PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرستادن پیام کوتاه به هر کشوری، حتی ایران

pedram_ashena
14-04-2007, 19:50
اين برنامه را كه ميخواهم آموزش دهم و معرفي كنم موجب ذوق مرگ خيلي ها ميشه.پس خوب به آنچه كه ميگم گوش كنيد.و از اين موضوع جهت اذيت كردن ملت استفاده يا همان سوء استفاده نكنيد:21:
تا به حال چقدر دنبال سایت های مختلف گشتید تا بتوانید به صورت رایگان SMS (پیام کوتاه) برای دوستانتان بفرستید؟ شاید تو سایت های ایرانی با محدودیت بسیار کم مقدار متن و یا امکان فرستادن تعداد محدود یا در سایت های خارجی امکان فرستادن به کشور ایران نبوده باشد و … که همگی یک نوع محدودیت هستند که شما را بسیار ناراحت و دلزده می کنند مواجه شدید. در این پست قصد دارم روشی را برای شما معرفی کنم که کاملا رایگان است و حتی می توانید به موبایل های داخل ایران هم پیام کوتاه بفرستید.(خیلی هم کلاس داره چون وقتی SMS می زنید، با یک شماره خارجی فرستاده می شه!)

شما عزیزان حتما برنامه جالب و معروف Yahoo! Widgets را می شناسید.(چیزی شبیه گوگل دسکتاپ ) اگر این برنامه را ندارید حتما آن را دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که حتما به دردتان می خورد و حدود 4000، Widgets را می توانید به راحتی برای خود به ارمغان بیاورید.
(حجمي در حدود 11 مگ)
حال بریم سر اصل مطلب که فرستادن SMS رایگان است. شما بعد از نصب Yahoo! Widgets می توانید Widget مورد نظر که حجمی بسیار کم دارد را از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دریافت کنید(يا به اين صفحه برويد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد گزينه Yahoo! widget را انتخاب كنيد.طبق 4 دستور العملي كه انجا نوشته عمل ميكنيد) و بعد از نصب و پرسیدن چند سوال، از شما می خواهد شماره موبایل خود را وارد کنید که باید حتما کد کشور ایران را هم بدید (مثلا:98912222222+) توجه کنید بین کد کشور و کد شرکت ارائه دهنده خط موبایل (ارتباطات سیار 091، ایرانسل 0935، تالیا 0932 و …) عدد صفر را مانند مثال وارد نکنید. توجه کنید حتما باید شماره واقعی را بدهید تا کد فعال سازی برای شما ارسال شود.(شماره موبایل شما برای طرف مقابل نمایش داده نمی شود )در قسمتی از برنامه عنوانی با نام PIN از شما می خواهد که باید به برنامه بگید گم کرده اید تا برای شما بفرستد.(این کار را در صورتی انجام بدهید که بعد از گذشتن صحیح از آن مرحله برای شما پیام کوتاهی فرستاده نشد و یا ایمیلی دریافت نکردید.كه مطمئنا ظرف چند ثانيه به شما اش ام اش ميكنند.)

بعد از تمام شدن تنظیمات صفحه ای برای شما به نمایش در می آید (که با دادن شماره موبایل و اسم و Carrier (حتما Other را انتخاب کنید) و حتما انتخاب گزینه International، نشان داده می شود) حال می توانید فرد مورد نظر را انتخب کنید و برای او پیام کوتاه به صورت رایگان بفرستید.(از این برنامه درست استفاده کنید تا فیلتر نشه)
:10: :10: :40:

ramin-ahmadi
14-04-2007, 19:58
ولی فقط 5 اس ام اس در روز میتونید بفرستید

zonealarm
14-04-2007, 20:09
و مثل همه مدلهای مشابه پول Sms هم رو قبض موبایل کشیده می شه

درسته؟

pedram_ashena
14-04-2007, 20:13
ولی فقط 5 اس ام اس در روز میتونید بفرستیدفكر نكنم محدوديت داشته باشه.ولي بيشتر جستجو ميكنم و اطلاع ميدهم

و مثل همه مدلهای مشابه پول Sms هم رو قبض موبایل کشیده می شه

درسته؟نه اگه قرار باشه پول بياد كه فايده نداره.اين سيستم مربوط به خارج از كشوره.مطمئنا اگر داخلي بود پولكي بود.احتمال زياد ولي محدوديت روزانه داره

zonealarm
14-04-2007, 20:17
اینکه شماره موبایل می خواد بو داره

اگه نمی خواد شماره بندازه دیگه شماره موبایل رو می خواد چیکار؟

pedram_ashena
14-04-2007, 20:24
اینکه شماره موبایل می خواد بو داره

اگه نمی خواد شماره بندازه دیگه شماره موبایل رو می خواد چیکار؟

به هر حال بايد بدانند كه اين متن از كجاست .از لحاظ امنيتي منطقي است

shahin666
14-04-2007, 22:26
يه برنامه ديگه بود كه پول براي طرف مقابل ميرفت
البته آخرشم نفهميديم برنامه چه جوري بود
اون حداقل خوبيش اين بود كه پول ميرفت براي طرف تازه اينجوري ميشد طرف رو اذيت هم بكنيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramin-ahmadi
15-04-2007, 00:03
این برنامه رو من تست کردم ( 1 ماهی هست که دارم ازش استفاده میکنم ) فقط روزی 5 تا Sms میتونید بفرستید و فکر کنم بیشتر جنبه تبلیغاتی واسه سایت خودش باشه چون آدرس سایتش رو پایین همه پیام ها میندازه
ولی کلا سیستم خوبیه

pedram_ashena
15-04-2007, 13:19
اين برنامه كاملا رايگانه.و 5 اس ام اس روزانه (فعلا)مي توانيد بفرستيد.از سرعت بسيار بالايي برخوردار است.و شما با رفتن روي گزينه ماي اكانت مي توانيد تمام اس ام اس هاي ارسالي و زمان انها را ببينيد.ضمنا اين برنامهYahoo! Widgets را كه معرفي كرده ام غير از اين Widgets اس ام اس ،هزاران برنامه كاربردي دگر هم دارد كلا توصيه ميكنم اگر adsl داريد دانلود و استفاده كنيد

amiroo88
15-04-2007, 15:22
سلام
من برنامه ياهو widgets رو نصب کردم. اما اين فايل 50 کيلو بايتی که برای اس م اس گذاشتيد رو اصلا نميشناسه
تو خوده widget هايه ياهو که سرچ کردم يه widget به نامه send sms پيدا کردم حجمش 2mg هست همونه؟چه کنم؟

amiroo88
15-04-2007, 15:54
من نميتونيم id وpin بسازم.اصلاً جايی رو نداره که بگم فراموش کردم.ميشه کمک کنيد؟لازم دارم ممنون

pedram_ashena
15-04-2007, 18:17
سلام
من برنامه ياهو widgets رو نصب کردم. اما اين فايل 50 کيلو بايتی که برای اس م اس گذاشتيد رو اصلا نميشناسه
تو خوده widget هايه ياهو که سرچ کردم يه widget به نامه send sms پيدا کردم حجمش 2mg هست همونه؟چه کنم؟

به اين صفحه برويد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد گزينه Yahoo! widget را انتخاب كنيد.طبق 4 دستور العملي كه انجا نوشته عمل ميكنيد

pedram_ashena
15-04-2007, 18:26
من نميتونيم id وpin بسازم.اصلاً جايی رو نداره که بگم فراموش کردم.ميشه کمک کنيد؟لازم دارم ممنون

بعد از نصب و پرسیدن چند سوال، از شما می خواهد شماره موبایل خود را وارد کنید که باید حتما کد کشور ایران را هم بدید (مثلا:98912222222+) توجه کنید بین کد کشور و کد شرکت ارائه دهنده خط موبایل (ارتباطات سیار 091، ایرانسل 0935، تالیا 0932 و …) عدد صفر را مانند مثال وارد نکنید. توجه کنید حتما باید شماره واقعی را بدهید تا کد فعال سازی برای شما ارسال شود.(شماره موبایل شما برای طرف مقابل نمایش داده نمی شود )در قسمتی از برنامه عنوانی با نام PIN از شما می خواهد که باید به برنامه بگید گم کرده اید تا برای شما بفرستد.(این کار را در صورتی انجام بدهید که بعد از گذشتن صحیح از آن مرحله برای شما پیام کوتاهی فرستاده نشد و یا ایمیلی دریافت نکردید.كه مطمئنا ظرف چند ثانيه به شما اش ام اش ميكنند.)

ببينيد وقتي برنامه اجرا شد و شما فايل اس ام اس را داريد نصي ميكنيد از شما شماره موبايلتان را مي خواهد طبق همان شرايط بالا تايپ ميكنيد.و منتظر اس ام اس ميمانيد .وقتي به شما اس ام اس دادند در داخل ان يه كدي نوشته شده كه شما انرا در برنامه تحت عنوان پين وارد ميكنيد(توجه تمام مراحل فوق را بايد به اينترنت وصل باشيد)همين

feri_1054
22-04-2007, 18:24
من از مدیر این سایت با یک ایمیل سؤال کردم که آیا برنامه پولی رو قبض اضافه میکنه یا نه؟ بهم جواب داد که فقط برای گیرنده ی اس ام اس هزینه ی یه اس ام اس به خارج از کشور میاد!! یعنی فقط اگه قصد اذیت کردن کسی رو دارین با این برنامه بهش اس ام اس بفرستین! چون به ازای هر اس ام اس ، هزینه ی یه اس ام اس به خارج از کشور رو قبضش اضافه میشه!!
اگه باور ندارین ، خودتون از سایت سازنده ی این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) با یه ایمیل ، بپرسین. موفق باشید.

pedram_ashena
22-04-2007, 18:58
فكر نكنم.شايد منظورش سرويس حرفه اي تر اش باشه.چون اين برنامه به عنوان free sms معروفه

j0l6
22-04-2007, 23:21
برین به لینک زیر yahoo widget رو بزنین و رو دانلود کلیک کنین بعد از دانلود برنامه اونو اجرا کنین ازتون شماره مبایل و کشوری که توش زندگی میکنین رو میخواد با یه ایمیل و پین کد ( که هر چیزی میتونی بزنین ) بعد یه مسج براتون ارسال میشه با یه کد او رو تو برنامه وارد می کنین و تمام بعد می تونین به هر دوست دارین مسج بفرستین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Viren
23-04-2007, 03:28
آقا دستت درد نکنه.امتجان کردم.

aliali58
28-06-2009, 09:04
اين برنامه هنوز كار ميكنه؟

sam.sum
05-07-2009, 14:04
اگه کسی چیزی میدونه که هنوز این برنامه کار می کنه یا نه... لطفاً بگه