ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای هارد

Alberto
15-04-2007, 19:19
سلام
من یه هفته پیش یه هارد مکستور sata 80 stm380211as گرفتم الان شروع کرده به سرو صدا کردن همون صدای خرخر معروف که بعدش هارد میره به رحمت ایزدی.
روز اول با HDDlife 2.57 چک کردم روی 95درصد بودالان شده 42درصد .(منظورم performance و health status هستش) رنگم پریده:18: . حالا من هارد مکستور 40 IDE دارم 2سال کارکرده آخ نگفته از همون روز اول هم روی 83 در صد بوده تاحالا . البته ساخت سنگاپوره ولی این جدیده چین
خواستم بپرسم اگه ببرمش گارانتی برام عوض میکنه یا نه و اگه عوض میکنه نو میده یا تعمیر شده ؟
گارانتیش الماس

aa12
16-04-2007, 11:52
برای گارانتی باید به برگه ی گارانتی مراجعه کنی و ببینی آیا جزو شرایط گارانتی هست یا نه ؟

در ضمن طبق تحقیقاتی که گوگل انجام داده احتمال خرابی در هارد دیسک های جدید بیشتر از هارد دیسک های قدیمی یا هارد های در معرض گرما هستش
در مورد خرابی دیسک سخت اصلا به هیچ وجه نمی شه گفت که چه عاملی باعث خرابی هارد می شه

من خودم برای رایانه ی خودم هارد Western Digital گرفتم با این که جدیده ولی کمی صدا می کنه
همه ی هاردها صدا می کنند البته بیشتر منظورم هاردهای زیر 100 تومنه

Alberto
17-04-2007, 18:51
ممنون ولی آدرس گارانتی الماس چی
یه چیز دیگه . این هارد موقع روشن شدن یه صدای دنگ بلند میده

saviss
17-04-2007, 23:06
سلام
من یه هفته پیش یه هارد مکستور sata 80 stm380211as گرفتم الان شروع کرده به سرو صدا کردن همون صدای خرخر معروف که بعدش هارد میره به رحمت ایزدی.
روز اول با HDDlife 2.57 چک کردم روی 95درصد بودالان شده 42درصد .(منظورم performance و health status هستش) رنگم پریده:18: . حالا من هارد مکستور 40 IDE دارم 2سال کارکرده آخ نگفته از همون روز اول هم روی 83 در صد بوده تاحالا . البته ساخت سنگاپوره ولی این جدیده چین
خواستم بپرسم اگه ببرمش گارانتی برام عوض میکنه یا نه و اگه عوض میکنه نو میده یا تعمیر شده ؟
گارانتیش الماس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B1%D8%AF
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B1%D8%AF
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس وشماره تلفن شرکت الماس هم میتونی از فروشگاه های معتبرکامپیوتری بگیری
من داشتم اما فراموشش کردم
عوضش ممکنه بکنن اما تعمیرش نکنی بهتره

Diego
17-04-2007, 23:17
خدا پدر هاردهای مکستور ساخت سنگاپور رو بیامرزه!بلا نبود که سرش نیارم ولی یه آخ نگفت!
رو سیستم جدیدم یه Maxtor 250 gig sata بستم,جاتون خالی !هفته های اول سمفونی اجرا میکرد!ولی حالا زبونش بند اومده!