مشاهده نسخه کامل
: پیدا کردن بلوتوث های اطراف !!!
سلام
من قبلا با برنامه Mobilock کار میکردم که تاریخش تموم شد و دیگه کار نمیده مگر اینکه تاریخ گوشی رو برگردونم عقب !
میخاستم ببینم برنامه ای شبیه به Mobilock دارید که باهاش بشه بلوتوث های اطراف رو پیدا کرد ؟ گوشیم 7610
آرشیو برنامه های سیمبین S60 به همراه توضیح مختص ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آرشیو برنامه های سیمبین S60 به همراه توضیح مختص ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آره کمال جان قبل از باز کردن تاپیک رفتم اونجا همون برنامه که گذاشته بودی خواستم نصب کنم که Error داد و نشد نصب کنم حالا اگه یه برنامه دیگه داری بزار مرسی
آقا کسی نیست جواب مارو بده ؟
M O H S E N
14-04-2007, 21:22
برنامه رو دوباره نصب کنید. تا جایی که من میدونم مهلت این برنامه 15 روزه است.
rainysky50
14-04-2007, 21:26
من امروز از سایت mobile9.com نرم افزار blue radar رو گرفتم واقعاعالیه مثل رادار تمام بلوتوثهای اطراف رو همراه با مکانشون مثل رادار واقعی نشون میده ممکنه برای دانلود نیاز به ثبت نام باشه.
برنامه رو دوباره نصب کنید. تا جایی که من میدونم مهلت این برنامه 15 روزه است.
نه محسن جان من اگه تاریخ گوشی رو به عقب برگردونم مشکلم حل میشه اما نمی خام این کارو بکنم حالا چیکار کنم ؟
roteal2007
15-04-2007, 19:13
من امروز از سایت mobile9.com نرم افزار blue radar رو گرفتم واقعاعالیه مثل رادار تمام بلوتوثهای اطراف رو همراه با مکانشون مثل رادار واقعی نشون میده ممکنه برای دانلود نیاز به ثبت نام باشه.
من این برنامه رو داشتم ولی مکان بلوتوس رو مشخص نمیکرد اگه باید تنظیمات خاصی انجام بدیم بگو:5:
آقــــا یکی کمک کنه من به این برنامه احتیاج دارم.
hossein-p30-f
18-04-2007, 23:09
سلام
آقا میشهکار این نرم افزار رو توضیح بدین
یعنی اگه بلوتوت طرف خاموش باشه پیداش می کنه:18:
راستی یه سوال از راه بلوتوت میشه شماره رو دربیاری
nima_949
18-04-2007, 23:13
نه عزیز جان دوباره این سوالاتو مطرح نکنید نمیشه
hossein-p30-f
18-04-2007, 23:17
سلام
من قبلا با برنامه Mobilock کار میکردم که تاریخش تموم شد و دیگه کار نمیده مگر اینکه تاریخ گوشی رو برگردونم عقب !
میخاستم ببینم برنامه ای شبیه به Mobilock دارید که باهاش بشه بلوتوث های اطراف رو پیدا کرد ؟ گوشیم 7610
پس اینا چی میگن نیما جان :13:
پس اینا چی میگن نیما جان :13:
عزیز من بلوتوث اگه روشن باشه پیداش میکنه :20:
ابراهیم_123
19-04-2007, 14:43
سلام
مگه نمیشه دانلود کرد؟
hossein-p30-f
19-04-2007, 18:36
عزیز من بلوتوث اگه روشن باشه پیداش میکنه :20:
مگه خود گوشی پیدا نمی کنه:grrr: :grrr: :grrr:
مگه خود گوشی پیدا نمی کنه:grrr: :grrr: :grrr:
ببین یارو این برنامه هر بلوتوثی که روشن باشه به صورت اتوماتیک پیدا میکنه و میشه واسش متن و عکس و آهنگ و اینا رو فرستاد.
لطفا تاپیک رو شلوغ نکنید اگه چیزی میدونید جواب بدید
hossein-p30-f
20-04-2007, 09:38
ببین یارو این برنامه هر بلوتوثی که روشن باشه به صورت اتوماتیک پیدا میکنه و میشه واسش متن و عکس و آهنگ و اینا رو فرستاد.
لطفا تاپیک رو شلوغ نکنید اگه چیزی میدونید جواب بدید
خوب اینو اول می گفتی
((در ضمن درست صحبت کن یارو خودتی و .....)):evil2: :evil2: :evil2:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.