ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل ایمپورت در Premier

milad-mhb
26-07-2005, 19:03
سلام
ببخشيد من يك مشكل با برنامه ي پريمير دارم و اون اينه كه وقتي ويديويي را ايمپورت ميكنم سايز ويديو كوچك ميشه و سايز اصلي نيست. از شما خواهش ميكنم كه منو راهنمايي كنيد.خيلي فوريه
ممنون :( :( :( :mrgreen: :mrgreen: :wink: :?

reza12100
26-07-2005, 19:45
روی مانیتور سمت راست که فیلم را نشان میده کلیک سمت راست کن وبعد اندازه مورد نظرت را برای نمایش انتخاب کن

milad-mhb
27-07-2005, 01:03
وقتي سايز رو بزرگ مي كنم كيفيت تصوير پايين مياد :(

mpsjavad
27-07-2005, 01:37
با ســـــــــلام ..

دوست عزيز milad-mhb, جان شما ابتداي برنامه ادوب پريماير اونجاكه بايد نوع پروژت رو مشخص كني چه گزينه اي رو انتخاب ميكني ؟

روي چه نوع فايل ويديويي كار ميكني :?:

فايل ويديوت رو با چه فرمتي وارد برنامه ميكني :?:

نسخه برنامه پريماير شما چنده ....

منتظرم :arrow:

milad-mhb
27-07-2005, 19:13
من از ورژن پرو 7 استفاده مي كنم و نوع ويديو را هم 48 mhz
و pal standard استفاده مي كنم.

M$$$M
27-07-2005, 19:34
آقا کم کم خوب می شه اشکال از مانیتوره
وقتی یه مدت بگذره کیفیت می ره بالا

Soso
27-07-2005, 19:47
البته در موارد زیادی موقعی که فیلم با کیفیت بالا نیست چنین اتفاقاتی پیش میاد.
با برنامه های مربوطه فیلمت رو به کیفیت دی وی دی تبدیل کن

mpsjavad
29-07-2005, 19:06
با ســـلام ...

دوست عزيز اقا ميلاد, شرمنده كه اين چندروز نتونستم پاسخگو باشم ( الانم در رفتم اومدم اينجا :mrgreen: )

شما يه سر به تاپيكي كه ادرسش رو پايين اوردم يه سر بزن ببين مشكلت حل ميشه يا نه :|

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشي ..

milad-mhb
02-08-2005, 00:17
سلام
من آموزش پريمير رو از شبكه ي آي تي سي ديدم.ودر اونجا هيچ مشكلي پيدا نكرد(مترجمي رو ميگم) و تقريبا بيشتر اين برنامه رو ميشناسم تنها مشكلم همينه كه سايز فيلم كوچيك ميشه فيلمي كه من انتخاب كردم يه كليپه از روي سي دي اوردم و ميخوام يه تغييراتي توش بدم.من براي اكپورت مووي رو انتخاب ميكنم و توي تنظيماتش هم هيچ دستكاري نكردم.

mpsjavad
02-08-2005, 06:57
با ســـلام ..

اقا ميلاد .. شما در ابتدا موقع ورود به ادوب پريماير در كادر محاوره اي Load Project Settings چون تمركز تون روي كليپ هاي روي سي دي هست بهترين گزينه انتخابي براي شما طبق استاندارد تلويزيون ايران DV-PAL و STANDARD 48 KHZ هست البته اگر كليپي كه روش كار ميكني Whdescrean ( مثل فيلم هاي روي پرده سينما -- كشيده -- نسبت ظاهري 16 به 9 به نسبت ظاهري TV كه 4 به 3 هست ) هستن پسDV-PAL و بعد Whdescrean 48 KHZ رو انتخاب كنيد .

اگه موارد بالا رو رعايت ميكنيد و به تنظيمات پيش فرض برنامه دست نزديد پس در ورود كليپتون به برنامه مشكلي وجود نداره و اشكال به خود فرمت كليپتون وارده ..

اما شما بهتره فرمت كليپي رو كه وارد برنامه ميكنيد و اندازه اون رو ( طول و عرض ظاهري ) رو بگيد تا من با يه نمونه مشابه شما كار كنم و علت اين مشكل رو در بيارم ..

راستي منظور شما از كوچيك شدن سايز كليپتون چيه .. اصلا چطور به اين نتيجه رسيديد .. ( سايز همون نسبت ظاهري منظورتونه و يا كيفيت نمايشي كليپتون !! ) ؟

-- راستي شما روي يه كليپ ديگه كار كن ببين باز هم همين مشكل پيش مياد ..

-- اگر نشد فرمت كليپت رو تغيير بده .. ببين درست ميشه ...

موفق باشي :arrow: