ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا نرم‌افزارها مزخرف‌اند و چه بايد كرد؟

sayanir
15-04-2007, 09:27
چكيده:

بسياري از نرم‌افزارهاي كنوني به دلايل متعددي مانند ضعف در امنيت، طراحي نامناسب، سختي به كارگيري، اشكال در نصب يا حذف، وجود كاركردهاي غيرضروري و ...، عملا در زمان استفاده كاربر را به دردسر مي‌اندازند، يا دست كم چندان سهل‌الاستفاده نيستند. چه بايد كرد؟

....

مقاله‌اي سه بخشي برگرفته و ترجمه شده از كتابي به همين نام، در باب طراحي و سايت نرم‌افزارها، بدون در نظر گرفتن سهولت كاربري.

بخش اول اين مقاله را بخوانيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Bayazee
15-04-2007, 12:26
خوب بنظر من این قیمت نرم افزار ها امنیت و امکاناتشون خیلی زیادی هم هست ! چرا باید برنامه نویس زحمت بکسه ! وقتی دست مزد و حقشو نمی گیره ؟! یه شرکت دیگه خیلی راحت برنامشو بر میداره کپی می کنه رو سیدش هم می نویسه کپی منع قانونی دارد که بهت حرص هم داده باشه ! اگر هم منظورت نرم افزار های خارجی باشه خوب موضوع کلی تر می شه ! هر نرم افزاری در حال پیشرفت هست و ساخته دست بشر . مثلما مشکلاتی رو خواهد داشت . سخت بودنش رو زیاد موجه نمی دونم ! چون شاید قابل توجیه باشه ! هر چیز با ارزشی ممکنه سخت بدست بیاد . در ثانی در این حالت هم نمی تونید اعتراضی بکنبید ! وقتی با ۵۰۰ تمون یک نرم افزار چند هزار دلاری رو خریدی چطور می تونی ناراضی هم باشی ؟!؟ پس یک طرفه نبین

اميرفرجي
15-04-2007, 23:20
سلام دوست عزيز

متاسفانه اغلب برنامه هاي شركتهاي بزرگ مثل هلو هم همين مشكل رو دارند و اين كاملا به دليل عدم رعايت اصول و استاندارهاي برنامه نويسي است .

كه مربوط به آناليز و طراحي اوليه نرم افزار مي‌شود و چون در اين زمينه كتابي ترجمه شده و موجود نمي‌باشد

باعث كندي فرايند توليد برنامه نيز مي‌شود لذا در صورت نياز من حاضرم كه يك جزوه ترجمه شده براي شما

ايميل كنم تا شما مشكلتان حل شود .

sayanir
23-04-2007, 08:46
سلام دوستان،

اولا كه اين مقاله از من نيست و چنانكه در سايت هم مي‌بينيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) يك ترجمه است. آن هم از يك فصل از يك كتاب به همين نام. بديهي است كه نويسنده مقاله در درجه اول نرم‌افزارهاي كشور تابعه‌اش را مد نظر قرار داده است، يعني همان چند هزاردلاري‌هايي كه شركت‌ها و مردم همان چند هزاردلار را بايد براي خريدنش بپردازند، نه 500 تومان.

نكته دوم اين جاست كه بحثي است فني و به توليد كنندگان نرم‌افزار برمي‌گردد و نه يك برنامه‌نويس خاص. بنابراين، يك برنامه‌نويس ناراضي نبايد بتواند در كيفيت توليد يك شركت، كه درآمدش از همين راه است، تاثير بگذارد. مساله، استاندارد و نيازسنجي است، همان طور كه آقاي فرجي به آن اشاره كرده‌اند. مساله فرآيند توليد و در نظر گرفتن (يا در اين مورد نگرفتن) نياز واقعي و راحتي كاربران است.

در ضمن، آقاي فرجي، گرچه ارسال مقاله‌اي كه فرموده‌ايد مشكل من را حل نمي‌كند (چرا كه اصولا مشكلي شخصي نيست) ولي خوشحال مي‌شوم كه جزوه شما را در اختيار داشته باشم ، تا در صورت تطابق با شرايط سايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) آن را با موافقت شما در اختيار ديگران قرار دهم.

با سپاس از شما