ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه جوری این تم ها رو پاک کنم ؟؟؟؟!!!

amir-vampire
19-04-2007, 12:01
با عرض سلام خدمت همه دوستان. باز هم من با یه مشکل جدید با گوشیم بر گشتم.من یه سری تم روی گوشی نصب کردم.اما حالا که می خوام پاکشون کنم فقط بعضی از اونا در قسمت app.mgr هستن.می خواستم ببینم چجوری میتونم اون بقیه رو پاک کنم.( در ضمن گزینه delete هم روی آنها فعل نیس)راستی گوشیم n91 هست.

rami_hemi
19-04-2007, 22:57
مثل هميشه مشكل سيمبين هاي 9.1 منم اين مشكل رو داشتم حتما" هم روي مموري نصب شدن.راهي نيست كل مموري رو بايد فرمت كني يا اينكه از فايلاي نصب شده رو مموري كه من خودم هم بلد نيستم.

amir-vampire
20-04-2007, 12:38
اینم یه گرفتاری !!!!!!!!!!!!!!!!

S a f a 6 4
20-04-2007, 13:04
اینم بدون که اگه با فرمت کردن گوشیت تمها و یا برنامه هات رو پاک کنی دیگه نمیتونی اون برنامه ها رو تو گوشیت نسب کنی

rami_hemi
20-04-2007, 23:02
اینم بدون که اگه با فرمت کردن گوشیت تمها و یا برنامه هات رو پاک کنی دیگه نمیتونی اون برنامه ها رو تو گوشیت نسب کنی

نه اين اصلا" درست نيستش.من كردم دوباره همون برنامه هارو نصب كردم.حتي رفتم برنامه هاي اصلص گوشيم رو كه روي مموري بودن از سايت خود نوكيا داونلود كردم و باز نصب كردم همچين مشكلي نداشت!!!!!!!!

amir-vampire
21-04-2007, 18:20
نه اين اصلا" درست نيستش.من كردم دوباره همون برنامه هارو نصب كردم.حتي رفتم برنامه هاي اصلص گوشيم رو كه روي مموري بودن از سايت خود نوكيا داونلود كردم و باز نصب كردم همچين مشكلي نداشت!!!!!!!!

به هر حال از همتون ممنون