مشاهده نسخه کامل
: موزیک ادیشن
nima_949
23-04-2007, 08:17
آقا چه جوری میشه گوشی هایی مثه n73 رو موزیک ادیشن کرد کد داره چه جوریه کسی بلد راهنمایی کنه آیا فقط این گوشی این قابلیت داره
amnhck123
23-04-2007, 11:36
حالا وقتی موزیک ادیشن میشه چه امکاناتی به گوشی اضافه میشه
پس کلوپ نوکیا برای کیه؟
کلوپ N73 چطور؟!!!
Saman-tci
24-04-2007, 09:25
سلام اقا منم امشب رفتم گوشیمو موزیک ادیشن کردم. N73 معمولی بود موزیک ادیشن کردم. توی خیابون ولی عصر پاساژ ایرانیان. چند وقت پیش دبده بودم مغازشو رفتم پرسیدم اون موقع میگفت 20 تومن میگیره ولی امشب که رفتم گفت 15 تومن. تغییراتی هم که تا حالا من فهمیدم :
1- کلید Multimedia ( بالای کلید C ) تبدیل به پلیر گوشی میشه. یعنی با زدن این کلید پلیر گوشی فعال میشه.
2-کلا منوی موزیک پلیرش عوض میشه و کاملا منوی جدید با امکانات زیاد بهتون میده
3-در قسمت option پلیرش یک گزینه به اسم Audio Setting اضافه شده که شامل Stereo widenin و Loudness هستش که به نظر من واقعا صدا رو شفاف و استریو میکنه
4- باز هم در قسمت پلیرش گزینه Start Visualisation اضافه شده که وقتی اهنگ پخش میشه مثل Winamp اکولایزرش بالا و پایین میشه.
5- تم اصلی Music Edition که رنگ سبز داره به تمهای گوشی اضافه میشه.
در کل خود صاحب مغازه میگفت تا الان هر کسی که گوشیشو تبدیل به موزیک ادیشن کرده راضی بوده چه N73 و چه N70. برای خودشو هم موزیک ادیشن کرده بود. حالا هر کسی ادرس دقیق خواست پیغام بفرسته که من ادرسشو بهش بدم. راستی یادم رفت بگم که گفت تا یک سال گارانتیش میکنه که هیچ اتفاقی براش نمی افته.
KINGTATu
24-04-2007, 15:49
خیلی بی انصافا اینها ، 15 تومن واسه چی ، میگیم 2000 تومن پول اینترنتش و 5 تومن هم پول کامزدش
من که خودم آپدیتش کردم دارم حالشو می برم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.