مشاهده نسخه کامل
: آیا می توان سورس یک فایل .exe را بدست آورد و اینکه فایل Dat. چه طوری باز می شه
SHAHABEASEMAN
12-04-2007, 14:31
سلام دوستان
من یه برنامه دارم که به زبان سی نوشته شده و برای یک دستگاه است که یک فایل .exe. داره آیا من می تونم این فایل رو توی برنامه سی یا هربرنامه دیگری باز کنم و متن برنامش رو ببینم یا نه
یه سوال دیگه
فایلهایی که پسوند Dat. دارن رو چه طوری می شه باز کرد
با تشکر
hamidreza_buddy
12-04-2007, 19:10
فایل .exe یک سری کد هستند که از کد برنامۀ C که نوشته اید تولید می شوند و نمی توان از آن کد C برنامه را بدست آورد.
سوند فایل های vcd نیز dat هست ولی هر فایلی را می توان با پسوند .dat ساخت. مثلاً شما هم می توانید یک فایل با چنین پسوندی بسازید. با Media Player اجراش کن، اگر باز نشد با notepad بازش کن.
سلام.
با استفاده از Decompiler ها شما میتونین قسمتی و در بعضی از موارد تمامی کدتون رو بدست بیارین.
البته در شرایطی. decompiler های زیادی وجود داره مثل boomerang وخیلی دیگه. متونین در بارش search
کنین.
اما در مورد سوال دومتون همونطور که دوستم گفتن تنوع فایل های dat خیلی زیاده و هر برنامه ای میتونه برای
خودش یه فایل dat داشته باشه. اول اینکه فایل dat شما مربوط به چه برنامه ی میشه؟
بعضی از نرم افزار ها فایل های dat خودشون رو encrypt میکنن. بنبراین برای دیدن محتوای فایل نیاز دارین
بدونین که ساختار اون چیه.
SHAHABEASEMAN
16-04-2007, 11:52
با تشکر از جوابتون
پسوند dat. مربوط به همون برنامه .exe است که می خوام کدش رو به دست بیارم و این طور که من فکر می کنم باید یه سری پارامترها توش باشه ولی وقتی با برنامه های ورد یا نوت پد بازش می کنم به زبان ماشین است و نمی شه چیزی فهمید
دوباره سلام.
اگه دقت کنین گفته بودم که باید بدونین که برنامتون از چه ساختاری استفاده میکنه. (ممکنه encrypt شده
باشه) به دنبال اطلاعات در مورد برنامهتون بگردید. به این صورت نمیشه کمک کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.