مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار تغییر فرمت تری جی پی پی
H A M A S
20-04-2007, 07:27
بهترین نرم افزار تغییر فرمت 3gp به سایر فرمت های ویدیویی چیه؟ اگه لینک بدین ممنون میشم
novintaz
22-04-2007, 13:48
سلام عزیز.
بهترین نرم افزار برای تبدیل فرمت 3gp به دیگر فرمت ها x-video-converter هست.
این نرم افزار همه ی فرمت های صوتی و تصویری رو به 3gp و بقیه ی فرمت ها تبدیل می کنه.
ضمنا این نرم افزار 10 زبان از جمله فارسی رو می فهمه.
دانلود این نرم افزار با حجم 14.13 مگابایت. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دریافت سریال نامبر و اسم ورود این نرم افزار. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
کانتر استرایک حرفه ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مستر کدهای رسیورها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
من دنبال نرم افزاري براي عكس اين كار ميگردم
يعني تبديل مديا يا تصوير هاي wmi و در كل ويديو به 3gp
يه نرم افزار پيدا كردم به اسم Plato Video To 3GP Converter
اما رجيستر ميخواست هر چي گشتم پيدا نكردم , و بيشتر از 1 دقيقه كانورت نميكنه پون رجيستر نامبر ميخواد
اگه كسي برنامه مشابه و كاملي داره ممنون ميشم در اختيارم بزاره :10:
my_consort_is_my_life
26-04-2007, 16:18
سلام عزیز.
این نرم افزار همه ی فرمت های صوتی و تصویری رو به 3gp و بقیه ی فرمت ها تبدیل می کنه.
دانلود این نرم افزار با حجم 14.13 مگابایت. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دریافت سریال نامبر و اسم ورود این نرم افزار. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
کانتر استرایک حرفه ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مستر کدهای رسیورها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی دوست من
novintaz
27-04-2007, 10:24
با سلام
من دنبال نرم افزاري براي عكس اين كار ميگردم
يعني تبديل مديا يا تصوير هاي wmi و در كل ويديو به 3gp
يه نرم افزار پيدا كردم به اسم Plato Video To 3GP Converter
اما رجيستر ميخواست هر چي گشتم پيدا نكردم , و بيشتر از 1 دقيقه كانورت نميكنه پون رجيستر نامبر ميخواد
اگه كسي برنامه مشابه و كاملي داره ممنون ميشم در اختيارم بزاره :10:
سلام عزیز.
من گفتم که این نرم افزار برای تبدیل همه ی فرمت های صوتی و تصویری به 3GP و بر عکس استفاده می شه.
شما همون رو دانلود کن.
من سریال نامبرش هم گذاشتم.
ضمنا به ده زبان از جمله فارسی کار می کنه.:31:
کانتر استرايک حرفه اي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هجويات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام عزیز.
اخوی این رجیستر کدی که گذاشتی کار نمیکنه!
یه دستی برسون!:11:
hajikhan
28-04-2007, 14:19
درسته كار نميكنه
خدا خيرت بده منم منتظرم
:19: :19: :19:
hajikhan
30-04-2007, 01:13
:19: :19: :19:
:18: :18: :18:
Hamid110
30-04-2007, 20:04
سلام . .
دوستان گرامی . . برنامه ی Total.Video.Converter رو بهتون پیشنهاد میکنم . .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود با حجم 3.74 مگابایت از لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون . .
موفق باشید . .
novintaz
02-05-2007, 14:47
سلام عزیز.
من نهایت سعی رو کردم.
اگه باز هم مشکل داری بیا اینجا:
novintaz.parsbb.com
اینجا سریع جوابت رو می دن.:31:
سلام . .
دوستان گرامی . . برنامه ی Total.Video.Converter رو بهتون پیشنهاد میکنم . .
دانلود با حجم 3.74 مگابایت از لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون . .
موفق باشید . .
با تشکر از شما به خاطر معرفی این برنمه خوب اما رجیستر کدها کار نمی کنن!اما بیشه با برنامه موقتی کار کرد اما تگ برنامه بالای ویدئو ها میمونه!:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.