مشاهده نسخه کامل
: راه اندازی مجدد سیستم
MAR_Programmer
11-04-2007, 12:54
سلام
می خواستم بدونم چه طور می شه از راه اندازی مجدد یه سیستم اطلاع پیدا کرد. به عنوان مثال بعد از نصب برنامه های امنیتی یا انتی ویروس ها حتما باید سیستم یک بار راه اندازی مجدد بشه تا این برنامه ها شروع به کار کنند. نکته دیگه اینکه آیا بدون اینکه برنامه من در حال اجرا باشه میشه از این موضوع مطلع شد یا نه
NoneForce
12-04-2007, 14:45
سلام
می خواستم بدونم چه طور می شه از راه اندازی مجدد یه سیستم اطلاع پیدا کرد. به عنوان مثال بعد از نصب برنامه های امنیتی یا انتی ویروس ها حتما باید سیستم یک بار راه اندازی مجدد بشه تا این برنامه ها شروع به کار کنند. نکته دیگه اینکه آیا بدون اینکه برنامه من در حال اجرا باشه میشه از این موضوع مطلع شد یا نه
سلام
اينطوري ميتونيد از ShutDown شدن ويندوز مطلع بشيد و در صورت نياز ميتونيد اونو لغو كنيد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره وقتي قرار برنامه شما اون چك كنه بايد يه جوري اجرا شده باشد.(معمولي يا حتي بصورت سرويس)
مرد مباح
12-04-2007, 16:07
يك فلگ توي رجيستري وارد كن كه موقع اينستال فالس باشه و يك تيكه برنامه هم توي استارتاپ بزار كه موق راه اندازي مجدد ويندوز اين فلگ رو ترو كنه.
MAR_Programmer
14-04-2007, 00:09
سلام
بازم راه حل NoneForce جناب مرد مباح راه حل شما رو قبلا امتحان کرده بودم، خیلی ابتدایی و میشه راحت سر برنامه کلاه گذاشت. در مورد روش NoneForce هم برنامه حتما باید در حال اجرا باشه. منظور من اینه که مثلا برنامه
نصب شده اما اجرا نشده باشه، در این صورت روشی هست که فهمید سیستم راه اندازی مجدد شده یا نه، اگه نه می خواستم بدونم راهی هست که Processe برنامه رو از دید کاربر مخفی کرد یعنی تو قسمت Application برنامه Task Manager اسمی از برنامه نباشه؟
NoneForce
14-04-2007, 09:32
سلام
بازم راه حل NoneForce جناب مرد مباح راه حل شما رو قبلا امتحان کرده بودم، خیلی ابتدایی و میشه راحت سر برنامه کلاه گذاشت. در مورد روش NoneForce هم برنامه حتما باید در حال اجرا باشه. منظور من اینه که مثلا برنامه
نصب شده اما اجرا نشده باشه، در این صورت روشی هست که فهمید سیستم راه اندازی مجدد شده یا نه، اگه نه می خواستم بدونم راهی هست که Processe برنامه رو از دید کاربر مخفی کرد یعنی تو قسمت Application برنامه Task Manager اسمی از برنامه نباشه؟
سلام
با اين روش ميفهميد كه چه مدت از فعال شدن ويندوز ميگذرد. شايد بدردتون بخوره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد مخفي سازي هم قبلا بحث شده.
مرد مباح
14-04-2007, 19:04
نان فورس جان.
اين روش نسبتا خوبه.
ولي واقعيتش اينه كه آدم نميدونه بايد با چه عددي چك كنه؟؟
كمتر از 5 دقيقه؟ 10 دقيقه ؟ يا چقدر ؟؟
ضمنا مار عزيز.
ميشه با فرمان Form.Hide برنامه رو از ليست Application مخفي كرد ولي از ليست Process خارج نميشه.
براي خارج شدن از پروسس كاراي خيلي سختي بايد بكني كه بي خيالي طي كن.
ضمنا به نظر من چون شما فقط يك بار اين چك رو انجام ميدي قاعدتا نياز به يك فلگ داري كه يا تو فايل ويا تو رجيستري بايد چكش كني.
موفق باشي.
MAR_Programmer
20-04-2007, 11:27
ضمنا مار عزيز.
ميشه با فرمان Form.Hide برنامه رو از ليست Application مخفي كرد ولي از ليست Process خارج نميشه.
براي خارج شدن از پروسس كاراي خيلي سختي بايد بكني كه بي خيالي طي كن.
سلام
اول باید بگم که مار نیست و ام ای آره یعنی مخفف یه کلمه
ثانیا دست درد نکنه منو از جستجو راحت کردی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.