PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خطاي كامپايلري برنامه در لينوكس

mahmood-gt2
22-04-2007, 21:44
با سلام
من يه سئوال دارم كه اميدوارم كسي بدونه جوابش چيه... بعضي وقت ها وقتي كه يه سورس كد رو مي خوام توي لينوكس make كنم ميگه كه مثلاً فلان خط ايراد داره... خوب من كه برنامه رو ننوشتم كه بدونم چي به چيه:13:

به عنوان مثال من خودم يه كد نوشته بودم كه توي فدورا 3 اجرا مي شد ولي وقتي خواستم توي 5 كامپايل كنم ارور مي داد. بعد از كلي تحقيق به اين نتيجه رسيدم كه به خاطر تفاوت ورژن GCC هست.

الان يه كد دارم كه نمي دونم با چه ورژني نوشته شده و حالا مي بينم كه نخير... اين رشته سر دراز دارد!:41:

چه كار ميشه كرد؟

linuxlove
22-04-2007, 22:04
اول بگو برنامه شما با چه زبونی هست بعد اینکه اصولا کتابخانه ها تغییر می کنند و اپگرید شدن Gcc نباید روی برنامه تاثیری داشته باشه شاید اون سر فایل ها یا کتابخانه هایی که در برنامه استفاده شده به روز شده و تغییراتی کرده

mahmood-gt2
23-04-2007, 09:54
C هست. اصلاً مي برنامه رو مي ذارم اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])شما لطفاً ببين مي توني كامپايل كني. وقتي رفتي توي فولدر extract شده كافيه بزني make. حجم برنامه هم خيلي كمه...

اين ورژن gcc هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

linuxlove
24-04-2007, 09:45
دوست عزیز من الان رو سیستمم لینوکس ندارم ولی تو xp سورس برنامه رو یه دید زدم به زبون c++ است و در اون از سر فایل های قدیمی استفاده شده مال استاندارد قبل 1998 و بر همین اساس نمی تونی اون رو تو توزیع های جدید نصب کنی باید دوباره این برنامه ویرایش بشه بر اساس استاندارد های جدید c++

mahmood-gt2
26-04-2007, 10:23
ممنون دوست من... حل شد