مشاهده نسخه کامل
: مشكل با كنترلهاي Ocx
anvar.net
25-04-2007, 00:00
يه برنامه با VB.NET نوشتم كه در يكي از فرمها از كنترل MSFLEXGRID و ADODB كه قبلا در VB6 وجود داشت اما در VB.NET ديگر وجود ندارد استفاده كرده ام ، اگر VB6 در سيستم نصب باشد برنامه بخوبي عمل ميكند اما اگر VB6 را Unistal كنيم با لود شدن فرم بالا خطاي "Class not registered" ظاهر ميشود و فرم هم لود نميشود. اگر كسي اطلاعاتي داره حتما برايم بذاره نياز فوري دارم.
hamidreza_buddy
25-04-2007, 00:18
RegSvr32 رو رو اون اجرا کردی؟
MSFLXGRD.OCX رو کپی کن تو c:\windows\system32 و دستور زیر رو اجرا کن:
RegSvr32 msflxgrd.ocx
همینطور ADODB رو
anvar.net
25-04-2007, 14:28
با تشكر از شما آقاي hamidreza_buddy
مشكل در سيستم من حل شد. اما مطمئنا اين مشكل در سيستم كاربر هم پيش خواهد آمد براي ثيت كنرلها در سيستم كاربر چه راهكارهايي وجود دارد. آيا برنامه هاي Setup ساز همچنين امكاناتي دارند يا بايد بصورت دستي كد بنويسم.
با تشكر
hamidreza_buddy
25-04-2007, 15:50
آگه با برنامۀ Setup ساز (مثلاً با واسه خود VS) بسازی خودش خود به خود اون ها رو رجیستر می کنه.
فقط باید اون رو به Dependencies (فایل هایی که برنامه برای اجرا به آن ها احتیاج دارد) پروژه اضافه کنید.
البته معمولاً خود VS این فایل ها رو به صورت اتوماتیک شناسایی می کنه.
anvar.net
25-04-2007, 19:16
يك دنيا تشكر!
هر فكر مثبت تو تقدير تو را مي آقريند.
anvar.net
28-04-2007, 06:26
كنترل MSFlexgrid بخوبي از زبان فارسي پشتيباني نميكند(براي بار اول مشكلي ندارد اما فرضا اگر VB.NET از دوباره نصب شود و يا ويندوز سيستم عوض شود) تمام اطلاعاتي (فقط حروف فارسي) كه در اين كنترل لود ميشوند بصورت علامت سوال ديده ميشوند.آيا راه حلي براي رفع اين مشكل سراغ داريد؟
لطفا راهنمايي كنيد.
hamidreza_buddy
28-04-2007, 15:45
احتمالاً مشکل ار component نیست.
از تنظیمات ویندوزه.
فک کنم باید رفت توی Control Panel قسمت Regional و تو Advanced گزینۀ Farsi رو انتخاب کرد.
امتحان کن اگه درست شد بگو.
anvar.net
28-04-2007, 21:56
زبان سيستم برروي فارسي ست شده و ساير قسمت هاي برنامه بخوبي با فارسي كار ميكنند و هيچ مشكلي ندارند.
anvar.net
01-05-2007, 23:21
آيا اين احتمال وجود دارد كه عدم ساپورت زبان فارسي توسط يك كامپوننت (البته با توجه به اينكه در ويندوز قبلي خيلي خوب پشتيباني ميشد) مربوط به ويندوز نصب شده باشد؟
من جايي خوندم كه مايكروسافت كنترل Datagridview را جايگزين كنترلMsflexgrid كرده است. آيا اين خبر درست است؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.