PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرار دادن بانک در کتار برنامه

meghdad23
23-04-2007, 09:18
سلام
چطور می توانم بانک اطلاعاتی که نوشتم را کنار برنامه ام قرار دهم
یعنی برنامه ام را در هر آدرسی که بردم اجرا شود

NoneForce
23-04-2007, 09:32
سلام
چطور می توانم بانک اطلاعاتی که نوشتم را کنار برنامه ام قرار دهم
یعنی برنامه ام را در هر آدرسی که بردم اجرا شود

سلام
از چه بانك اطلاعاتي استفاده مي كنيد؟

meghdad23
23-04-2007, 11:48
سلام اگر ممکنه در مورد sql و پارادوکس به من توضیح بدهید.........

NoneForce
23-04-2007, 12:31
سلام اگر ممکنه در مورد sql و پارادوکس به من توضیح بدهید.........

سلام
SQL كه برروي سرور اجرا مي شود و ديتابيسش رو نميتونيد كنار برنامه قرار دهيد.
پارادوكس هم مشكلي ندارد . اول از نصب BDE مطمئن شويد، بعد فايل ديتابيس را ميتوانيد كنار فايل برنامه قرار دهيد. كافيه موقع اتصال به اون مسير را درست وارد كنيد.

meghdad23
25-04-2007, 14:20
سلام
من یک کد می خواهم در برنامه ام بنویسم که اگر کاربری دیگر برنامه را مثلا در درایو E گذاشت نیز مشکلی نداشته باشد و برنامه اجرا شود
چون من الان برای آدرس دهی بانکم(پارادوکس) در خاصیت table name جدولم آدرس درایو را میدهم مثلاc:/dd
با تشکر

NoneForce
25-04-2007, 14:31
سلام
من یک کد می خواهم در برنامه ام بنویسم که اگر کاربری دیگر برنامه را مثلا در درایو E گذاشت نیز مشکلی نداشته باشد و برنامه اجرا شود
چون من الان برای آدرس دهی بانکم(پارادوکس) در خاصیت table name جدولم آدرس درایو را میدهم مثلاc:/dd
با تشکر

سلام
يكي از راههاي بدست آوردن مسير فايل اجرايي :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hp1361
05-05-2007, 11:57
با سلام

راه سادش اینه که هیچ آدرسی رو بهش ندی ( یا به عبارت دیگه آدرس پوشه جاری رو بهش بدی)

کافیه تنها کد زیر رو برای اسم جدولت بنویسی

مثل اینکه توی ویرایش قبلی اسلش \ نمایش داده نشده بود . اگه اسلش رو قبل از نام جدولت بزاری سیستم خودش اوتومات آدر پوشه جاری رو به برنامه میده و دیگه احتیاجی به سایر کدها نیست

موفق باشی

soldier
05-05-2007, 12:07
با سلام

راه سادش اینه که هیچ آدرسی رو بهش ندی ( یا به عبارت دیگه آدرس پوشه جاری رو بهش بدی)

کافیه تنها کد زیر رو برای اسم جدولت بنویسی

موفق باشی
سلام

نه. اگر آدرس ندی. بعضی اوقات آدرس پیشفرض

جای دیگه منتقل میشه و مشکل ساز هست.

مثلآ با OpenDialog کار کنی. آدرس پیشفرض رو جای دیگه منتقل میکنه.

بای

H A M E D
05-05-2007, 12:44
بهترين راه براي اينكه هرجايي كه برنامه نصب شد ديتابيس رو هم راحت پيدا كنه اينه كه به عنوان مسير ديتا بيست اين كد رو بدي :

و اگر هم كه ديتا بيس رو در پوشه اي مثلا به اسم Data در شاخه برنامه قرار داده باشي فقط كافيه به اين صورت بنويسي :

به همين راحتي!
حالا برنامه هر جا كه باشه ديتا بيس رو راحت پيدا مي كنه و البته در صورتي كه ديتابيس در دايركتوري خود برنامه باشه.

meghdad23
06-05-2007, 10:28
دم همتون گرم

hp1361
06-05-2007, 11:39
سلام

مثل اینکه توی ویرایش قبلی اسلش \ نمایش داده نشده بود . اگه اسلش رو قبل از نام جدولت بزاری سیستم خودش اوتومات آدر پوشه جاری رو به برنامه میده و دیگه احتیاجی به سایر کدها نیست

موفق باشی

H A M E D
06-05-2007, 11:55
سلام

موفق باشی
خوب اشكال اين كد اينه كه اگر برنامه رو در داخل فولدر خودش اجرا نكنيم يعني اينكه به جاي Working Folder آدرس ديگه اي رو بديم يا اصلا آدرس نديم برنامه ارور ميده! نمي دونم درست منظورم رو گفتم يا نه؟!

soldier
07-05-2007, 13:24
سلام

از تمام دوستان تشکر میکنم . این یکی دو روز که نبودم

ماشاالله تالار شلوغ شد. انگاری ما دافع شلوغی هستیم :D

حامد جان درست میگه. اما بیانش سخت هست. این نمونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کنید ببینید.

این هم لینک پست حامد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])جان که کد رو قرار دادند. توی نمونه هم کد رو هست.

موفق باشید.

meghdad23
10-05-2007, 08:08
سلام بر بچه های گل p30world
دوستان میخواهم یک پروره بنویسم که بانک آن sql است میخواهم ببینم که خاصیت connection string شی adoconnectionstring را باید چطور آدرس دهی کنم تا برنامه ام هم جا اجرا بشه

meghdad23
12-05-2007, 12:19
سلام
یه نگاه هم به سوال ما بیندازید