ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به گوشى نوکياى خود جان تازه‌اى ببخشيد

seyed1385
20-04-2007, 01:42
گوشى نوکياى خود جان تازه‌اى ببخشيد

كارايي سيستم عامل سيمبيان مانند هر سيستم عامل ديگرى همچون ويندوز موبايل ممکن است پس از چند دقيقه کاهش يابد و از سرعت عملکرد آن کاسته شود. به عنوان مثال ممکن است زمان زيادى طول بکشد تا برنامه‌هاى نصب شده در گوشى شما اجرا ‌شوند. خوشبختانه در سيستم عامل ويندوز راه‌کارهايى وجود دارند که مى‌توانند تا حد زيادى از وقوع اين مشکل جلوگيرى کنند و براى مدت زمان زيادى سيستم شما را سرحال نگه دارند. اما در سيستم عامل سيمبيان وضعيت فرق مى‌کند و شما مجبور هستيد که براى رفع اين مشکل گوشى خود را «ريست نرم‌افزارى» کنيد. اما واقعاً چه عواملى در کاهش سرعت سيستم عامل سيمبيان تأثيرگذار هستند؟

عوامل کاهنده‌ى سرعت در سيستم عامل سيمبيان

چندين عامل مهم دست به دست هم مى‌دهند و سرعت کارکرد گوشى شما را کاهش مى‌دهند، که در اينجا به آن‌ها اشاره خواهيم کرد:
به گوشى نوکياى خود جان تازه‌اى ببخشيد
Yahoo! Search روي گوشي‌هاي نوكيا
و...
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

tcom_mobile
21-04-2007, 01:24
والا دوست عزيز سيستم عامل سيمبيان با اين سرعت پردازش گوشي هاي خيلي كند عمل مي كنه بخصوص در ان70 . به نظر من گوشي ساده بگيريم بهتره والا من تازگي يه سيمبيان دار خريدم مثلا يه اس ام اس مياد تا بازش كنم يه چند ثانيه اي طول مي كشه كه حال آدم بد مي شه والا يه دبيلو800 داشتم جاوا بود كه همه چيزش سريعتر بود و بي دردسر. حتي روش برنامه هم نصب كرده بودم ولي قول سيمبيان خوردم و ان70 گرفتم حالا نمي دونم ان73 سرعتش بيشتره و به دبيلو800 مي رسه يا نه. خلاصه كه ما از گوشي در حال حاظر يه اس ام اس مي خواهيم و يه مكامله ي آسان ولي اونقده آدمو اين سيمبيان نوكيا سردرگم مي كنه كه نمي دوني كي به كيه وچي به چيه

rainysky50
21-04-2007, 13:03
t com جان مطمئن باش سرعت ان 70 بیش از ان73 هست چون من باn 73 کار کردم باور کن وقتی فایلها رو مارک کردم و گزینه ی سند رو زدم یک پیغام اومد و گفت که ایا میخواهید بلو توث را روشن کنید yes رو که زدم حدود 30 یا 40 ثانیه طول کشید تا بلوتوث رو روشن کنه!!