مشاهده نسخه کامل
: چطوری برنامه نویسی رو شروع کنم
با سلام
من خیلی علاقه دارم به برنامه نویسی با دلفی نمیدانم از کجا شروع کنم و از چه منابعی استفاده کنم و خودم هم در ایران نیستم بنابراین کتابهای فارسی زبان را در دسترس ندارم مگر اینکه از طریق اینترنت فایلها را دریافت کنم اگر میشود به من کمک کنید که چطوری شروع کنم و اگر کتابی را نیز سراغ دارید که به فارسی هست میتوانم به ایران سفارش بدهم تا برایم بفرستند.
bebin mofid tarin kar search kardane!
man khodam ham mabani java ro hamin joori yad gereftam!
age begardi chiz ha ye jaleb va sade i peida mikoni!
bad_boy_2007
24-04-2007, 23:19
بنظر من از vb.net یا delphi شروع کنی خیلی عالیه .
منبع هم که شکر خدا اینترنتی و غیر اینترنتی فراوون !! اگه کتاب pdf ، vb.net رو خواستی بگو واست یه جا آپلود کنم حدود 140 مگی میشه
meysam-OK
06-05-2007, 10:50
اگه ميخواي بنامه نويس خوبي باشي
اول بايد خوب تحليل كني
قدم اول اينه كه با يه زبان ساده برنامه نويسي شروع كني
تا اول مفهوم
متغير - تابع - حلقه - شرط ها و ... رو درك كني
ميتوني با Qbasic - Tpascal7 شروع كني
بعد از اون برو سراغ برنامه نويسي ويژوال مثل Vb
اگر خارج از کشور هستید و به زبان انگیلیسی تسلط دارید بهترین منبع کتاب هایی است که شرکت بورلند به صورت PDF منتشر کرده (البته چند سال قبل). با یک Search کوچولو به راحتی پیدا میشن.
می تونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم کمک بگیرید. مطالب جالبی پیدا خواهید کرد.
m_nazari_iran
10-05-2007, 11:16
سلام دوست عزیز
اگه می خوای برنامه نویسی رو شروع کنی دو را یا بیشتر برات متصور نیست
مایکروسافتی بنویسی یا غیر مایکروسافتی بنویسی
منظور من خود برنامه نویسی نیست بلکه زبانی که با اون برنامه رو می نویسن
من بعنوان یک کسی که کمی برنامه نویسی بلدم اینو بهت گوشزد می کنم
زبانهای برنامه نویسی که شرکت مایکروسافت ارائه می کنه با هزار یک اشکال و ایراد و عیب نقص ...
صد هزار مرتبه بهتر از سایر زبانهای برنامه نویسی دیگه است که بسیار قدرتمند تر و کامل تر و بی ایراد تر ... بود
کسی در اینکه دلفی یا محصولات دیگه شرکت بورلند بهترین هستند شک نداره اما هرگز اینو فراموش نکن اونها به کد های مخفی ویندوز دسترسی ندارن
اگه می خوای برنامه ای رو بنویسی که بیشترین سازگاری را با ویندوز داشته باشه بهتر از زبانی استفاده کنی که خود سازنده ویندوز اون ارائه کرد
خوب حسابی برای مایکروسافت بازا گرمی و تبلیغ کردم
اما بهتر بدونی که من نه از مایکروسافت پول می گیرم نه با (خدای نکرده) آمریکای های ( چی چی خار بودن آها جهان خوار ) بده دبستانی دارم
پس با اینکه می گویم مرگ بر آمریکا
اما از محصولات اونها بطور مجانی استفاده می کنم تا چشمشون کورشه
در مورد یادیگری برنامه نوسی هم وقتی مسیر تو انتخاب کردی ( منظوره راه میکروسافتی یا غیره مایکروسافتی)
بهتر با یک دوره مقدماتی رو حتما بری سر کلاس ( آموزشگاهی - یا یک چیزی مثل این)
و اما بعد
تعریف پروژه مختلف و انجام اونا
تمرین و تمرین
امیدوارم موفق باشی
نظری
سلام
زبان های توسعه داده شده توسط مایکروسافت خوب هستند، به قول دوستمان هم که ما ایرانی ها خیلی بابتشان پول میدهیم و تضمین پشتیبانی خوبی دارند.
در کل بیشتر آخرین ورژن های زبانهای جاری، سادگی و قدرت را با هم دارند و تفاوت های اساسی عملکردی از بین رفته، که بتوان با قطعیت گفت فلان زبان از آن یکی قوی تر است.
ولی اگر سادگی و قدرت و کاربرد وسیع را با هم میخواهید VB.Net و #C گزینه های مناسبی هستند.
اگر از آنها هم خوشتان نیامد، ایرادی ندارد! حداقل یادگیری مبانی OOP (شی گرایی) رابعد از یادگیری مقدمات در دستور کارتان داشته باشید، چون بدون شی گرایی ناتوان خواهید بود و نیز به نظر من هر زبانی را که انتخاب کردید بروید سراغ آخرین ورژنش و خودتان را با نسخه های قدیمی معطل نکنید که بعداً مجبور شوید مجدداً اطلاعاتتان را Update کنید.
موفق باشید.
meysam-OK
14-05-2007, 12:17
فقط اين نكته يادتان نرود دوره برنامه نويسي اپليكيشن سر آمده.
بهتره خودتون رو تو دنيا اپليكيشن غرق نكنيد
بريد سمت نت
اونجا نون و آب بيشتري گير مياريد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.