم که به وسیله اون کارت حرکت میکنه
و میری به قسمتی که یک توپ بهت میده. همون توپی که در بخش مرسناریسش داره.
بعد اون اپلوگها هربار تموم کردن بازی باز میشن. من 17 بار تموم کردم که 7 بارش روی هارد بود. در قسمت هارئ یک اسلحه بسیار جالب میده که ردیاب هستش.

online_amin
23-02-2010, 14:16
بله اون کارت همون کرتی هستش که در جدال با اون غول دست درازه بهت میده هستش. قرمز رنگه.
اون درهارو هم توشون مهمات و اسلحه داره یکی از اسانسورها هم که به وسیله اون کارت حرکت میکنه
بعد اون اپلوگها هربار تموم کردن بازی باز میشن. من 17 بار تموم کردم که 7 بارش روی هارد بود. در قسمت هارئ یک اسلحه بسیار جالب میده که ردیاب هستش.

مطمئنی اون کارته هست؟

مگر همون کارتی رو نمیگی که وقتی Nemesis رو برای بار آخر میکشی و روش اسید میریزی بعد یهو یه فیلم کوچیک نشون میده که یه کارت از جیب یه جنازه میفته بیرون؟

من با همون کارت رفتم ولی اون در ها رو باز نکرد.

Squall Leonhart
23-02-2010, 16:19

منظورت از اسلحه رد یاب کدوم هست؟ همونی که زمانی هست؟ گلوگه هاش هم چراغ داره و توی جعبه های سفید با فشنگ های قرمز رنگ و نوک سیاه؟ یا منظورت یکی دیگه هست؟

مطمئنی اون کارته هست؟

مگر همون کارتی رو نمیگی که وقتی Nemesis رو برای بار آخر میکشی و روش اسید میریزی بعد یهو یه فیلم کوچیک نشون میده که یه کارت از جیب یه جنازه میفته بیرون؟

من با همون کارت رفتم ولی اون در ها رو باز نکرد.

برای به دست آوردن لانچری بزرگ (به قول دوستمون توپ!) باید اول یه کارت قرمز آمبرلا رو بزنی به آسانسور و بری پایین. بعد ته زیرزمین میرسی به یه کمد که برای باز کردنش باید از کارت پلاستیکی کلیدی که از طبقه بالا برداشتی استفاده کنی. البته بگم قبلش باید کارت پلاستیکی کلید رو ببری شارژ کنی. دستگاه شارژش هم کنار دستگاه تست نمونه آب هست. :11:

راستی تونتی کتاب خاطرات جیل رو به دست بیاری؟ این تازه ترین کشف من بود بعد از 7 سال!

online_amin
23-02-2010, 18:07
نه,

اون کتاب رو چطوری میشه به دست آورد؟ با بازی کردن مجدد؟

بابا این دوستمون 17 بار رفته البته من هم رفتم ولی پشت سر هم نرفتم. من هم میخوام الان دوباره برم.

آقا پس گاهی اوقات که بهت میگه شما دیگه احتیاج به اون کلید نداری یعنی اینکه احتمالش هست این کلید در آینده به درد بخوره؟

Squall Leonhart
23-02-2010, 19:08
نه,

بابا این دوستمون 17 بار رفته البته من هم رفتم ولی پشت سر هم نرفتم. من هم میخوام الان دوباره برم.

آقا پس گاهی اوقات که بهت میگه شما دیگه احتیاج به اون کلید نداری یعنی اینکه احتمالش هست این کلید در آینده به درد بخوره؟

نه,

این کتاب خاطرات جیل رو باید همه مدارک رو به ترتیب پیدا کنی. با برداشتن آخرین مدرک قبل از غول آخر میبینی که اولین مدرکت که کتاب راهنما بود تبدیل شده به کتاب خاطرات جیل!

روی هارد برو. هر بار که تموم میکنی یه اپیلوگ بهت میده. بعد از تموم شدن بازی سیو میکنی. هر وقت خواستی لودش کن ادامه بده تا همه هشت تا اپیلوگ ها رو بگیری.

نه وقتی میگه یه چیزی دیگه به دردت نمیخوره راستش رو میگه! واسه این کلید که گفتم این پیغام رو نمیده و اگه وسایلت رو بگردی میبینی که توش مونده. فقط من موندم که سنجاق تکلیفش چی میشه، چون اونم آخرسر باقی میمونه.

راستی با چی بازی میکنی؟ اگه ماله کامپیوتر رو بازی میکنی بهت پیشنهاد میکنم برو نسخه سونی یکش رو پیدا کن با امولاتور ePSXe 1.6 بازی کن تا کیفیت گرافیکش رو ببینی!

online_amin
25-02-2010, 18:57
راستی با چی بازی میکنی؟ اگه ماله کامپیوتر رو بازی میکنی بهت پیشنهاد میکنم برو نسخه سونی یکش رو پیدا کن با امولاتور ePSXe 1.6 بازی کن تا کیفیت گرافیکش رو ببینی!

فکر کنم قبلا بازی کرده باشم. ولی یادم نمیاد. تغییراتش چشم گیر هست یا نه؟

نه وقتی میگه یه چیزی دیگه به دردت نمیخوره راستش رو میگه! واسه این کلید که گفتم این پیغام رو نمیده و اگه وسایلت رو بگردی میبینی که توش مونده. فقط من موندم که سنجاق تکلیفش چی میشه، چون اونم آخرسر باقی میمونه.

تازه اگر اون کتاب سنگی رو هم بگیری اون هم اضافه میشه (همون کتابی که جلوی اومدن آب رو میگیره :دی)

منظورت از اسلحه رد یاب کدوم هست؟ همونی که زمانی هست؟ گلوگه هاش هم چراغ داره و توی جعبه های سفید با فشنگ های قرمز رنگ و نوک سیاه؟ یا منظورت یکی دیگه هست؟

آره فکر کنم همونه. اسمش هست: Mine Thrower

samyar_red
25-02-2010, 22:09
یادش بخیر اویل 3
یه گونی خاطرات برام داره این بازی. به نظر من بهترین بازیه
اولین بار با دوستام جند نفری بردیمش اخر
یه بار تو اخرین مرحلش که اون غول رو باید با دستگاه بزنی ما هی بهش تیر میزدیم نمیدونستیم و اندازه کل وقتی که تا اونجا برده بودیمش گیر کردیم :27:
جالب ترین قسمتش اونجاست که دختره مریض میشه و با پسره ادامه میدی

online_amin
27-02-2010, 14:19
تو Mercaneries رکورد زدم! تونستم زمان رو به 5 دقیقه برسونم :دی البته 5:23

این هم عکس از 5:17

الان هم همه رو نامحدود کردم.

Squall Leonhart
27-02-2010, 15:24
ای ول. با کالوس هستی یا نیکولای؟ من با روش سیو سریع رکوردهای خیلی خوبی میزدم. البته بدون چیت هم رکورد خوب میزنم ولی به هر یه اشتباه کافیه که کل زحمت نیم ساعته به باد بره.

online_amin
27-02-2010, 23:00
سیو سریع دیگه چیه؟ یه نوع چیته یا داری از شبیه ساز استفاده میکنی؟ فقط شبیه ساز چنین قابلیتی داره.

من نسخه پی سی دارم.

والا اسم ها رو قاتی کردم. همونی که همش اسلحه داره و فقط یه دونه خون داره. من قبلا ها بازی میکردم ولی نمیدونستم باید بری کسی رو نجات بدی. الان فهمیدم باید بری نجات بدی. 4 نفر رو باید نجات بدی که 2 نفرشون خشاب های خوبی میدن. اگر با همینی که من رفتم بری, 2 نفر اولی, خشاب شات گان میدن, نفر سومی خشاب Revolver و نفر چهارمی خشاب Enhance شده ی شات گان.

یه جا هست 2 تا از اون Nemesis ها حمله میکنن که اگر اونا را Rocket Launcher بزنی 50 ثانیه وقت مفت بهت میده. یه جای دیگه هم که 72 ثانیه با انفجار بشکه ها. تازه خیلی هم تیر اضافه میارم.

در کل جالب بوده و ما نمیدونستیم.

راستی, در اولین برخورد با Nemesis یکی رو میکشه. اگر انتخاب کنی که باهاش بجنگی و بعد بری روی جنازی اینتر بزنی, یه کارت مربوط به همون جنازه رو بهت میده (S.T.A.R.S Card ) که عکس همون جنازه روش هست. جلوتر هم که کارت خود جیل رو میدن. این کارتها به درد نمیخورن نه؟ فقط یه جا و فقط از یکی از کارتها استفاده میشه نه؟

Squall Leonhart
28-02-2010, 07:59
سیو سریع دیگه چیه؟ یه نوع چیته یا داری از شبیه ساز استفاده میکنی؟ فقط شبیه ساز چنین قابلیتی داره.

من نسخه پی سی دارم.

والا اسم ها رو قاتی کردم. همونی که همش اسلحه داره و فقط یه دونه خون داره. من قبلا ها بازی میکردم ولی نمیدونستم باید بری کسی رو نجات بدی. الان فهمیدم باید بری نجات بدی. 4 نفر رو باید نجات بدی که 2 نفرشون خشاب های خوبی میدن. اگر با همینی که من رفتم بری, 2 نفر اولی, خشاب شات گان میدن, نفر سومی خشاب Revolver و نفر چهارمی خشاب Enhance شده ی شات گان.

یه جا هست 2 تا از اون Nemesis ها حمله میکنن که اگر اونا را Rocket Launcher بزنی 50 ثانیه وقت مفت بهت میده. یه جای دیگه هم که 72 ثانیه با انفجار بشکه ها. تازه خیلی هم تیر اضافه میارم.

در کل جالب بوده و ما نمیدونستیم.

راستی, در اولین برخورد با Nemesis یکی رو میکشه. اگر انتخاب کنی که باهاش بجنگی و بعد بری روی جنازی اینتر بزنی, یه کارت مربوط به همون جنازه رو بهت میده (S.T.A.R.S Card ) که عکس همون جنازه روش هست. جلوتر هم که کارت خود جیل رو میدن. این کارتها به درد نمیخورن نه؟ فقط یه جا و فقط از یکی از کارتها استفاده میشه نه؟

اره من با شبیه ساز ePSXe 1.6 این رو بازی میکنم. چون گرافیک بازی رو چند برابر میکنه (حتی بیشتر از نسخه پی سی). و امکانات جالب دیگه ای داره.

از نوع اسحله هات معلومه با میخاییل داری میری.

از 4 نفر هم زیادتر هست فکر کنم 6 نفر باشن :

اولی : کاراژ توی پمپ بنزین. (محل بنزین)

دومی : دفتر روزنامه نگاری (محل الماس سبز)

سومی : زیرزمین رستوران (محل پر از آب و الماس سبز)

چهارمی : نیروگاه برق (محل فیوز)

پنجمی : فروشگاه آمبرلا (محل بنزین اضافی)

ششمی : کافه محلی (محل فندک)

یه چیز دیگه ای هم که آخرین بار پیداش کردم این بود که بعضی از جاها که معمولا انتهای یه جا و بن بست هستن بری و دکمه ضربدر رو بزنی بهت زمان اضافی میده و هر بار زمان قبلیت رو دو برابر میکنه مثلا دفعه اول 2 ثانیه میده دفعه دوم 4 بعد 8 بعد 32 و همین طور برو بالا من 64 هم پیدا کردم ولی شاید جاهای بیشتری هم باشن تا 128 هم شاید باشه.

کارت شناسایی فقط به درد گرفتن رمز از کامپیوتر توی سالن اداره پلیس میخوره من که نتونستن برای این دو تا کارت استفاده دیگه ای پیدا کنم و اونا هم تا آخر بازی میمونن.

online_amin
28-02-2010, 12:50
6 جا؟ من به نظر خودم دیگه همه رو پیدا کردم.

یه چیز دیگه ای هم که آخرین بار پیداش کردم این بود که بعضی از جاها که معمولا انتهای یه جا و بن بست هستن بری و دکمه ضربدر رو بزنی بهت زمان اضافی میده و هر بار زمان قبلیت رو دو برابر میکنه مثلا دفعه اول 2 ثانیه میده دفعه دوم 4 بعد 8 بعد 32 و همین طور برو بالا من 64 هم پیدا کردم ولی شاید جاهای بیشتری هم باشن تا 128 هم شاید باشه.

جالب اینجاست که تو Mercaneries یه زامبی هایی میاد که تو بازی اصلی دیده نمیشن. لباسای جدید و زامبی های جدید و...

A M I R 1 1 0
01-03-2010, 00:45
تو عکسمون بازی چقدر گرافیکش بالا رفته نسخه ی جدید اومده .
من تون نسخه ی پی سی همون اولا که صفحه سیاه میشه و پایینش یه چیزی مینویسه بازی هنگ میکنه یکی نمیدونه مشکل چیه.

Squall Leonhart
01-03-2010, 08:02
تو عکسمون بازی چقدر گرافیکش بالا رفته نسخه ی جدید اومده .
من تون نسخه ی پی سی همون اولا که صفحه سیاه میشه و پایینش یه چیزی مینویسه بازی هنگ میکنه یکی نمیدونه مشکل چیه.

برای بر طرف کردن این مشکل اول از استارت ران رو میزنی. توی پنجره ران مینویسی dxdiag بعد اوکی میزنی. اگه سوالی ازت پرسید No رو بزن. بعدش یه پنجره به صورت زیر ظاهر میشه :

برو به سربرگ Sound و دکمه کشویی Hardware Sound رو بزار روی Basic Acceleration بعدش برو حالشو ببر! :31:

A M I R 1 1 0
02-03-2010, 00:19
ممنون دوست عزی و لزیز

online_amin
02-03-2010, 12:44
آقا شما از چه شبیه سازی استفاده میکنید؟

این شبیه ساز من پاک شده و نمیدونم کجا رفته!

قبلا رزیدنت رو با VGS میرفتم و مشکلی نداشت.

الان که ویندوز 7 نصب کردم میخوام ببینم چه شبیه سازی باهاش مچ هست؟

میخوام برم تو کار رزیدنت 2.

Martanima 21
02-03-2010, 14:05
این بازی برای پی اس 1 هست دیگه؟درسته؟

Squall Leonhart
02-03-2010, 14:19
آقا شما از چه شبیه سازی استفاده میکنید؟

این شبیه ساز من پاک شده و نمیدونم کجا رفته!

قبلا رزیدنت رو با VGS میرفتم و مشکلی نداشت.

الان که ویندوز 7 نصب کردم میخوام ببینم چه شبیه سازی باهاش مچ هست؟

میخوام برم تو کار رزیدنت 2.

ePSXe ورژن 1.6 (نه 1.7!) بهترین شبیه ساز برای اجرا بازی های پلی استیشن یک هست. درسته کار کردن باهاش برای تازه کارها سخت هست ولی ارزش یادگیری برای استفاده رو داره چون بازی ها رو میتونه حتی با کیفیتی بهتر از خود بازی های ساخته شده واسه کامپیوتر اجرا بکنه!

از اینجا هم میتونی دانلودش کنی:

Goldene
19-05-2010, 20:30
با سلام اين بازي رو از كجا دانلود كنم ؟؟

Resident Evil 3: Nemesis

يك فايل با حجم 222 mg دانلود كردم ولي در ePSXe اجرا نميشه يك لينك دانلود بدين كه در ePSXe بدون مشكل و با كيفيت خوب اجرا بشه

من سالهاي پيش با پلي استيشن اويل 3 رو خيلي زياد رفتم و خيلي باحال هست به نظر من ترسناك ترين نبود الان حضور ذهن ندارم كه بخوام براتون ليست بازيهاي ترسناك تر از اويل رو بگم
ولي alone in the dark رو بازي كنيد خيلي باحال هست خيلي ترسناك تر و معمايي تر از اويل هست
در هر صورت لينك اين بازي Resident Evil 3: Nemesis رو با كيفيت خوب و قابل اجرا در ePSXe اينجا قرار بديد كه دانلودش كنم ممنون ميشم

AidinSniper
04-07-2010, 16:41
انصافا سر حال اومدم رفتم دوباره نصبش كردم. ياد بچگي هام افتادم :) دارم دوباره بازيش مي كنم ولي جالب اينجاست كه گير كردم :31:

اونجايي كه بايد يه روغن پيدا كني كه با بنزين قاطي كني رو يادم رفته :41: پير شدم :13:

Maggy_P
04-07-2010, 16:51
انصافا سر حال اومدم رفتم دوباره نصبش كردم. ياد بچگي هام افتادم :) دارم دوباره بازيش مي كنم ولي جالب اينجاست كه گير كردم :31:

اونجايي كه بايد يه روغن پيدا كني كه با بنزين قاطي كني رو يادم رفته :41: پير شدم :13:
باید آچار رو بردارید و برگردید به عقب و شلنگ آتشنشانی رو با آچار باز کنید
بعدش باید برید همونجا که آتش سوزی هست توی یک راهرو شلنگ رو به جای مخصوصش بزنید و آتش رو خاموش کنید
روغن اونجاست :46:

Squall Leonhart
04-07-2010, 22:23
با سلام اين بازي رو از كجا دانلود كنم ؟؟

Resident Evil 3: Nemesis

يك فايل با حجم 222 mg دانلود كردم ولي در ePSXe اجرا نميشه يك لينك دانلود بدين كه در ePSXe بدون مشكل و با كيفيت خوب اجرا بشه

من سالهاي پيش با پلي استيشن اويل 3 رو خيلي زياد رفتم و خيلي باحال هست به نظر من ترسناك ترين نبود الان حضور ذهن ندارم كه بخوام براتون ليست بازيهاي ترسناك تر از اويل رو بگم
ولي alone in the dark رو بازي كنيد خيلي باحال هست خيلي ترسناك تر و معمايي تر از اويل هست
در هر صورت لينك اين بازي Resident Evil 3: Nemesis رو با كيفيت خوب و قابل اجرا در ePSXe اينجا قرار بديد كه دانلودش كنم ممنون ميشم

این لینک مستقیم هست و باید با برنامه 7z اکسترکتش کنی :

AidinSniper
05-07-2010, 08:28
باید آچار رو بردارید و برگردید به عقب و شلنگ آتشنشانی رو با آچار باز کنید
بعدش باید برید همونجا که آتش سوزی هست توی یک راهرو شلنگ رو به جای مخصوصش بزنید و آتش رو خاموش کنید
روغن اونجاست :46:

---------------------

آره رفتم پيداش كردم... بابا خيلي حال ميده بهم. با وجود اينكه تازه 4 رو ختم كردم ولي اين يكي عجيب حال ميده. دلم هم خيلي براي 1 و 2 تنگ شده :10:

Squall Leonhart
05-07-2010, 15:54
---------------------

آره رفتم پيداش كردم... بابا خيلي حال ميده بهم. با وجود اينكه تازه 4 رو ختم كردم ولي اين يكي عجيب حال ميده. دلم هم خيلي براي 1 و 2 تنگ شده :10:
سناریو توفو و هانک رو توی دو بازی کردی؟ عمرا بدون چیت بشه تمومشون کرد :

AidinSniper
06-07-2010, 08:08
سناریو توفو و هانک رو توی دو بازی کردی؟ عمرا بدون چیت بشه تمومشون کرد :

-------------------
يادمه سال 78 يا 79 بود ميرفتيم كلوب PS بازي مي كرديم، يه چيزايي يادمه. هانك سه صفر و هانك چهار صفر و... تو PC هنوز بازي نكردم :) با اين هانك خيلي حال مي كنم. توي RE4 اينقدر باهاش تو مرسنري حال كردم كه نگو و نپرس :)

tom71
03-02-2011, 09:57
فقط رزدینت اویل 2و3 از همشون باحال ترن راستی ادرس تاپیک رزدینت اویل 2 هستش؟

Steps-Rap
03-02-2011, 14:21

دقیقا..عمق تفکر و ترس تو همین دو تا نسخه بود و بس...

Layken
03-02-2011, 14:46
ممنون از عضویتتون بله هستش...
اینم ادرس

Squall Leonhart
03-02-2011, 16:05

دقیقا..عمق تفکر و ترس تو همین دو تا نسخه بود و بس...

منم کاملا موافقم! اویل فقط 2 و 3 هستش

MILIN3M
03-02-2011, 17:32
یادش بخیر چه ترسی داشت اون موقع ها ..به نطرم یکی از نکاتی کهع واقعا هیجان میداد تعداد محدود سیو هات و سکوت و تاریکی بازی بود.... الان اویل های جدید ترس ندارن ره به ره هم چک پوینت تو روز روشن....

RedSpoT
03-02-2011, 18:02
یادش بخیر چه ترسی داشت اون موقع ها ..به نطرم یکی از نکاتی کهع واقعا هیجان میداد تعداد محدود سیو هات و سکوت و تاریکی بازی بود.... الان اویل های جدید ترس ندارن ره به ره هم چک پوینت تو روز روشن....

یه Wii بخر بشين 1 و زیرو رو دوباره برو که باز سازی شدن به اسم Resident Evil Archives،دو و سه هم به زودی باز سازی میشن واسه این کنسول.

Dark Soul
04-02-2011, 00:23
بهترین بازی عمرمه... تا حالا بیشتر از 10 بار رفتمش ....هر وقت PS1 بیرون میارم یه دست می زنم.

MILIN3M
04-02-2011, 00:41
دقیقا مثل من /...من خودم n بار رفتمش...داییم هم 10 بار و ایون یکی داییم هم 5 بار هر سری هم پیششون میشستم بازی میکردیم..اصلا تو خاندان ما اویل از جایگاه خاصی برخورداره ...طوری که خونه مادربزرگم من میشستم اویل میزدم ناخوداگاه جفت داییهام که 40 و 54 سالن میومدن پاش و هی سیگار دود میکردن و ادامه ماجرا رو دنبال میکردن
این سری های 5-6 هم تا صدای اویل میان اگه باشن میان میشینن پاش
جالبه

tatu_mail
06-02-2011, 20:42
یه Wii بخر بشين 1 و زیرو رو دوباره برو که باز سازی شدن به اسم Resident Evil Archives،دو و سه هم به زودی باز سازی میشن واسه این کنسول.

سلام دوست عزیز
خوشبختانه احتیاج به wii نیست
با یه شبیه ساز که اسمش دلفین توپ میتونی بازی کنی
من اویل زیرو را 2 ماه پیش بازی کردم الانم دارم اویل Remake رو بازی میکنم واقعا سبکش جذاب مثل گذشته باقی مونده همینطور که میدونی
مثل این اویل جدید های بی خود نیست

دوستاران اویل میتونن دانلود کنن و لذتشو ببرن تو تاپیک ها سرچ کنید Resident evil remake میاد:11:

orgimagi
06-02-2011, 21:44
يادش بخير سري 2 و 3 عجب بازي هاي فكري و ترسناكي بود سري 4 و 5 كه خيلي بيخود بود با اين غول هاي مسخرش
واقعا يادش بخير تو سري بازي هاي 2 و 3 به هزار زحمت ميرفتي يه چرخ دنده پيدا مي كردي وقتي سر جاش كار مي زاشتي تازه متوجه ميشدي اين چرخ دنده بايد با دو چيز ديگه قاطي بشه تا كار كنه ! واقعا يادش بخير ! :20:

Maggy_P
07-02-2011, 17:22
دوستان لطفا بحث راجع به رزیدنت اویل های دیگه رو توی این تاپیک مطرح نکنید. اینجا تاپیک رزیدنت اویل 3 هست.

ممنون:46:

Angel Of Darkness
08-02-2011, 19:06
اویل 3 رو که با برو بچ تو کلوب بازی میکردیم یادمه برای باز کردن الماس اول اون آبیه یه کد داشت که باید استار کاردو تو کامپیوتر میزدی تا کدو بهت بده و کد تو دو بازی مختلف عوض میشد کلا 2 بار بیشتر عوض نمیشد ما هم که زبانمون خوب :31: نمیدونستیم باید استارکاردو تو کامپیوتر بزنیم تا کد الماسو بده مینشستیم با همه بچه های مدرسه
که رمز در گاو صندوقو بشکنیم هرکی یه کد 4 رقمی میگفت تا بلاخره کدش در بیاد ساعتها طول میکشید :27: اما هیچی یه هیچی
یکی از کدا 0131 بود پیش شماره رشت :31: اونیکیم یادم نیست

Steps-Rap
08-02-2011, 20:07
یکی از سخت ترین قسمتاش یادمه تو یه آزمایشگا بودیم...بعد جلو یه دستگاه کامپیوتری میرفتیم... باید یه سری چیزا رو جور در میووردیم...یادمه اونجاش واقعا سخت بود..
یکی از قسمتای باحالشم که یه کم سخت بود اون آهنگی بود که باید با پیانو آهنگ میساختیم....
یادش بخیر...

Squall Leonhart
09-02-2011, 00:29
اویل 3 رو که با برو بچ تو کلوب بازی میکردیم یادمه برای باز کردن الماس اول اون آبیه یه کد داشت که باید استار کاردو تو کامپیوتر میزدی تا کدو بهت بده و کد تو دو بازی مختلف عوض میشد کلا 2 بار بیشتر عوض نمیشد ما هم که زبانمون خوب :31: نمیدونستیم باید استارکاردو تو کامپیوتر بزنیم تا کد الماسو بده مینشستیم با همه بچه های مدرسه
که رمز در گاو صندوقو بشکنیم هرکی یه کد 4 رقمی میگفت تا بلاخره کدش در بیاد ساعتها طول میکشید :27: اما هیچی یه هیچی
یکی از کدا 0131 بود پیش شماره رشت :31: اونیکیم یادم نیست

اینا کدهایی هستن که خودم باهاشون مواجه شدم :
0131
0141
0352
0411
0513
4011
4312
5312

یکی از سخت ترین قسمتاش یادمه تو یه آزمایشگا بودیم...بعد جلو یه دستگاه کامپیوتری میرفتیم... باید یه سری چیزا رو جور در میووردیم...یادمه اونجاش واقعا سخت بود..
یکی از قسمتای باحالشم که یه کم سخت بود اون آهنگی بود که باید با پیانو آهنگ میساختیم....
یادش بخیر...

احتمالا آخرین معما رو میگی که یه دستگاه تست نمونه آب هست. من خیلی ازش خوشم می اومد. درسته سخت بود ولی واسه حل کردنش راه داش : باید سه تا نوار رو طوری تنظیم میکردی که حاصل جمعشون نوار سه طبقه پایینی رو تشکیل میدادن. کلید حل معما هم نوار پایینی بود که باید به قسمت های کاملا خالی و کاملا پرش دقت بکنی. صداش هم مثل قفل قاب صندوق پول هست ...
در مورد دستگاه ملودی هم باید اول بری زیر پله ها توی طبقه پایین یه جعبه ملودی کوچیک هست باید به اون گوش بدی تا آهنگ درست رو بشنوی. طرف دیگه پله ها هم یه جبعه ملودی دیگه هست که آهنگ غلط رو اجرا میکنه!

Steps-Rap
09-02-2011, 22:38
احتمالا آخرین معما رو میگی که یه دستگاه تست نمونه آب هست. من خیلی ازش خوشم می اومد. درسته سخت بود ولی واسه حل کردنش راه داش : باید سه تا نوار رو طوری تنظیم میکردی که حاصل جمعشون نوار سه طبقه پایینی رو تشکیل میدادن. کلید حل معما هم نوار پایینی بود که باید به قسمت های کاملا خالی و کاملا پرش دقت بکنی. صداش هم مثل قفل قاب صندوق پول هست ...
در مورد دستگاه ملودی هم باید اول بری زیر پله ها توی طبقه پایین یه جعبه ملودی کوچیک هست باید به اون گوش بدی تا آهنگ درست رو بشنوی. طرف دیگه پله ها هم یه جبعه ملودی دیگه هست که آهنگ غلط رو اجرا میکنه!

آره.فک کنم همونی بودد که گفتی..چون یادمه آخرای بازی هم بود..من اون موقه اصلا نمیدونستم یه راه واسه حل کردنش بود..انقدر شب و روز با اون یه تیکه ور رفتم تا بالاخره شانسی درست شد...

faramarz1374
05-03-2011, 20:49
سلام دوستان.من توی بازی رزیدنت اویل 3 چند جاش گیر کردم و از دوستانی که رزیدنت اویل بازی میکنند خواهشمندم جواب منو بدن.خوب شروع میکنم:
1-یه ترن هست که هم فیوز میخواد هم بنزین و هم کابل .کابل رو جور کردم اما بنزین و فیوز مونده.اینارو از کجا پیدا کنم؟:11:
2-یه آسانسور هست که باتری میخواد.اون باتری رو از کجا بیارم؟:13:
ممنون

Squall Leonhart
05-03-2011, 22:00
سلام دوستان.من توی بازی رزیدنت اویل 3 چند جاش گیر کردم و از دوستانی که رزیدنت اویل بازی میکنند خواهشمندم جواب منو بدن.خوب شروع میکنم:
1-یه ترن هست که هم فیوز میخواد هم بنزین و هم کابل .کابل رو جور کردم اما بنزین و فیوز مونده.اینارو از کجا پیدا کنم؟:11:
2-یه آسانسور هست که باتری میخواد.اون باتری رو از کجا بیارم؟:13:
ممنون

دمت گرم بابا یه اکانت باز کردی فقط به عشق اویل سه؟!

همه کیف اویل سه به این هست که خودت معماهاش رو حل بکنی! یه کمی زور بزن شاید خودت تونستی پیداشون بکنی.

هندل زنگ زده (داخل اتاق سیو کوچیک) -» آچار فرانسه (داخل قطار) -» تعمیرگاه ماشین (انتهای محوطه پمب بنزن) -» بنزین 1 (داخل کمد)

تندیس کتاب (بر روی دست مجسمه) -» تندیس قطب نما (محوطه بیرون رستوران) -» باطری (پشت مجسمه) -» آسانسور -» فیوز (نیروگاه برق)

آچار فرانسه -» لوله آب (نزدیک محوطه اتوبوس) -» شیر آب آتشنشانی (در مجاورت آتش) -» بنزین 2

faramarz1374
05-03-2011, 22:29
شما کدوم مجسمه رو میگید؟اون مجسمه که تندیس کتاب دستشه؟اگه منظورتون اونه که پشتش نیست.کمی بیشتر راهنمایی کنید.کله بازی رو زیر و رو کردم اما نیست:41:

این جای باطری رو بگید خواهشا:19:

Layken
06-03-2011, 11:24
یه قسمتی از بازی هست که به صورت همزمان داره اب میپاشه بیرون و اب هم برق دار هستش نزدیکش بشی برق میگیره
دقت کنی وسط اون اب های فواره ای یک لوه هستش برای برداشتن اون لوح باید بری یک مجسمه پیدا کنی اون مجسمه درست پشت دری هستش که با الماس ها باز میکنیم و چند قدم که چلو میری توی یک کوچه مانند یهو یه در میشکنه و چند تا زامبی میاد بیرون بری توی اون در یه کوچه خیلی کوچیک هستش که تهش یه مجسمه هستش دستشم برده بالا توی پشت مجسمه یه لوح دیگه هستش اونو برمیداری برمیگردی به قسمت همون ابها نگاه کنی یه جای خالی داره همون لوح رو میزاری اونجا فشار اب ها قطع میشه میتونی اون یکی لوح رو برداری همون رو رو میبری میزاری تو جای خالیه لوحی که از داخل مجسمه برداشتی بعد مجسمه میچرخه و میبینی یه باطری نشونت داد برشدار و ببر واسه اسانسور

faramarz1374
06-03-2011, 13:33
دستتون درد نکنه اما کمی دیر گفتید خودم دیشب اینقدر گشتم تا پیدا کردم اما بعدش یه جایی هست که یه موسیقی برات پخش میکنه.من اون کلید رو از اونجا برداشتم اما دیگه جایی نیست که برم!!اونو چیکار کنم دیگه؟:11:

Layken
06-03-2011, 14:12
شما به بالاترین نقطه اون نقطه رفتی ..؟
بالای برج ساعت رو میگم...همون موسیقی که شنیدید اونجا باید با توجه به دکمه ها ردیف کنید تا همون شنیده بشه.
تا اونجایی که یادمه...
اولی ، سومی،چهارمی، ششمی رو بزن بعد بزن بنوازه اگه این نبود برعکسشو بزن.

faramarz1374
06-03-2011, 14:18
ببینید میگم که اونو رفتم و موسیقی هم پخش شده و بعد بهم کلید داد.کلید رو برداشتم اما بعدش چه کنم؟

Squall Leonhart
06-03-2011, 14:18
دستتون درد نکنه اما کمی دیر گفتید خودم دیشب اینقدر گشتم تا پیدا کردم اما بعدش یه جایی هست که یه موسیقی برات پخش میکنه.من اون کلید رو از اونجا برداشتم اما دیگه جایی نیست که برم!!اونو چیکار کنم دیگه؟:11:

پس تونستی لذت حل کردن رو ببری!

باید دو تا کلید رو با هم ترکیب بکنی!

faramarz1374
06-03-2011, 14:22
به این عکس توجه کن:

Squall Leonhart
06-03-2011, 14:23
شما به بالاترین نقطه اون نقطه رفتی ..؟
بالای برج ساعت رو میگم...همون موسیقی که شنیدید اونجا باید با توجه به دکمه ها ردیف کنید تا همون شنیده بشه.
تا اونجایی که یادمه...
اولی ، سومی،چهارمی، ششمی رو بزن بعد بزن بنوازه اگه این نبود برعکسشو بزن.

نخیر جناب لیکن به این آسونی که میگی نیست!
باید شش تیکه آهنگ رو تکه تکه تست بکنه ببینه روی آپ درست هست یا داون بعدش که همشون درست بودن پلی میزنه و درش باز میشه و یه کلید کوچیک برمیداره و با یه کلید دیگه که از طبقه پایین به دست آورده ترکیبش میکنه.

faramarz1374
06-03-2011, 14:24
آقا Squall Leonhart دستت درد نکنه که گفتی.ممنون:11:

Layken
06-03-2011, 14:39
جناب فرید جان...:31:
تست کردن نمی خواد دیگه انقدر اونجارو رفتم دیگه حفظی میزنم اونجارو..
بعد این که اون قسمت در درجه سختی هم فرق نداری تغیر نمی کنه که بگیم باید اول تست بزنه...
(الان یه تیکرو که پیدا کرده حتمی که توی تابلوها هستش تیکه دوم هم اونجاست تو ملودی میزاره تو ساعت بعدش فیلیم.:31:

در ضمن لایکن :31:

Squall Leonhart
06-03-2011, 15:32
جناب فرید جان...:31:
تست کردن نمی خواد دیگه انقدر اونجارو رفتم دیگه حفظی میزنم اونجارو..
بعد این که اون قسمت در درجه سختی هم فرق نداری تغیر نمی کنه که بگیم باید اول تست بزنه...
(الان یه تیکرو که پیدا کرده حتمی که توی تابلوها هستش تیکه دوم هم اونجاست تو ملودی میزاره تو ساعت بعدش فیلیم.:31:

در ضمن لایکن :31:

به طوری که یادم میاد این دستگاه ملودی کاملا رندوم هست و اصلا ثابت نیست و تنها راه حلش گوش کردن به قطعات آهنگ به طور جدا جدا هست تا آهنگ کامل بشه...

faramarz1374
06-03-2011, 17:01
عزیزان شما هنوز جای ملودی دعوا دارین؟من اونجا رو شانسی زدم درست در اومد و دیشب اونو رفتم.یه خبر خوش البته فک نکنم برای شما بفرقه:31:
زریدنت اویل 3 رو تموم کردم:5::21:
اونم با 5 ساعت و 19 دقیقه و 47 ثانیه:27:.باور نداری بیا ببین:

بازم خوبه برای بار اول:15:دسته همتون درد نکنه واسه کمکاتون.
راستی کسی رزیدنت اویل 2 رو نداره که آپلود کنه من دانلود کنم؟:43:

online_amin
07-03-2011, 08:05
رزیدنت 2 لینکهاش تو اینترنت ریخته. فقط مستقیم نیستن شما باید مستقیمشون کنی.

Squall Leonhart
07-03-2011, 09:20
توی هر سه تاشون میتونی پیدا کنی :

رکوردت برای بار اول خیلی خوب هست ولی پیشنهاد میکنم برای رفتن به اویل دو عجله نکنی یه کم بشین مرسناریز برو + یه دست بدون سیو و روی هارد برو و از دست نمیسیس فرار کن تا رتبت آ بیاد. من رکوردم 2:30 و رتبه آ و بدون سیو هست.

Layken
07-03-2011, 22:29
عزیزان شما هنوز جای ملودی دعوا دارین؟من اونجا رو شانسی زدم درست در اومد و دیشب اونو رفتم.یه خبر خوش البته فک نکنم برای شما بفرقه:31:
زریدنت اویل 3 رو تموم کردم:5::21:
اونم با 5 ساعت و 19 دقیقه و 47 ثانیه:27:.باور نداری بیا ببین:
[
زحمت کشیدی خسته نشدی....من تو هارد 1ساعت 35 رکورد دارم.

به طوری که یادم میاد این دستگاه ملودی کاملا رندوم هست و اصلا ثابت نیست و تنها راه حلش گوش کردن به قطعات آهنگ به طور جدا جدا هست تا آهنگ کامل بشه...
نه راندوم نشد هیچ وقت همیشه یک مدل بوده..

blest.1989
31-03-2011, 13:24
با سلام ، دوستان توی بازی دو نوع گلوله ی کلت وجود داره:

آیا کسی میدونه چطوری میشه دومی رو ساخت؟ :9:

Maggy_P
01-04-2011, 09:55
با سلام ، دوستان توی بازی دو نوع گلوله ی کلت وجود داره:

آیا کسی میدونه چطوری میشه دومی رو ساخت؟ :9:
وقتی قوطی های قرمز رو با دستگاه گلوله سازت قاطی میکنی اولی بدست میاد. حداقل باید 10 بار از گروه یک بسازی تا بتونی نوع دومم درست کنی. وقتی برای یازدهمین بار با دستگاهت قاطیش کنی ازت سوال میکنه میخوای از این نوع بسازی یا نه

blest.1989
01-04-2011, 10:01
وقتی قوطی های قرمز رو با دستگاه گلوله سازت قاطی میکنی اولی بدست میاد. حداقل باید 10 بار از گروه یک بسازی تا بتونی نوع دومم درست کنی. وقتی برای یازدهمین بار با دستگاهت قاطیش کنی ازت سوال میکنه میخوای از این نوع بسازی یا نه

ممنون که جواب دادین ، ولی دیروز فهمیدم ، البته توی هشتمین بار میپرسه.

Squall Leonhart
01-04-2011, 10:21

در ادامه صحبت شما عرض کنم که منظور از قوطی قرمز همون باروت نوع A هست.

باروت نوع B هم با مخلوط کردن های مکرر گلوله شاتگان آبی ایجاد میشه.

فقط یه سوال باروت نوع C رو تا حالا کسی امتحان کردن که نهایتا چی درست میشه؟! به طور عادی از باروت نوع C گلوله لانچر معمولی ساخته میشه. من یادم نمیاد که زیاد اون رو امتحان کرده باشم… کسی امتحانش کرده؟

blest.1989
03-04-2011, 15:24
من این بازیو 7-8 سال پیس بازی کرده بودم اما وقتی تو اینترنت میگشتم به این تاپیک برخوردم و باعث شد که یه بار دیگه بازی کنم :31:
اینم رکورد من توی مرسناریز : ( با Quicksave )

توی بازی هم 1ساعت و 10 دقیقه هستش (البته توی pc) :20:

blest.1989
05-04-2011, 10:44
با سلام، دوستان يك سوال داشتم، آيا كسى ورژن ژاپنى اين بازى رو بازى كرده، اگه بازى كرده آيا فرقى با ورژن انگليسى داره؟ يا فقط زبانش فرق ميكنه؟

Maggy_P
05-04-2011, 12:36
با سلام، دوستان يك سوال داشتم، آيا كسى ورژن ژاپنى اين بازى رو بازى كرده، اگه بازى كرده آيا فرقى با ورژن انگليسى داره؟ يا فقط زبانش فرق ميكنه؟
فرقی با هم ندارن

فقط یه سوال باروت نوع C رو تا حالا کسی امتحان کردن که نهایتا چی درست میشه؟! به طور عادی از باروت نوع C گلوله لانچر معمولی ساخته میشه. من یادم نمیاد که زیاد اون رو امتحان کرده باشم… کسی امتحانش کرده؟
من امتحان کرده بودم ولی تا جایی که یادمه تغییری نمیکرد

mehdisato66
05-04-2011, 21:50
در این بازی چه طور میشود بازی را save کرد
من نسخه فارسی ان را دارم
سلام
از داخل صندوقچه يك وسيله ي گرد مشكي رنگ هست مثل دگمه(خودمم آخر نفهميدم چيه دواته جوهر حالا هر چي كه هست مهم نيست) اونو بردار بايد همرات باشه اونوقت ميتونيد وارد اتاق save كه شديد(با اون ملوديه زيباش) بازيرو save كنيد .
البته من اين بازيرو حدود 8،7سال پيش بازي كردم و يكي از زيباترين بازيهاي عمرم بود.
موفق باشيد.

pesilium
01-06-2011, 20:46
سلام
از داخل صندوقچه يك وسيله ي گرد مشكي رنگ هست مثل دگمه(خودمم آخر نفهميدم چيه دواته جوهر حالا هر چي كه هست مهم نيست) اونو بردار بايد همرات باشه اونوقت ميتونيد وارد اتاق save كه شديد(با اون ملوديه زيباش) بازيرو save كنيد .
البته من اين بازيرو حدود 8،7سال پيش بازي كردم و يكي از زيباترين بازيهاي عمرم بود.
موفق باشيد.

میشه ملودیش رو آپ کنین
تو رو خدا

بدجوری هوس شنیدنش رو کردم

Layken
01-06-2011, 21:59
میشه ملودیش رو آپ کنین
تو رو خدا

بدجوری هوس شنیدنش رو کردم

ملودی مورد نظر شما...

از این جا دانلود کنید..

pesilium
01-06-2011, 22:56
وا....

ارور 404 داد....

Layken
01-06-2011, 23:53
دوست عزیز از یه جا دیگه اپ کردم خودم هم امتحان کردم اوکی شد میتونی برداری

farhadalizadeh
05-06-2011, 04:28
سلام من در قسمت وارد کردن آهنگ رو دستگاه پخش کننده مشکل دارم من در قسمت زیر پله ها یک دستگاه پخش کننده بود که برای من اینو پخش کرد duddud وقتی از پله ها با لا میرم و بالا نردبان میرم به به اتاق ذخیره بازی میرسم و میخوام رو اون رو تظیم میکنم روی duddud و دکمه پخش رو میزنم ولی هیچ کلیدی به من نمیده لطفا راهنمایی کنید

--------مشکل رفع شد------

جواب برای وارد کردن آهنگ باید آهنگی که برای شما پخش کرد مثلا اگر این بود duddud

وقتی داخل اتاق ذخیره بازی میرسی و میخوای اون رو تظیم کنی باید برعکس اون چیزی که پخش شده بود را وارد کنی که میشود uduudu و دکمه پخش رو میزنی و بعد به شما یک کلید میدهد

Squall Leonhart
05-06-2011, 08:47
زیر پله ها اون طرفش یه دستگاه ملودی دیگه هم هست. فکر میکنم اون کد درست رو میده. سیو اون قسمت رو داری تا تاییدش بکنی؟

tom71
26-10-2012, 12:56
سلام
ایا راهی داره The Mercenaries - Operation: Mad Jackal بدون تموم کردن بازی آزاد بشه؟
بعد یک راهنمایی برای تنظیمات دسته اویل 3 بگید؟آیا راهی داره به غیر از دستی فعال کنیم؟
بعد از 8 سال میخوام یه دست اویل 3 بزنم.:دی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Squall Leonhart
27-10-2012, 00:39
ورژن پی سی از همون اول مرسناریز باز هست. ولی به نظر من ورژن سونی یک رو با شبیه ساز ePSXe 1.6 اجرا بکن چون کیفیت گرافیکی بازی خیلی بالا میره. اگه خواستی میتونم سیو خودم رو واست آپلود بکنم.

mohammad428428428
04-11-2012, 18:19
اصلا بازی هایی که با شبیه ساز کنسول اجرا می شن به درد نمی خورن !

mohammad428428428
04-11-2012, 18:19
اگه دروغ می گم بگو دروغ می گم ؟

goldenmember
04-11-2012, 18:52
اگه دروغ می گم بگو دروغ می گم ؟

اگه شبیه ساز wii رو هم حساب کنی دروغ میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببینم تو جمعا 10 تا پست زدی با این حرفا دوبل شده:sq_2:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shabnam1986
28-01-2013, 23:15
میشه آهنگ پایانی بازی رو بذارین واسه دانلود؟

Spaniuly
29-01-2013, 00:12
میشه آهنگ پایانی بازی رو بذارین واسه دانلود؟
واقعاً یکی از زیباترین و دلنشین و آرامش بخش ترین موزیک هایی هست که توی عمرم شنیدم و تقریباً هر شب بهش گوش می دم قبل از خواب حس فوق العاده ای به آدم میده

Layken
29-01-2013, 15:57
نابــــــــــــــــــــــ ــــــودم کردی ارمین :n12:، نابود

وای وای اخرش که یا کارلوس خودش رو میرسوند یا کارلوس خودش هلیکوپتر رو کنترل میکرد جیل هم دستشو گرفته جلوی صورتش تا باد چشمشو اذیت نکنه
وقتی سوار میشیم بمب اتم زده میشه و جیل با نگاهش از منطقه دور میشه بعد سخنهای گزارش گر رادیو در مورد تلفات و امار و ارقام اخراج افراد امبرلا و استفای رئیس جمهور و بعد این موزیک با تیتر پایانی و بعد منتظریم تا رکوردمون رو ببینیم ...

ارمین خرابم کردی مرد... خرابتم

Squall Leonhart
30-01-2013, 11:27
واقعاً یکی از زیباترین و دلنشین و آرامش بخش ترین موزیک هایی هست که توی عمرم شنیدم و تقریباً هر شب بهش گوش می دم قبل از خواب حس فوق العاده ای به آدم میده

یکی این داداش من رو نصیحت بکنه تا حداقل یه دست این اویل سه رو تموم بکنه الان ده سالی میشه که میگم بیا یه دست باهم تمومش بکنیم ولی گوشش بده کار نیست. :n28:
شما بگین تا شاید حرف شما رو گوش داد! :n02:
به نظر من هر کس اویل سه و کال آف چهار و گل سه رو تموم نکنه گیمر نیست و فقط گیمر نما هست! :n09:

shabnam1986
30-01-2013, 16:05

مرسی میشه ی جایی آپ کنین تا بشه دانلود کرد اینجوری فقط آهنگ پخش میشه

shabnam1986
30-01-2013, 16:07
از نمسیس هم باهوش تر هست تو سری رزیدنت ایول؟

shabnam1986
30-01-2013, 16:09
تو رزیدنت ایول 2 اوایل بازی ی هلی کوپتر ی کپسول رو میندازه تو ساختمونی ک لیون هست اون موجود چیه؟

Spaniuly
30-01-2013, 21:52
مرسی میشه ی جایی آپ کنین تا بشه دانلود کرد اینجوری فقط آهنگ پخش میشه
خیلی جالبه ها همه چیز به عرف بستگی داره یه زمانی هر لینکی که بود لینک مستقیم بود... بعدش سر و کله این سایت های آپلود لینک غیر مستقیم پیدا شد کلی مشکل ساز شد حالا مشکل ساز که نشده هیچ تازه ملت عادت هم کردن بهشون اونقدر عادت کردن که الان وقتی لینک مستقیم میدی دچار مشکل می‌شن... خیلی جالبه واقعا... خوبی لینک مستقیم اینه که وقتی کپی پیست می کنی توی آدرس بار یا دانلود منیجر شروع می ‌کنه به دانلود...

من به شما پیشنهاد می کنم از دانلود منیجر استفاده کنید یا حداقل از مرورگرهای درست حسابی مثله گوگل کروم یا حداقل اگه IE حال می کنید نسخه نهائیش یعنی 9 رو استفاده کنید تا حداقل با لینک مستقیماش دچار مشکل نشید...

Maggy_P
31-01-2013, 11:50
تو رزیدنت ایول 2 اوایل بازی ی هلی کوپتر ی کپسول رو میندازه تو ساختمونی ک لیون هست اون موجود چیه؟

Mr. X
همیشه توی سناریوی B هست. یه غول تشن گنده بک که همش دنبالت راه میوفته! :n02: ولی اینجا تاپیک رزیدنت 3 هست ها :n09:

shabnam1986
13-02-2013, 23:20
تاپیک رزیدنت ایول 2 کجاس؟

Maggy_P
14-02-2013, 11:16
Resident Evil 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینم از تاپیکش

danial72
17-06-2013, 01:25
سلام من تو قسمتای آخر بازی گیر کردم
بعد اینکه تایمر آخر بازی استارت می خوره و به یه اتاقی میرسی که در پشت سرت خراب میشه و یه دستگاه و یک در فقط توی اون اتاق هست
اون دستگاه و به کار میندازم اما باز بزای باز کردن در یه پیغام میده و که انرژی کافی نیست و تایم تموم میشه و ...........
کسی میتونه کمکم کنه ؟:n27:

Layken
17-06-2013, 13:22
بعد اینکه تایمر آخر بازی استارت می خوره و به یه اتاقی میرسی که در پشت سرت خراب میشه و یه دستگاه و یک در فقط توی اون اتاق هست
اون دستگاه و به کار میندازم اما باز بزای باز کردن در یه پیغام میده و که انرژی کافی نیست و تایم تموم میشه و ...........

اگه اخرین بخش رو میگی که اول باید باس فایت رو بکشی که بعد در اتوماتیک باز میشه که اسانسور خستش و بازی تمام
اما قبل اون یادم نمیاد کجا انرژی می خواسته که دری باز بشه ، اگه میتونی یک عکس بذار یا توضیح بیشتری بده

Squall Leonhart
18-06-2013, 11:13

احتمالا تام اوت رادار رو میگی که باید قبل از اینکه موشک به شهر برسه باید از شهر فرار بکنی
بعد از رد شدن از پارکینگ وارد یه محوطه میشی که به محض وارد شدن در پشتت ترک میخوره و بسته میشه
راه رو از سمت راستت ادامه بده تا برسی به یه دستگاه لیزر
کنارش یه کنترل پنل هست اون رو فعال میکنی و متوجه میشی که برق برای فعال شدنش کافی نیست
سه تا باطری بزرگ رو باید هل بدی سر جای خودشون
اولیش نزدیک همون دری هست که وقتی وارد این محوطه شدی بسته شد

بقیه رو خودت تلاش بکن اگه نتونستی این رو بخون :
به محض این کار غول آخر ظاهر میشه
سریع برگرد کنار دستگاه لیزر و ازش رد شو تا یه کمی اون طرف تر یه باتری دیگه هست اون رو هم هل بده سر جای خودش
سومین باطری هم کنار دستگاه کنترل پنل لیزر هست اون رو هم هل بده سر جای خودش
دستگاه لیزر شروع میکنه به کار کردن

بقیه رو خودت تلاش بکن اگه نتونستی این رو بخون :
از هر چند ثانیه که شمارش معکوس میخونه لیزر شلیک میکنه
بعد از اولین شلیک لیزر یه راه دیگه هم از وسط محوطه باز میشه
دور محوطه طوری بچرخ تا لحظه شلیک لیزر غول در تیر رس لیزر باشه
پدرسوخته خیلی جون سخت هست و باید چند تا لیزر بهش بخوره تا از پا در بیاد
بر خلاف دفعات قبل اصلا سرعت عمل نداره و لاک پشتی حرکت میکنه
ولی در عوض اسید می پاشه و به راحتی نمیزاره از کنارش رد بشی

western
15-04-2025, 14:56
سلام دوستان.من REMAKE این گیمو ازجاهای مختلف دانلود و نصب کردم ولی وقتی قسمت کارلوس شروع میشه میره یه حموم دیوارشو میترکونه اونجا از گیم خارج میشم! کسی میدونه جریانش چیه؟:sad:

shabnam1986
15-04-2025, 15:18
سلام دوستان.من REMAKE این گیمو ازجاهای مختلف دانلود و نصب کردم ولی وقتی قسمت کارلوس شروع میشه میره یه حموم دیوارشو میترکونه اونجا از گیم خارج میشم! کسی میدونه جریانش چیه؟:sad:

سلام درایور گرافیک رو به آخرین نسخه آپدیت کنین
گیم رو از سایت های معتبر دان کنین...
دمای سیستم رو مونیتور کنین...

navidmay
16-04-2025, 07:36
با ps4 بازی کن. خیلی بهتر اجرا میشه