PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی درباره کار با پورت سریال در Vb اطلاعاتی داره؟

انوری
11-04-2007, 16:18
من قبلا" در زبان برنامه نویسی ++C با دستور outport مثلا"عدد FF هگز را به راحتی در آدرس 378 هگز که آدرس پورت پرینتر است مي فرستادم و همين کار رابابرنامه QBASIC با دستور out انجام مي دادم ولی حالاميخواهم در ويندوز با VB اينکار را انجام دهم ولی نمیتوانم اگر اطلاعاتی داريد لطفا" به اينجانب بگوييد متشکرم:13:

اميرفرجي
15-04-2007, 17:48
سلام

شما مي‌توانيد از مهندس طالبي دوست من اينو بپرسيد

چون براي برنامه اش از كالر آي دي به همين روش استفاده كرده

آدرس سايتش هم اينه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگو منو امير فرچي معرفي كرده تلفنش هم اينه 09356644224

Mitibob
16-04-2007, 15:14
سلام

شما مي‌توانيد از مهندس طالبي دوست من اينو بپرسيد

چون براي برنامه اش از كالر آي دي به همين روش استفاده كرده

آدرس سايتش هم اينه

آقای فرجی من به اون سایت سر زدم و به نظر می رسه کارتون یه جور تبلیغه و علاوه بر این که خلاف قوانین انجمنه کار درستی هم نیست که جواب یه سوال رو این طوری بدی.

برای استفاده از پورت های سخت افزاری کتابخونه ی مناسبی هست که خیلی معروفهPort.dll تو کتابPc interface هم به طور کامل در موردش بحث شده و روی سیستم های NT-base مثل XP هم کار میکنه.

آدرس اطلاعات کتاب که به فارسی هم ترجمه شده اینه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت انگلیسیش از کار افتاده و فایل Port.dll رو می تونی راحت دانلود کنی.

shirazhaker
18-04-2007, 12:11
بنظرم يك بار جواب دادم ولي نميدوم جواب ما كجا رفته
با كمك اين دلل مي توني همون كارو بكني همراه با اموزش و نمونه كار هست
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مخواي چيكار كني پاييه هرگونه برنامه نويسي سخت افزار با وي بي هستم فقط طرح بده
اخرين برنامه سخت افزاري كه كار كردم كنطرل وسايل خانه به وسيله ي همين دلل بود كه با يك رله و مدار analog to digita بود كه خيلي هم باهاش حال كردم .برنامه بعدي هم همين كار توسط خط تلفن هست
خلاصه هر كمكي خواصتي در خدمت هستم

shirazhaker
18-04-2007, 12:12
اينم يك برنامه ديگه كه وضعيت پورت رو نشود ميده كه چه اطلاعاطي ردو بدل مي كنه
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])