PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شروع یادگیری زبان برنامه نویسی

pchosein
13-04-2007, 18:39
سلام

یه سؤال از دوستان برنامه نویسان عزیز

چه تفاوتی بین زبان های برنامه نویسی وجود داره و برای شروع یادگیری توصیه می کنید از کدام

زبان برنامه نویسی شروع کنم ؟

با تشکر

hamidreza_buddy
13-04-2007, 21:20
برای سروع از صفر زیاد فرقی نمی کنه. چون مهم اینه که با مفهوم برنامه نویسی آشنا بشید. مثلاً C واسه اول کار خوبه.
بعد باید یه درجه برید بالاتر و شئ گرایی رو یاد بگیرید. c++ یا java یا c#
بعد هم برنامه نویسی ویژوال رو شروع کنید.

البته بعضیا دقیقاً برعکس این عمل می کنن. یعنی یه زبان ویژوال و سطح بالا رو یاد می گیرن و کم کم با مفهوم برنامه نویسی آشنا میشن.

اگه رشتۀ کامپیوتری بهتره حتماً با سی آشنا بشی. ولی اگه همینجوری می خای یاد بگیری بهتره با c# شروع کنی و کم کم وقتی مفهوم برنامه نویسی (حل مسئله) و سپس شئ گرایی رو یاد گرفتی ، بری سراغ قسمت Visual (منظور قسمت گرافیکی هست. یعنی همین برنامه هایی که پنجره دارن و کار با دیتابیس و ...).

pchosein
14-04-2007, 23:12
دوست عزیز از راهنمایی شما سپاسگزارم

اگه ممکنه کمی در مورد c و ++c و #cتوضیح بدید ممنون میشم

با تشکر

paranoid_android
14-04-2007, 23:30
توضیحات جناب حمیدرضا کاملا متین هستن.
به نظر شخص بنده:
c رو که بیخیال!
CPP رو هم سعی کن مفاهیم مقدماتیشو یاد بگیری و خودتو وارد مفاهیم شی گرایی cpp نکن، این نظر بندست که چون cpp یه زبان هیبریدی محسوب میشه و در اصل قابلیت شی گرایی به برنامه نویسی رویه ای اون اضافه شده و یه سری پیچیدگی ها رو هم با خودش به دنبال داره. مفاهیمی مثل ارث بری های چند گانه واقعا برای برنامه نویسان شی گرا جهنم ساختن! بازم به نظر من شی گرایی برای cpp سو تفاهمی بیش نیست! مثلا همین عدم رعایت اصل کپسوله سازی خودش یه ضعف بزرگه. بجاش برنامه نویسی شی گرا رو با #c شروع کن. که دیگه ذاتا شی گراست. خیلی از برنامه نویسانی که هنوز رو cpp تمرکز دارن هنوز درست و حسابی نفهمیدن برنامه نویسی شی گرا یعنی چی؟! مثل خودم که تازه بعد از مهاجرت از cpp بهc# فهمیدم چیه!! برای مقایسه c با cpp و c# یه چرخ تو این انجمن بزن، کلی مطلب گیرت میاد. هوارتا مقاله هم تونت ریخته. چارش یه سرچ ساده س. یه سری مقاله آموزشی در باب سی پلاس پلاس تو سایتی که تو امضام گذاشتم هست. امیدوارم به دردت بخورن.
موفق باشی.

pchosein
14-04-2007, 23:56
خیلی از راهنمایی شما ممنونم لطفا چند تا کتاب کامل وجامع

در زمینه c و #c به من معرفی کنید تا از کتاب فروشی ها تهیه کنم

سپاسگزارم

hadi_joulaee
15-04-2007, 10:56
اول پاسکال
دوم سی
سوم سی #
چهارم
-جاوا
-دلفی:31:
-...

bookworm
15-04-2007, 11:36
من خودم اول پاسکال یاد گرفتم بعد سی
اگه اول پاسکال یاد بگیری راحت تر می تونی سی یاد بگیری اما برعکسش نه.

_H2_
21-04-2007, 11:49
... خودتو وارد مفاهیم شی گرایی cpp نکن، این نظر بندست ...

سلام
به نظر من که هرکاری عشقت میکشه بکن ولی حتماَ خودتان را وارد شی گرایی بکنید، بدون تسلط بر موازین OOP برنامه نویس نخواهید بود و تا ابد مشکل خواهید داشت . لذت و قدرت برنامه نویسی را نمیچشید!
(البته با اجزه کاربر paranoid_android ،این هم نظر من است !!!)

در مورد زبان هم هر چه انتخاب کردی، آخرین ورژنش را شروع کنید، دوباره کاری نکنید، چیزی یاد نگیرید که آخرش نتوانید با آن برنامه بنویسید (مثل C خالص در مقابل ++C) و در کل چون به C علاقه دارید، گمان میکنم #C بهتر است. (گرچه من خودم در اصل با VB.Net کار میکنم)

Cris_Y
21-04-2007, 12:05
bebin manteghe barname nevisi yakie faghat syntax ha fargh daran
toosieye man: az java ya c# shoroo nakon
felan ham ba object oriented kari nadashte bash
ba ye chizi kar kon ke syntax esh rahat bashe va ziad ham door az baghieye zaban ha nabashe
masalan baraye shoroo az c ye c# estefade nakon chon too ye donyaye digan
badan sare yad gereftan baghieye zaban ha gij mishi
man c++ ya pascal ro tosie mi konam
albate khodam az QBasic shoroo kardam!!!!
dar kol ziad fargh nemikone faghad soraghe ya chizi boro ke baes nashe az har chi barname nevisie badet biad!!!

mofi
27-04-2007, 11:21
به نظر من هم اگر از پاسکال شروع کنی بهتره.
چون محیط پاسکال کاراکتری هستش و تحت داس اجرا می شه.:10:

dr.b4ne
26-01-2012, 23:35
دوستان عزیز ، نظر من هم مثل خیلی از شما ها شروع با یه زبان سطح بالاست (اینو واسه یاداوری خودم میگم : در برنامه نویسی زبان سطح بالا زبانیست که به ساختار زبان انسان ها شباهت قابل توجه ای داشته باشد) واسه شروع من پاسکال و یا اگه مصمم تر به یاد گیری هستید پایتون رو توصیه میکنیم بعد هم که پیشرفت کنید مثل همه ، خودتون فقط به نظر خودتون احترام میزارید و تصمیم گیری برای زبان های آینده به عهده خودتونه

senaps
26-01-2012, 23:47
یاد گیری هستید پایتون رو توصیه میکنیم بعد هم که پیشرفت کنی

راستش منم اولین زبانی که تو عمرم باهاش برنامه نویسی کردم پایتون بود...تجربه ی بسیار زیبایی از برنامه نویسی بود....
موافقم...اگر دوستان وقت داشته باشند و با زبان های اسکریپت نویسی همچون پایتون کار کنن واقعا جالب میشه....

gladiator11
05-05-2012, 15:02
سلام. می خواستم بدونم محیط یا همون IDE در برنامه نویسی ++C چه برنامه ای هست و آخرین ورژن رو معرفی کنید ممنون میشم

_H2_
16-05-2012, 01:38
سلام

می خواستم بدونم محیط یا همون IDE در برنامه نویسی ++C چه برنامه ای هست و آخرین ورژن رو معرفی کنید ممنون میشم
اگر زبان ++VC تحت ویندوز مدنظرتان باشد میتوانید از برنامه مجتمع Microsoft Visual Studio استفاده کنید که نسخه نهایی آن VS2010SP1 است، استفاده کنید.

نسخه آزمایشی VS11 یا همان VS2012Beta را میتوانید مستقیم از سایت مایکروسافت به حجم 1.7G دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]