PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه طور یک تصویر رو روی فورم vb با کلیدهای جهت نما تکون بدم ؟

behnam hashempour5
14-04-2007, 23:43
می خواستم ببینم چه طور می شه یک تصویر رو در روی فورم vb تکون بدم ؟......:41:

خواشمی کنم کمکم کنین ؟.......:41:

hamidreza_buddy
15-04-2007, 20:56
این سئوال رو باید توی قسمت وی بی مطرح کنید. ولی من به صورت کلی جواب می دم و نه با کد.
ببینید هر عکسی یه اندازه ای داره و روی یک نقطه از فرمتون قرار گرفته. (مثلاً 100*100 هست و در نقطۀ 20,50 چاپ می شود. حالا باید event کلیک موس را هندل کنید (نمی دونم تو وی بی اسمش متدش چیه) و چک کنید که آیا روی عکس کلیک شده؟ (مثلاً آیا x محل کلیک شدن بین نقاط 20 و 120 و y آن بین 50 و 150 است) اگر آره، اون را تا هنگامی که کلیک موس پایین نگه داشته شده است، همراه حرکت موس تکان دهید (در event مربوط به mouse move باید x و y چاپ شدن آن عکس را به x و y موس قرار دهید). و هر جا که کلیک را رها کرد دیگر آن را تکان ندهید.

البته روش دیگری هم وجود دارد به نام Drag and Drop که می توانی با استفاده از اون کار کنی.

hamidreza_buddy
15-04-2007, 21:17
آها فک کردم با موس میگید.
با کلیدهای جهت نما هم همونجوره فقط باید توی متد KeyDown مکان عکس رو مقداری جابجا کنید. (مثلاً برای چپ و راست بردن مقداری از x آن کم یا زیاد کنید و برای بالا پایین بردن از Y آن)

meysamfire
17-04-2007, 03:35
په کار داره ... با کد move خیلی راحت می شه
تو خواصیت فرم بنویس...کی داون ...
کاربر هر وقت فلش بالا زد با کد موو تا یه مقداری که خودت تنظیم می کنی شی به بالا می ره
الان خونه نیستم و وی.بی هم شرافتی نصب نیست و شرمنده
ولی خیلی اسون هست ... یه کمی فکر کن...
اگه باز نتونستی ایمیل بفرست برام... من دیگه فکر نکنم به این تاپیک سر بزنم
در هر حال ما در خدمت تمام برادر های بسیجی هستیم ... الله اکبر ... خامنه ای رهبر