ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپیوترم خاموش میشه

parinaz571
23-04-2007, 00:52
من میخوام ویندوز سرور نصب کنم اما هر وقت که به مراحل پایانی نصب می رسم کامپیوترم خود به خود خاموش میشه و وقتی میخوام ددکمه پاور رو بزنم 2یا 3 ثانیه بعد کامپیو ترم دوباره خاموش میشه اما بعد از چند دقیقه که بگذره میتونم روشنش کنم
سی دی نصبمم اشکال نداره چون عوضش کردم
خودم فکر میکنم اشکال از سی دی رامم هستش چون وقتی سی دی توش خیلی صدا میده و زور میزنه اخر سرم که به اوج صدا میرسه
کامپیوترم خاموش میشه
چطوری می تونم جای سی دی رام از رایتر استفاده کنم تا فعلا بتونم به زندگی ادامه بدم؟
جای کدوم سیما رو باید تغییر بدم؟
لطفا راهنمایی کنید

Gabana
23-04-2007, 11:04
منظورتون چيه كه جاي سي دي رام از رايتر استفاده كنيد ؟
خوب اگه رايتر وصل هست ازش استفاده كنيد ديگه ! احتياجي به تغييرات نيست .

rasool1
23-04-2007, 23:07
منم منظور شما رو از تغییر سی دی رام و رایتر نفهمیدم اما مشکل شما به احتمال بسیار زیاد از پاور می باشد که خیلی گرم میکند و وقتی خنک می شود مجدد شروع به کار میکند و به احتمال ضعیفتر اشکال از فن سی پی یو می باشد اونم تعویض و یا سرویس کنید انشاا.. مشکل حل میشود یا علی

Lord_theOne
24-04-2007, 06:45
دماي Cpu شما چند درجه هستت بعد از 10 دقيقه كار كردن و دور فن Cpu‌شما و Cpu شما؟
Ram را يك تستي بكن با يك رم ديگه

parinaz571
24-04-2007, 18:38
سلامم
من چون سی دی رامم مشکل داشت می خواستم ببینم که ایا میشه موقع نصب سی دی رو به جای سی دی رام از رایثر بو ت کرد که خدا رو شکر میشه

من تازه هفته قبل فن هاس سیستمو دادو با مکش تمیز کردن و فرو شنده گفت که حداقل تا یه سال مشکل فن نخواهم داشت؟

از کجا بفهمم دمای سیپی یو و سرعتش چقدره؟
از من سوالای سخت سخت نپرسید:41:

Gabana
24-04-2007, 20:29
از کجا بفهمم دمای سیپی یو و سرعتش چقدره؟
دو نرم افزار Speed Fan و CPU-z / سرچ كنيد به راحتي لينك دانلودشو پيدا مي كنيد /.
موفق باشي /.

parinaz571
24-04-2007, 21:59
من که از اینا سر در نمیارم شما بگین کامپیوترم چه شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lord_theOne
25-04-2007, 08:13
پري ناز خانوم فكر كنم دماي CPU شما 99 درجه است و دماي چيپست مادربرد شما 50 درجه
شما دور فن را نشان نداديد
به Setup مادبرد برويد و ببينيد در قسمت Monitor Health ببينيد دور فن CPU شما چند درجه هست
و سربرگهاي ديگه برنامه هم به ما نشان بدهيد ممنون
و صفحه اول از برنامه CPU Z
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بايد دور فن CPU شما را ببينيم
اينهم برنامه PC wizard
ببين عكس را اينجوري براي من بگير برو روي عكس CPU كليك كن و برام عكس بگير

parinaz571
25-04-2007, 20:27
سلام
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

Gabana
25-04-2007, 21:20
Rapid Share اشكال مي گيره ..ممكن هست توي همون Tiny Pic آپلود كنيد ؟ يا Free Sahre ؟

parinaz571
26-04-2007, 00:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gabana
26-04-2007, 00:47
ببينم مطمئني سيستمت تا الان سالم مونده ؟ دماي 97 Cpu !!

Speed Fan و PC Wizard دو تا نتيجه متفاوت دادن . نمي دونم.. !
كيستو باز كن .. دستتو بذار روي سينك CPU ببين حرارتش مي سوزونه يا نه ؟

مادربوردت چيه ؟ يه تصوير از تب Mainboard برنامه CPU-z بذار ..

M O H S E N
26-04-2007, 01:02
اگه دمای سه پی یو شما 97 درجه است پس این فن سی پی یو این وسط چه کاره میباشد ؟ !؟ ؟

rasool1
26-04-2007, 01:08
دوست عزیز عکس سوم که از setup مادر برد گرفتی نشون میده که دمای cpuشما 92 درجه است که این دما برای cpu بسیار خطرناک و درحال سوختن میباشد مطمئن باشید که ریشت و خاموش شدن دستگاه شما به همین دلیل است البته دور فنهای سیستم را هم صفر نشان می دهد که اکه فنها رو تازه عوش و سرویس کردید دو حال دارد یا فراموش کردید که سوکت فن را روی مادربرد نصب کنید و یا فن شما اصل نیست (چون بعضی از فنهای غیر اصل با اینکه مشکلی ندارند اما مادر برد دور آنهارا صفر نشان می دهد) لطفا درب کیس را باز کنید و ببینید که اول فن میچرخد یا نه و دوم اینکه اگر می چرخد روی cpu و در جای خود محکم شده یا نه ؟ (البته اگه cpu تا حالا نسوخته باشه) یا علی

Lord_theOne
26-04-2007, 06:26
پري ناز خانوم شما هيچ مشكلي نداريد فقط
Fan Cpu شما كار نمي كند
در كيس را باز كنيد
ببينيد فيش فن Cpu شما در جايش زده شده است فقش معمولا سمت راست Fan Cpu هست همون كناره ها هست
علت هنگ كردن هم همين هست يا ريست چون دما بالا هست البته براي Cpu مشكلي پيش نمي آيد يعني خراب نمي شود ولي سرعت ندارد توي اين دما
موفق باشيد

parinaz571
26-04-2007, 12:23
سلام
توروخدا منو مسخره نکنید این چیزی که میگم باید تو سوتیهای کامپیوتر بنویسم
خودمو اماده کرده بودم که زنگ بزنم با فروشنده دعوا کنم
اما وقتی کیسو باز کردم و مشغول پیدا کردن اتصالات فن سی پی یو بودم دیدم که اون روز که مهندس بازی دراوردم و می خواستم جای سی دی رام و رایتر رو عوض کنم این سیما که با دسته به هم میبندن تا باز نشن یکیشون رفته لای پره های فن سی پی یو و تا من سیمو کشیدم این طرف فن بیچاره شروع کرد به با سرعت چرخیدن
الن دمای سیپی یوم 45 درجس؟
چطوره؟مشکل همین بوده مگه نه؟

:2: :31:

H A M E D
26-04-2007, 16:50
سلام
توروخدا منو مسخره نکنید این چیزی که میگم باید تو سوتیهای کامپیوتر بنویسم
خودمو اماده کرده بودم که زنگ بزنم با فروشنده دعوا کنم
اما وقتی کیسو باز کردم و مشغول پیدا کردن اتصالات فن سی پی یو بودم دیدم که اون روز که مهندس بازی دراوردم و می خواستم جای سی دی رام و رایتر رو عوض کنم این سیما که با دسته به هم میبندن تا باز نشن یکیشون رفته لای پره های فن سی پی یو و تا من سیمو کشیدم این طرف فن بیچاره شروع کرد به با سرعت چرخیدن
الن دمای سیپی یوم 45 درجس؟
چطوره؟مشکل همین بوده مگه نه؟

:2: :31:
آره مشكل از همين بوده! خدا رو شكر كه مشكلت حل شد. ولي فكر مي كنم بر اساس عكسي كه تو صفحه قبل گذاشته بودي يه كم بايد پاورت مشكل داشته باشه! چون ولتاژ به جاي ولتاژ 12 ولت 5.65 ولت نوشته بود البته به اون برنامه اعتمادي نيست. شما هيچ مشكل ديگه اي نبايد داشته باشي.