مشاهده نسخه کامل
: كمك!چطوري ميشه security code نوكيا 6630 رو غير فعال كرد؟
bandar20
19-04-2007, 14:04
من كد امنيتي رو فراموش كردم چكار كنم 6630؟:41: ؟
unforgiven_wild_rose
19-04-2007, 14:13
عزيزم اين كارو فقط با دستگاه مخصوص ميشه انجام داد
دستگاه UFSTornado Box كد گوشيتو 12345 ميكنه ، دستگاه Universal Box هم كد فعلي گوشيتو ممكنه بهت بده
خلاصه بايد ببريش مغازه هايي كه توي اين كارن
bandar20
20-04-2007, 10:08
دستگاهش چنده؟ منظورم قيمتش؟
DJ.Mamal
20-04-2007, 10:18
من كد امنيتي رو فراموش كردم چكار كنم 6630؟:41: ؟
اگر پسوورد ( security code ) گوشی قبلا تغییر داده شده است و آنرا نمی دانید و همچنین گوشی شما از سیستم عامل سیمبین ورژن7 استفاده می کند ابتدا گوشی را خاموش کرده و در حالیکه سه دگمه سبز ، * ، 3 را همزمان نگه داشته اید گوشی را روشن کنید و آنها را آنقدر نگه دارید تا کار فرمت آغاز بشود. دراین حالت از شما دیگر پسوورد خواسته نخواهد شد و مستقیما گوشی فرمت خواهد شد.
بهتره سئوالت رو در کلوپ نوکیا مطرح کنی ... هر گوشی کلوپ جدا داره اینطوری سریعتر به نتیجه می رسی .
DJ.Mamal
20-04-2007, 22:14
بهتره سئوالت رو در کلوپ نوکیا مطرح کنی ... هر گوشی کلوپ جدا داره اینطوری سریعتر به نتیجه می رسی .
سارا خانوم شما هم یه کلوپ عشقولانه بزن .خیلی رمانتیکی.((In my dreams))!:2:
بذار بنده خدا کارشو بکنه .سوالشو بپرسه...چکارش داری؟
mohammad hamed
21-04-2007, 11:15
اگر پسوورد ( security code ) گوشی قبلا تغییر داده شده است و آنرا نمی دانید و همچنین گوشی شما از سیستم عامل سیمبین ورژن7 استفاده می کند ابتدا گوشی را خاموش کرده و در حالیکه سه دگمه سبز ، * ، 3 را همزمان نگه داشته اید گوشی را روشن کنید و آنها را آنقدر نگه دارید تا کار فرمت آغاز بشود. دراین حالت از شما دیگر پسوورد خواسته نخواهد شد و مستقیما گوشی فرمت خواهد شد.
من هم برای 6630 همین کار رو میکنم ولی ابز هم پسورد می خواد
منتقل شد به کلوپ نوکیا
حواستون کجاس شماها؟!!!!!!
djmamal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
شما هم مراقب طرز صحبت کردنتون باشید
حق با سارا خانمه
%اشتباه % ...خطرناک ترین راه درضمن عملی هم نیست با این روش گوشی ممکنه برای همشه خاموش بشه ...
بهتره ببری مغازه اخه:5: این سری با باکس باز مبشه وقیمت باکس هم125000 تومان...
DJ.Mamal
23-04-2007, 00:19
اقایان و خانمها باید بگم همگی ما مرتکب اشتباه شدیم.بزرگترینشو هم من مرتکب شدم .چون 6630 سیمبین ورژن 8 داره نه 7.در ضمن از سارا خانوم هم معذرت میخوام اون شب یه لحظه فکر کردم دارم چت میکنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.