ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا منو از دست اين پيغام راحت کنيد .اعصابم ريخته به هم

mseddighi
12-04-2007, 13:39
با سلام خدمت اساتيد سخت افزار.نميدونم مشکلم سخت افزاري يا نرم افزاري. يه مدتي وقتي با يه نرم افزار خاص دارم کار ميکنم وقتي مي خوام يه قسمت رو اجرا کنم با پيغام زير روبرو ميشمd:/pic1.jpg
بعد از زدن کليد do not send پيغام زير رو ميبينم و بعد از ok کردن برنامه بسته ميشودd:/pic2.jpg
لطفا به من کمک کنيد.

mseddighi
12-04-2007, 13:41
ضمنا من نميدونم چه جوري عکساي پيغامها رو بزارم لطفا به من بگين تا عکساشو بزارم

Ahmad
12-04-2007, 13:46
دوست عزيز
به سايت زير رفته و اونجا آپلود كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد لينك عكس رو در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدهيد.

mseddighi
12-04-2007, 13:56
پيغام اول:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيغام دوم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zonealarm
12-04-2007, 15:34
خب هر چی هست به این برنامه arcmap مربوطه

Uninistall کن خلاص

vtn54
12-04-2007, 21:20
سلام دوست عزیز مشکل شما از نرم افزاری به نام ArcMap یا ArcGIS Desktop است آن را آنیستال کن و دوباره نصب

کن اگر مشکلت حل نشد کلا این برنامه را بیخیال شو.

mseddighi
12-04-2007, 23:58
سلام دوست عزیز مشکل شما از نرم افزاری به نام ArcMap یا ArcGIS Desktop است آن را آنیستال کن و دوباره نصب

کن اگر مشکلت حل نشد کلا این برنامه را بیخیال شو.
دوست عزیز من با همین نرم افزار کار میکنم که اینجوری میشه اگه پاکش کنم دیگه با کامپیوتر کاری ندارم . با نصب مجدد هم دوباره بعداز مدتی همین آش و همین کاسه.ممکنه مشکل سخت افزاری باشه و مثلا با آپدیت بایوس حل بشه؟ لطفا راه حلتون ما رو از نون خوردن نندازه!

vtn54
13-04-2007, 00:26
دوست عزیز من با همین نرم افزار کار میکنم که اینجوری میشه اگه پاکش کنم دیگه با کامپیوتر کاری ندارم . با نصب مجدد هم دوباره بعداز مدتی همین آش و همین کاسه.ممکنه مشکل سخت افزاری باشه و مثلا با آپدیت بایوس حل بشه؟ لطفا راه حلتون ما رو از نون خوردن نندازه!

سلام دوست من

به نظر من شما مشکل سخت افزاری نداری ( مگر اینکه سیستمت پایینتر از حد مورد نیاز برای این نرم افزار باشد )

.مشکل از همان نرم افزاری است که استفاده می کنید حالا یا ممکن است مشکل از خود نرم افزار باشد (به ویژه اگر

کرک شده باشد ) یا به علت تداخل با نرم افزارهای دیگر یا حتی یکی از اجزای سیستم عامل باشد.شما می توانید یک

ویندوز دیگر در کنار این ویندوزی که استفاده می کنی روی سیستمت نصب کنی و روی آن فقط همین نرم افزار را نصب

کنی ( یعنی هیچ نرم افزار دیگری نصب نکنی تا تداخلی پیش نیاید ) و ببینی مشکلت حل می شود یا نه .