مشاهده نسخه کامل
: مشکل با Internet Downolod Manager
salam
man ye ja az in barname sreial peyda kardam va register kardam ama bade ye modat barname baste shod va peygham mide ke serial ke estefade kardam block shode
dige haty az trial esh ham nemitonam estefade konam yani vaghty dobare nasb mikonam bazam hamon payamo mide
shenidam age windowsam avaz she moshkel hal mishe ama khob akhe i n ke nemishe
to ro khoda komakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
H A M E D
09-04-2007, 19:38
مگه ويندوز رو عوض كني.. در غير اينصورت نميشه! اگر نمي خواي ويندوز رو عوض كني برو سراغ يه برنامه ديگه/
Reza Shekarchi
09-04-2007, 19:48
يا سريال جديد پيدا کن که حتماً گير مياد! يا windows عوض کن که زياد فايده نداره چون دوباره محدوديت داره يا بخرش برنامه رو اگه خيلی بهش علاقه داری ، ولی در کل بهت پيشنهاد ميکنم از اين برنامه برای دانلود استفاده کن
IDA ~> Internet Download Accelator
salam
man ye ja az in barname sreial peyda kardam va register kardam ama bade ye modat barname baste shod va peygham mide ke serial ke estefade kardam block shode
dige haty az trial esh ham nemitonam estefade konam yani vaghty dobare nasb mikonam bazam hamon payamo mide
فقط از FlashGet استفاده کن
یا ویندوز رو عوض کن که باز هم فایده ای برای سریال نداره
*Batman*
10-04-2007, 00:04
بابا چی دارید میگید ویندوز را عوض کن ؟!!
شما یه Search تو انجمن بزن و کرک خوب پیداکن.در هنگام کرک کردن برنامه باید بسته باشه.
V A H I D
10-04-2007, 15:27
سلام
من یه بار این مشکل پیش اومد کلا پاکش کردم (حتی از توی رجیستری) دوباره ریختم
سلام
دوست عزیز واسه برنامه هایی که زیاد به اینترنت وصل میشن این مشکل پیش میاد .
راهش هم پیدا کردن سریال جدیده .
نیازی به تعویض ویندوز هم نیست .
شما ورژن مورد استفاده ات رو بگو ، سریال زیاده .
salam
خب شما باید یک سریال ولید رو امتحان کنید
ورژنتون رو نمیدونم ولی اینها رو امتجان کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط کافیه این برنامه رو اجرا کنی بعد دکمه ی go رو بزنی فقط یادت باشه وقتی این کارو میکنی internet download manager بسته باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من وقتي با Internet Download Manager دانلود ميكنم ؛صفحات وب به كندي باز ميشند و اگر همزمان دو تا فايل در حال دانلود باشه ؛يكي از فايلها با سرعت نسبتا خوبي دانلود ميشه و فايل بعدي با سرعت كم.حالا سوالم اينه كه : آيا ميشه تنظيمات را تغيير داد و پهناي باند را تقسيم كرد؟ اگه ميشه لطفا بفرماييد چه جور؟ من زياد روي تنظيمات كار كردم ولي نشد.با تشكر
سلام.من وقتي با Internet Download Manager دانلود ميكنم ؛صفحات وب به كندي باز ميشند و اگر همزمان دو تا فايل در حال دانلود باشه ؛يكي از فايلها با سرعت نسبتا خوبي دانلود ميشه و فايل بعدي با سرعت كم.حالا سوالم اينه كه : آيا ميشه تنظيمات را تغيير داد و پهناي باند را تقسيم كرد؟ اگه ميشه لطفا بفرماييد چه جور؟ من زياد روي تنظيمات كار كردم ولي نشد.با تشكر
سلام
در قسمت tools>option و در قسمت conection جهار تا گزینه داره.در صورتی که medium و یا low رو انتخاب کنی میتونی میزان پینهای مورد استفاده رو دستی تعیین کنی
مخلصیم
سلام
در قسمت tools>option و در قسمت conection جهار تا گزینه داره.در صورتی که medium و یا low رو انتخاب کنی میتونی میزان پینهای مورد استفاده رو دستی تعیین کنی
مخلصیم
سلام.كدام قسمت؟ در اين قسمتها كه شما فرموديد ؛رفتم ولي چنين گزينه هايي نداره.ممنون
سلام.كدام قسمت؟ در اين قسمتها كه شما فرموديد ؛رفتم ولي چنين گزينه هايي نداره.ممنون
از چه ورژنی استفاده میکنید؟
از چه ورژنی استفاده میکنید؟
سلام. از ورژن 5.0.11
ورژن قدیمی هست.من از روی 5.2.1 گفتم!
مخلصیم
masoud908
26-07-2007, 10:45
سلام. از ورژن 5.0.11
شما برو به options قسمت connections بعد از قسمت max connection number عدد به 4 يا 2 يا 1 تغيير بده...
شما برو به options قسمت connections بعد از قسمت max connection number عدد به 4 يا 2 يا 1 تغيير بده...
ممنون مسعود جان.انجام دادم.حالا ببينم تغييراتي ايجاد ميشه.با تشكر
masoud908
26-07-2007, 11:08
ممنون مسعود جان.انجام دادم.حالا ببينم تغييراتي ايجاد ميشه.با تشكر
حتما ايجاد ميشه شك نكن!
F.E.A.R XP
02-08-2007, 03:20
بهتره از سريال استفاده نكني از پچpatchبهتره توي سايت crackzplanet.comگير مياد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.