مشاهده نسخه کامل
: آیا امکان نوشتن فارسی در C وجود دارد؟
bookworm
15-04-2007, 11:32
آیا امکان نوشتن فارسی در C وجود دارد؟
سلام.
در مورد این مطلب کافیه در انجمن sreach کنین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_djd2
25-12-2008, 14:08
من میخوام توی c فارسی بنویسم چیکار کنم
mohsen_djd2
26-12-2008, 00:11
هیچ راهی نداره
c++ هم نمیشه؟؟؟
armintirand
27-12-2008, 23:52
سلام دوستان من به این لینکهایی که تو این صفحه بود مراجعه کردم مطالب جالبی دستگیرم شد ولی اگه شما نرمافزاری مثل mmb رو دیده باشین مطلبی رو که میخوام بگم بهتر متوجه میشین توی این نرمافزار ما وقتی می خواهیم فارسی بنویسیم از فونتهایی که فارسی رو پشتیبانی میکنن استفاده میکنیم و با فنتهای دیگه نمیشه اما توی vc++6 من توی قسمت آپشن فونتهای محدودی رو پیدات کردم که ظاهراً جزو فونتهایی هستند که فارسی رو به درستی پشتیبانی نمیکنن من فکر میکنم اگه بشه تو این قسمت فونتهایی مثلarrial اضافه کرد مشکل خیلی راحت حل میشه و دیگه لازم به استفاده از کدهای اسکی نباشه . لطفاً دوستان و اساتید در مورد درستی یا اشتباه بودم حرفم جواب دهید.
ممنون
armintirand
28-12-2008, 15:27
دوستان من یک برنامه نوشتم که پایین قرار دادم تو این برنامه وقتی کد اسکی یک حرف انگلیسی رو وادر میکنم حرف رو برام چاپ میکنه البته برای دونستن کدهای اسکی حروف انگلیسی یک برنامه هم نوشتم که کدها رو بهم نشون بده .
اما وقتی به برنامه کد اسکی یک حرف فارسی رو میدم بازم به صورت قاطی نشون میده(یونانی). توی یکی از لینکها به یک صفحه که کدهغای یونیکد فارسی رو گذاشته بود مراجعه کردم که به عنوانمثال حرف (ب) کدش به صورت(u+0628) بود که من این رو به حالتهای مختلف با u و بدون u وارد کردم اما همچنان درست نشان نمیداد میشه منو تو این مورد بیشتر راهنمایی کنین.
اینم کدها:
#include<conio.h>
#include<stdio.h>
int main ()
{
int b;
//char a;
printf("enter number");
scanf("%d",&b);
printf("%c",b);
getch();
return 0;
}
ممنون
javadirani
29-12-2008, 13:24
اقا من قبلا توی ویندوز 98 با ++c فارسی می نوشتم . ولی چند سالیه که این کارو نکردم . فکر کنم تو ایکس پی جواب نده. اگه واقعا لازمه که حتما فارسی بنویسید بهتره که 98 رو نصب کنین .
armintirand
30-12-2008, 18:36
دوستان برنامه منو امتحان کنید و نتیجه رو بگید.
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.