مشاهده نسخه کامل
: مشکل در extract کرن با win rar
با سلام
به یه مشکل جدی در کار با وین رر برخورد کرده ام . بعد از دانلود حدود 35 قسمت 50 میگی برنامه از رپید شیر حال که می خواهم فرمان اکسترکت را انجام دهم با پیغام خراب شدن آرشیو مواجه می شوم. لازم به ذکر است که من این فایل ها از طرق مختلفی دانلود کردم و چون هم نام نبودند مجبور به تغییر نام دسته جمعی شدم نرم افزار به راحتی شروع به کار اکسترکت می کنه اما در آخر با پیغام فاسد شدن مواجه می شوم الان فکر می کنم شاید ترتیبی که فایل ها قرار گرفته باید اشتباه باشد یعنی یه فایل اسم و مکانی غیر از آنچه که داشته، دارد .سوال من این است که می خواهم بدانم با استفاده از نرم افزاری می توان ترتیب دقیق قرار گیری فایل ها را بدانم . دو سری دیگر از این فایل ها را داشته ام و می دانم که خود فایل ها مشکلی ندارند.
شرمنده ها ولی حالم داره اینجوری میشه:2: !!!!
تو رو خدا اگه کمکی از دستتون برمی آد کمک کنید
piremard
23-04-2007, 15:11
عین خطای انگلیسی رو بنویسید
ربطی هم به ترتیب نداره چون وین رر خودش در صورت نامرتب بودن خطای نامرتب می ده
ایراد باید در چک crc باشه احتمالا
عین خطای انگلیسی رو بنویسید
ربطی هم به ترتیب نداره چون وین رر خودش در صورت نامرتب بودن خطای نامرتب می ده
ایراد باید در چک crc باشه احتمالا
با سلام
من وقتی می خواستم همه را با هم تغییر نام دهم از عنوان dvd3 استفاده کردم و با توجه به نحوه کار بعدی ها اینجوری شماره خورد dvd3 (1) و تا 34 شماره داد موقع باز کردن هم که از اولی شروع می کنم اون dvd4 رو می خواهد(منظور اینکه وین رر نمی فهمه ترتیب شماره ها رو). این از این مشکل اما خطا :
crc failed in....the file is corrupt
در سه نقطه هم نام فایل تکه تکه شده نوشته شده
باتشکر
piremard
23-04-2007, 15:44
با سلام
من وقتی می خواستم همه را با هم تغییر نام دهم از عنوان dvd3 استفاده کردم و با توجه به نحوه کار بعدی ها اینجوری شماره خورد dvd3 (1) و تا 34 شماره داد موقع باز کردن هم که از اولی شروع می کنم اون dvd4 رو می خواهد(منظور اینکه وین رر نمی فهمه ترتیب شماره ها رو). این از این مشکل اما خطا :
crc failed in....the file is corrupt
در سه نقطه هم نام فایل تکه تکه شده نوشته شده
باتشکر
خب روزت بخیر
وین رر اگر سی آر سی فایلها درست باشه ترتیب فایل ها رو می فهمه و جون یکی از فایلهای شما حداقل مشکل crc داره اینطور می شه
با این فیکس کنید و ترتیب دانلود رو هم رعایت کنید
Advanced RAR Repair(ARAR)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ghomeishi
23-04-2007, 15:49
به نظر من تغییر نام فایل ها کار را خراب کرده خطایی را که اعلام میکنه را بنویس
خب روزت بخیر
وین رر اگر سی آر سی فایلها درست باشه ترتیب فایل ها رو می فهمه و جون یکی از فایلهای شما حداقل مشکل crc داره اینطور می شه
با این فیکس کنید و ترتیب دانلود رو هم رعایت کنید
Advanced RAR Repair(ARAR)
با سلام مجدد
نرم افزار رو دانلود و نصب کردم اگر در مورد کار با هاش توضیح بدهی و اینکه من کجا فایل مشکل دار رو پیدا کنم ممنون می شم
با تشکر
به نظر من تغییر نام فایل ها کار را خراب کرده خطایی را که اعلام میکنه را بنویس
با سلام
تو چند تا پست بالاتر برای دوست خوبمون piremard توضیح دادم
با سلام
به یه مشکل جدی در کار با وین رر برخورد کرده ام . بعد از دانلود حدود 35 قسمت 50 میگی برنامه از رپید شیر حال که می خواهم فرمان اکسترکت را انجام دهم با پیغام خراب شدن آرشیو مواجه می شوم. لازم به ذکر است که من این فایل ها از طرق مختلفی دانلود کردم و چون هم نام نبودند مجبور به تغییر نام دسته جمعی شدم نرم افزار به راحتی شروع به کار اکسترکت می کنه اما در آخر با پیغام فاسد شدن مواجه می شوم الان فکر می کنم شاید ترتیبی که فایل ها قرار گرفته باید اشتباه باشد یعنی یه فایل اسم و مکانی غیر از آنچه که داشته، دارد .سوال من این است که می خواهم بدانم با استفاده از نرم افزاری می توان ترتیب دقیق قرار گیری فایل ها را بدانم . دو سری دیگر از این فایل ها را داشته ام و می دانم که خود فایل ها مشکلی ندارند.
شرمنده ها ولی حالم داره اینجوری میشه:2: !!!!
تو رو خدا اگه کمکی از دستتون برمی آد کمک کنید
اگر می دونی ترتیب فایلهات چطوریه:
فقط اسمهاشون رو اینطوری کن 1 2 .... 30
یعنی اسم فایل اول رو بزار 1 و اسم بعدی 2 و به همین ترتیب!
وقتی اسمهارو به صورت فوق کردی , حالا Extraxt کن!
اگر مشکلی نداشت که هیچ! فقط اسم فایلها عوض شده بوده و ترتیبشون درست بوده!
اگر مشکل CRC داد , چند حالت ممکنه:
1- ترتیب فایلهات درست نیست! همون اولین شماره ای که هنگام Extract ارور میده اولین قسمت جابجا شده است!
یا
2- یک یا ... از قسمتها صدمه دیدن یا ناقص هستن!
اینکار رو بکن و نتیجه رو بگو تا اگه مشکلی هست راهنماییت کنیم!
در ضمن خدمت دوستان فوق هم بگم که اگر ترتیب فایلها هم درست نباشه , WinRAR نمیتونه فایلو Extract کنه و Error میده! برخلاف چیزی که شما در بالا گفتید!
ارور CRC میتونه مربوط به ترتیب نادرست بخشهای فایل RAR باشه! نه لزوما خرابی آن فایل!
...
اگر می دونی ترتیب فایلهات چطوریه:
فقط اسمهاشون رو اینطوری کن 1 2 .... 30
یعنی اسم فایل اول رو بزار 1 و اسم بعدی 2 و به همین ترتیب!
وقتی اسمهارو به صورت فوق کردی , حالا Extraxt کن!
اگر مشکلی نداشت که هیچ! فقط اسم فایلها عوض شده بوده و ترتیبشون درست بوده!
اگر مشکل CRC داد , چند حالت ممکنه:
1- ترتیب فایلهات درست نیست! همون اولین شماره ای که هنگام Extract ارور میده اولین قسمت جابجا شده است!
یا
2- یک یا ... از قسمتها صدمه دیدن یا ناقص هستن!
اینکار رو بکن و نتیجه رو بگو تا اگه مشکلی هست راهنماییت کنیم!
در شمن خدمت دوستان فوق هم بگم که اگر ترتیب فایلها هم درست نباشه , WinRAR نمیتونه فایلو Extract کنه و Error میده! برخلاف چیزی که شما در بالا گفتید!
...
با سلام
1-گفتم که اسم ها رو خود ویندوز با رینیم کلی داد ولی چون اولی dvd3 بود بعد از چند لحظه dvd4 رو خواست
2-اگه توضیح بدی چه جور بفهمم فایل صدمه دیده ممنون می شم .اینو بگم فایل ها توسط وین رر 35 قسمت شده و هر قسمت به جز آخری هم حجم اند.
3- چه جوری بفهمم ترتیب درست چی بوده؟
باتشکر
با سلام
1-گفتم که اسم ها رو خود ویندوز با رینیم کلی داد ولی چون اولی dvd3 بود بعد از چند لحظه dvd4 رو خواست
2-اگه توضیح بدی چه جور بفهمم فایل صدمه دیده ممنون می شم .اینو بگم فایل ها توسط وین رر 35 قسمت شده و هر قسمت به جز آخری هم حجم اند.
3- چه جوری بفهمم ترتیب درست چی بوده؟
باتشکر
شما به همین ترتیبی که الان هستن اسمها رو از 1 به بالا بزار , شاید ترتیب فعلی درست باشه!
اسم فایل اول = 1 (1 خالی!)
اسم فایل دوم = 2 (2 خالی!)
.....................
شما به همین ترتیبی که الان هستن اسمها رو از 1 به بالا بزار , شاید ترتیب فعلی درست باشه!
اسم فایل اول = 1 (1 خالی!)
اسم فایل دوم = 2 (2 خالی!)
.....................
این تغییر هم فایده ای نداشت
اون نرم افزار هم که تو پست های دیگه گفته بودند advance rar repair هم باید کامل باشه وگرنه فایده نداره تازه تو همون قسمت اول تا 99 درصد می ره و گیر می کنه
این تغییر هم فایده ای نداشت
اون نرم افزار هم که تو پست های دیگه گفته بودند advance rar repair هم باید کامل باشه وگرنه فایده نداره تازه تو همون قسمت اول تا 99 درصد می ره و گیر می کنه
وقتی Extract شروع میشه , ببین تا کجا Extract میکنه و تو کدوم بخش Error میده! تا اون بخش ترتیببش درسته!
باید جای اون بخش بخش دیگری رو جایگزین کنی و دوباره Extract کنی!
مثلا اگر تو بخش 4 ارور داد یعنی 3 بخش اول درست چیده شده اند! تو باید بخش 4 فعلی رو تغییر نام بدی و یکی دیگه از بخش ها رو اسمشو بزاری 4! حالا دوباره Extract میکنی! اگر از این بخش بصورت صحیح رد شد یعنی 4 رو درست انتخاب کردی! اگر نه اسم یکی دیگرو بزار 4 و .......................
ghomeishi
23-04-2007, 17:14
میشه بگی این فایل ها را تو چه پوشه ای ریختی اخه مال من یه بار اسمش فارسی بود گیر میداد که با تغییر نام به انگلیسی درست شد
وقتی Extract شروع میشه , ببین تا کجا Extract میکنه و تو کدوم بخش Error میده! تا اون بخش ترتیببش درسته!
باید جای اون بخش بخش دیگری رو جایگزین کنی و دوباره Extract کنی!
مثلا اگر تو بخش 4 ارور داد یعنی 3 بخش اول درست چیده شده اند! تو باید بخش 4 فعلی رو تغییر نام بدی و یکی دیگه از بخش ها رو اسمشو بزاری 4! حالا دوباره Extract میکنی! اگر از این بخش بصورت صحیح رد شد یعنی 4 رو درست انتخاب کردی! اگر نه اسم یکی دیگرو بزار 4 و .......................
با سلام
الان که اسم ها رو یکی کردم دیگه ارور نمی ده بلکه تا آخر کار می ره و بعد اون پیغام رو می ده
میگم درایو مورد نظرم الان با کمبود جا مواجه هست یعنی کل فایل ها حدو 1.5 گیگ و باز شدشم همین حدود آخرای کار پیغام می ده . به نظر شما می تونه پیغام از این باشه
میشه بگی این فایل ها را تو چه پوشه ای ریختی اخه مال من یه بار اسمش فارسی بود گیر میداد که با تغییر نام به انگلیسی درست شد
با سلام
می تونی فارسی پیدا کنی !!!!
D:\tell-me\tell_me\dvd3
با تشکر
با سلام
الان که اسم ها رو یکی کردم دیگه ارور نمی ده بلکه تا آخر کار می ره و بعد اون پیغام رو می ده
میگم درایو مورد نظرم الان با کمبود جا مواجه هست یعنی کل فایل ها حدو 1.5 گیگ و باز شدشم همین حدود آخرای کار پیغام می ده . به نظر شما می تونه پیغام از این باشه
اسمها رو یکی کردی؟؟؟ احتمالا تو پسوند بخشهای فایل غیر از RAR عبارت دیگری مثل r01 و r02 و .... هست! برو نیگاه کن! (وگرنه نمی تونستی اسماشون رو یکی کنی!)
اگه عبارات اضافه تو پسوندها هست که حله! اسمها رو همینجوری یکی بزار! و Extract کن! اگر نشه یا فایلت خرابه یا فضای کافی نیست!
اسمها رو یکی کردی؟؟؟ احتمالا تو پسوند بخشهای فایل غیر از RAR عبارت دیگری مثل r01 و r02 و .... هست! برو نیگاه کن! (وگرنه نمی تونستی اسماشون رو یکی کنی!)
اگه عبارات اضافه تو پسوندها هست که حله! اسمها رو همینجوری یکی بزار! و Extract کن! اگر نشه یا فایلت خرابه یا فضای کافی نیست!
با سلام
منظور از یکی کردن شماره دادن ترتیبی به همه یعنی از 1 تا35
باتشکر
با سلام
منظور از یکی کردن شماره دادن ترتیبی به همه یعنی از 1 تا35
باتشکر
موانع نظیر فضای لازم و .. رو برطرف کن!
با همین ترتیب اسمی باید شروع به Extract کنی! تا یکی یکی بخش شماره بعدی رو پیدا کنی!
روش امتحانشو که بالا گفتم (مثال بخش 4 و ...)
اگر برات ارزشمنده باید کاری رو که گفتم بکنی!
piremard
23-04-2007, 17:50
مشکل شما چک سام سی ار سی هست
در مورد نرم افزاری که معرفی کردم خب رجیسترشدش رو دانلود کنید
If it's says it's a CRC fail , then the content of the file doesn't match either it's own CRC check and/or the .SFV of the rar file.
یا باید فایل مزبورتونو فیکس کنید یا از پارت آخر صرفه نظر کرده نیمه brock کنید
موانع نظیر فضای لازم و .. رو برطرف کن!
با همین ترتیب اسمی باید شروع به Extract کنی! تا یکی یکی بخش شماره بعدی رو پیدا کنی!
روش امتحانشو که بالا گفتم (مثال بخش 4 و ...)
اگر برات ارزشمنده باید کاری رو که گفتم بکنی!
با سلام
گفتم که تا آخر می ره تمام 36 قسمت رو می ره اما در آخر سر اون پیام رو میده
مشکل کمبود فضا هم حل شد.
برامم خیلی مهم!!! فکر شه بکون این همه قسمت از رپید.کام دانلود کنی اون هم با اکانت فری
مشکل شما چک سام سی ار سی هست
در مورد نرم افزاری که معرفی کردم خب رجیسترشدش رو دانلود کنید
If it's says it's a CRC fail , then the content of the file doesn't match either it's own CRC check and/or the .SFV of the rar file.
یا باید فایل مزبورتونو فیکس کنید یا از پارت آخر صرفه نظر کرده نیمه brock کنید
با سلام
این انگلیسی یعنی چه؟!!!! درست نفهمیدم
الان نسخه فول رو گرفتم داره اون امتحان میشه
piremard
23-04-2007, 18:12
به زبون خودمونی ارور سی ار سی و یا اس اف وی فایهای رر باهم جور نمی شوند و این معنای ارور سی ار سی فیئل وین رر هست
با سلام
دوست گرامی piremard با ADVANCE RAR... هم کار کردم کلیه لینکها فیکس شدند دستور EXTRACT رو صادر کردم اما باز همون خطا را صادر کرد
باتشکر
piremard
23-04-2007, 18:47
این روش سخته :
از طریق کامند لاین اکسترکت کنید و موقع اکسترکت این آپشن رو به انتهای دستور اکسترکت اصافه کنید /ncrc
علامت اسلش اول از همه قرارر داره
ghomeishi
23-04-2007, 19:12
به احتمال زیاد مشکل از ترتیب نامگذاری فایل هاست منظورم اینه که مثلا فایل شماره 30درستش فایل5باشه
خودت میتونی امتحان کنی یه فایل بزرگ را با winrar به چند قسمت تقسیم کن بعد اسم دو تا از فایل ها را با هم جابه جا کن winrar نمی تونه ترتیب را درست کنه
این روش سخته :
از طریق کامند لاین اکسترکت کنید و موقع اکسترکت این آپشن رو به انتهای دستور اکسترکت اصافه کنید /ncrc
علامت اسلش اول از همه قرارر داره
با سلام
نفهمیدم با cmd چیکار کنم؟؟؟؟؟
به احتمال زیاد مشکل از ترتیب نامگذاری فایل هاست منظورم اینه که مثلا فایل شماره 30درستش فایل5باشه
خودت میتونی امتحان کنی یه فایل بزرگ را با winrar به چند قسمت تقسیم کن بعد اسم دو تا از فایل ها را با هم جابه جا کن winrar نمی تونه ترتیب را درست کنه
با سلام
خدمت جنابعالی عرض کنم غیر از این من دوتا dvd دیگه یکی 28 و یکی 33 تایی رو گرفتم و براحتی بهم پیوستند
مشکل من تو این آخری
با تشکر
piremard
23-04-2007, 20:43
با سلام
نفهمیدم با cmd چیکار کنم؟؟؟؟؟
@REM ------- BEGIN demo.cmd ----------------
@setlocal
@echo off
set path="C:\Program Files\WinRAR\";%path%
for /F %%i in ('dir /s/b *.rar') do call :do_extract "%%i"
goto :eof
:do_extract
echo %1
mkdir %~1.extracted
pushd %~1.extracted
unrar e %1 /ncrc
popd
REM ------- END demo.cmd ------------------
@REM ------- BEGIN demo.cmd ----------------
@setlocal
@echo off
set path="C:\Program Files\WinRAR\";%path%
for /F %%i in ('dir /s/b *.rar') do call :do_extract "%%i"
goto :eof
:do_extract
echo %1
mkdir %~1.extracted
pushd %~1.extracted
unrar e %1 /ncrc
popd
REM ------- END demo.cmd ------------------
با سلام
باز گیج شدم . ازکجا تایپ کنم اگه از @setlocal منظورته که تا می رسم به for /f..... خط بعد خودش پپیغام عدم آمادگی رو می ده . لطفا توضیحات بیشتری بده
ممنون
piremard
23-04-2007, 21:22
شما تو مسیر فولدر مزبور کل این فرامین رو پیست کنید
ضمن تو فولدر چیزی غیر از رر نباشه*.rar
شما تو مسیر فولدر مزبور کل این فرامین رو پیست کنید
ضمن تو فولدر چیزی غیر از رر نباشه*.rar
با سلام
منظورت ذخیره تو نوت پده با پسوند bat ذخیره و اجرا کردم اما تنها کاری که کرد به تعداد رر های موجود پوشه خالی زد.
با تشکر
با سلام
فکر کنم داریم از بحث اصلی دور می شیم
دیگه دارم کامپیوتر رو خاموش می کنم تا فردا صبح. پس این توضیح رو می دم بعد خارج می شم
مطمئنا قسمتها سالمند اما مشکل من در پیدا کردن ترتیب صحیح قرار گیری فایل ها ست. با تشکر
piremard
24-04-2007, 05:03
با سلام
فکر کنم داریم از بحث اصلی دور می شیم
دیگه دارم کامپیوتر رو خاموش می کنم تا فردا صبح. پس این توضیح رو می دم بعد خارج می شم
مطمئنا قسمتها سالمند اما مشکل من در پیدا کردن ترتیب صحیح قرار گیری فایل ها ست. با تشکر
با سلام
منظورت ذخیره تو نوت پده با پسوند bat ذخیره و اجرا کردم اما تنها کاری که کرد به تعداد رر های موجود پوشه خالی زد.
با تشکر
پسوند فایلها رو rar نگذاشتید ؟
اونی برای شما نوشتم ارور سی ار سی رو صرفه نظر می کرد که مشکل هم همین بود
بهرحال ما هم اینجا قصدمون کمکه نه منحرف کردن دیگران از موضوع اصلی
پسوند فایلها رو rar نگذاشتید ؟
اونی برای شما نوشتم ارور سی ار سی رو صرفه نظر می کرد که مشکل هم همین بود
بهرحال ما هم اینجا قصدمون کمکه نه منحرف کردن دیگران از موضوع اصلی
با سلام
نه بابا قبولد داریم
ناراحت نشی ها:10:
MB_Danger
26-04-2007, 02:37
سلام ...
به تاپیک زیر مراجعه نمایید و پست شماره ی 23 را مطالعه فرمایید .
موفق باشید .
سلام ...
به تاپیک زیر مراجعه نمایید و پست شماره ی 23 را مطالعه فرمایید .
موفق باشید .
با سلام
دستت درد نکنه مراجعه کردم. با نرم افزار 7zip همه را اکسترکت کردم به پارت 36 (آخرین قسمت) ایراد سی ار سی میدهد برایش دوباره دانلود کرده ام اما باز دوباره همان گیر را داد .اینو چه کار کنم
در ضمن نمیشه یه راهی بگی که همه قسمت ها را به هم بچسباند چون فایل iso است و باید همگی به بچسبد
لطفا سریعتر پاسخ دهید
با تشکر
MB_Danger
26-04-2007, 17:40
با سلام
دستت درد نکنه مراجعه کردم. با نرم افزار 7zip همه را اکسترکت کردم به پارت 36 (آخرین قسمت) ایراد سی ار سی میدهد برایش دوباره دانلود کرده ام اما باز دوباره همان گیر را داد .اینو چه کار کنم
در ضمن نمیشه یه راهی بگی که همه قسمت ها را به هم بچسباند چون فایل iso است و باید همگی به بچسبد
لطفا سریعتر پاسخ دهید
با تشکر
سلام ...
من یه فایل RAR دارم با نام MB_Danger
این فایل به 5 قسمت تقسیم شده که نام آنها عبارت است از :
MB_Danger.part1.rar
MB_Danger.part2.rar
MB_Danger.part3.rar
MB_Danger.part4.rar
MB_Danger.part5.rar
حالا میخوام این ها رو تبدیل به یک فایل کنم !
برنامه ی Notepad را اجرا می کنم ، کد زیر را در آن تایپ می کنم و آن را با نام MB_Danger.BAT ذخیره می کنم .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته اول : فایل MB_Danger.BAT باید در کنار فایل های دیگر قرار داشته باشد .
نکته ی دوم : ترتیب فایل ها باید درست باشه .
با اجرا کردن MB_Danger.BAT فایل جدیدی با نام MB_Danger.rar ساخته خواهد شد .
موفق باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.