مشاهده نسخه کامل
: چطور میشه نوشته های برنامه کلک 2000 رو به فتو شاپ انتقال بدیم ؟
سلام
خسته نباشید
چطور میشه نوشته های برنامه کلک 2000 رو به فتو شاپ انتقال بدیم ؟
اگه برنامه خوشنویسی ( خط شکسته ) سراغ دارید بدید
تو فتو شاپ چطوری تکست و به بکگراند تبدیل کنیم ؟
ali_golden
25-04-2007, 06:41
شما برای آوردن شکسته یا نستعلیق از یک برنامه به فتوشاپ باید متن رو به صورت عکس بیاری در فتوشاپ
یعنی یک عکس ازش بگیری بعد بیاری تو فتوشاپ هر کاری می خوای روش انجام بدی
برای این کار میتونی از دکمه پرینت اسکرین و یا یک نرم افزار که بتونه از محیط ویندوز عکس بگیره نیاز داری (که پرینت اسکرین راحت تره)
موفق باشی
aram_nfs
26-04-2007, 08:25
همونطور که علی جان گفتن باید برای این کار نوشتت رو به صورت عکس به فتوشاپ انتقال بدی که تو حالت پرینت اسکرین هم کیفیت خوبی نداری و هم سایزش خوب نمیشه. برای این کار می تونی از پرینترهای مجازی (پوست اسکریپت استفاده کنی) یعنی نوشتت رو توی یه فایل عکس پرینت کنی.
برای این کار می تونی از پرینتری که همراه با نرم افزار آفیس نصب میشه استفاده کنی
یعنی آفیس داکیومنت رایتر
موفق باشی
ممنون از راهنماییت
منظورت آفیس داکیمنت ایمیجینگ هستش ؟
aram_nfs
26-04-2007, 18:56
بله منظورم آفیس داکیومنک ایمیج رایت هستش
من از روشی که عاشورا تو تاپیکش گفت استفاده کردم بهتره
با روش شما نوشته بصورت عکس تو فتوشاپ باز میشه
ولی اگه بصورت pdf نوشته رو تو فتوشاپ باز کنیم خیلی بهتر میشه ازش استفاده کرد . چون بصورت عکس باز نمیشه و خود نوشته رو میشه کات کرد رو عکس اصلی . کیفیتشم پایین نمیاد
با برنامه pdfFactory Pro
aram_nfs
27-04-2007, 07:48
خوب راست می گی بهترین روش استفاده از pdf هستش ولی من در دسترسترین روش رو گفتم من خودم هم برای این کار از adob acrobat استفاده می کنم واقعا پرینترش حرف نداره
موفق باشی
چیجوری از پرینتر adob acrobat استفاده میکنی ؟
aram_nfs
27-04-2007, 20:52
بله جانم شما می تونی با نصب adobe acrobat روی سیستم خودت یک پرینتر مجازی داشته باشی که فایل هات رو به pdf تبدیل کنی
توجه کن من می گم adobe acrobat نه acrobat reader
که نسخه adobe acrobat پولی هست ولی redere پولی نیست و فقط مجانیه که فقط به درد خوندن پی دی اف ها می خوره
بله جانم شما می تونی با نصب adobe acrobat روی سیستم خودت یک پرینتر مجازی داشته باشی که فایل هات رو به pdf تبدیل کنی
توجه کن من می گم adobe acrobat نه acrobat reader
که نسخه adobe acrobat پولی هست ولی redere پولی نیست و فقط مجانیه که فقط به درد خوندن پی دی اف ها می خوره
برادر شما برای Adobe Acrobat پول میدی؟ :27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.