مشاهده نسخه کامل
: error توی asp.net
من چند روز پیش windows دوباره نصب کردم. واسه همین درایو c کامپیوترمو که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توشه فرمت کردم. من برنامه های تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پوشه توی my document که فایل های اجرایی برنامه های asp.net با پسوند sln. توشن ، را ازشون کپی گرفته بودم. حالا که دوباره asp.net را نصب کردم و محتویات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و sln.* ها رو جای قبلی ریختم ، asp.netموقع اجرای برنامه هام error میده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:41: برنامه ام run نمیشه. چیکار کنم؟
hamidreza_buddy
18-04-2007, 22:09
این error به دو دلیل بوجود میاد:
1- پروژۀ ASP.NET شما فایل Web.Config ندارد.
2- مقدار Execution Property پروژه None باشد.
راه حل:
1- یک فایل Web.Config به پروژه اضافه کنید (Add New Item ->Add Web Configuration File)
2- اگر در Web.Config مقدار Debug برابر true نباشد آنرا true کنید و Execution Property را تغییر دهید:
*به control panel بروید و از آنجا وارد IIS شوید. در آنجا سایت را پیدا کرده و روی آن راست کلیلک کنید و سپس به تب Directory بروید. سپس گزینۀ The designated directory را انتخاب کرده و سپس ExecutionPermissions را Script Only کنید.
این error به دو دلیل بوجود میاد:
1- پروژۀ ASP.NET شما فایل Web.Config ندارد.
2- مقدار Execution Property پروژه None باشد.
راه حل:
1- یک فایل Web.Config به پروژه اضافه کنید (Add New Item ->Add Web Configuration File)
2- اگر در Web.Config مقدار Debug برابر true نباشد آنرا true کنید و Execution Property را تغییر دهید:
*به control panel بروید و از آنجا وارد IIS شوید. در آنجا سایت را پیدا کرده و روی آن راست کلیلک کنید و سپس به تب Directory بروید. سپس گزینۀ The designated directory را انتخاب کرده و سپس ExecutionPermissions را Script Only کنید.
من چک کردم ، همه این تنظیمات درست بود. اما یک چیز کوچولویه دیگه میمونه.
وی همون تب directory ، گزینه application name غیر فعال بود. مقابلش یک دکمه create بود که باید یکبار روی اون click میکردیم تا application name فعال شه.
دستت درد نکنه hamidreza_buddy
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.