ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سؤال سخت درمورد Adsl

whiskey
17-04-2007, 23:00
سلام و درود؛
من یه دومین دارم. DNS هاش تا چند روز پیش روی یه هاست دیگه ای ست بود. و حالا روی یه هاست جدید ستش کردم. مشکل من اینه که توی هر کافی نت و خونه ی دوستام و ... که آدرس سایتم رو می زنم، هاست جدید لود می شه، اما با ADSL خونه ی خودمون که می زنم، هاست قدیمم میاد! :13:
اعصابم داغون شده، از یک از دوستام پرسیدم، گفتم ADSL ت کش شده ... ضمن این که با وب پ ر و ک س ی هم که می زنم سایت جدیدم میاد! فکر نکنید خیلی نابلدما، temporary , history و ... سیستم خودمو پاک کردم. با یه browser دیگه هم تست کردم، اما نشد که نشد. حتی مودمم رو از اول نصب کردم. من مطمئنم مشکل از کش adsl در ISP هستش. بگید چی کار کنم؟

Alireza_Shafaei_PCworld
17-04-2007, 23:05
اگر آدرس سایت هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بزن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که به جای اعدادش هرچی میخوایی بزار
اینطوری از کش سرور در میاد!

این یک حقه ای است که سروری که فایلها را Cache میکنه مستحقشه!

با زدن علامت سوال و سپس عددی دلخواه در ادامه آدرس سرور فکر میکنه داره وارد یک سایت جدید میشه
در صورتی که علامت سوال و ادامه آن در هنگام نمایش سایت تاثیری ندارند!

whiskey
18-04-2007, 20:13
ای ول، البته من با تماسی که با Isp گرفتم مجبورشون کردم که کش رو رفرش کنن. اما واقعاً Isp چرا کش می کنه؟ که سرعت بالا به نظر برسه؟

Alireza_Shafaei_PCworld
18-04-2007, 21:48
برای سرعت بالا این کار را نمیکنند
برای صرفه جویی این کار را میکنند
قوی ترین سرویس کش در اصفهان است!(شاید به خاطر همان خصلت)
جهان روی خط!

mkoleiny
19-04-2007, 10:48
سلام
دوستان کش کردن یکی از اصول علمی شبکست که باعث میشه که ترافیک های بیخودی شبکه کاهش پیدا کنه.
اصولا زمان رفرش کش رو در isp ها 12 تا 24 ساعت تعریف میکنند. و همچنین اگر در بروزرتون refresh رو چند بار پشت سر هم بزنید به صورت خودکار رفرش میشه.

mkoleiny
19-04-2007, 11:02
سلام
دوستان کش کردن یکی از اصول علمی شبکست که باعث میشه که ترافیک های بیخودی شبکه کاهش پیدا کنه.
اصولا زمان رفرش کش رو در isp ها 12 تا 24 ساعت تعریف میکنند. و همچنین اگر در بروزرتون refresh رو چند بار پشت سر هم بزنید به صورت خودکار رفرش میشه.

J A V I D
19-04-2007, 11:16
هر وقت صفحه رو به روز شده نديدي كنترل رو بگيري اف ژنج هم بزني صفحه به روز شده رو مي بيني به عبارتي از كش در مي آد !