ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب از دکمه های رادیویی

whiskey
13-04-2007, 02:11
فرض کنید چند تا دکمه ی رادیویی در یک فرم داریم با یک دکمه ارائه (submit). هر کدوم از دکمه های رادیویی یک value دارند که برابر با یک آدرس اینترنتی است. حالا در OnClick دکمه ی ارائه ی فرم چه دستوری بنویسم که با کلیک اون به آدرس اینترنتی دکمه ی رادیویی انتخاب شده بره؟
پیشاپیش از کمک شما متشکرم.

neopersia
13-04-2007, 02:52
اگه رو دکمه ای که تو کد زیر نوشتم کلیک کنی سایت من باز میشه!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

whiskey
13-04-2007, 12:37
اول تشکر بابت کمکت، اما این منظورم نبود، منظورم اینه که با کلیک روی دکمه ی سابمیت به value ی دکمه ی رادیویی انتخاب شده بره.
اینو نگاه کنید:

الآن وقتی من دکمه ی سابمیت رو می زنم به آدرس undefined می ره، یه چیزی رو توی OnClick کم نوشتم. می شه کمکم کنید؟

neopersia
14-04-2007, 02:14
راستش الان چیزی برای اضافه کردن به onclick به ذهنم نمیرسه ولی میتونم یه راه دیگه برای این کار پیشنهاد کنم:
کد زیر رو امتحان کردم فکر میکنم به دردت بخوره
البته برای هر کاری بیش از یک راه وجود داره اما الان فقط همین به فکرم میرسه:

فقط اگه خواستی به تعداد دکمه ها اضافه کنی فراموش نکن به آرایه ها هم آیدی اون دکمه رو اضافه کنی

whiskey
14-04-2007, 07:40
این درسته، شدنیه. اما نمی خوام از زیروند استفاده کنم. با Id طولانی می شه. می شه رو OnClick فکر کنید؟

peyman1987
15-04-2007, 08:37
اول تشکر بابت کمکت، اما این منظورم نبود، منظورم اینه که با کلیک روی دکمه ی سابمیت به value ی دکمه ی رادیویی انتخاب شده بره.
اینو نگاه کنید:

الآن وقتی من دکمه ی سابمیت رو می زنم به آدرس undefined می ره، یه چیزی رو توی OnClick کم نوشتم. می شه کمکم کنید؟

خوب شما از يه شناسه تعريف نشده به اسم cats استفاده ميکنين. ميتونين onClick رو بصورت زير تغيير بدين:

در ضمن بايد name="radiobutton" رو هم به id="radiobutton تغيير بدين"

whiskey
15-04-2007, 09:03
خب من کارایی که فرمودید انجام دادم، اما موفق نشدم. میشه کدای منو اون جوری که می دونید درسته تغییر بدید؟ ممنونم.