ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه ای قوی برای ارسال اس ام اس به ایران و خارج

p30lord
16-04-2007, 15:15
بچه ها یه برنامه توپ پیدا کردم که باهاش میشه ارسال اس ام اس داشت البته فکر بکنم بشه باهاش تماس تلفنی هم داشت حالا که فعلا ارسال اس ام اس مجانی داره ولی خوبی که داره اینه که به تمام جهان میشه ارسال داشت اگه محدودیت نداشته باشه خوبه فقط
من این برنامه را اپلود کردم و می تونید از اینجا بگیرید

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

password : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم یه تصویراز برنامه اجرا شده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها نظرات پیشنهادات و مشگلات خودتان را اینجا بگید تا با هم حلش بکنیم .. خودم هم زیاد وارد نیستم با این برنامه کار بکنم
تشکر هم یادتون نره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Jalal
16-04-2007, 15:32
خودت تا حالا فرستادی؟؟

ramin-ahmadi
16-04-2007, 15:48
برنامه به خوبی کار میکنه فقط آیا پول رو قبض میاد یا نه ؟؟؟

البته یادتون باشه شماره های ایران و همچنین شماره خودتون رو به این شکل وارد کنید : 989122222222+

royaye_talkh55
16-04-2007, 17:31
در حال دانلود...................................... .
ببینیم چی میشه.
ممنوناز دوستان بابت معرفی

nima_010
16-04-2007, 17:57
این برنامه محدودیت داره

mska
16-04-2007, 18:23
محدوديت داره!

Viren
17-04-2007, 00:03
کی میگه محدودیت داره؟
من که خیلی فرستادم.

mska
17-04-2007, 00:20
کی میگه محدودیت داره؟
من که خیلی فرستادم.

خود برنامه!

You do not have enough balance to send this message (more info)

Viren
17-04-2007, 00:50
شما چند تا فرستادید؟

saeed774
17-04-2007, 01:25
ممنون از بابت معرفي برنامه
ولي به احتمال زياد از اونجايي که شماره موبايل خودمونو بايد وارد کنيم بايد پولي باشه يعني اينکه پول اس ام اس ارسالي به قبض تلفن خواهد اومد
يا اينکه شماره موبايل ما به طرف مقابل بيفته از ما شماره موبايل خواسته!!!

mska
17-04-2007, 01:39
ممنون از بابت معرفي برنامه
ولي به احتمال زياد از اونجايي که شماره موبايل خودمونو بايد وارد کنيم بايد پولي باشه يعني اينکه پول اس ام اس ارسالي به قبض تلفن خواهد اومد
يا اينکه شماره موبايل ما به طرف مقابل بيفته از ما شماره موبايل خواسته!!!

دوست من هيچ هزينه اي روي قبض نمياد نه تنها اين نرم افزار بلکه هم سايت هاي ديگه که تو اين زمينه کار مي کنن:)
تو اين نرم افزار هم دادن شماره موبايل اجباري نيست

Viren
17-04-2007, 02:13
حق با شما بود.محدود هست.می خواستم زنگ بزنم نزاشت!
در ضمن در ضبق نمیاد چون Free هست...

ameliyanno
17-04-2007, 02:54
ممنون ولی چرا باز نمیشه

royaye_talkh55
17-04-2007, 23:18
ممنون در مورد اس ام اس به خوبی کار میکنه و شماره هم نمی افته!

name
18-04-2007, 13:22
دستت درد نكنه.برنامه خوبي معرفي كردي.

j0l6
18-04-2007, 13:40
واسه من که کار نمی کنه میگه شرمنده شما بالانس کافی برا فرستادن این sms رو ندارین یعنی این که مجانی نیست

m45m
18-04-2007, 15:30
ممنون در مورد اس ام اس به خوبی کار میکنه و شماره هم نمی افته!

با سلام

لطفا شما كه كار كردين ِك آموزش هم بدهيد .

با تشكر از شما .

موفق باشيد.

amiroo88
18-04-2007, 17:15
واسه من که کار نمی کنه میگه شرمنده شما بالانس کافی برا فرستادن این sms رو ندارین یعنی این که مجانی نیست

منم همين مشکل رو دارم

Y@var
18-04-2007, 22:32
سلام دوستان من با این برنامه حدود 1 سال پیش کار کردم.
اول بهتون اطمینان بدم که پولی براتون نمیاد چون این برنامه رو تو کافینت هم امتحان کردم کار داد.
اگه دیدید نوشت دیگه باید برای زنگ زدن یا فرستادن اس ام اس پول بدین کافیه که با یه یوزر دیگه ثبت نام کنین آدرس ایمیل هم هر چی خواستین بهش بدین(تو مرحله ی ثبت نام).
من با این برنامه 2 باری به رادیو فردا زنگ زدم و 1 بار هم خونه یه خارجیه رو گرفتم اما از اون روز به بعد دیگه نتونستم تماس درست و حسابی بگیرم.
تو سایتش لیست کشورهایی که می تونین رایگان (البته محدود) تماس بگیرین نوشته...

فعلاً بای برو بچ...

royaye_talkh55
18-04-2007, 23:42
با سلام

لطفا شما كه كار كردين ِك آموزش هم بدهيد .

با تشكر از شما .

موفق باشيد.
دوست عزیز
من فرصت نکردم زیاد تو بحر تنظیمات برم ببینم چی داره چی نداره ولی من کار خاصی رو نکردم یک اکانت ساختم با اسم و پسورد و ایمیل .......بعد هم بر طبق اون عکس بالا تو سه تا گزینه شماره خود و طرف و متن رو دادم و ارسال کردم که یه پنجره اومد و بعد از چند ثانیه دیدم که صدای موبایلم در اومد همین

mska
19-04-2007, 00:45
درسته کار با برنامه خیلی ساده هست

DARKFALLER
19-04-2007, 11:25
سلام
کسی نمیتونه اکانت های این نرم افزار رو هک کنه که حداقل فقط بشه تا بینهایت مسیج فرستاد ؟

H A M E D
19-04-2007, 11:29
متاسفانه من با ده تا يورز ديگه هم كه ساختم باز هم همون پيغام رو ميده! آيا اين برنامه آي پي رو بن نمي كنه؟!

Mr.Lover
19-04-2007, 13:34
سلام
كسي راه حلي براي محدوديتش پيدا كرده؟

DARKFALLER
20-04-2007, 10:30
آقا این نرم افزار خیلی مهمه اگه کسی میتونه کاری برای محدودیتش انجام بده چون تنها نرم افزاری هست که من دیدم تو ایران کار کرده

DARKFALLER
23-04-2007, 17:44
آقا جان فروم کرکرها دست به کار بشن دیگه بابا

masoudcom
24-05-2007, 11:13
age lotf konid dobare upload lonid manon misham

amin-se
24-05-2007, 19:01
اینک کار نمیکنه !!! یه فکری کنید ...

H A M E D
24-05-2007, 19:19
ديگه دنبالش نباشيد! پريد و رفت.

SANR
25-05-2007, 00:27
پول رو تلفن می اندازه یا نه؟

Setareh 2006
25-05-2007, 05:51
بچه ها یه برنامه توپ پیدا کردم که باهاش میشه ارسال اس ام اس داشت البته فکر بکنم بشه باهاش تماس تلفنی هم داشت حالا که فعلا ارسال اس ام اس مجانی داره ولی خوبی که داره اینه که به تمام جهان میشه ارسال داشت اگه محدودیت نداشته باشه خوبه فقط
من این برنامه را اپلود کردم و می تونید از اینجا بگیرید

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

password : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

میشه لطفا یک بار دیگه آپلود کنی ؟ این لینک دیگه کار نمیکنه

j0l6
25-05-2007, 05:58
این برنامه دیګه کار نمیکنه
می تونین واسه فرستادن مسیج از yahoo widget استفاده کنین من ازش استفاده کردم و کار میکنه مجانی هم هستش اموزشش تو انجمن هست سرچ کنین پیدا میکنین

Setareh 2006
25-05-2007, 06:03
این برنامه دیګه کار نمیکنه
می تونین واسه فرستادن مسیج از yahoo widget استفاده کنین من ازش استفاده کردم و کار میکنه مجانی هم هستش اموزشش تو انجمن هست سرچ کنین پیدا میکنین
از راهنماییت ممنونم :11:

parsafarshad1980
27-05-2007, 02:18
متشکر و ممنون

behz@d
27-05-2007, 02:52
متشکر و ممنون

از اینجا بگیرش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
sms :
ضمنا 7 تا کردیت 160 تایی در روز با یک موبایل رجیستر شده داره و من همه جا جز ایران میتونم باهاش sms بفرستم امتحان کردم
و sms بخشی از قسمتهاشه

anahita_jighool
27-05-2007, 07:45
eee nemidonam moshkel az pc e mane? hamatooon dl kardin vali baraye man not found mizane man mikhammmmm man sms mikham :)

amin-se
27-05-2007, 13:48
از اینجا بگیرش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
sms :
ضمنا 7 تا کردیت 160 تایی در روز با یک موبایل رجیستر شده داره و من همه جا جز ایران میتونم باهاش sms بفرستم امتحان کردم
و sms بخشی از قسمتهاشه

اگه نمیشه به ایران SMS زد که به درد نمیخوره . اگه میشه همون برنامه ی قبلی رو بزارین ...

parsafarshad1980
01-06-2007, 22:35
یا
sms :
و sms بخشی از قسمتهاشه

سلام

از بابت لینکها ممنون

ولی میشه بگید که از کجا میشه با Widgets یک SMSفرستاد!!

من که چیزی در این رابطه پیدا نکردم:11:

behz@d
02-06-2007, 00:48
سلام

از بابت لینکها ممنون

ولی میشه بگید که از کجا میشه با Widgets یک SMSفرستاد!!

من که چیزی در این رابطه پیدا نکردم:11:

من از اینجا آنکارا به تمام جاهایی که فرستادم رفت جز ایران مثل holand uk و تمام ترکیه
حالا اون جا نمیدونم اصلا میشه فرستاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parsafarshad1980
06-06-2007, 09:49
من از اینجا آنکارا به تمام جاهایی که فرستادم رفت جز ایران مثل holand uk و تمام ترکیه
حالا اون جا نمیدونم اصلا میشه فرستاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

از راهنماییتون ممنونم

ولی من منظورم اینه که جایی از این نرم افزار که مربوط به ارسال SMSهست رو پیدا نکردم! اگه میشه 1 خورده در این مورد منو راهنمایی کنید که از کجا بتونم SMS ارسال کنم

موفق و پایدار باشید

behz@d
06-06-2007, 12:56
سلام

از راهنماییتون ممنونم

ولی من منظورم اینه که جایی از این نرم افزار که مربوط به ارسال SMSهست رو پیدا نکردم! اگه میشه 1 خورده در این مورد منو راهنمایی کنید که از کجا بتونم SMS ارسال کنم

موفق و پایدار باشید
وقتی برنامه رو نصب کردید در قسمت تسکبار کنار ساعت آیکونش میاد روش کلیک راست کنید open widgets رو برنید بعد مسیر این فایل sms رو بهش بدید این قلبه :40: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدشم که رجیستر شید

EMAN.T
06-06-2007, 23:52
این برنامه نیستش.میتونید ادرس جدیدی معرفی کنید.

behz@d
07-06-2007, 02:12
این برنامه نیستش.میتونید ادرس جدیدی معرفی کنید.

منظورت کدوم برنامست؟

parsafarshad1980
07-06-2007, 14:54
وقتی برنامه رو نصب کردید در قسمت تسکبار کنار ساعت آیکونش میاد روش کلیک راست کنید open widgets رو برنید بعد مسیر این فایل sms رو بهش بدید این قلبه :40: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدشم که رجیستر شید

باز هم سلام و باز هم سوال:11:

فایل رو دانلود کردم و کاری رو که باید انجام میدادم هم انجام دادم ولی بدون هیچ پیغامی به برنامه بر میگرده! آیا تا اینجای کار درسته؟!

2- اما برای رجیستر شدن جایی رو پیدا نکردم!!

پیروز و سربلند باشید

behz@d
07-06-2007, 16:25
باز هم سلام و باز هم سوال:11:

فایل رو دانلود کردم و کاری رو که باید انجام میدادم هم انجام دادم ولی بدون هیچ پیغامی به برنامه بر میگرده! آیا تا اینجای کار درسته؟!

2- اما برای رجیستر شدن جایی رو پیدا نکردم!!

پیروز و سربلند باشید

این مراحلشه بعد از اینکه برانامه رو نصب کردیددر قسمت تسکبار روی YAHOO WIDGET کلیک راست کنید: OPEN WIDGET رو کلیک کنید

بعد مسیر فایل SMS رو بدید اگه ندارید تو قلبست :40: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این صفحه که اومد REGISTER NEW

اینجا مشخصات رو وارد کنید یه پین هم انتخاب کنید

یه کد به موبایلتون میاد اینجا وارد کنید

دیگه بقیش با خودتون

در ضمن وقتی SUBMIT میکنید ممکنه پین فعال سازی دیر برسه چند بار سعی کنید شاید هم همون لحطه برسه
اینها آموزشش بود من همینطوری 5 تا موبایل رو رجیستر کردم حالا اگه کار کنه نکنه من نمیدونم تو صفحه قبل هم گفتم:10:

matin_blue
07-06-2007, 18:17
لینک مشکلی نداره؟

behz@d
07-06-2007, 18:47
لینک مشکلی نداره؟

منظورتون کدوم لینکه ؟ لینک من که مشکلی نداره الان تست کردم

parsafarshad1980
07-06-2007, 22:24
از بابت این همه زحمت ممنونم

ولی 1 سوال
آیا باید شماره موبایل 1 کشور دیگه رو بدیم که پین بگیریم؟!

یعنی اگه نداشته باشیم نمیشه؟!!

و اینطوری که بدرد نمیخوره!!

حالا شما جایی رو سراغ ندارید که بدون این دردسر ها بشه از ایران به کشورهای دیگه Sms زد؟

نمیخوام به ایران Sms بزنم ولی جایی رئ سراغ ندارم

ممنون و متشکر

SANR
08-06-2007, 00:15
یکی لینک سالم بزاره این کار نمی کنه.

behz@d
08-06-2007, 01:35
از بابت این همه زحمت ممنونم

ولی 1 سوال
آیا باید شماره موبایل 1 کشور دیگه رو بدیم که پین بگیریم؟!

یعنی اگه نداشته باشیم نمیشه؟!!

و اینطوری که بدرد نمیخوره!!

حالا شما جایی رو سراغ ندارید که بدون این دردسر ها بشه از ایران به کشورهای دیگه Sms زد؟

نمیخوام به ایران Sms بزنم ولی جایی رئ سراغ ندارم

ممنون و متشکر

نه شماره موبایل خودتو بده
از سایتها میتونید مثل smscity ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که موقع ثبت نام 20 تا کردیت میده از ساعت 18 تا 19 هم کردیت کم نمیشه در غیر اینصورت 8 تا کردیت میره سایت جالبیه قابلیتهای جالبی هم داره فقط باید کردیت جمع کنید از طریق دعوت دیگران به ثبت نام که فکر کنم 50 تا کردیت میاد از هر دعوت منجر به ثبت نام. البته این اگه رو این لینکی که معرفی کردم کلیک کنی و از اون طریق ثبت نام کنی برا منم 50 تا کردیت میاد اگه دوست هم نداشتی مستقیما ثبت نام کن چون برا تبلیغات اینها رو نگفتم
این هم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته برا فرستادن sms به ایران بهتره چون 1 کردیت کم میشه

behz@d
08-06-2007, 01:38
یکی لینک سالم بزاره این کار نمی کنه.

شما لینک چی رو میخواید؟ تا براتون بذارم

SANR
08-06-2007, 18:27
اولین برنامه ای که معرفی شده موضوع تاپیک منظورمه.

behz@d
08-06-2007, 19:59
اولین برنامه ای که معرفی شده موضوع تاپیک منظورمه.

بفرما: تو شکلکه هست :10: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

parsafarshad1980
08-06-2007, 23:44
نه شماره موبایل خودتو بده
از سایتها میتونید مثل smscity ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که موقع ثبت نام 20 تا کردیت میده از ساعت 18 تا 19 هم کردیت کم نمیشه در غیر اینصورت 8 تا کردیت میره سایت جالبیه قابلیتهای جالبی هم داره فقط باید کردیت جمع کنید از طریق دعوت دیگران به ثبت نام که فکر کنم 50 تا کردیت میاد از هر دعوت منجر به ثبت نام. البته این اگه رو این لینکی که معرفی کردم کلیک کنی و از اون طریق ثبت نام کنی برا منم 50 تا کردیت میاد اگه دوست هم نداشتی مستقیما ثبت نام کن چون برا تبلیغات اینها رو نگفتم
این هم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته برا فرستادن sms به ایران بهتره چون 1 کردیت کم میشه

من کشور ایران رو انتخاب کردم و شماره خودم رو هم دادم . مگه قرار نیست یک verification به موبایل بفرسته که اونو در جای خودش وارد کنیم؟!

من اینجا گیرم و نمیدونم در قسمت verification چی رو و از کجا باید بیارم و وارد کنم؟!

موفق و پایدار باشید.

behz@d
09-06-2007, 00:16
من کشور ایران رو انتخاب کردم و شماره خودم رو هم دادم . مگه قرار نیست یک verification به موبایل بفرسته که اونو در جای خودش وارد کنیم؟!

من اینجا گیرم و نمیدونم در قسمت verification چی رو و از کجا باید بیارم و وارد کنم؟!

موفق و پایدار باشید.

یک verification به موبایلت باید بیاد باید اونو وارد کنی اگه نیومد صفحه قبل در قسمت phone verification اون پایین dont get code? رو بزن من گفتم که شاید طول بکشه یا اصلا ایران کار نکنه ولی سعیتون رو بکنید

SANR
09-06-2007, 14:01
خیلی ممنونم دوست گلم.

دارم دانلود می کنم.

SANR
09-06-2007, 14:25
من فرستادم ولی هنوز نرسیده!

parsafarshad1980
10-06-2007, 13:19
یک verification به موبایلت باید بیاد باید اونو وارد کنی اگه نیومد صفحه قبل در قسمت phone verification اون پایین dont get code? رو بزن من گفتم که شاید طول بکشه یا اصلا ایران کار نکنه ولی سعیتون رو بکنید

ممنونم ولی هرچی سعی کردم نیومد

واسه ایران کار نمیکنه:41:
بی خیال شدم :2:

behz@d
10-06-2007, 13:52
ممنونم ولی هرچی سعی کردم نیومد

واسه ایران کار نمیکنه:41:
بی خیال شدم :2:
ok من گفته بودم که شاید....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]