مشاهده نسخه کامل
: درخواست ساخت ماشین حساب با جزئیات کمتر
shahriar2007
15-04-2007, 13:52
سلام به برنامه نویسان عزیز
من زیاد با بیسک کار نکردم
از دوستان می خوام یک ماشین حساب که اعداد 0 تا 9 و چهار عمل اصلی + - * / و = رو داشته باشه و فقط از یک textboxخط عدد بگیره و دکمه صفر کردن ماشین حساب و بازم 2 دکمه که یکی برای binery کردن عدد حاصل و دیگری برای معکوس کردن عدد می خوام ؟
فقط اگه زحمتی نیست طوری توضیح بدین که برام مشکل بیش نیاد .
ممنون از دوستان
من یه سورس دارم که حدود 4 سال پیش نوشتم روش کدینگ ابتدای هست و لی تمام جزعیات رو داره برات میزام
من یه سورس دارم که حدود 4 سال پیش نوشتم روش کدینگ ابتدای هست و لی تمام جزعیات رو داره برات میزام
اینجا درخواست پروژه ممنوعه! باید برنامه رو خودت بنویسی بعد مشکلاتت رو اینجا مطرح کنی.
lOVEMT عزیر برای بالا بردن سطح فروم بهتره از ارائه ی پروژه ی کامل خودداری کنی.
Mitibob درسته حرفتون رو تاید میکنم دوست عزیز تو پیغام خصوصی برات میفرستم
mazi_z_PSP
17-04-2007, 13:59
سلام من به این کارا کار ندارم که اینجا در خواست پروژه ممنوعه. با من تماس بگير تا يه ماشين حساب توپ بهت بدم
mr_afee202@yahoo.com (mr_afee202@yahoo.com)
Payman_62
18-04-2007, 15:24
سلام به برنامه نویسان عزیز
من زیاد با بیسک کار نکردم
از دوستان می خوام یک ماشین حساب که اعداد 0 تا 9 و چهار عمل اصلی + - * / و = رو داشته باشه و فقط از یک textboxخط عدد بگیره و دکمه صفر کردن ماشین حساب و بازم 2 دکمه که یکی برای binery کردن عدد حاصل و دیگری برای معکوس کردن عدد می خوام ؟
فقط اگه زحمتی نیست طوری توضیح بدین که برام مشکل بیش نیاد .
ممنون از دوستان
سلام.
آقا شهریار از شما که کاربر فعال هستید بعیده قوانین رو نادیده بگیرید. شما باید استارت پروژه رو خودت بزنی و اشکالاتت رو این جا مطرح کنی.
سلام من به این کارا کار ندارم که اینجا در خواست پروژه ممنوعه. با من تماس بگير تا يه ماشين حساب توپ بهت بدم
بیشتر حواست رو جمع کن. اگه باز قوانین رو نادیده بگیری باهات برخورد میشه.
LOVEMT شما هم فکر نکن اگه پروژه رو تو پیغام خصوصی بفرستی کمک کردی. شما جلو پیشرفت ایشون رو میگیری.
Mitibob از شما هم به دلیل یاد آوری قوانین تشکر میکنم.
shahriar2007
22-04-2007, 13:17
سلام.
آقا شهریار از شما که کاربر فعال هستید بعیده قوانین رو نادیده بگیرید. شما باید استارت پروژه رو خودت بزنی و اشکالاتت رو این جا مطرح کنی.
بیشتر حواست رو جمع کن. اگه باز قوانین رو نادیده بگیری باهات برخورد میشه.
LOVEMT شما هم فکر نکن اگه پروژه رو تو پیغام خصوصی بفرستی کمک کردی. شما جلو پیشرفت ایشون رو میگیری.
Mitibob از شما هم به دلیل یاد آوری قوانین تشکر میکنم.
شرمنده ، این قدر حول بودم نمی دونستم چی کار کنم
خدارو شکل مشکلم حل شد
البته نه به کمک کسی با یک کم خوندن کتاب
ممنون از همه دوستان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.