مشاهده نسخه کامل
: 6270 دارها
كلوپ 6270 دارها
اطلاعات جالب درباره 6270
:8:
گوشی نوکیا 6270 :
1 سیمبین نیست و فایل های sis را ساپورت نمی کند و به همین دلیل ویروسی نمی شود و نیازی به آنتی ویروس ندارد.
Mp3 Player 2 به غیر از همانی که روی گوشی نصب است وجود ندارد
3 این گوشی قابلیت ارسال Picture Message را ندارد.
شما میتونین با دوستتون بدون نباز به برنامه با بلوتوس چت کنید
البته گوشی مقابل من هم 6270 بود ها حالا تست نکردم ببینم گوشی های دیگه هم داره یانه
که احتمال زیاد داره . برای این کار مراحل زیر رو طی میکنیم
Menu\Organiser\Note\
اینجا Add رو میزنیم و متن پیام تو تایپ میکنیم حالا اون رو Save کرده و از منوی Option
گزینه Send Note رو میزنیم و پیام رو برای طرفمون Send میکنیم
روشن کردن بلوتوس هم که دیگه نباید فراموش بشه دیگه
امیدوارم به درد بخوره .
*** شماره گيري با صدا کردن در گوشي 6270 ***
این امکان در 6270 با نگه داشتن دکمه آبي بالا سمت راست بمدت دوثانيه فعال مي شود نکته قابل توجه اين که در 6270 برخلاف بسياري از گوشيها لازم نيست قبلاً صدايي را در کوشي ذخيره کرده باشيم تنها بايد دکمه مورد اشاره را 2 ثانيه نگه داشت وقتي اين حالت فعال شد اسم رابگوئيد نکته جالب ديگر که فرقي نمي کند اسم مورد نظر قبلاً بصورت فارسي يا انگليسي در دفتر تلفن ذخيره شده باشد فقط بايد اسم را بترتيبي که در دفتر تلفن تنظيم شده گفت يعني اگر اسم اول است اسم را و اگر نام فاميلي اول است بايد نام فاميلي را اول گفت و يک نکته ديگر اين که بعضي فرمانها از قبيل recived call ,record,radio ... را نيز مي توان به اين روش اجرا کرد نقطه ضعف اي سيستم اين است که بعضي حروف مثل (ک) را تلفظ نمي کند که هنگام صدا زدن مخاطب اگر (ک) حذف شود دقت بالا خواهد رفت اين امکان 6270 يکي از قابليتهاي آن است که مي توان آن را به رخ ديگران کشيد (شماره گيري صوتي بدون آن که قبلاً صدايي را در گوشي ذخيره کرده باشيم).
اميد وارم از اين مطلب استفاده بکنيد
در مورد کسانی که از 6270 ناراضی هستند باید بگم
متاسفانه خیلی ها هنوز استفاده درست از گوشی مخصوصا امکاناتش رو بلد نیستند
÷س خواهشن الکی تو سر گوشی نزنید
من از همهچی این گوشی کاملا راضی هستم فقط کیفیت ال سی دی این گوشی گوشی های ان 70 71 و 72 رو زمین می زنه شک دارید امتحان کنید
حتی w810 که بعضی ها فکر می کنن از 6270 بهتره هم اینطور نیست
w810 رنگها رو غیر واقعی و خیلی ÷ر رنگ نشون میده
کیفیت عکس های 6270 در حالت نایت بهترین عکس رو می گیره (این موضوع به همه ثایت شده)در حالی که w810 با نویز می گیره (امتحان کردیم|) w810 همه عکسهارو تو صفخه خودش با نویز نشون می ده شک دارید امتحان کنید ولی 6270 اصلا اینطور نیست
در کل اگر می خواهید 6270 خود را بفروشید فقط باید ان 73 بخرید تا نگید عجب اشتباهی کردم 6270 رو فروختم
راستی k750 هم همین جوریه ال سی دیشم خیلی بی کیفیته
خلا صه اینکه زیاد فکر نکنید 6270 گوشیه..... خیلیییم تو÷ه
فقط تنها مشکلش اینه که mark all for sen blothos نداره که به نظر من خیلی حال می ده چون از طرف فایل می گیری بعد که می خوای خودت چنتا بفرستی می گی من حال ند ارم گو شیم مارک سند بلوتوث نداره (ضد حال|) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطالب بالا رو از سایت های گوناگون جمع کردم اگه بدردتون خورد بگین ادامه بدم
ماکه با 6270 خیلی صفا کردیم
شما چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
kiarash3500
20-04-2007, 09:00
سلام
واقعا مطالب خوبی بود متاسفانه اونقدر از این گوشی بد شنیده بودم که فکر نمیکردم این گوشی مزایا هم داره
سلام
واقعا مطالب خوبی بود متاسفانه اونقدر از این گوشی بد شنیده بودم که فکر نمیکردم این گوشی مزایا هم داره
متشکرم از اینکه نظر دادین اگه میخواین اطلاعات بیشتری بزارم
مزایا: طراحی مدرن با سطوح آلومینیومی، نمایشگر با وضوح بالا و ۲۶۲۱۴۴ رنگ، دوربین ۲ مگاپیکسل به همراه فلاش، زنگ استریو، بلوتوث، پخش فیلم و موسیقی، رادیوی افام
معایب: عدم بهرهگیری از سیستم عامل Symbian، محدودیت حجمی اجرای برنامههای جاوا (حداکثر ۵۰۰ کیلوبایت)
مشخصات
مشخصات کلی شبکه
GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
معرفی
ژوئن ۲۰۰۵
سیستم عاملNokia OS
بستر نرمافزاریNokia Series 40 Platform 3rd Edition
مشخصات فیزیکی
شکل ظاهری کشویی
ابعاد
۲۳ * ۵۰ * ۱۰۴ میلیمتر
وزن
۱۲۵ گرم
تنوع رنگآبی روشن، قهوهای تیره
نمایش
نوع
TFT
وضوح۳۲۰ * ۲۴۰ پیکسل
تعداد رنگ
۲۶۲۱۴۴ رنگ
ابعاد صفحه
۴۵ * ۳۵ میلیمتر
زبان فارسی
دوربین
کیفیت عکس
۲ مگاپیکسل
ابعاد عکس
حداکثر ۱۲۰۰ * ۱۶۰۰ پیکسل
فیلمبرداری
بله
ابعاد فیلم
حداکثر ۱۴۴ * ۱۷۶ پیکسل
مدت فیلمبرداری
تماس تصویری
خیر
فوکوس اتوماتیک
خیر
فلاش
بله
ذخیرهسازی
دفترچه تلفن۵۰۰ شماره، ۱۶ مشخصه برای هر مورد به همراه تصویرذخیره
تماسها
بله
نوع کارت حافظهminiSD
کارت حافظه همراه۱۲۸ مگابایت
حافظه داخلی۹ مگابایت
ویژگیها
مدیریت اطلاعات شخصی تقویم،
دفترچه تلفن، ماشین حساب، ...
جاواMIDP 2.0
پخش موسیقی
AAC, MP3
پخش فیلمMPEG4
دریافت فیلم
بله
رادیوی افام
بله
ساعت
بله
زنگ هشدار
بله
پیشبینی کلمهT9
پخش با صدای بلند
بله
فرمان صوتی
بله
ضبط صدا
بله
بازی3D snake
دریافت و نصب بازی
بله
تبادل اطلاعات
ارسال پیامSMS, MMS, EMail, Instant Messagingمرورگر اینترنتXHTML
مرورگر WAPWAP 2.0
بلوتوث
بله،
نسخه ۲٫۰
درگاه مادون قرمز
بله
درگاه USB
بله
GPRSکلاس
۱۰HSCSD
خیر
EDGEکلاس ۱۰شبکه بیسیم
خیر
Push to Talk
بله
سرعت انتقال
حداکثر ۲۳۶٫۸ کیلوبیت در ثانیه
انطباق با کامپیوتر
بله
چاپ مستقیم
بله
زنگ
نوع
پلیفونیک (۶۴ کانال)، MP3، AAC (بلندگوهای استریو)
تنظیمات
ساخت و دریافت ملودی
لرزاننده
بله
باتری
نوعLi-Ion (BL-5C) 900 mAh
حالت انتظار
حداکثر ۲۰۰ ساعت
حالت مکالمه
حداکثر ۵ ساعت
محتویات بستهبندی
گوشی نوکیا ۶۲۷۰هدستHS-23 (استریو)باتریBL-5CشارژرAC-4کابل اتصال به کامپیوترCA-53
لوح فشرده نرمافزار
بله
دفترچه راهنما
بله
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدونم كه اينارو ميدونيد ولي خوب شايد به درد يكي خورد ديگه
چگونه موقع خريد گوشي هاي نوكيا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطمئن شويم كه سرمان كلاه نرفته است ؟
بدين منظور به نكات زير به دقت توجه كنيد.
1. نوكيا محصول كشور فنلاند است. پس توجه كنيد كه حتما عبارت Made in Finland در جعبه و روي گوشي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قيد شده باشد.
2. با زدن کد #06#* شماره سريال گوشي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را از طريق صفحه نمايش گوشي مشاهده كنيد. اولا اين شماره بايد با شماره روي جعبه و شماره روي خود گوشي مطابقت داشته باشد. دوما بايد رقم هفتم و هشتم آن صفر باشد تا نشان دهنده اين باشد كه اين گوشي در فنلاند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توليد شده است.
3. کد #0000#* را بزنيد و مطمئن شويد ورژن گوشي بالاي 4 است.
4. از پشت گوشي جايي كه سيم كارت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و يا مموري را قرار مي دهيد به رنگ برد گوشي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توجه كنيد. گوشي هاي اصلي داراي برد سبز رنگ تيره ميباشند. در حاليكه كه گوشي هاي غير فنلاند رنگ سبز روشن دارند.
اما براي شناسايي باطري هاي اصل نوكيا نكات زير را مدنظر قرار بدهيد.
1.اول از همه بايد شکل دو دست معروف نوکيا روي هولوگرام روي باطري باشد. صفحه زير رو ببينيد.
اول از همه بايد شکل دو دست معروف نوکيا روي هولوگرام روي باطري باشد. صفحه زير رو ببينيد.
2. زاويه قرار گيري آرم نوکيا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مهم است .
3. وقتي باتري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو به سمت بالا پايين چپ و راست حركت بدهيد ، نقاطي اطراف آرم نوکيا ظاهر مي شوند.
کد فرمت : #7370#*
کد ریست #7780#*
کد ورژن گوشی #0000#*
كد سريال #06#*
ارسال پیام Flash
هنگامی که شما گزینه ی Create Message را انتخاب می کنید، باید از لیست انواع پیام ها نوع پیام خود را انتخاب کنید. شما حتما گزینه ی Flash Message را دیده اید و شاید هرگز به آن توجه نداشته اید. اما حالا من به شما می گویم این نوع پیام چیست.
الف) پیام Flash نوعی پیام کوتاه است که دارای مشخصات زیر می باشد:
1. پیام بدون اجازه ی شخص مقابل مستقیما پس از دریافت نمایش داده می شود:
فرض کنید شما یک پیام معمولی Text ارسال کرده اید، روی گوشی شخص مقابل رسید این پیام اطلاع داده می شود و شخص مقابل باید گزینه ی Read و یا دکمه ای را برای خواندن پیام فشار دهد. ولی شما وقتی یک ارسال پیام Flash ارسال می کنید، به محض دریافت و بدون اجازه ی شخص مقابل این پیام روی صفحه ی گوشی شخص مقابل نمایش داده می شود و شخص همان موقع پیام را روی صفحه خواهد خواند.
2. پیام Flash درون Inbox ذخیره نمی شود:
وقتی شما یک پیام Text ارسال می کنید، این پیام مستقیما درون Inbox گوشی شخص مقابل ذخیره می شود. و شخص در صورتی که خواست می تواند آن پیام را پاک کند. ولی وقتی شما پیام Flash ارسال می کنید اولا پیام در صورتی ذخیره خواهد شد که شخص مقابل گزینه ی Save را انتخاب کند که در اکثر موارد افراد عجله می کنند و پیام از دست می رود، یعنی پیام از روی گوشی فورا پاک می شود، ثانیا اگر شخص بخواهد پیام را ذخیره کند، پیام در پوشه ی Save messages ذخیره خواهد شد. اما خیلی از افراد طریقه ی ذخیره کردن پیام را نمی دانند، لذا پیام پس از خوانده شدن فورا پاک می شود و دیگر نمی توان آن را پیدا کرد.
3. ایجاد متن چشمک زن یا Blinker:
شما می توانید در متن پیام Flash خود قسمت هایی از پیام خود را به صورت چراغ چشمک زن در بیاورید. به صورتی که اگر شخص مقابل پیام را دریافت می کند و فرض کنید چنین پیامی باشد:
کد:
Dear Negar, Happy New Year. I LOVE You
!
می توانید قسمت های مهم را به صورت چشمک زن در بیاورید. مثلا کلمه ی LOVE برای شخص مقابل چراغ می زند و احتمالا کلی کیف خواهد کرد!
فقط یک اشکال کوچیک وجود داره! اونم اینه که قسمت چشمک زن فقط روی گوشی های نوکیا چشمک می زند و اگر فرض کنید گوشی شخص مقابل SonyEriccson باشه دیگه چشمک نمی زنه و مثل پیام معمولی عمل می کنه. پس باید قبل از تهیه ی پیام چشمک زن مطمئن شوید گوشی شخص مقابل نوکیاست.
4. نمایش پیام به صورتی متفاوت:
نحوه ی نمایش این نوع پیام برای گوشی های مختلف فرق می کند. مثلا در گوشی نوکیا ابتدا پیام به صورت یک Message Box نمایش داده می شود و بعد پیام باز می شود. در گوشی های Simens پیام چند ثانیه روی صفحه ی اصلی گوشی نمایش داده می شود و سپس به طور خودکار از بین می رود و شخص مدت ها سرگردان است که این پیام را چگونه می توان از بین ببرد!! و احتمالا هم شما کلی کیف خواهید کرد. در گوشی های دیگر به صورت های دیگر نمایش داده می شود.
5. عدم امکان پاسخ دادن مستقیم به پیام Flash به صورت Reply:
شخص مقابل گزینه ای برای Reply کردن پیام Flash ندارد. یعنی نمی تواند مستقیما به پیام شما جواب دهد. مگر آن که ابتدا شماره و یا نام ارسال کننده را ببیند و سپس جواب پیام را با یک SMS دیگر بدهد.
6. مشخصات دیگر:
حجم پیام کم است و شما فقط می توانید 70 کاراکتر(با احتساب علامت های blink) پیام Flash ارسال کنید. هزینه ی ارسال هر پیام Flash معادل ارسال پیام معمولی Text است. برای ارسال این نوع پیام نیازی به اتصال اینترنتی(GPRS) یا MMS ندارید. قابلیت ارسال پیام فلش فقط روی گوشی های خاصی وجود دارد که از جمله می توان گوشی 6270 را نام برد.
ب) نحوه ی ارسال پیام Flash:
برای ارسال به صورت زیر عمل کنید:
کد:
Menu > Messaging > Create Message > Flash Message
پیام را در قسمت Message بنویسید و هر کلمه ای را که خواستید چشمک زن کنید ابتدا و انتهای کلمه را علامت Blink قرار دهید. علامت Blink مانند مثلث و به صورت D است. برای قرار دادن علامتD، ابتدا دکمه ی Option و سپس گزینه ی Insert blink character را انتخاب کنید. اگر بخواهید تمام پیام را به صورت چشمک زن در بیاورید کافی است یک علامت Blink در اول پیام قرار دهید، و دیگر نیاز به علامت پایانی نیست.
مثال: در مثال زیر کلمه ی LOVE چشمک می زند (فقط روی گوشی های نوکیا):
کد:
Dear Negar, Happy New Year. I DLOVED You!
هيچكسي نظري نداره
:41:
كسي تم نميخواد براي 6270
كسي مشكلي درباره 6270 نداره بگه شايد بتونيم حلش كنيم :10:
نظرتون درباره مطالب بالا چيه
کارت عالیه؟خیلی حال کردم.فقط یه سوال:دیگه چه گوشیهایی رو میشناسی که قابلیت مسیج فلاش دارن؟
يكسري مشكلات احتمالي كه دوستانم پرسيدن:
1. وقتي يه برنامه رو اجرا ميكنيم برنامه ميره تو حافظه موبايل و بعد اجرا ميشه (حتي اگه برنامه رو بريزي رو كارت حافظه ات)و هر گوشي يه كشش خاصي براي اجراي برنامه ها داره . يعني اگه برنامه از اون اندازه كه ساپورت ميكنه بيشتر باشه موبايل قادر به اجراي اون نيست. نوكيا 6270 تا 500 كيلو رو ساپورت ميكنه . يعني اگه بازي يا برنامه اي حجمش بيشتر از 500 كيلو باشه نميتونه اون برنامه رو اجرا كنه.
2. فايلهايي كه چه از طريق بلوتوس و يا مادون قرمز دريافت ميشوند مي بايست در پوشه پيش فرض يعني همان پوشه received file ذخيره بشن و تا اونجايي كه من ميدونم راهي براي تغيير پوشه نيست.همان طور كه وقتي شما با nokia pc suite يك بازي يا برنامه نصب ميكنيد بازي يا برنامه نصب شده به طور اتوماتيك به پوشه پيش فرض collection ميره.
3. من خودم رم 1 گيگ دارم تا حالا مشكلي نداشتم
کارت عالیه؟خیلی حال کردم.فقط یه سوال:دیگه چه گوشیهایی رو میشناسی که قابلیت مسیج فلاش دارن؟
1. متشكرم
2. گوشي هاي ديگه رو نميدونم ولي براي گوشي هاي كه sis پشتيباني ميكنن برنامه آن هست
تنظیم گوشی تلفن برای دریافت MMS:
برای دریافت و ارسال MMS:
گوشی شما باید قابلیت دریافت MMS را داشته باشد؛
برای مشاهده فهرست گوشی هایی که قابلیت دریافت MMS را دارند به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه فرمایید.
تنظیمات اتصال به GPRS در آن ذخیره شده باشد (توجه داشته باشید که MMS از طریق شبکه GPRS ارسال می شود)؛ و
تنظیمات سرویس MMS در آن ذخیره شده باشد.ایرانسل اطلاعات لازم برای تنظیم گوشی را از طریق پیام کوتاه (SMS) از تاریخ 12 تا 25 اسفند ماه 1385 برای مشترکین ارسال می نماید؛ بنابراین شما تنها باید این SMS را پس از باز کردن ذخیره (save) کنید تا تنظیمات مربوط به این سرویس وارد گوشی تلفنتان شود. در صورتیکه این SMS را دریافت ننمودید، برای در خواست ارسال تنظیمات، از 26 اسفند ماه 1385 می توانید از تلفن همراه ایرانسل خود با شماره 130 تماس گرفته و هنگامیکه از شما خواسته شد، شماره 3 و سپس 5 را وارد نمایید؛ یا با شماره گیری #5*3*130* از تلفن همراه خود، به صورت خودکار درخواست تنظیمات را ارسال نمایید.
بابا اين چوضعي 80 نفر تاپيك نگاه كنن اصلا نظر ندن :41:
اگه بدرد نميخوره بگين ما ول كنيم:37:
من ميخواستم نرم افزاري رو معرفي كنم كه از طريق بلوتوث مي تونه دفتر تلفن و اس ام اس هاي فرد مقابل رو بخونه همچنين بدون اجازه طرف براش فايل بفرسته و حتي شماره شما رو داخل دفتر تلفنش قرار بده . شما مي تونيد ليست تماس هايي كه فرد مقابل داشته رو هم ببينيد و ...
اگه خواستين بگين هم آموزشش بزارم هم خودشو مخصوصا كه 6270 اونو ساپورت ميكنه:45:
دوست من ادامه بده.کارت حرف نداره.داریم استفاده میکنیم.
دارم وسوسه میشم که (ال7)خودم رو با این عوض کنم ها!!!:5:
Night_Mare
23-04-2007, 00:22
خب شما كه لالايي بلدي چرا خوابتون نميبره يكي اينارو بگه كه گوشيش فنلاندي باشه نه جرمني(آلمان):27: :27:
واقعا تاپيكه زيبايي زدين جاش تو pcworld خالي بود مرسي از زحماتتون:31: :31: :31:
فقط چرا كسي جز حودت تو اين تاپيك نيستي؟؟؟؟؟؟:21: :21:
ادامه بدين ممنون:11:
اگه ميشه لينك نرم افزار ها رو به همراه توضيحاتشون بزارين ممنون:11:
Night_Mare
23-04-2007, 00:26
نه توي همه گوشي هاي نوكيا تو 6600 و 6630 چشمك نميزنه
سرویس رایگان دیکشنری با SMS
شما با فرستادن یک پیام کوتاه (SMS) می توانید ترجمه لغات انگلیسی را به فارسی دریافت کنید. این سرویس که به صورت رایگان می باشد فقط برای موبایلهائی که زبان فارسی را پشتیبانی میکنند قابل استفاده می باشد. برای استفاده از سرویس دیکشنری رایگان کافیست به شماره های زیر زیر یک پیام کوتاه حاوی کلمه یا عبارت مورد نظر خود را بفرستید تا در کمتر از چند ثانیه معنی آنرا مشاهده نمائید
30009004
مشابه اینکار را می توانید برای استفاده از سرویس ترجمه متن فارسی با استفاده از شماره زیر انجام دهید :
30009005
در حال حاضر این سرویس کاملا بصورت رایگان ارائه شده است
هك موبايل:
شیوه کار با برنامه بلوور
Bloover
اين نرم افزار از طريق بلوتوث مي تونه دفتر تلفن و اس ام اس هاي فرد مقابل رو بخونه همچنين بدون اجازه طرف براش فايل بفرسته و حتي شماره شما رو داخل دفتر تلفنش قرار بده . شما مي تونيد ليست تماس هايي كه فرد مقابل داشته رو هم ببينيد و ...
طريقه کار نرم افزار بلوور 2
قبل از ورود به برنامه بايد بلوتوث خودتونو روشن کنيد بعد وارد برنامه شويد ؛ تو ستينگ چند قسمت داره به ترتيب توضيخ ميدم.
جنرال:هر سه گزينه رو تيک بزنيد . براي قسمت پايين هم که معلومه تعداد گذارش هاي بهد از هک کرد کوشي ها رو معلوم مي کنيد
بلو باگ و هلومتو: تنظيمات اين قسمت با قسمت هلومتو شبه هم هستن و با هم توضيخ مي دم . گزينه اول مربوط ميشه به اينکه بعد از شناسايي موبايلي که بلوتوثش روشنه نرم افزار اجازه اعمال تنظيمات بلوباگ يا بلومتو روي دستگاه طرف رو داشته باشه يا نه. گزينه بعد اگر انتخاب بشه نرم افزار شماره تلفن هاي طرف رو کش ميره . گزينه سوم هم مربوط به کش رفتن اس ام اس هاست . گزينه چهارم در دفتر تلفن فرد مقابل شماره اي که از پيش مشخص شده را وارد مي کند . گزينه پنجم و ششم هم به دردتون نمي خوره !! و اما فيلدهاي پاين . اولين فيلد تعداد شماره تلفن هايي است که مي خواهيد کش برويد . فيلد دوم هم تعداد اس ام اس هاست . فيلد سوم و چهارم هم که مربوط ميشه به اطلاعاتي که مي خواهيد در دفتر تلفن فرد مقابل وارد کنيد . فقط يک نکته مهم مي مونه . اونم اينکه همون طور که مي دونيد همه شماره تلفن هاي دفتر تلفن موبايل ( چه مربوط به شهري باشه و چه مربوط به يه موبايل ديگه ) اولشون کد داره يعني بايد صفر رو وارد کنيد ؛ اما شما نميتونيد صفر رو وارد کنيد و به جاي صفر بايد "98+" يا "98" رو وارد کنيد . مثلا شماره من "09188338498" بايد به صورت "989188338498+ " يا "989188338498" وارد شود.
بلواسنارف: گزينه اول مثل بلوباگ و هلومتو است . گزينه دوم کل دفتر تلفن رو با تمام جزئيات کش مي ره . گزينه سوم اطلاعات تماس رو مي دزده و گزينه آخر طبق اون نشاني فيلد پايين هر فايلي باشه رو از گوشي مقابل ميدزده . البته شما فقط مي تونيد اطلاعات مربوط به حافظه تلفن رو ور داريد. البته آدرس فايل هايي كه تو حافظهي تلفن هست رو بايد توسط يه نرم افزار ديگه به دست بساريد ؛ چون اگه اشتباه آدرس رو وارد كنيد هيچ فايلي رو به دست نمياريد .
مالفرمد اُبجكت: كار اين قسمت هم كه خيلي ساده هست و نيازي به توضيح نداره . اين تنظيمات براي ارسال فايل بدون اجازه فرد مقابله.
برگرديم به منو اصلي برنامه ؛ همونطور كه مي دونيد قسمت ريپورت مخصوص گزارش كار عمليات هكه و ميگه كه كدوم كارا انجام شد و كدوما انجام نشد . قسمت بريد بلوور 2 هم براي اينه كه يك نسخه از نرم افزار رو براي يكي ديگه بفرستيد.
و اما چه جوري هك كنيد . اول فايند ديوايس رو انتخاب كنيد . بعد از اينكه تمام موبايل هايي كه بلوتوثشون روشن هست رو پيدا كرديد يكي از اونا رو انتخاب كنيد ؛ يك ليست باز ميشه كه از اونجا ميتونيد انتخاب كنيد كه كداميك از مراحل بلو باگ ، هلومتو ، بلواسنارف و مالفرمد اُبجكت انجام بشه و سپس عمليات هك رو شروع مي كنيد.
البته اين نرم افزار نميتونه بعضي از گوشي هارو هك كنه و بعضي ها رو دست و پا شكسته هك مي كنه . اونايي كه نوكيا دارن خيلي راحت مي تونن گوشي هاي سوني اريكسون رو هك كنن.:8:
اگر با ایرانسل می خواهید به اینترنت متصل شوید:
یک sms به شماره ی 2225 ارسال کنید که دارای متن زیر باشد:
S mobile model
مثلا S nokia 6270
یعنی حرف S به صورت بزرگ و mobile model هم یعنی nokia 6270
بعد از آن سریعابه فاصله چند ثانیه یک پیام دریافت میکنید.
بعد از این پیام یک پیام دیگر هم دریافت میکنید. پیام دوم را Save کنید.
پایان.
لطفا در نظر داشته باشید با توجه به حجم فراوان استفاده کنندگان از اینترنت ایرانسل ممکن است پس از امکان اتصال باز هم با پیامهای اتصال ممکن نیست یا جواب نامعلوم است مواجه شوید لذا سعی کنید در ساعتهای کم ترافیک مثلا اوایل صبح تلاش کنید
راستی در مورد bloover :
شماره ی 2 را روی گوشی6270 بر روی 3230 امتحان کردم. اولا از شخص مقابل اجازه نگرفت. ثانیا اس ام اس ها و دفترچه تلفن را برنداشت و قطع شد. ولی فکر می کنم گوشی شخص مقابل باید سونی اریکسون باشد.
شما انتخاب كنيد : شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود ، باشد يا نباشد !
امروز قصد داریم تا یکی از کاربردی ترین و جالب ترین ترفندهای موبایل را که کمتر کسی از آن با خبر است را برای شما بازگو کنیم.
ممکن است شما نیز گاهی حوصله و وقت کافی برای پاسخ گویی به تلفن هایی که به موبایلتان زده میشود را نداشته باشید ؛ شاید گوشی را خاموش کنید و یا حتی بدان پاسخ نگویید که این دو کار تا حدودی خلاف ادب است. اما قصد داریم تا روشی ساده اما کاربردی را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید کاری کنید که هر زمان کسی با شما تماس گرفت با پیغام ” شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد ” یا ” شماره مورد نظر مسدود است ” و یا … روبرو شود.
************************************************** **********************************
بدین منظور گوشی خود را ابتدا روشن کنید.
سپس میبایست کد #094*21*را در گوشی وارد کنید و سپس دکمه Call (دکمه سبز رنگ) را فشار دهید.
پس از چند ثانیه علامتی بر روی صفحه گوشی ظاهر میشود که به معنای فعال شدن این موضوع است.
اکنون هر کس با شما تماس بگیرید با ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیغام های ذکر شده بر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خورد میکند.
اما برای غیرفعال کردن این قابلیت کافی است که کد #21# را در گوشی وارد کنید و سپس دکمه Call (دکمه سبز رنگ) را فشار دهید.
اکنون میتوانید تماسهای رسیده را دریافت کنید.
چند نکته مهم :
با فعال سازی این قابلیت هم میتوانید SMS بفرستید هم SMS دریافت کنید.
شما مي توانيد با موبايلتان زنگ بزنيد ولي كسي نمي تواند با شما ارتباط برقرار نمايد
این ترفند روی گوشیهای نوکیا و سونی اریکسون تست شده است.
این ترفند با استفاده از سیستم Diverting گوشی ها صورت میپذیرد.
این ترفند تنها بر روی مخابرات ایران تست شده است.
اگر در حین نوشتن کد به ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Error برخورد کردید مجدد کد را وارد کنید.
افرادی که با موبایل با شما تماس میگیرند با پیغام Diverting نیز روبرو میشوند که چندان مشکلی پدید نمیاورد.
لطفا نظر بدين
من وقتی دکمه ابی رو میگیرم مینویسه اکنون صحبت کنید صفحه سیاه میشه و یه حالت ریستارت میاد بالا
میشه راهنمایی کنید
اقاي ما كه شما باشي خدمتت عارضم که احتمال90% اشکال از آی سی گرافیک(همون کارت گرافیک!)گوشیتونه!دوتا آی سی از جنس قلع.دونه ای40تا هزاری!
اشکالشم اینه که دچار قلع مردگی شدن.یعنی اینکه براثر ضربه یا کار زیاد ذراتش از هم فاصله میگیرن.البته میتونی با داغ کردنشون به طور موقتی درستش کنی ولی
بعداز یه مدت باز همون آش و همون کاسه رو خواهی داشت.
احتمالا مشكل همینه.حتما پیش یه تعمیرکار خبره و با انصاف برو.
اقاي ما كه شما باشي خدمتت عارضم که احتمال90% اشکال از آی سی گرافیک(همون کارت گرافیک!)گوشیتونه!دوتا آی سی از جنس قلع.دونه ای40تا هزاری!
اشکالشم اینه که دچار قلع مردگی شدن.یعنی اینکه براثر ضربه یا کار زیاد ذراتش از هم فاصله میگیرن.البته میتونی با داغ کردنشون به طور موقتی درستش کنی ولی
بعداز یه مدت باز همون آش و همون کاسه رو خواهی داشت.
احتمالا مشكل همینه.حتما پیش یه تعمیرکار خبره و با انصاف برو.
سلام این مشکل رو از اول که گوشی رو خریدم داشتم
:41:
Hunter Man
13-05-2007, 00:43
خیلی تاپیک جالبیه البته به نظر من چنان گوشی خوبی نیست دوام آنچنان خوبی نداره زیاد هم به فلش نیاز داره ( اونی که دست یکی از بچه ها دیدیم ) و به دلیل کشویی بودنش باید خیلی مواظب بود !!!! D:
نمي دونم شما اصلا مطالب بالا رو خوندي يانه باز هم تكرار ميكنم :
من از همهچی این گوشی کاملا راضی هستم فقط کیفیت ال سی دی این گوشی گوشی های ان 70 71 و 72 رو زمین می زنه شک دارید امتحان کنید
کیفیت عکس های 6270 در حالت نایت بهترین عکس رو می گیره (این موضوع به همه ثایت شده)در حالی که w810 با نویز می گیره (امتحان کردیم|) w810 همه عکسهارو تو صفخه خودش با نویز نشون می ده شک دارید امتحان کنید ولی 6270 اصلا اینطور نیست
در کل اگر می خواهید 6270 خود را بفروشید فقط باید ان 73 بخرید تا نگید عجب اشتباهی کردم 6270 رو فروختم
گوشي خودم چند روز پيش بي احطياطي كردم رفت زير تاير ماشين جز صفحه اون كه ترك ورداشت هيچ خراشي حتي يه خش هم به قابش وارد نشد وگوشي شكر خدا سالم موند حالا باز بگين.................................
:8:
اينم چندتا تم:
THEME.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
THEME.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
THEME.3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
THEME.4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
THEME.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
THEME.6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
THEME.7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
THEME.8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
THEME.9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمي دونم شما اصلا مطالب بالا رو خوندي يانه باز هم تكرار ميكنم :
گوشي خودم چند روز پيش بي احطياطي كردم رفت زير تاير ماشين جز صفحه اون كه ترك ورداشت هيچ خراشي حتي يه خش هم به قابش وارد نشد وگوشي شكر خدا سالم موند حالا باز بگين.................................
6270 عالی ترین گوشی نوکیا غیر سیمبین 2 مگا پیکسلیه .
البته تو رنج قیمت خودش یکی نیاد بگه 8800.
6270 عالی ترین گوشی نوکیا غیر سیمبین 2 مگا پیکسلیه .
البته تو رنج قیمت خودش یکی نیاد بگه 8800.
اقا دمت گرم:10: ما كه زبونمون مو دراورد از بس گفتيم
علیرضا خارجی
16-05-2007, 22:16
کد فرمت : #7370#*
کد ریست #7780#*
کد ورژن گوشی #0000#*
كد سريال #06#*
اقا کمکم کن کد ریست و کد فرمت کار نمیکنه
گوشیه اینباکسش باز نمیشه
گوشیه اینباکسش باز نمیشه
چه پيغامي ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول مطمئن شوید که می خواهید این کار را انجام دهید چون بعد از این کار اطلاعات قبلی شما دیگر قابل بازگشت نیست.
Menu > Settings (4) > Restore factory sett. (13)
بعد از این از شما security code خواسته می شود که اگر قبلا تنظیم نکرده اید برابر 12345 می باشد.
(این مسیر برای اینه که گوشی رو به تنظیمات کارخونه برگردونه. یعنی همه چیز به حالت پیش فرض یا دیفالت برمیگرده.)
علیرضا خارجی
17-05-2007, 17:15
چه پيغامي ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول مطمئن شوید که می خواهید این کار را انجام دهید چون بعد از این کار اطلاعات قبلی شما دیگر قابل بازگشت نیست.
بعد از این از شما security code خواسته می شود که اگر قبلا تنظیم نکرده اید برابر 12345 می باشد.
(این مسیر برای اینه که گوشی رو به تنظیمات کارخونه برگردونه. یعنی همه چیز به حالت پیش فرض یا دیفالت برمیگرده.)
ریست شو میدونم چی میشه ولی من فورمت میخوام کنم اخه چندتا اس ام نمیدونم چیه توی گوشی هست ولی تو کامپیوتر هم میخوام پاکش کنم ارور میده و توی گوشی اینباکسش باز نمیشه مینویسه (عملیات نا موفق بود)
ریست شو میدونم چی میشه ولی من فورمت میخوام کنم اخه چندتا اس ام نمیدونم چیه توی گوشی هست ولی تو کامپیوتر هم میخوام پاکش کنم ارور میده و توی گوشی اینباکسش باز نمیشه مینویسه (عملیات نا موفق بود)
تا به حال چنین مشکلی را ندیده ام، این کار رو بکنید شاید درست بشه:
Menu > Messaging > Delete messages > By Folder> Inbox
:20:
علیرضا خارجی
18-05-2007, 01:27
تا به حال چنین مشکلی را ندیده ام، این کار رو بکنید شاید درست بشه:
:20:
این راهم نشد چطوری میتونم فلش کنم ؟
این راهم نشد چطوری میتونم فلش کنم ؟
والا من نميدونم اگه پيداكردم ميزارم ؟:13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
با اینکه می دونم و خوندم تو پست دوم، فکر کنم، که این گوشی به دلیل عدم اجرای فایل سیس نیازی به آنتی ویروس نداره ولی چون یکی ازم پرسیده دوباره می پرسم، آیا با این وجود ویروس کشی سازگار با این گوشی وجود دارد؟؟ و می شناسید؟؟
آیا می توان ظرفیت اس ام اس این گوشی را افزایش داد و از این دسته کارها؟؟
ممنون می شوم
همه
سلام
با اینکه می دونم و خوندم تو پست دوم، فکر کنم، که این گوشی به دلیل عدم اجرای فایل سیس نیازی به آنتی ویروس نداره ولی چون یکی ازم پرسیده دوباره می پرسم، آیا با این وجود ویروس کشی سازگار با این گوشی وجود دارد؟؟ و می شناسید؟؟
ممنون می شوم
همه
1.وجود داشتنش كه هست ولي من نميشناسم چون مورد نيازم نبوده به همون دليل كه ميدونين
2. منظورتونو روشنتر بگين از
مگه مشكلي در ظرفيت sms ها هست اگه هست ممنون ميشم بگين ما هم بدونيم:20:
morteza_k
21-05-2007, 01:02
گوشیه اینباکسش باز نمیشه
سلام
دوست خوبم در مورد این گوشی باید بگم این کد ها اصلا روش کار نمی کنن و تنها راهش فلش کردن هست.
گوشی خوبه ولی چون جاوا هست نرم افزار بسیار کمی داره.
این گوشی به هیچ عنوان ویروس نمی گیره.
موفق باشید.:10:
علیرضا خارجی
21-05-2007, 01:23
سلام
دوست خوبم در مورد این گوشی باید بگم این کد ها اصلا روش کار نمی کنن و تنها راهش فلش کردن هست.
گوشی خوبه ولی چون جاوا هست نرم افزار بسیار کمی داره.
این گوشی به هیچ عنوان ویروس نمی گیره.
موفق باشید.:10:
ولی فلش کردنو بلد نیستم هیچی شو بلد نیستم
D E V I L
24-05-2007, 15:31
گوشي خوبي ولي چند تا ايراد داره
ريلهاش ضعيفه وقتي گوشي رو ويبره هست صداي به هم خوردن قسمت بالا و پايينه گوشي تابلو هستش
كيفيت عكساشو با كا750 مقايسه كردم اصلا حرفي براي گفتن نداره
حافظه داخليش كمه و موقع دريافت فايل از طريقه بلوتوث نميتونه رو مموري كارت بريزه.يعني اگه اندازه فايل بزرگ باشه نميتوني دريافتش كني
برنامه ها و بازي هاي بزرگتر از 500 كيلوبايت رو نميتونه اجرا كنه.بطور كلي در اين زمينه خيلي ضعيفه
رنگ نقره اي دورشم زود از بين ميره.و....
aftabkhanom
26-05-2007, 09:37
من گوشي 6270 دارم ديروز از دستم افتاد زمين و الان وقتي مي خوام خاموش كنم بايد كشوي گوشي رو به سمت خودش فشار بدم تا منوي اون باز بشه يا موقع شارژ هي قطع و وصل ميشه
به نظر شما بايد چيكار كنم نمايندگي ببرم يا مغازه هاي تعميراتي نشونش بدم
اصلا درست مي شه يا نه؟!!
من گوشي 6270 دارم ديروز از دستم افتاد زمين و الان وقتي مي خوام خاموش كنم بايد كشوي گوشي رو به سمت خودش فشار بدم تا منوي اون باز بشه يا موقع شارژ هي قطع و وصل ميشه
به نظر شما بايد چيكار كنم نمايندگي ببرم يا مغازه هاي تعميراتي نشونش بدم
اصلا درست مي شه يا نه؟!!
درست شدنش كه درست ميشه من فكر ميكنم نياز به يك سرويس داره كه صد البته نمايندگي بهتره تعمير كار مجرب منصف همانتخاب خوبيه(اميدوارم با كمترين هزينه ممكن درست بشه:11: )
majid289
27-05-2007, 00:36
تم هاي قشنگي بود اگه داري بازم بزار mer30
يك نرمافزار توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپ و قوي براي 6270 كه با هاش ميتوان فايلها وپوشه هارو مخفي كرد.
توجه: لطفا قبل از اجرای برنامه حتما تنظیم زیر را برای اولین بار انجام دهید تا برنامه به درستی اجرا شود.
برنامه را ازاينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کنید و روی گوشی نصب کنید. روی برنامه بروید و دکمه ی Options را فشار دهید سپس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
را انتخاب کنید. حالا می توانید برنامه را اجرا کنید. در هنگام اجرای برنامه از شما برای اعمال تغییرات تائید گرفته می شود.
حتما بدردتون ميخوره:21: موفق باشيد :10: :46:
:8:............................. :8: .....................:8: ..........:8: .....:8: ....:8:
تم هاي قشنگي بود اگه داري بازم بزار mer30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه بدردتون خورد بگين اطلاعات بيشتري بزارم(مخفی کردن فایل ها و پوشه ها، _فایل منجر قوی برای 6270 )
Oracle_Eldorado
27-05-2007, 12:28
اگه بدردتون خورد بگين اطلاعات بيشتري بزارم(مخفی کردن فایل ها و پوشه ها، _فایل منجر قوی برای 6270 )
نیکی و پرسش ؟!
بابا بزار .
این تاپیک هم عالیه .
من برای اولین بار هستش که میام اینجا .
این مخفی کردن و .......... هم بزار .
برنامه هم اگه داری بزار .
ممنون .
راهنمای تصویری ساخت Playlist در گوشی نوکیا 6270
شما می توانید با این روش برا موزیک پلیر خود چند playlist مختلف تهیه کنید.
وسایل لازم:
1. کابل اتصال usb
2. نرم افزار Nokia Pc Suite
3. تعدادی فایل موسیقی!!
قبل از انجام کارهای زیر، فایل های موسیقی خود را روی گوشی بریزید.
روش کار:
1. گوشی خود را به کامپیوتر متصل کنید و نرم افزار Nokia Pc Suite را اجرا کنید و روی آیکون Transfer Music کلیک کنید:
2. در قسمت بالا Music Studio کلیک راست کنید و گزینه ی Create New Playlist را انتخاب کنید:
3. یک نام برای لیست خود(مثلا playlist) انتخاب کنید و دکمه ی Enter را فشار دهید. لیست شما ساخته می شود و در قسمت Music Studio نمایش داده می شود.
4. روی نام playlist ساخته شده کلیک کنید و آن را درگ کرده و آن را در قسمت سمت چپ پایین Mobile Phone روی درایو E: دراپ کنید. (Drag & Drop Playlist to E
5. بعد از انتقال، از قسمت Mobile Phone و از درایو C: روی پوشه ی Playlist کلیک کنید. در قسمت سمت راست روی playlist خود کلیک راست کرده و گزینه ی Add را کلیک کنید.
6. تمامی فایل های موسیقی گوشی شما در یک لیست نمایش داده می شود. شما می توانید با نگه داشتن کلید Ctrl و کلیک بر روی فایل های دلخواه خود فایل های لیست خود را انتخاب کنید. سپس روی ok کلیک کنید.
کار تمام شد. از این جا به بعد مربوط به گوشی است:
از برنامه ها خارج شوید. گوشی خود را می توانید از کامپیوتر بکشید. وارد Music Player گوشی شوید. دکمهی Options را فشار دهید. گزینه ی Track List را انتخاب کنید. دوباره دکمه ی Options را کلیک کنید. گزینه ی Change track list را انتخاب کنید. حالا می توانید لیست خود را برای پخش انتخاب کنید.
خسته نباشید!! چه کار آسونی برای ساخت playlist وجود داره. برای رفع بی کاری خوبه!!
موفق باشید:8:
راهنمای تصویری ساخت Playlist در گوشی نوکیا 6270
شما می توانید با این روش برا موزیک پلیر خود چند playlist مختلف تهیه کنید.
وسایل لازم:
1. کابل اتصال usb
2. نرم افزار Nokia Pc Suite
3. تعدادی فایل موسیقی!!
قبل از انجام کارهای زیر، فایل های موسیقی خود را روی گوشی بریزید.
روش کار:
1. گوشی خود را به کامپیوتر متصل کنید و نرم افزار Nokia Pc Suite را اجرا کنید و روی آیکون Transfer Music کلیک کنید:
2. در قسمت بالا Music Studio کلیک راست کنید و گزینه ی Create New Playlist را انتخاب کنید:
3. یک نام برای لیست خود(مثلا playlist) انتخاب کنید و دکمه ی Enter را فشار دهید. لیست شما ساخته می شود و در قسمت Music Studio نمایش داده می شود.
4. روی نام playlist ساخته شده کلیک کنید و آن را درگ کرده و آن را در قسمت سمت چپ پایین Mobile Phone روی درایو E: دراپ کنید. (Drag & Drop Playlist to E
5. بعد از انتقال، از قسمت Mobile Phone و از درایو C: روی پوشه ی Playlist کلیک کنید. در قسمت سمت راست روی playlist خود کلیک راست کرده و گزینه ی Add را کلیک کنید.
6. تمامی فایل های موسیقی گوشی شما در یک لیست نمایش داده می شود. شما می توانید با نگه داشتن کلید Ctrl و کلیک بر روی فایل های دلخواه خود فایل های لیست خود را انتخاب کنید. سپس روی ok کلیک کنید.
کار تمام شد. از این جا به بعد مربوط به گوشی است:
از برنامه ها خارج شوید. گوشی خود را می توانید از کامپیوتر بکشید. وارد Music Player گوشی شوید. دکمهی Options را فشار دهید. گزینه ی Track List را انتخاب کنید. دوباره دکمه ی Options را کلیک کنید. گزینه ی Change track list را انتخاب کنید. حالا می توانید لیست خود را برای پخش انتخاب کنید.
خسته نباشید!! چه کار آسونی برای ساخت playlist وجود داره. برای رفع بی کاری خوبه!!
موفق باشید
majid289
02-06-2007, 12:58
mer30عالي بود
M Like Mother
17-06-2007, 01:11
قیمت باکس و کابل برای فلش کردن 6270 چنده؟ کسی میدونه؟
چه نوع دیگه از گوشی ها رو میشه با باکس 6270 فلش کرد؟
از کجا بخریم بهتره؟
اگر کسی سراغ داره پیغام خصوصی بده.
با تشکر
ehsan_henry
17-06-2007, 01:27
ممنون دوست عزیز
اگه ورژنش 3.8 باشه تقلبیه؟
درسته که 6270 قابلیتهای زیادی داری ولی به دلایل زیر زیاد مورد پسند نیست
1_ طرز قرار گرفتن کلمات بر روی صفحه کلید 6270 با دیگر گوشی ها متفاوت است و sms نوشتن با آن کمی مشکل است
2_ به قول بچه ها زمین خورش ملسه یعنی وای به حالش اگر از دست صاحبش بیفته مخصوصا اگه درب کشوییش باز باشه (پیشنهاد میکنیم اگر 6270 شما با در باز زمین خورد زحمت خم شدن و برداشتن گوشی را به خود ندهید و بی تفاوت عبور کنید)
3_ در حال حظر فنلاندیش تو بازار نیست و همشون تقلبی و سریال چنجی یا لیبلی هستند
4_ سیستم عامل نداره و برنامه هایی که حجمشون بیشتر از 500 کیلوبایت باشه رو اجرا نمیکنه
5_ خیلی زود شارژ خالی میکنه (گوشه خونه بذاری24 ساعت بعد بوق میزنه که باطری ضعیف است)
6_ سرعت بسیار پایین و کلافه کننده مخصوصا برای عکس گرفتن که واقعا حوصله ادم رو سر می بره
7_ کیفیت بسیار پایین فیلمبرداری
8_بیشتر کسانی که خریدند ناراضی هستند
9_من هم دارم و ناراضیم
همه این عوامل دست به دست هم میده که مردم بگن گوشی ضعیفیه و به حق هم بگن
امیدوارم این اطلاعات به کارتون بخوره و6270 نخرید
hamed ulead
01-07-2007, 17:09
اگه این معایبو نداشت فقط 6270 فروش میرفت این هم از سیاست نوکیاست.
عالی بودt@z اگه میشه ادامه بده
سلام دو باره به هممممممممممممممه
امتحانا تموم شد حالا وقت بيشتري دارم تا در خدمتتون باشم
تصاویر پس زمینه ی چرخان
آیا دوست دارید که تصویر پس زمینه ی گوشی (wallpaper) ثابت نباشد و هر چند لحظه یک بار عوض شود؟
با 6270 بدون نیاز به هیچ برنامه ای شما می توانید تصاویر پس زمینه ی چرخان داشته باشید که هر لحظه عوض می شوند.
برای این کار به منوی زیر بروید و پوشه ای را که در آن تصاویر خود را قرار داده اید انتخاب کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس پوشه ی مورد نظر خود را انتخاب و دکمه ی Select را فشار دهید. مشاهده می کنید که تصویر پس زمینه ی گوشی هر چند لحظه یک بار عوض می شود!
موفق باشید:10: :40:
من یه مشکلی با گوشی 6270دارم اونم این که وقتی گوشیو خاموش میکنم بعد که روشنش میکنم از من تاریخ و ساعتو دوباره میپرسه گزنیه setting-tim and date-auto up date ofdate /time رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید.
گوشی من 6270 با ورژن 3.81 چند روزه کشوی گوشی رو که باز میکنم کلید های بالای گوشی از کار می افتن . وکشو رو که میبندم بعد از چند لحظه کلیدها فعال میشن . لطفآ کمکم کنید.
متشکرم.
سلام
قسمت ريسيو فايل گوشي هميشه 4 وگش پره ولي چيزي توش نيست و اين باعث شده از طريق بلوتوث نشه فايل بيش از 3تا 4 مگ را گرفت
راهي داره ؟
گوشي فرمت نميشه يعني نشد
سلام آقا من گوشیم V3.81 هست چطور می تونم ورزنشو بالاتر ببرم
ممنون از راهنمییتون
پس چی شد
این همه مشکل دارن بچه ها
حالا که باید کمک کنی نیستی؟
می خواستم ببینم برنامه ریموت کنترل تلویزیون برای
6270 اومده یانه اگه هست برای ما بذار دستت درد نکنه
سلام
قسمت ريسيو فايل گوشي هميشه 4 وگش پره ولي چيزي توش نيست و اين باعث شده از طريق بلوتوث نشه فايل بيش از 3تا 4 مگ را گرفت
راهي داره ؟
گوشي فرمت نميشه يعني نشد
6270 حافظه خیلی کمی داره.سعی کن همیشه رینگتون تم و سایر چیزها رو که میتونی انتقال بدی به رم گوشی تا مقدار بیشتری از حافظه آزاد بشه.تو قسمت تنظبمات گوشی بری کمیتونی فرمت کنی
سلام آقا من گوشیم V3.81 هست چطور می تونم ورزنشو بالاتر ببرم
ممنون از راهنمییتون
ورژن 3.90 هم برای 6270 اومده.منتها باید کد پروداکتش رو پیدا کرد.تو بازار هم اگه اشتباه نکنم 3.84 اومده
می خواستم ببینم برنامه ریموت کنترل تلویزیون برای
6270 اومده یانه اگه هست برای ما بذار دستت درد نکنه
دنبالش نباش.6270 با حافظه کمی که داره برنامه های 1 مگ بیشتر رو ساپورت نمیکنه.
برنامه ریموت کنترل کلی کد برای انواع تلویزیون ها داره که حجمشم زیاده برا این گوشی
:11:
سلام
ممنون می شوم
همه
گوشیهای جاوا نیازی به آنتی ویروس ندارن.اصلا ویروسی ندارن که براشون آنتی ویروسی ساخته بشه
حواستون باشه بیشتر این حرفها رو فروشنده ها میزنن گول نخورید.
مطمئن باش هیچ مشکلی در مورد ظرفیت اس ام اس پیدا نمیکنی.
با سلام
میخواستم ببینم کسی طریقه فلش کردن 6270 رو بلده اگه میشه بگید واسه دوستم میخوام گوشیش کلا روشن نمیشه نرم افزاری مشکل پیدا کرده
با سلام
میخواستم ببینم کسی طریقه فلش کردن 6270 رو بلده اگه میشه بگید واسه دوستم میخوام گوشیش کلا روشن نمیشه نرم افزاری مشکل پیدا کرده
دوست عزیز فلش کاردن کار ماها نیست باید بدی بیرون برات با لوازم مخصوص خودش انجام بدن
:11:
6270 مشکل زیاد داره
سرعت پایین برا اجرای برنامه ها و فرامین
صدای کم
و خیلی چیزای دیگه
ولی از نظر ظاهری خوبه
و یکی هم دوربین خوبی داره
به قول دوستمون قدرت ساپورتش هم که افتضاحه
می خاستم ببینم برنامه fullscreencaller رو برای 6270 داری برای من بذاری
خیلی خیلی ممنون میشم
diana_ndz
25-04-2008, 01:01
سلام.
ممنون از اطلاعاتی که راجع به گوشی های تقلبی نوکيا نوشته بودی. کاش من اينها رو 2 روز پيش خونده بودم. چون پريروز يه گوشی 5310 خريدم که buetooth اش کار نمیکنه و فروشنده هم که انگار اين گوشی رو به من انداخته قبول نمی کنه عوضش کنه. منم می خوام شکايت کنم. با اطلاعاتی امشب اينجا خوندم فهميدم ورژن گوشي 03.60 هست. آيا اين برای اثبات اينکه گوشی ای که به من فروخته شده تقلبی هست کافيه؟
خيلی خيلی ممنون می شم اگه کمکم کنین...
diana_ndz
25-04-2008, 01:11
سلام. ممنون از اطلاعاتی که راجع به گوشی های تقلبی نوکيا نوشته بودی. کاش من اينها رو 2 روز پيش خونده بودم. چون پريروز يه گوشی 5310 خريدم که buetooth اش کار نمیکنه و فروشنده هم که انگار اين گوشی رو به من انداخته قبول نمی کنه عوضش کنه. منم می خوام شکايت کنم. با اطلاعاتی امشب اينجا خوندم فهميدم ورژن گوشي 03.60 هست. آيا اين برای اثبات اينکه گوشی ای که به من فروخته شده تقلبی هست کافيه؟
خيلی خيلی ممنون می شم اگه کمکم کنی. واقعا الان به کمک احتياج دارم.
سلام؛
من وقتی وارد music player میشم ارور میده not allowed و همین طور بازی snake خود گوشی هم اجرا نمیشه
ممنون میشم راهنماییم کنید!!
به نظر من 6270 ناموسه گوشیه..........من که این گوشی بنده خدا رو کردم پلی استیشن.........فقط یه سوال؟ چه جوری باید برنامه اوپرا رو کار انداخت یا مسنجرها رو کلا برنامه هایی رو که با اینترنت کار میکنن...........در مورد فعال کردن اینترنت ایرانسل هم یه توضیحی بدید ممنون میشم ...........
به نظر من 6270 ناموسه گوشیه..........من که این گوشی بنده خدا رو کردم پلی استیشن.........فقط یه سوال؟ چه جوری باید برنامه اوپرا رو کار انداخت یا مسنجرها رو کلا برنامه هایی رو که با اینترنت کار میکنن...........در مورد فعال کردن اینترنت ایرانسل هم یه توضیحی بدید ممنون میشم ...........
باید از ایرانسل تنظیماتش رو بگیرید ...!
vali2088
19-01-2010, 09:26
سلام گوشي من نوكيا 6270 است ولي به شبكه وصل نمشه علت چيست و چكار بايد بكنم
jamshidjap
13-02-2010, 12:15
سلام
يه گوشي 6270 مال يه بابايي دست ما اومده ... مشکلش اينه که :
رنگ صفحه ال سي ديش خيلي تيره هستش ... اما نه هميشه ... وقتي که صفحه دسکتاپش فعاله صفحه تيره و تاره و رنگها به تاريکي ميزنه ، اما وقتي مثلا شماره گيري ميکنم و صفحه شماره گيري فعال ميشه و صفحه دسکتاپ پشتش قرار ميگيره رنگ صفحه دسکتاپ کاملا طبيعيه و حالا صفحه شماره گيري تيره ميشه ... به نظر بايد مستر ريست بشه ...
کد 7370 که رو اين گوشي جواب نميده ... factoty reset هم جواب نداد ...
به نظرتون چگارش کنم ؟!
آيا با فلش کردن مشکل حل ميشه ؟
jamshidjap
14-02-2010, 11:18
آقا لطفا کسي جواب مارو بده ...
سلام به همه
من ميخوام با 6270 اسمس فارسي بفرستم گوشيم منو فارسي نداره
كمكم كنيد يك راه حل به من بگيد كه چيكار كنم
فقط ميخوام اسمس فارسي بفرستم ممنون ميشم
از اطلاعات شما متشكرم
کمک فوری
سلام خیلی جالب و نو بود فقط یه سوال اون هم این که من یه گوشی 6270 دارم که الآن دکمه قرمز و دکمه بالایی اون کار نمیکنه خواهشا کمک کنید
کمک فوری
سلام گوشی من 6270 و یه چند روزی میشه که دکمه قرمز و دکمه بالای قرمز کار نمیکنه خواهش میکنم کمک کنید
t2download
16-06-2010, 09:00
سلام؛
من وقتی وارد music player میشم ارور میده not allowed و همین طور بازی snake خود گوشی هم اجرا نمیشه
ممنون میشم راهنماییم کنید!!
بیشتر در مورد ارور هاش توضیح میدین کمکتوت کنم :18:
RaS0oL.M
16-06-2010, 13:19
سلام به همه
من ميخوام با 6270 اسمس فارسي بفرستم گوشيم منو فارسي نداره
كمكم كنيد يك راه حل به من بگيد كه چيكار كنم
فقط ميخوام اسمس فارسي بفرستم ممنون ميشم
از اطلاعات شما متشكرم
بذار رو عربی نداشت شرمنده............
مثلا ما گفتیم کمک فوری هیچ کس جواب ما رو نداد(خدا شانس بده)
دوباره میپرسم من یه گوشی 6270 دارم که دکمه قرمز و دکمه بالای اون کار نمیکنه خواهشا کمک کنید...خواهش میکنم راستی ممنون از تاپیکتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.