ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در ساخت یک طرح خاص (حرفه ای یاش بیان)

E2
16-04-2007, 01:16
با سلام به همه دوستان آقا این همه حرفه ای تو این سایت هست یکی پیدا نمیشه کمک ما بکنه یعنی هیچکس بلد نیست من می خواهم یه سایت باحال بزنم با نام زیر صفر می خواهم یه طرح خفن یا یه آرم مانندی برای این زیر صفر درست کنید ممنون می شوم به خدا بعدا جبران خواهم کرد من خودم بلد نیستم علبته زیاد می خواهم این طرح یه جوره خاصی باشه باحال باشه چطوری بگم خودتون به نمونه های پایین توجه بکنید راستی من این آرمی که می خواهم می خواهم در اندازه 300 در 400باشه و منظورم فارسیش هست یعنی زیر صفر تورو به خدا اساتید کمک کنن مخصوصا آقایان :
Shahin king ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahsoft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mir@ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Saeed kmss-D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محمد گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Maysam-BFU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

واقعا از افرادی که در بالا نام بردم انظار میره که کمک کنن البته به بزرگواریشون بستگی داره(به خدا ثواب داره کمک کنید) آقا اگه خودتان هم ایده ای دارید بگید فقط یه چیز باحال باشه حرفه ای البته تو مایه های زیر هم باشه جالب میشه آقا خودتان میدانید یه چیز باکلاس باشه که اگه چهار دیگه با جایی رسیدیم نگن طرف چقدر بی کلاس بوده آرمش راستی اونو هم بگم که هر جور که خودتان میانید من زیاد سرم نمیشه ولی به حر حال شما تجربه بیشتری داریدو خیلی خیلی بیشتر از من میدانید مرسی خدانگهدار:11:
نمونه ی حالت های باحالی که دیدم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این کلمه کلیک از دو طرف کلیک خوانده میشود خوب توجه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maysam-BFU
16-04-2007, 06:50
E2Group جان من سعی می کنم در موقعی که کار ندارم طرحی که شما می خواهید را طراحی کنم.

ولی من تازه وارد ترین کاربر فعال گرافیک هستم و بیشتر باید از دوستان دیگر توقع داشته باشید ( Profile ) .

ولی منتظر باش.

Saeed kmss-D
16-04-2007, 15:30
اسمش زیر صفر باشه؟؟
یعنی از روی همین اسم لوگو رو طراحی کنیم.
منم سعی میکنم ببینم چی میشه.
فعلا.

E2
16-04-2007, 20:34
با سلام و تشکر از شما دوستان عزیز که به موضوع من پاسخ دادید خیلی ممنون می شوم دستتون درد نکنه آمید وارم که یه چیزای باحال برای دست کنید(شوخی کردم) بله عزیزم موضوع زیر صفر باشه من می خواهم یه سایت هم با این نام بزنم که به درد افراد زیر صفر در مورد کامپیوتر هست رو راهنمایی کنم من واقعا از دوستان خوبم یعنی Saeed kmss-D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Maysam-BFU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنونم و می خواهم مصخصوصا دوستان خوب ما یعنی:
Shahin king ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahsoft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mir@ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هم من و دیگر دوستان رو در این کار یاری کنند ممنون خدانگهدار

E2
18-04-2007, 13:07
پس چی شدن هیچ کس به جر اون عزیزانی که در بالا پیام دادن نبود به ما کمک کنه من اسم چند نفر رو بردم ولی نگفتم کسی دیگه ای کمک نکنه!

aram_nfs
24-04-2007, 10:30
ابلیس جان تو اول باید بدنی سوالت رو کجا مطرح می کنی سوالی که تو مطرح کردی مربوط به طراحی آرم هست که هیچ ربطی به نرم افزار فتوشاپ که مخصوص کار روی عکس هست نداره.

البته میشه با فتوشاپ هم این آرم درست کرد اما حرفه ای نمیشه.

در ضمن بحث نرم افزار در طراحی آرم بی ربطه چون طرح آرم ها توی ذهن شکل می گیره و بعد به روی کاغذ انتقال داده میشه و بعد از اونه که با استفاده از نرم افزارهای مخصوص این کار یعنی فی هند و کورل طرح به صورت دیجیتالی توی کامپیوتر در میاد

بنابراین اینجا جای قمه کشیدن و حریف طلبیدن تو نیست

E2
26-04-2007, 00:31
عزیزم کی قمه کشیدن و حریف طلبیدن من کمک خواستم حالا شما درست میگی زیاد فرقی نداره مقصود آدم مهمه شما همین جا هم بگذاری ما دعات می کنیم

محمد گل
27-04-2007, 00:45
سلام
ایول
پس بقیه کشک ؟
بیشتر توضیح بدی برات آستین بالا می زنم .

E2
27-04-2007, 10:37
سلام محمد چرا شما کشک شما استاد مایی همین علان تغییر می دم

E2
27-04-2007, 10:42
با سلام آقا محمد یادم رفت بگم من یه فونت اختصاصی می خواهم مثل این شرکت ها که آرمشون رو به یه حالت و فونت مخصوص خودشون درسا می کنن من هم یه فونت مخصوص برای خودم و برای زیر صفر می خواهم

mahsoft
27-04-2007, 12:40
شلام دوستان

E2Group اگه وقت کنم براتون میزنم

میسی

E2
27-04-2007, 18:44
دستت طلا دمت گرم کلی حال دادی

mir@
27-04-2007, 21:55
سلام
اینم یک طرح فوق حرفه ای ساخته شده توسط یک آدم پروفشنال فتوشاپ!
امیدوارم حالتون به هم نخوره!

ارادتمند :11:

محمد گل
28-04-2007, 23:23
سلام
اینم از من
خودت کوچیکش کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

E2
28-04-2007, 23:46
آقا دست همگی درد نکه خیلی عالی بود شکسته نفسی نکنید mir@ جان خوب بود بازم مرسی راستی محمد جان طرح شما خیلی عالی بود من که خودم کف کردم من یه موضوعی رو یادم رفت بگم اگر شما عزیزان لطف می کنید و طراحی می کنید در اندازه 1024 در 768 باشه که امکان کوچک کردن براش وجود داشته باشه در جا های مختلف به کارش برد راستی اگه انگلیسی برام طرح می سازید این جوری باشه چون اسم سایت من یکمی با زیر صفر فرق داره من یک حرفش رو از حروف و زبان هکری استفاده می کنم و می خاهم که این عدد 3 یه جورایی بزرگ تر به نظر بیاد یعنی ما منظورمون در عکس اینه که این 3 نشان منه

E2
29-04-2007, 00:07
راستی اگه ممکنه طرحی که درست می کنید به دو صورت بگذارید یکی به صورت افقی باشه چون ممکنه در بالای سایت به کار ببرم و دیگری مثل مال آقا محمد گل باشه

محمد گل
29-04-2007, 00:33
سلام
آقا ما نوکریم
فکر کنم مثل من هکری ؟
من هکر بیدم
می خوای مثل همین به اندازه ای که گفتی بسازم ؟

E2
29-04-2007, 13:39
ما بیشتر چه جالب باعث خوشحالی منه که شما هم یه هکری عزیزم آره اگه میشه این طرح رو در اندازه ای که گفتم بگذار فقط محیط سایه اطراف طرح یکم بیشتر باشه در کله zero بجای حرف e عدد 3 بگذار یعنی اینجوری Z3RO دستت درد نکنه

محمد گل
29-04-2007, 23:12
سلام
این دو تا رو داشته باش
مشکلی داشت بگو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

E2
30-04-2007, 14:09
دستت درد نکنه آقا کسی می تونه کلاه زیر صفر به فارستی تو مایه های این طراحی کنه منظورم اینه که مثل این باشه منظورم اینه که اینه همین عصر شبکه اسمش به یه صورت خاص هست و فونت اختصاصی داره میشه یدونه برای من هم مثل این فقط با متن زیر صفر درست کنید

mahsoft
03-05-2007, 17:20

size : 240 kb
download psd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

E2
04-05-2007, 01:00
Mahsoft عزیز واقعا گل کاشتی خیلی حال دادی به ما دستت درد نکنه خیلی عالی شده کفم برید

FreeMagic
04-05-2007, 03:31
توجه توجه
من گرافیست خوب که نه، حتی در حد متوسط هم نیستم ولی حدود 60 فونت انگلیسی دارم که هیچ جای دنیا پیدا نمیشه
اگر شما عزیزان فکر می کنید که به دردتون می خوره بگید تا سریعا آپلودشون کنم
حاضرم قسم بخورم که هرکدوم از شما بیشتر از 5 تا 10 تاشون رو ندیده

FreeMagic
04-05-2007, 03:32
در ضمن شرمنده
این تنها کمکی که از من بر میاد

mahsoft
04-05-2007, 04:22
Mahsoft عزیز واقعا گل کاشتی خیلی حال دادی به ما دستت درد نکنه خیلی عالی شده کفم برید

سلام
خواهش میکنم جای کار داشت

توجه توجه
من گرافیست خوب که نه، حتی در حد متوسط هم نیستم ولی حدود 60 فونت انگلیسی دارم که هیچ جای دنیا پیدا نمیشه
اگر شما عزیزان فکر می کنید که به دردتون می خوره بگید تا سریعا آپلودشون کنم
حاضرم قسم بخورم که هرکدوم از شما بیشتر از 5 تا 10 تاشون رو ندیده

سلام
ممنون میشم این کار رو بکنید :46:

pedram_ashena
04-05-2007, 05:14
در ضمن شرمنده
این تنها کمکی که از من بر میاد

نيكي و پرسش؟؟
ولي اگر همه را داشتيم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبول[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟

E2
04-05-2007, 18:05
سلام
دوست خوبم pedram_ashena ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راست میگه نیکی و پرسش؟ بگذار آقا ممون می شویم دستت درد نکنه

Maysam-BFU
04-05-2007, 20:21
سلام.

E2 جان منم با وقت کمی که داشتم تونستم چنین طرحی درست کنم
خلاصه اگه بدشده ببخشید عجله ای شد.
موفق باشید.

FreeMagic
05-05-2007, 00:51
با عرض معذرت اگه دیر کردم
من فونت هارو تو پرشین گیگ آپلود کردم
حدود 90 فونت شدن
چند تا از اونا شبیه به هم هستن ولی قشنگ و جدیدا
ممکنه از چند تاشون خوشتون نیاد ولی همه رو ببینید چون بعضی از فونت هارو اگه دیدید کفتون میبره :5:
بعضی از فونت های مخصوص مثل فونت بازی Sims ، گوگل ، یاهو ، ارباب حلقه ها و ............... رو هم داره
اینم لینکش :22:
لازم به ذکر که همه انگلیسی هستن :34:
پشیمون نمیشیم
یعد دوست دارم نظرتون رو درباره اونا بدونم

doyenfox
05-05-2007, 02:20
تقديم به شما...

mahsoft
05-05-2007, 03:56
حدود 90 فونت شدن
ممکنه از چند تاشون خوشتون نیاد ولی همه رو ببینید چون بعضی از فونت هارو اگه دیدید کفتون میبره :5:
بعضی از فونت های مخصوص مثل فونت بازی Sims ، گوگل ، یاهو ، ارباب حلقه ها و ............... رو هم داره
پشیمون نمیشیم

ممنون دارم دانل.د میکنم

بهتره این فونتها رو توبخش فونت معرفی کنید

FreeMagic
05-05-2007, 12:28
ممنون دارم دانل.د میکنم

بهتره این فونتها رو توبخش فونت معرفی کنید

من قصد آپلود و معرفی فونت هارو نداشتم ولی چون برای کار دوستمون بود معرفی کردم

pedram_ashena
05-05-2007, 12:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فونتها را داشتم غير از يكي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون

FreeMagic
06-05-2007, 00:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فونتها را داشتم غير از يكي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون

کدوم یکی ؟

E2
10-05-2007, 00:49
سلام.

E2 جان منم با وقت کمی که داشتم تونستم چنین طرحی درست کنم
خلاصه اگه بدشده ببخشید عجله ای شد.
موفق باشید.

سلام به تمامی دوستان به خاطر نزدیک شدن امتحانات یکم دیر دیر سر میزنم آقا گل کاشتی دستت درد نکنه خیلی خیلی عالی شده یه طرح عالی از آب در اومده اگه لطف کنی و برام پروژه اون رو بگذاری ممنون می شوم البته برام به صورت پیام خصوصی بفرست و اینجا لینکش رو نگذار راستی از وقتی که برام گذاشتی ممنون دستت درد نکنه خدا نگهدار

E2
10-05-2007, 00:50
تقديم به شما...

آقا دستت درد نکنه خیلی عالی شده اگه امکان داره برام لینک پروژش رو به صورت پیام خصوصی بفرست ایده بسیار عالی هست خیلی جالب بیید اگه روی رنگش هم کار کنی که محشر میشه بازم میگم دستت درد نکنه بای

E2
10-05-2007, 00:51
حدود 90 فونت شدن
پشیمون نمیشیم

آقا دستت درد نکنه فونت های باحالی بود

E2
10-05-2007, 00:53
راستی یادم رفت بگم دوستان خیلی خیلی کمک کردن و طرح های عالی هم اراعه دادن دست گل همشون درد نکنه

E2
17-05-2007, 10:56
دوستان چرا دیگه کسی من رو یاری نمی کنه؟؟؟؟؟

David Jones
18-05-2007, 01:50
صفحه بعد ====>
==========>

David Jones
19-05-2007, 01:41
سلام جیگر !!!
اولا از FreeMagic عزیز ببه خاطر فونتای قشنگش تشکر میکنم !:11:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
و اینم یه طرح (آماتورانه) از کوچیک شما ...
امیدوارم خوشت بیاد و واسه همیشه نگهش داری !!!
البته بگم که در صورتی که شما دوست عزیز خوشت نیاد میتونم بنا به میلتون یه تغییراتی هم توش بدم ...:27:
:46: دیگه چی میخوای ؟:31:
یا اگر هم خوشت اومد با سلیقه خودتون یه خورده گول منگولیش میکنم :27::46:

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

BKM_MAHDI
19-05-2007, 14:49
اينم كار من اميدوارم خوشت بياد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

N A V I D
20-05-2007, 19:43

E2
21-05-2007, 13:55
دوستان دستتون درد نکنه طرح های جالبی بود ولی یکم ... بود شرمنده

David Jones
22-05-2007, 13:40
دوستان دستتون درد نکنه طرح های جالبی بود ولی یکم ... بود شرمنده
:2:
:19:
:4:

David Jones
28-07-2007, 06:19
این چطوره ؟ :43: