مشاهده نسخه کامل
: چطور ويژوال بيسيك كاراكترهايي كه در فرمول نويسي ورد هستش را فراخواني كنم
kourosh_sos
19-04-2007, 00:53
سلام دوستان ميخواستم بدونم چطوري ميشه در ويژوال بيسيك كاراكترهايي كه در فرمول نويسي ورد هستش را فراخواني كنم يعني كاري كنم كنم كه با كليك بر روي يك دكمه اون كاراكتر بر روي يه ليبل يا يك Text Box چاپ نميدونم متوجه مقصودم شديد يا نه ممنون ميشم كمكم كنيد .
kourosh_sos
19-04-2007, 23:02
آقايون برنامه نويس تورو خدا كمك كنيد
kourosh_sos
22-04-2007, 09:52
از مديران اين بخش عاجزانه درخواست ميكنم لطفا كمكم كنيد ممونتون ميشم
دوست من من فقط یه راه پیدا کردم. بهتره به جای textbox از richtextbox استفاده کنی که قادره HTML نشون بده. در ضمن تگ های فرمول نویسی در HTML رو هم باید بدونی.
kourosh_sos
23-04-2007, 19:18
دوست من من فقط یه راه پیدا کردم. بهتره به جای textbox از richtextbox استفاده کنی که قادره HTML نشون بده. در ضمن تگ های فرمول نویسی در HTML رو هم باید بدونی.
سلام دوست من خسته نباشي
عزيزم قربون دستت اگه ميتوني يكم بيشتر راهنماييم كن اگه يه سورسم بزاري كه ديگه ممنونت ميشم
ايشا الله بتونم جبران كنم
برو تو project menu تو گزینه ی Components کنترل microsoft rich text box رو اضافه کن. یه property داره که فایل های rtf می خونه ببین می تونی فایل word با formula توش باز کنی.
kourosh_sos
25-04-2007, 15:37
برو تو project menu تو گزینه ی Components کنترل microsoft rich text box رو اضافه کن. یه property داره که فایل های rtf می خونه ببین می تونی فایل word با formula توش باز کنی.
سلام آقا دمت گرم خيلي باحالي خداييش حال كردم
فقط يه مشكل دارم
ميدوني بزار اصلا بگم ميخوام چيكار كنم ميخوام خودم يه محيط فرمول نويسي مستقل از ورد براي خودم با vb بنويسم اين كاري كه شما گفتي من انجام دادم و كار ميكنه يعني وقتي روي rich text دوبار كليك ميكنم ابزار فرمول نويسي ورد به همراه منوش باز ميشه و راحت ميتونم فرمول رو بنويسم ولي مشكل اينه كه اين كار وقتي ممكنه كه فقط ورد نصب باشه به محض اينكه ورد رو remove كنم ديگه نميشه اينكارو كرد حالا بنظرت بايد چيكار كنم اگه توضيح بيشتري نياز هست بگو تا بيشتر توضيح بدم
نوكرتم
ببین ابزاری که داری میسازی مستقل از Word نیست! خود Word که تو پروژه ات باز می شه پس مجبورب اونو نصب کنی. متاسفانه Microsoft ابزار فرمول نویسیشو به صورت Component ارائه نداده. یا باید صبر کنی ابزار فرمول نویسی Microsoft به صورت ActiveX ارائه بشه یا اینکه یه ActiveX مشابه پیدا کنی.
اگه حتما می خوای نرم افزارت مستقل باشه خوب آستینارو بالا بزن با کمک گرافیک VB ابزاری فرمول نویسی تهیه کن به صورت ActiveX هم ارائه بده.
kourosh_sos
25-04-2007, 18:00
ببین ابزاری که داری میسازی مستقل از Word نیست! خود Word که تو پروژه ات باز می شه پس مجبورب اونو نصب کنی. متاسفانه Microsoft ابزار فرمول نویسیشو به صورت Component ارائه نداده. یا باید صبر کنی ابزار فرمول نویسی Microsoft به صورت ActiveX ارائه بشه یا اینکه یه ActiveX مشابه پیدا کنی.
اگه حتما می خوای نرم افزارت مستقل باشه خوب آستینارو بالا بزن با کمک گرافیک VB ابزاری فرمول نویسی تهیه کن به صورت ActiveX هم ارائه بده.
رفيق پايي با هم اين كارو بكنيم اليته من به اندازه شما تو زمينه برنامه نويسي اطلاعات ندارم ولي دوست دارم با استادي مثله شما همكار باشم
من اسمم كوروش هست شماره منم 09124459348
kourosh_sos
27-04-2007, 21:31
رفيق من كجايي من منتظرتم
درود دوست من. خوشحال می شم. پیغام خصوصی دادم.
کوروش جان فقط جستجو تو فرم و بدست آوردن label مونده! اونم انجام می دم یه نگاه بنداز:
کد فرم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد ماژول:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kourosh_sos
10-05-2007, 00:52
سلام بابك جان دست گلت درد نكنه راستي وقتي تمام شد يه زحمت ميكشي سورس رو بصورت پروژه برام بزاري ممنونت ميشم
خيلي آقايي مراقب خودت باش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.