مشاهده نسخه کامل
: كلوپ N93i
Sasan Info
24-04-2007, 22:40
همه موراد مربوط به این گوشی مانند : بررسی - مشکلات - سوالات و ...
به غیر از معرفی نرم افزار و هر نوع فایل که شامل انجمن برنامه های کاربردی و یا بازی و ... میشه
در این تاپیک دنبال می کنیم
هر گونه تاپیک که در این مورد یعنی این مدل گوشی جدا ایجاد شه با این تاپیک ادغام میشه
هدف از متمرکز شدن مباحث فقط نظم دهی به انجمن و دسترسی آسان به مطالب هست
قبل از پرسش سعی کنید دوست خوبم تاپیک رو مطالعه و از امکان جستجو در تاپیک استفاده کن
حداقل يه عكسي! يه چيزي براي شروع ميزاشتي!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی خوب ودر عین حال گران است
Sasan Info
30-04-2007, 14:36
دستت هم درد نكنه كه ازش عكس گذاشتي
اينم يه عكس:
Sasan Info
30-04-2007, 14:39
اينم يه عكس ديگه از n93i
Sasan Info
30-04-2007, 14:41
راستي ميدونستيد كه صفحه نمايشش 16 ميليون رنگ رو نشون ميده؟! يعني يه چيزي تو مايه هاي n95
ولي n95 يه چيز ديگست
Sasan Info
30-04-2007, 14:44
در ضمن تو ايرن هم اومده
قيمتش هم 950 تومنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
دستت هم درد نكنه كه ازش عكس گذاشتي
اينم يه عكس:
قابلت رو نداشت ولي به نظر من 1ميليون اصلا نميرزه!
Sasan Info
01-05-2007, 13:53
درست ميگي ولي تا چند وقت ديگه ارزون ميشه
مثل n93 (كه البته به دليل گروني موبايل دوباره گرون شده)
من اگه ارزونم بشه نميخرمش!
اولn73 خودم بعد n95
Saman-tci
01-05-2007, 20:57
اولn73 خودم بعد n95
اینو میگن یه ادم قدرشناس بقیه یاد بگیرن
Sasan Info
04-05-2007, 18:38
اولn73 خودم بعد n95
منم جاي تو بودم همين كار رو ميكردم:46:
:13: من93i دارم با وجود دوربين 2/3 اون اما از كيفيت عكساي اون راضي نيستم .قبلا n90داشتم كيفيت عكساش فوق العاده وباوضوح وشفاف! اما عكساي n93i عكساش ماته هرچند كه فيلمبرداريش عاليه اما عكساش نه!واين براي من كه به طمع كيفيت بهتر گوشيمو عوض كردم واقعا ناراحت كننده است:41: كسي اين دوتا گوشي رو مقايسه كرده ؟
Sasan Info
22-07-2007, 12:58
من ديدم ولي مقايسه نكردم
اون چيزي كه من ديدم بد نبود ولي كيفيتش به n73 نرسيد
فيلمبرداريش هم مثل n93 ميمونه البته بهتره
ساسان جان ممنون به خاطر ایجاد این تاپیک
ولی فکر نکنم عکساش اونطور که شما میگی افتضاح باشه
این گوشی چند تا خصوصیت خووب داره که اونو از n73 متمایز میکنه
یکیش خروجی تلویزیونش هست و اون یکی هم زووم اپتیکالش که تو هیچ گوشی نیستش و البته cpu فوق العادش
توجه کنین که این زووم اپتیکال خیلی مهمه من یه تیکه از فیلمبرداریش رو دانلود کرده بوودم اونجا سه ، چهار تا زووم
بدون اینکه کیفیت عکسش کم بشه
پرند جان شاید شما تنظیماتش رو دستکاری کردی
یکی از اون عکسا رو بزار اینجا تا دوستان دیگه که این گوشی رو دارن نظر بدن
با سلام قیمت 610تومن خیلی زیباست
بابا شما ها دارین آدم رو گیج میکنید!!!!!!!!!!من میخوام تا 2 روز دیگه n95 بگیرم ولی با این صحبتها واقعا نمیدونم n93i بگیرم یا n95????????????!!!!!!!!!!!!!!
اگه میتونید با دلیل و مدرک راهنمائیم کنید
ممنون
Sasan Info
23-07-2007, 23:50
خوب چه امكاناتي ميخواي(البته ميدونم كه آخرش به n95 ميرسيم)
راستي برا مموري ات مشتري گير اوردم !!!!
RAMINET جان شما برو با خیال راحت گوشیتو بخر
همونطور که گفتم احتمالا دوستمون پرند تنظیماتشو دسکاری کرده اینطوری شده
ولی n93i زووم اپتیکال داره و قابلیت اتصال به تلویزیون با اندازه و کیفیت فوق العاده
اینو توجه کن که خلی به درد میخوره
تازه این n95 های 300 تومنی چینی هم که روانه بازار شده با این حساب هر کی از راه برسه یکیشو میخره برا
و خیلی زود خز میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Folderنه من تنظيماتش رو دستكاري نكردم :23:هرچند كه با تنظيمات مختلف امتحان كردم اما با تنظيمات اوليه اش هم عكسا خوب در نميومدشبا زير نور لامپ كه عكسا رنگ طبيعي نداره و ماته من اين مشكلات رو با n90 نداشتم:45: 2تا عكس براتون ميذارم مقايسه كنيد يكي با n90يكي با n93i كسي هست 93i داشته باشه وبهم كمك كنه؟:37:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] folder/93[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] folder/ 90
Optimus Prime
24-07-2007, 13:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Folderنه من تنظيماتش رو دستكاري نكردم :23:هرچند كه با تنظيمات مختلف امتحان كردم اما با تنظيمات اوليه اش هم عكسا خوب در نميومدشبا زير نور لامپ كه عكسا رنگ طبيعي نداره و ماته من اين مشكلات رو با n90 نداشتم:45: 2تا عكس براتون ميذارم مقايسه كنيد يكي با n90يكي با n93i كسي هست 93i داشته باشه وبهم كمك كنه؟:37:
خواهر من n93i داره میدونم چی میگی.دوربینش ضعیف تر از N93 معمولی خود نوکیا هم اعلام کرده.نمی دونم چرا.
Silwestern
24-07-2007, 13:46
مارو باش ميخواستيم 990 مون رو بفروشيم n93i بخريم.. با اين افتضاحي كه نوكيا ( بار اولش كه نيست ) بار آورد پشيمون شدم
ولي خدايي استيل باحالي داره .. درهر صورت اگه دوربينش حالي ميداد صبر ميكردم تا 400 - 500 بشه بخرمش ولي گويا بايد چشم اميد به سوني داشت !
اينجا رو ببنيد ... به نظر شما نوكيا ميتونه اين كيفيت رو به خاطرخاهاش هديه كنه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sasan Info
24-07-2007, 14:42
قبلا هم ذكر شد كه دوربين n93i مثل n93 معمولي هستش ولي كمي بهتر
بهتر رو ميشه بخاط صفحه 16 ميليون رنگش نام برد
يعني تو گوشي كيفيتش از يه گوشي مثل k800 بيشتره
ولي تو كامپيوتر رو نميدونم !!
راستي سوني اريكسون تا حالا گوشي با صفحه نمايش 16 ميليون رنگ ساخته ؟!
*Eagle Eye* جان خود نوکیا کجا این خبر رو اعلام کرده که دوربین n93i از n93 ضعیف تره ؟
راستی پرند جان عکسها دیده نمیشه !!!
Sasan Info
24-07-2007, 16:33
راست ميگه عكس ها پخش نميشه...
corey taylor
24-07-2007, 17:00
مارو باش ميخواستيم 990 مون رو بفروشيم n93i بخريم.. با اين افتضاحي كه نوكيا ( بار اولش كه نيست ) بار آورد پشيمون شدم
ولي خدايي استيل باحالي داره .. درهر صورت اگه دوربينش حالي ميداد صبر ميكردم تا 400 - 500 بشه بخرمش ولي گويا بايد چشم اميد به سوني داشت !
اينجا رو ببنيد ... به نظر شما نوكيا ميتونه اين كيفيت رو به خاطرخاهاش هديه كنه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تعجب میکنم که شما داری p990 خز رو با n93i مقایسه میکنی :18:
یه چیز عجیب دیدم :
ببینید دوربین n95 رو تو سایت های ریویو با این اسم معرفی کردن : لنز Carl Zeiss و نوع Tessar
ولی برا n93i نوشتن : 3.15 مگاپیگسل لنز Carl Zeiss و نوع Vario-Tessar
برا n93 هم نوشتن : 3.2 مگاپیکسل لنز Carl Zeiss
به نظر شما لنز Vario-Tessar با لنز Tessar چه فرقی داره ؟؟؟
و چرا دوربین n93 رو 3.2 ولی دوربین n93i رو 3.15 معرفی میکنن ؟؟؟
از اعضا کسی N93i نداره ؟؟
آقا ما هم بالاخره دل رو زدیم به دریا و یه n95 خریدیم.
فقط اینو بگم که n73 معمولی هم توی صدا n95 رو میخوره دیگه چه برسه به music ed !!!!!
درضمن کشوی بالائیش کمی لق میزنه!!! و در کل استحکام n73 رو اصلا نداره!!
کار با صفه کلید n73 خیلی راحت تره تا n95!!!!!!!!
درضمن اینو بگم که کلاس n93i خیلی بالاتره از n95 !!! من وقتی توی فروشگاه از نزدیک دیدمش کفم برید.بدنه تمام استیل و براق و به طور کلی شیک تر از n95 است
ولی n95 به خاطره صفحه بزرگش و دزاینی که داره (شبیه imate) به آدم بیشتر حال میده...
Optimus Prime
24-07-2007, 20:48
*Eagle Eye* جان خود نوکیا کجا این خبر رو اعلام کرده که دوربین n93i از n93 ضعیف تره ؟
راستی پرند جان عکسها دیده نمیشه !!!
این جملش بود منبعشم پیدا می کنم برات چون 3-4 ماه پیش دیدم:
According to what nokia says shots size taken with Nokia N93i is approximately 30 percent smaller due to altered image processing algorithm, yet it takes the same time to run. Nevertheless files come out smaller in size, details suffer, and colors get to be less natural. In terms of hardware the N93i’s camera module is the same as that found in Nokia N93, but software-wise there are two shoes of different color
the N93i’s camera module is the same as that found in Nokia N93, but software-wise there are two shoes of different color
According to what nokia says shots
اگه منبعی از خود نوکیا پیدا کنی عالی میشه !
Optimus Prime
25-07-2007, 10:19
the N93i’s camera module is the same as that found in Nokia N93, but software-wise there are two shoes of different color
According to what nokia says shots
اگه منبعی از خود نوکیا پیدا کنی عالی میشه !
اینو تو یکی از Forum های سرچی خوندم.برای همین اسمش یادم نیست اما جملشو Save کردم.به این ترتیب که گفته فقط تفاوت نرم افزاریش در پردازش الگوریتم های تشخیص و ضبط رنگ باعث کم شدن حجم و در نهایت کیفیت عکس میشه.
Optimus Prime
25-07-2007, 13:26
به هر حال منم موندم می خوام N93i بگیرم چون دست خواهرم دیدم خیلی کیف کردم واقعا حرف نداره.خز هم نمیشه.شیک هم هست.N95 هم عالیه ولی دور از جون RAMINET جان دست چندتا از افرادی دیدم که از خوردو خوراکو پوشاکشون زده بودند رفته بودند N95 گرفته بودند.واقعا متاسف شدم.بعد کلا همه رو دور N95 هستند.خیلی طرفدار داره پیدا می کنه و همه دنبال خریدشن البته برام اصلا مهم نیست...
به هر حال منم موندم می خوام N93i بگیرم چون دست خواهرم دیدم خیلی کیف کردم واقعا حرف نداره.خز هم نمیشه.شیک هم هست.N95 هم عالیه ولی دور از جون RAMINET جان دست چندتا از افرادی دیدم که از خوردو خوراکو پوشاکشون زده بودند رفته بودند N95 گرفته بودند.واقعا متاسف شدم.بعد کلا همه رو دور N95 هستند.خیلی طرفدار داره پیدا می کنه و همه دنبال خریدشن البته برام اصلا مهم نیست...
دوست عزیزم باور کن من هنوزم که گرفتم توی شک هستم
به قول یارو بازیگره: نمیدونم خوبه نمیدونم بده؟ نمیدونم چپه نمیدونم راسته؟!!!!!!!!!
ولی ویژگیهاشو توی یه تاپیک دیگه زدم که اگه صبر کنی برات میذارم...
سرعتش خوبه
دوربینش انقدر که میگن تعریفی نداره!!!!!!!!
ولی فیلمبرداریش شاهکاره!!!!!!!!!
صداش از لحاظ بلندی به پای n73 نمیرسه!!
ولی کیفیتش در پخش موزیک شاهکاره چون از 8 پارامتر فرکانسی در اکولایزرهاش بهره میبره در حالیکه n73 فقط 5 پارامتر فرکانسی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوش دستیش فوق العاده است انگار یه pocket pc دستت گرفته باشه!!!!!!!!
از لحاظ لوازم جانبی هنوز خیلی توی کشور ما ضعیفه!!!!!!!
کیفیت تصویرش عالیههههههههه!!!
Saman-tci
25-07-2007, 19:23
تونستی با Gps گوشی کار کنی ....؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.