Reza Shekarchi
12-04-2007, 23:03
دوستان سلام
ميدونم يک تاپيک مشابه در مورد مشکل من هست امّا مشکل من با اون راه ها درست نشد
من با هيچ USB از جمله رم ريدر ، مودم ، جوی استيک و غير... مشکلی ندارم
امّا وقتی PSP رو وصل ميکنم به کامپيوتر ارور زير رو ميده و درايو رو ايجاد ميکنه امّا حجم مموری 4 گيگ رو 0 نشون ميده و هيچ چيز توش کپی نميشه!!
usb device not recognized
ONE OF USB DEVICES ATTACHED TO THIS COPUTER HAS malfunctioned
and windows does not recognize it for assistance in solving this problem click this message
کابل عوض کردم فايده نداشت ، بايوس هم اپديت کردم نشد ،مادر برد ام Giga 8IPE1000 Pro هست
يکی از دوستان ميگفت تمام مادربرد های giga اين مشکل رو دارند و درايور جنيوس رو بگير نصب کن شايد مشکلت درست شه
لطفاً يه راهنمايی بکنيد من الان ميخوام دستگاه رو DownGrade بکنم بايد وصل بشه به کامپيوتر
اگه بخوام مادربرد هم عوض کنم که اينجوری نميشه بايد يه راهی باشه
جون عزيزتون اگه کمکی از دستتون بر مياد دريغ نکنيد که ديگه بهم ريختم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدونم يک تاپيک مشابه در مورد مشکل من هست امّا مشکل من با اون راه ها درست نشد
من با هيچ USB از جمله رم ريدر ، مودم ، جوی استيک و غير... مشکلی ندارم
امّا وقتی PSP رو وصل ميکنم به کامپيوتر ارور زير رو ميده و درايو رو ايجاد ميکنه امّا حجم مموری 4 گيگ رو 0 نشون ميده و هيچ چيز توش کپی نميشه!!
usb device not recognized
ONE OF USB DEVICES ATTACHED TO THIS COPUTER HAS malfunctioned
and windows does not recognize it for assistance in solving this problem click this message
کابل عوض کردم فايده نداشت ، بايوس هم اپديت کردم نشد ،مادر برد ام Giga 8IPE1000 Pro هست
يکی از دوستان ميگفت تمام مادربرد های giga اين مشکل رو دارند و درايور جنيوس رو بگير نصب کن شايد مشکلت درست شه
لطفاً يه راهنمايی بکنيد من الان ميخوام دستگاه رو DownGrade بکنم بايد وصل بشه به کامپيوتر
اگه بخوام مادربرد هم عوض کنم که اينجوری نميشه بايد يه راهی باشه
جون عزيزتون اگه کمکی از دستتون بر مياد دريغ نکنيد که ديگه بهم ريختم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]