ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش : ایجاد جلوه و دایره های درون هم و تشکیل یک گوی (مبتدی:متوسط)

Maysam-BFU
13-04-2007, 06:25
سلام.

این آموزش را سعی کردم خیلی واضح توضیح بدم و به دوستانی که به تازگی کار با فتوشاپ را شروع کردن توصیه می کنم این طرح را درست کنند.

اگر نمونه کار هم بزارید خیلی ممنون.

شکل نهایی طرح :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طرح امضاء :

دریافت PDF مقاله از ParsaSpace ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](p30world).rar) ، 4Shared ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دریافت PSD مقاله از ParsaSpace ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، 4Shared ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دریافت PSD طرح امضاء از ParsaSpace ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، 4Shared ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

Shahin King
13-04-2007, 07:22
سلام

میثم جان ، خیلی قشنگه ، دستت طلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دریافت PDF مقاله از ParsaSpace ، 4Shared

دریافت PSD مقاله از ParsaSpace ، 4Shared

دریافت PSD طرح امضاء از ParsaSpace ، 4Shared

قربانت : شاهین

Honradez
13-04-2007, 10:20
متشكرم ميثم جان.

مدتها بود دنبال چنين طرحي و آموزش آن بودم.

با گذاشتن اين آموزش و بخصوص Psdهاي آن، كمك بزرگي به من كرديد.

با سپاس فراوان و آرزوي سربلندي براي شما.

ebru_gundes_206
13-04-2007, 11:22
آقا خیلی کارت درسته

Saeed kmss-D
13-04-2007, 11:37
دستت درد نکنه.
آموزش کاربردی بود.
اینم نمونه کار :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mir@
13-04-2007, 15:07
سلام
با تشکر از آموزش
اولاً یک نمونه کار نصفه و نیمه

در ثانی من فکر می کنم این آموزش یک نقص کوچکی داره. به دلیل اینکه در مرحله 8 کار من این شکلی میشه و توی بیضی سفید در نمیاد مثل فایل آموزش.

ثالثاً یک فضولی (تذکری برای افراد مبتدی مثل خودم):
چگونه دوایر متحد المرکز ایجاد کنیم؟

ابتدا باید با دو بار استفاده از View --> New Guide دو تا خط عمودی و افقی بکشیم که وسط شکل رو نشون بده. برای تنظیم Vertical فکر کنم باید px 230 و برای Horizental باید 240 px نوشته بشه (البته px در سمت راست عدد) بعد که دو تا خط عمودی و افقی ایجاد شد، مرکز مستطیل اصلی مشخص میشه.

حالا وقتی می خواهیم دایره بکشیم، اون نشانگر ماوس رو که به شکل + هست، دقیقاً در مرکز شکل قرار میدیم و بعد دایره رو یه کمی می کشیم ولی کلیک رو رها نمی کنیم.

حالا با فشار دادن کلیدهای همزمان ALT و Shift دایره کامل از مرکز رسم میشه. (کلید Alt باعث میشه دایره از مرکز کشیده بشه، نه از محیط. کلید Shift هم باعث میشه شکل کاملاً دایروی بشه و بیضی نشه) حالا هر چقدر می خواهیم ماوس رو میکشیم تا دایره بزرگ و بزرگتر بشه، بعد از رسیدن به ابعاد دلخواه، کلیک رو رها می کنیم.

ارادتمندم :11:

Maysam-BFU
13-04-2007, 16:00
من فکر می کنم این آموزش یک نقص کوچکی داره. به دلیل اینکه در مرحله 8 کار من این شکلی میشه و توی بیضی سفید در نمیاد مثل فایل آموزش.

امیر جان اشتباه از من بود شما باید قبل از کشیدن دایره ای که باعث حذف نیم دایره دیگر می شود حالت Intersect Shape areas را در قسمت تنظیمات ابزار Ellipse Tool انتخاب کنید.
در ضمن اون جاه اشتباه تایپی بوده و شما 8 رو 7 در نظر بگیر.

متشكرم ميثم جان.

مدتها بود دنبال چنين طرحي و آموزش آن بودم.

با گذاشتن اين آموزش و بخصوص Psdهاي آن، كمك بزرگي به من كرديد.

با سپاس فراوان و آرزوي سربلندي براي شما.

خوشحال شدم تونستم کمکی کرده باشم.

mahsoft
03-05-2007, 16:56
ممنون میثم جان

اون امضا هم خیلی قشنگ شده

Ehsan Studio
05-05-2007, 10:15
خیلی قشنگه ، دستت درد نکنه

David Jones
13-05-2007, 03:13
دستت مریزاد ...:40::11:

Maysam-BFU
17-05-2007, 07:16
این هم پسورد آموزش ، که همشیه آموزش های من این پسورد رو داره

پسورد : p30world

Maysam-BFU
17-05-2007, 07:28
این هم یک طرح مرتبط با این آموزش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود PSD این طرح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آرزوی موفق می کنم...

David Jones
17-05-2007, 07:34
شرمنده کردی ... حسابی ....:20:
ممنون ...:11:
الهی که خدا سایه تو از سر زن ها و بچه هات کم نکنه ... !!!:31:

E2
17-05-2007, 10:11
دستت درد نکنه میثم جان خیلی عالی بود راستی چه با حال این عکس یاهو مسنجر رو برای آواترت گذاشتی اگه خودت ساختیش لطفا آموزش درست کردن این عکس رو بگذار البته دو نوع یکی به صورت آنلاین باشه و دیگری مثل همین که گذاشتی آفلاین. مرسی موفق باشی

Maysam-BFU
26-05-2007, 08:55
دانلود PSD این طرح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])