مشاهده نسخه کامل
: Babylon || آرشــــیو شماره 1 ||
من خود برنامه رو دانلود کردم ولی کرکش رو نتونستم.
اگه میشه یه کرک خوب بذارید این کرک بالا رو نمیشه دانلود کرد. (( فیلتره ))
سلام
دیکشنری بابیلون Babylon | معرفی جدیدترین کرکها فقط در این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
alireza1411
29-09-2010, 20:08
من خود برنامه رو دانلود کردم ولی کرکش رو نتونستم.
اگه میشه یه کرک خوب بذارید این کرک بالا رو نمیشه دانلود کرد. (( فیلتره ))
مشکلی که میگین من تو ویندوز 7 ندارم. نمیدونم مشکل چه جوری ایجاد شده.
سافت گذر قبلا یه نظر سنحجی در مورد جاسوسی بودن و تمایل کابر برای استفاده از برنامه گذاشت ولی با اینکه احتمال جاسوس بود این برنامه رو گوشزد کرده بود نظر سنجی نتیجه ی جالبی داشت. با هم ملت میخواستن استفاده کنن.
من هم موافق بودم که استفاده کنم چون تو سیستم من هیچ چیز خصوصی پیدا نمیشه:31::31::31:.
الان یه برنامه وجود داره که بسیار عالیه. شبیه بابیلون نیست ولی استفاده از اون بعد از مدتی راحت میشه. میتونه تمام گلاسری های بابیلون رو هم باز کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه مال بعضی دیکشنری های دیگه رو هم باز میکنه.
کرک بابیلون رو میخواست ماز سافت گذر لینک بدم که دیدم کلا ورش داشته و به جاش همین گلدن دیکشنری رو جایگزین کرده. فکر کنم قضیه ی جاسوسی جدی بوده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرکی که دارم رو آپلود میکنم لینک میدم به زودی.
alireza1411
29-09-2010, 20:41
این کرکش :
هم یه پچ داره و هم یه فایل لایسنس. من دو تاش رو ریختم و تونستم آنلاین آپدیت هم بکنم. ولی پیشنهاد میدم وقتی دارین کرک شده استفاده میکنین این آپدیت رو بی خیال شین بهتره.
KING iMAN
01-10-2010, 22:22
با سلام وقتي از بابيلون برا ترجمه آن لاين استفاده مي كنم اين خطا رو بهم ميده لطف ميكنيد بگيد دليلش چيه؟
Babylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0000)
ضمناً دوستاي خوب و قديمي خودم خواستم بگم كه اگه ميشه بفرمائيد برا كار ترجمه متون حسابداري خيلي زياد چكار كنموهمين برنامه خوبه يا برنامه ديگه اي رو كه تخصصي كار ميكنه معرفي ميكنين
ممنون
Dreamland
03-10-2010, 15:12
Babylon Pro 8.0.9 r4
Dreamland
05-10-2010, 07:16
Babylon 8.xx - Lifetime License
Dreamland
08-11-2010, 21:09
Babylon Pro 8.0.10 (r16) Final
Steps-Rap
10-11-2010, 18:29
سلام آقا من Babylon 8.xx - Lifetime License (پست 255 ) رو وقتی ببیبیلونو نصبیدم زدم روش
ولی امروز دیگه ببیلونم کار نمیکنه.میگه باید بخری...
Dreamland
10-11-2010, 18:30
سلام آقا من Babylon 8.xx - Lifetime License (پست 255 ) رو وقتی ببیبیلونو نصبیدم زدم روش
ولی امروز دیگه ببیلونم کار نمیکنه.میگه باید بخری...
این چطور ؟
Steps-Rap
10-11-2010, 19:18
این چطور ؟
دمت گرم حاجی.این جواب داد.
ممکنه دوباره خراب شه؟
Dreamland
10-11-2010, 19:20
دمت گرم حاجی.این جواب داد.
ممکنه دوباره خراب شه؟
خراب شد جدیدشو میزارم:46:
سلام
دوستان کسی میدونه ورژن 9 کی میاد ؟
Babylon v8.1.0.r16 7.92 MB
Steps-Rap
12-11-2010, 16:36
داداش بازم خراب شد .... :41:
با سلام آیا تلفظ با زبان انگلیسی (بریتانیایی) یا همون به قول خودمون لهجه انگلیسیش موجود هست؟
ممنون
Dreamland
12-11-2010, 22:38
داداش بازم خراب شد .... :41:
Steps-Rap
12-11-2010, 22:50
داداش کرک کردم.
حالا وقتی میخوام بیبیلونو باز کنم یه چیز میاد سه تا گزینه داره.در رابطه با ایمیل و اینجو چیزاست.
چه کنم؟؟
Dreamland
12-11-2010, 22:52
داداش کرک کردم.
حالا وقتی میخوام بیبیلونو باز کنم یه چیز میاد سه تا گزینه داره.در رابطه با ایمیل و اینجو چیزاست.
چه کنم؟؟
یه عکس میزاری ؟ یه بار پاک کن دوباره نصب کن ببین چی میشه:20:
Steps-Rap
12-11-2010, 23:33
ببین داداش اینم عکسش.
Dreamland
12-11-2010, 23:36
ببین داداش اینم عکسش.
یه بار پاک کن دوباره نصب کن ببین چی میشهاحتمالا بابیلون باز بوده و درست بسته نشده!
این پست هم ببین :
Steps-Rap
13-11-2010, 15:30
احتمالا بابیلون باز بوده و درست بسته نشده!
این پست هم ببین :
:31:
داداش دقیقا کارایی که گفته بودو کردم ولی این دفه به جای اون قبیله این میاد:
سلام
میخواستم بپرسم که مشکل ocr (شناسایی لغات توسط بابیلون) که در ویندوز 7 مشکل داشت، حل شده در ورژن های جدید یا نه؟
من وقتی باهاش کار میکردم درست نمیتونست لغاط رو تشخیص بده.
Dr.FANOOS
16-11-2010, 20:24
آقا این برنامه ویندوز که میاد بالا پیغام wellcome می ده کجا باید این رو غیر فعال کنم؟:5:
آقا این برنامه ویندوز که میاد بالا پیغام wellcome می ده کجا باید این رو غیر فعال کنم؟:5:
سلام
در قسمت run عبارت msconfig رو تایپ کنید و enter رو بزنید و در صفحه باز شده به سربرگ startup برید و تیک
برنامه های مورد نظرتون رو بردارید و ok کنید .
hamid1002
17-11-2010, 08:13
دوستان ممکنه لطفا کرک برنامه بابیلون نسخه 8.0 r 29
رو بذارید من r16 را گرفتم این کرک روی ار 29 جواب نمیده
و چجوری متوجه شویم که برنامه به درستی کرک شده
majidbbc
17-11-2010, 23:57
منم دقیقن همین مشکلو دارم
قبل از کرک کردن دکمه های بک و فورواردو داشت ولی کرک که کردم دیگه نداره هر چی هم توی تنظیماتش گشتم نشد که نشد. آنیستال کردم و دوباره هم نصب کردم هم نشد
به هر حال همین که این جناب کرک زحمت کار کردن بابیلون رو می کشه جای شکرش باقیه. هر گلی خار هم داره!!!!!
majidbbc
18-11-2010, 00:04
منم دقیقن همین مشکلو دارم
قبل از کرک کردن دکمه های بک و فورواردو داشت ولی کرک که کردم دیگه نداره هر چی هم توی تنظیماتش گشتم نشد که نشد. آنیستال کردم و دوباره هم نصب کردم هم نشد
به هر حال همین که این جناب کرک زحمت کار کردن بابیلون رو می کشه جای شکرش باقیه. هر گلی خار هم داره!!!!!
shahabprince
18-11-2010, 00:28
بچه ها از بابیلون استفاده نکنید چون ثابت شده که جاسوسیهایی میکنه از کامپیوتری که این نرم افزار روش نصبه و سایت بزرگ سافتگذر این نرم افزار رو از لیست نرم افزارهاش پاک کرد.
با تشکر.
بچه ها از بابیلون استفاده نکنید چون ثابت شده که جاسوسیهایی میکنه از کامپیوتری که این نرم افزار روش نصبه و سایت بزرگ سافتگذر این نرم افزار رو از لیست نرم افزارهاش پاک کرد.
با تشکر.
سلام
آقا چیزی برای جایگزینیش میتونید معرفی کنید ؟
ممنون
majidbbc
18-11-2010, 00:52
با تشکر.
نورتون 2010 با آپدیت به روز هنوز تشخیص نداده جاسوسی این نرم افزار پدر سگو
بزنم خودم فکشو بیارم پایین؟ آره؟؟
قله بلند
18-11-2010, 00:54
با تشکر.
سلام. پس اگه ممکنه جایگزینی براش معرفی کنید و اینکه اگر روی درایوی باشه که از اونجا به اینترنت متصل نشیم که مشکلی پیش نمی یاد؟
من یه مشکلی با بابیلون دارم و اون اینه که بخش ترجمه متنش به فارسی کار نمی کنه. یعنی اگر متنی رو بخوام ترجمه کنم یا اینکه یک کلمه فارسی رو بخوام به انگلیسی ترجمه کنم، تاریخچه ای از اون لغت رو پیدا نمی کنه و فقط می تونه کلمه ای رو از انگلیسی به فارسی ترجمه کنه. پس اینهمه قابلیت بابلیون در چیست؟
majidbbc
18-11-2010, 00:57
سلام
میخواستم بپرسم که مشکل ocr (شناسایی لغات توسط بابیلون) که در ویندوز 7 مشکل داشت، حل شده در ورژن های جدید یا نه؟
من وقتی باهاش کار میکردم درست نمیتونست لغاط رو تشخیص بده.
من آخرین ورژنش رو دانلود کردم تست کردم اما همون مشکل رو داره
ghahremanimehdi
18-11-2010, 00:57
با تشکر.
کی همچین حرفی زده؟
majidbbc
18-11-2010, 01:00
من یه مشکلی با بابیلون دارم و اون اینه که بخش ترجمه متنش به فارسی کار نمی کنه. یعنی اگر متنی رو بخوام ترجمه کنم یا اینکه یک کلمه فارسی رو بخوام به انگلیسی ترجمه کنم، تاریخچه ای از اون لغت رو پیدا نمی کنه و فقط می تونه کلمه ای رو از انگلیسی به فارسی ترجمه کنه. پس اینهمه قابلیت بابلیون در چیست؟
نرم افزار کرک شده همه قابلیت های نرم افزار با لایسنس اصل رو نداره. ما که هر ماه کرک یا لایسنسش شناسایی می شه باید دنبال یه جدید بگردیم یا هفته ای یه بار مثلن ری اینستال کنیم. با هزار زور و زحمت سرپا نیگه ش می داریم. شمام دلت خوشه ها! چه انتظاراتی داری!!!
قله بلند
18-11-2010, 13:09
نرم افزار کرک شده همه قابلیت های نرم افزار با لایسنس اصل رو نداره. ما که هر ماه کرک یا لایسنسش شناسایی می شه باید دنبال یه جدید بگردیم یا هفته ای یه بار مثلن ری اینستال کنیم. با هزار زور و زحمت سرپا نیگه ش می داریم. شمام دلت خوشه ها! چه انتظاراتی داری!!!
من اولین بارم که از این دیکشنری استفاده می کنم. از نارسیس استفاده می کردم. راستی این چه طوره؟ الان پیداش کردم:
GoldenDict 0.9.0 with Farsi English Arabic German Russian Swedish Glossary
Dreamland
20-11-2010, 16:55
Babylon Pro 8.1.0 r16
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک صد در صد تست شده برای Babylon Pro 8.1.0 r16
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپلاگین دیکشنری پیشرفته انگلیسی به فارسی با توضیحات اضافه و کلمات مشابه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپلاگین دیکشنری انگلیسی به فارسی برای ویندوزهای فارسی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپلاگین دیکشنری فارسی به انگلیسی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود تمام لغت نامه های فارسی
Witcher6610
26-11-2010, 15:19
من بای بیلونم ریجستریش تموم شد کامپیوترم رو ناقص کرد پاکم نمی شد اونقدر ناجور شد که ویندوز عوض کردم...
mohammad_87
05-12-2010, 01:39
کی همچین حرفی زده؟
خیلی وقت پیش این حرف پیش اومد.البته بحث بیشتر داخل ایران بود و خیلی هم سیاسی بود.بخاطر همین من بی توجه بودم ولی ارتباطش با اینترنت رو با فایروالم قطع میکردم اما نمیدونم چجوری باز آپدیت میشد و پیغام میداد.روی سیستمم نود32 با فایروال اوتپست نصب بود ولی از طرف خود ویندوز(7) پیغام اومد که این نرم افزار ADWARE هستش.من هم سریعا پاکش کردم.تا الان هم هرچی سرچ میکنم نمیتونم بفهمم بالاخره بهش اعتماد کنم یا نه!خیلی دوسش دارم اما چون پرداختهای الکترونیکی و... دارم می ترسم دوباره بنصبم.
من امروز دیدم وقتی بابیلون رو میخوام استفاده کنم یه همچین پیغامی میده! نزدیک یه ساله دارم با بابیلون کار میکنم این مشکل اولین باره پیش اومده. لطفا اگه میشه راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم. من انقدر به این نرم افزار وابسته شدم کهبدون اون اصلا نمیتونم با ویندوز کار کنم!!
ghahremanimehdi
10-12-2010, 17:40
من امروز دیدم وقتی بابیلون رو میخوام استفاده کنم یه همچین پیغامی میده! نزدیک یه ساله دارم با بابیلون کار میکنم این مشکل اولین باره پیش اومده. لطفا اگه میشه راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم. من انقدر به این نرم افزار وابسته شدم کهبدون اون اصلا نمیتونم با ویندوز کار کنم!!
برای من هم از دیروز این پیغام رو میده. عجیبه چندین ماه کار کرد ولی یکدفعه از دیروز اینجوری شده.
چکار کنیم . نسخه ی جدید تر با کرک جدید موجود هست ؟
masoudtr
10-12-2010, 18:18
برای من هم از دیروز این پیغام رو میده. عجیبه چندین ماه کار کرد ولی یکدفعه از دیروز اینجوری شده.
چکار کنیم . نسخه ی جدید تر با کرک جدید موجود هست ؟
برای منم دیروز همین اومد پاک کردم دوباره نصب کردم
کسی دیکشنری انگلیسی به انگلیسی نداره براش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Karkas20
10-12-2010, 18:24
از من هم اینطوری شده متاسفانه.
ودیگه کرک کار نمیکند.
nakazaki
10-12-2010, 20:11
برای من هم اینجور شد
از این پست استفاده کردم درست شد
برای من هم اینجور شد
از این پست استفاده کردم درست شد
من اون کرک رو نصب کردم. ولی با این دو تا پیغام ارور مواجه میشم بعد نصبش و انجام کارهایی که اونجا نوشته شده بود:
دیگه بابیلون رو حتی اصلا باز نمیکنه!!!
nakazaki
11-12-2010, 14:41
من اون کرک رو نصب کردم. ولی با این دو تا پیغام ارور مواجه میشم بعد نصبش و انجام کارهایی که اونجا نوشته شده بود:
دیگه بابیلون رو حتی اصلا باز نمیکنه!!!
دقیقاً نمیدونم شما چیکار کردی
ولی یه بار این مراحل رو انجام بده
اول بابیلونت رو پاک کن و اگه هم یه بار سیستم رو ریست کنی بد نیست
بعد این ورژن رو دانلود و نصب کن
وقتی نصبش تموم شد روی آیکنش که کنار ساعت میاد راست کلیک کن و Exit رو بزن
حالا از این پست کرک رو بگیر
تو فایل کرک 2 تا فایل هست
یکی Babylon.exe
و یکی هم ZWT.bof
فایل Babylon.exe رو در مسیر نصب برنامه که به طور پیش فرض اینجاست
C:\Program Files\Babylon\Babylon-Pro
بریزین و در صورتی که پیغام داد که این فایل موجوده آیا میخواین جای گزین قبلی بشه تایید کنین
حالا بابیلون رو اجرا کنین
و بعد روی فایل ZWT.bof دابل کلیک کنین تا لایسنس وارد شه
Dexter 2009
11-12-2010, 15:35
Babylon | محبوبترین دیکشنری دنیا و جاسوس ترین دیکشنری دنیا!!!
من به سايت دانلود فايل كرك نمي توانم وارد شوم چرا؟
از ورود من به سايت دانلود كرك جلوگيري مي شود با پيغام زير چرا؟
, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
mh.attari
11-12-2010, 16:06
لطفا با دلیل و منطق توضیح بدید نه روی تعصب:11:
Neoonline
11-12-2010, 20:50
خوب این کرکی که دوستمون معرفی کرده بود هم بعد چند ساعت امروز عصر دچار مشکل شد، ولی نرم افزار رو کلا پاک کردم دوباره نصب کردم با همون کرک کرکش کردم و باز شروع کرد کار کردن! فعلا تا راه حلی براش پیدا بشه فکر کنم این بهترین راه حله هر چند رو اعصابه.
M A X I M U M
11-12-2010, 22:28
کسی میتونه واسه من این دیکشنری رو بذاره
Wikipedia English - The Free Encyclopedia
لینک از خود بابیلون :
هر موقع میخوام دانلود کنم خطای زیر رو میده
403 Forbidden
ممنون میشم یکی واسم آپش کنه مهمه
nakazaki
11-12-2010, 23:30
خوب این کرکی که دوستمون معرفی کرده بود هم بعد چند ساعت امروز عصر دچار مشکل شد، ولی نرم افزار رو کلا پاک کردم دوباره نصب کردم با همون کرک کرکش کردم و باز شروع کرد کار کردن! فعلا تا راه حلی براش پیدا بشه فکر کنم این بهترین راه حله هر چند رو اعصابه.
دوستان دقت داشته باشین کرک برای همون نسخهای هست که لینک داده شده (r16 ـ 8.1.0)
من از دیروز تا حالا بدون کوچکترین مشکلی دارم ازش استفاده میکنم
:10:
Samanf100
12-12-2010, 07:27
با سلام
دوست عزیز من نمی تونم به صفحه دانلود کرک وارد بشم
Samanf100
12-12-2010, 07:29
Babylon Pro 8.1.0 r16
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک صد در صد تست شده برای Babylon Pro 8.1.0 r16
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپلاگین دیکشنری پیشرفته انگلیسی به فارسی با توضیحات اضافه و کلمات مشابه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپلاگین دیکشنری انگلیسی به فارسی برای ویندوزهای فارسی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپلاگین دیکشنری فارسی به انگلیسی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود تمام لغت نامه های فارسی
با سلام
به لینک کرک نمی شه وارد شد
مشکل از کجاست؟
با تشکر
من نصب کردم ظاهرا مشکلی نداره اما یه چیزائی دانلود میکنه لغتی هم به فارسی ترجمه نمیکنه کسی میدونه مشکل کجاست؟
Dreamland
12-12-2010, 18:56
حل مشکل از کار افتادن بابیلون
با سلام، هر چی این سایتو جستجو کردم، جایی که فایلهای BGL برا بابیلون رو یه جا جمع کرده باشه نیست. من دنبال دیکشنریهای oxford میگردم. ممنون!
من هم به سايت دانلود كرك نمي توانم وارد شوم فكر كنم به خاطر دوره آزمايشي عضويت است چطور مي شه اين دوره را زودتر رد كرد.
Dreamland
14-12-2010, 00:52
User Name : Dreamland
License Code : 49EGT4Y4DDXE8GN329AM2NPVJ
Dexter 2009
14-12-2010, 10:32
نقل قول:نوشته شده توسط Dexter 2009
لطفا با دلیل و منطق توضیح بدید نه روی تعصب
چندین وقت پیش من هم مثل شما فکر می کردم این نرم افزار قوی ترین دیکشنریه( واقعا هم هست) ولی بعد دیدم چرا وقتی به اینترنت وصل می شم ( حتی اگه بابیلون رو روشن نکنم) سرعت اینترنتم میاد پایین.این وضع ادامه داشت تا اینکه فهمیدیم این نرم افزار به ظاهر قدرتمند و محبوب از تمام صفحات و مطالب ما عکس می گیره و وقتی به اینترنت وصل می شیم اون ها رو به مرکزش ( که نمی دونستم کجاست ) می فرسته!!! یه خورده توی اینترنت در مورد این موضوع سرچ کردم و دیدم بععععلله ...یه نرم افزار جاسوسیه
از شما هم خواهش می کنم به دیگران این موضوع رو بگید
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
اگه قبول ندارید می تونید خودتون توی گوگل سرچ کنید " بابیلون + نرم افزار جاسوسی " و بعد مطالب سایت های معتبر رو در این مورد بخونید!!
من کرک این نرم افزارو هم داشتم چندماه بود بدون مشکل داشتم ازش استفاده میکردم 2-3 روزی شده وقتی میخوام هرچیزی رو توش بزنم میگه بابیلون از کار افتاده و باید نسخه اصلی رو بخرید ...
این LICENSE کد رو هم که دوستمون گذاشت با یوزر نیم زدم پیغام داد و قبول کرد ولی وقتی چیزی رو واسه ترجمه میزنم باز مثل قبل هست نمیدونم باید چه کنم یه کرک جدید باید بگیرم اجرا کنم ؟؟؟
ممنون فقط برام خیلی فوری هست ! ...:46:
water_lily_2012
14-12-2010, 18:06
کرک برای تمام ورژن های بابیلون در این سایت هست.
انشاالله مفید واقع بشه.
mh.attari
14-12-2010, 18:41
دوست عزیز...من اصلا از روی تعصب چنین چیزی رو نگفتم.
چندین وقت پیش من هم مثل شما فکر می کردم این نرم افزار قوی ترین دیکشنریه( واقعا هم هست) ولی بعد دیدم چرا وقتی به اینترنت وصل می شم ( حتی اگه بابیلون رو روشن نکنم) سرعت اینترنتم میاد پایین.این وضع ادامه داشت تا اینکه فهمیدیم این نرم افزار به ظاهر قدرتمند و محبوب از تمام صفحات و مطالب ما عکس می گیره و وقتی به اینترنت وصل می شیم اون ها رو به مرکزش ( که نمی دونستم کجاست ) می فرسته!!! یه خورده توی اینترنت در مورد این موضوع سرچ کردم و دیدم بععععلله ...یه نرم افزار جاسوسیه
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
اگه قبول ندارید می تونید خودتون توی گوگل سرچ کنید " بابیلون + نرم افزار جاسوسی " و بعد مطالب سایت های معتبر رو در این مورد بخونید!!
من هم دیدم و شنیدم
ولی دوست عزیز آنتی ویروس و 1000 تا برنامه ی دیگه هم به نت وصل میشن شما راحت می تونید این اتصال رو غیر فعال کنید اگر بازم وصل شد معلوم هست جاسوسه
به شخصه در هیچ سایت معتبری چنین چیزی ندیدم که کسپر جاسوس باشه
فکر میکنم فقط در حد حرف باشه
بازم خوشحال میشم نظر شما رو بدونم:11:
سلام دوستان من اخرین ورژن این برنامه رو با کرکش میخوام ممنون ;)
M A X I M U M
14-12-2010, 19:12
پاسخ در مورد "آیا بابیلون یک اسپای وار است ؟"
On 7 August 2010, Microsoft designated this software application as a malware (identified as "Adware: Win32/Babylon") in the virus definition updates that it released for its antivirus software products On 23 August 2010 however, Microsoft updated its virus encyclopedia entry, announcing that the application vendor have modified Babylon and have fixed its intrusive behavior; thus this application is no longer a malware
در هفت آگوست سال 2010 بزرگترین قدرت و دانش بشری در عالم کامپیوتر، مایکروسافت اعلام کرد که بابیلون یک اسپای وار است و افزونه معرفی و نابودی این فایل را برای تمامی دیتابیس های امنیتی با نام : Adware: Win32/Babylon منتشر کرد. بنا به دلایل و شواهد مختلف سازندگان بابایلون خواسته اند که با شیطنتی کوچک نمونه تست هایی را از عملکرد سیستم های آنلاین داشته باشند که البته با برخورد شدید تدابیر امنیتی و میلیون ها کاربر در سرتاسر دنیا اینکار را انجام نمی دهند و از خواسته خود کوتاه میایند. با این وجود در 23 آگوست 2010 مایکروسافت دانشنامه امنیتی را بروزرسانی کرد و با بازگرداندن آبروی بابیلون اعلام کرد که این برنامه دیگر خطری ندارد و دیگر مخرب نیست.
با این وجود در سال 2010 نرم افزارهای امنیتی قدرتمند دنیا از جمله بیت دفندر - آواست - کسپراسکای - پاندا - نورتون و ... توانایی شناخت فوق العاده سریع ارتباطات داخلی و خارجی چنین نرم افزارهایی را بطور کامل دارا می باشند و خطری حوزه امنیت کاربری را تهدید نمی کند.
موفق باشید
Scud_MD2
14-12-2010, 19:14
دوستان اين بابيلون من متن رو ترجمه نمي كنه همش پيغام خطا ميده؟
لطفا راهنمايي كنيد.
متشكرم
armin_punisher6
14-12-2010, 20:33
منم میخوام البته لطفا حتما با کرک سالم بدین.از اینا نباشه که بعد یه مدت بگه باید بخرین.
Dreamland
14-12-2010, 20:46
منم میخوام البته لطفا حتما با کرک سالم بدین.از اینا نباشه که بعد یه مدت بگه باید بخرین.
به لینک کرک نمی شه وارد شدلینکــــــ مشکلی نداره !
shahab64
15-12-2010, 17:36
من مدتها بود که از ورژن 7.0.2 که از همین جا هم با کرکش گرفته بودم استفاده می کردم و مشکلی نداشت حتی به راحتی به اینترنت هم دسترسی داشت.اما 2 روزه که دیگه حتی یک کلمه هم ترجمه نمیکنه و خیلی جالبه که به فارسی هم پیغام میده مجوز نرم افزار به پایان رسیده!
از این لایسنس deramland هم نتیجه ای نگرفتم!چاره چیه؟من شدیدا به این نرم افزار محتاجم ،لطفا اگه کسی راهی داره بگه ما هم به کار و زندگیمون برسیم!با تشکر
برادران ایمانی کرک جدید از کرکر همیشه درصحنه جناب AloneStar
چطور از طریق فایر وال نود امکان دسترسی رو غیر فعال کنیم؟
کسی گلاسوری ترکی استانبولی به فارسی بابیلون رو داره اگه لطف کنه ممنون می شم
turkish to persian/farsi
کسی گلاسوری ترکی استانبولی به فارسی بابیلون رو داره اگه لطف کنه ممنون می شم
turkish to persian/farsi
amindead
23-12-2010, 17:11
ورژن جدیدش چرا این همه تفاوت داره؟ برای اضافه کردن فارسی باید کجا برم؟
ghahremanimehdi
23-12-2010, 19:07
من هر ورژن و هر کرکی که میریزم بازم غیرفعال میشه.
*hamedkhatar*
23-12-2010, 19:36
بچه ها دیکشنری غیر از بابیلون چی هست فعلا برا ملت نصب کنیم؟
ممنون
aramrahgozar
23-12-2010, 19:52
بچه ها من فکر می کنم شرکت بابیلون با برنامه ریزی حساب شده تمام کرک ها رو از کار انداخته و باید فعلا صبر کرد تا کرکهای جدید معتبر تر بیاد.چون من جندین بابیلون از چندین سایت نصب کردم که یا می گفت مجوز تمام شده و یا دیکشنری هاش نمی اومد
تا اون زمان از دیکشنری های دیگر استفاده کنید.:41:
FeelGood
24-12-2010, 02:36
بچه ها دیکشنری غیر از بابیلون چی هست فعلا برا ملت نصب کنیم؟
ممنون
این دیکشنری مجانی هست و گلاسوری های بابیلون هم روش نصب میشه
GoldenDict
Dreamland
30-12-2010, 18:15
Babylon Pro 8.1.0 (r16) Full version-No Keys Required | 60 MB
Glad Boy
31-12-2010, 20:17
چطور از طریق فایر وال نود امکان دسترسی رو غیر فعال کنیم؟
منم همین سوال رو دارم ! کلا توی ویندوز نه فقط توی آنتی ویروس؛ باید چکار کنیم که یه نرم افزار نتونه وقتی ما به اینترنت کانکتیم به سرورش متصل بشه !؟
منم همین سوال رو دارم ! کلا توی ویندوز نه فقط توی آنتی ویروس؛ باید چکار کنیم که یه نرم افزار نتونه وقتی ما به اینترنت کانکتیم به سرورش متصل بشه !؟
اگه از سون استفاده می کنید راحت ترین راه اینه !
برید تو استارت سرچ کنید firewall advanced
بعد برید توش از منوی سمت چپش Outbound رو انتخاب کنید ! از سمت راست هم new rule بعد هم خودتون می تونید تنظیم کنیدش دیگه !
vahid0801
01-01-2011, 01:02
سلام.
از این نرم افزار بهتر خیلی هست.
مشکل وسطه استفاده کردن ازش زیاد پیش میاد.ایشالا واسه شما پیش نیاد.
بهتون یه سی دی اورجزنال long man رو که مخصوص فرهنگ لغته رو پیشنهاد میکنم که خیلی بهتره از اینه.
اما واسه فارسی به انگلیسی هم خوبه.
:11:
Arash4484
01-01-2011, 07:11
دوست عزیز...من اصلا از روی تعصب چنین چیزی رو نگفتم.
عکس از صفحه دوست عزیز؟ میدونی میشه چه قدر حجمش؟ بعد به چه دردی میخوره؟ بیا من هر روز از دسکتاپ در حال کارم عکس بدم! شما مفهوم نرم افزارهای جاسوسی وتروجان و... رو بد متوجه شدی.
بابیلون مساله داشت ولی نه به این صورت، اصلن فرم قضیه جور دیگه ایه...
در ثانی سرورهای گوگل و مایکروسافت هم نمیتونن یک چنین حجم عظیمی از اطلاعات رو (عکس روزانه از80-90میلیون کاربر بابیلون یا حتا بخشیشون)مدیریت کنند. تازه به چه دردشون میخوره ، مگه من و شما توی نیروگاه بوشهریم:31:
ضمنن سرچ در نت هیچ چیز رو ثابت نمیکنه مگر رفرنس و منبع معتبر باشه.
در مورد سوالت هم مرکز بابیلون هم تو اسراییله
ودست آخر :
من در طول10-12سال کار حرفه ای با کامپیوتر 3 تا نرم افزار بود که کرکشون اذیتم کرد، یکیش این بابیلون جاسوس! مومن اگه نرم افزاری تروجان باشه که انقدر قفل شکستنش رو سخت نمیکنند. میذارند راحت همه نصبش کنند!
ما عجب طلبکاریم ! بزور نرم افزارها رو کرک میکنیم و غیرقانونی استفاده میکنیم بعد میگیم جاسوسیه!من روی این مساله جاسوسی بابیلون حساس شدم، قبلن هم راحع بهش صحبت کردم. ببخشید . زیاده جسارت است:11:
r_liaghat
01-01-2011, 23:44
سلام.ببخشید من گلوساری Generic English-Persian Dictionary رو که منبع دانلودش گفته بود دیکشنری آریان پور هست دانلود کردم ولی نمیدونم باید کجا بذارمش چون پسوندش LD2 هست ولی هیچ فایلی تو پوشه این دیکشنری نیست که با این پسوند باشه یه پوشه هم هست که پسوند همه فایل هاش LDT هست و همه 4 کیلو بایتی هستند اونجا هم گذاشتم ولی فرقی نکرد.کسی میتونه راهنمایی کنه که چکارش باید بکنم.
cyrus_achamenian
04-01-2011, 12:25
Babylon Pro 8.1.0 (r16) Full version-No Keys Required | 60 MB
لینک دیگه ای ندارید از این؟؟؟...دانلود نمی شه...ثانیه شمار میندازه...میره واسه دانلود...اما دوباره برمیگرده صفحه اول!!!
ممنون
اگه از سون استفاده می کنید راحت ترین راه اینه !
برید تو استارت سرچ کنید firewall advanced
بعد برید توش از منوی سمت چپش Outbound رو انتخاب کنید ! از سمت راست هم new rule بعد هم خودتون می تونید تنظیم کنیدش دیگه !
100% جواب میده فقط به هیچ عنوان درتمام مراحل کرک و محدود سازی به اینترنت متصل نباشید و توی قسمت کانکشن دیکشنری پ ر ا ک... و پرت را یه چیزه اشتباه وارد کنید مثل عکس زیر
الان چندروز هست که بدون مشکل داره کار میکنه موفق باشید
دوستان سيستم من بابيلون روش نصبه اما هيچ گلوسري نصب نميشه و قسمت language and dictionary هم غير فعال شده چيكار كنم؟
هنگام نصب گلوسري اين صفحه به صورت خالي مياد . چيكار كنم؟
سلام.ببخشید من گلوساری Generic English-Persian Dictionary رو که منبع دانلودش گفته بود دیکشنری آریان پور هست دانلود کردم ولی نمیدونم باید کجا بذارمش چون پسوندش LD2 هست ولی هیچ فایلی تو پوشه این دیکشنری نیست که با این پسوند باشه یه پوشه هم هست که پسوند همه فایل هاش LDT هست و همه 4 کیلو بایتی هستند اونجا هم گذاشتم ولی فرقی نکرد.کسی میتونه راهنمایی کنه که چکارش باید بکنم.
خب این فرمت مختص دیکشنری Lingoes هست، نه Babylon !! گلوسری های Babylon فرمتش BGL هستند ...
این گلوسری ای که گرفتید رو با نرم افزار Lingoes 2 باز کنید ...
Unforgiven
05-01-2011, 23:21
Babylon.v8.x.Keymaker.Only.HAPPY.NEW.YEAR-ZWT
144 KB
Arash4484
06-01-2011, 00:03
لینک دیگه ای ندارید از این؟؟؟...دانلود نمی شه...ثانیه شمار میندازه...میره واسه دانلود...اما دوباره برمیگرده صفحه اول!!!
ممنون
تو تاپیک رپیدبازها بیان تو در تالار سرویسهای دانلود و آپلود برای یک ماه دانلود مستقیمش رو گذاشتم. تا قبل از انقضا میتونی بگیریش.
موفق باشی
100% جواب میده فقط به هیچ عنوان درتمام مراحل کرک و محدود سازی به اینترنت متصل نباشید و توی قسمت کانکشن دیکشنری پ ر ا ک... و پرت را یه چیزه اشتباه وارد کنید مثل عکس زیر
الان چندروز هست که بدون مشکل داره کار میکنه موفق باشید
وقتی نشه آنلاین استفاده کرد بهتره برنامه حذف بشه:31:
دوستان سيستم من بابيلون روش نصبه اما هيچ گلوسري نصب نميشه و قسمت language and dictionary هم غير فعال شده چيكار كنم؟
هنگام نصب گلوسري اين صفحه به صورت خالي مياد . چيكار كنم؟
دوستان كسي نيست جواب بده؟
r_liaghat
08-01-2011, 07:52
سلام.دوستان کسی لینک از گلوساری آریان پور داره بذاره؟؟؟؟خیلی واجبه.هرچی میگردم پیدا نمیکنم.
وقتی نشه آنلاین استفاده کرد بهتره برنامه حذف بشه:31:
فقط زمان ( نصب و کرک کردن و محدود سازی از طریق ویندوز ) نباید آنلاین بود بعد باخیال راحت آن لاین استفاده کنید
farhad_persona
10-01-2011, 19:30
سلام.دوستان کسی لینک از گلوساری آریان پور داره بذاره؟؟؟؟خیلی واجبه.هرچی میگردم پیدا نمیکنم.
خدمت شما
گلوسوری آریان پور برا بابیلون:
بچه ها من این چند تا گلوسوری رو میخوام برا بابیلون:
Merriam Webster Visual Dictionary
American Heritage Dictionary, 4th Edition - With image 59M.
American Slang (v0.2,
Probert Encyclopedia of Slang (v1.9
نیاز شدید دارم واقعا ممنون میشم کسی کمک کنه.
از اینجا میشه دانلود کرد؟:
دیکشنری دوم تو این صفحه هستش.
r_liaghat
11-01-2011, 07:55
خدمت شما
گلوسوری آریان پور برا بابیلون:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبچه ها من این چند تا گلوسوری رو میخوام برا بابیلون:
Merriam Webster Visual Dictionary
American Heritage Dictionary, 4th Edition - With image 59M.
American Slang (v0.2,
Probert Encyclopedia of Slang (v1.9
نیاز شدید دارم واقعا ممنون میشم کسی کمک کنه.
از اینجا میشه دانلود کرد؟:
دیکشنری دوم تو این صفحه هستش.
سلام.آقا ممنون بابت لینکی گذاشتی ولی قبلا اینو امتحان کردم نمیتونم ازش دانلود کنم این دفعه هم امتحان کردم باز هم نشد.
درمورد لینکی سوال کردین که میشه ازش دانلود کرد یا نه من امتحان کردم شد.البته روی گزینه
Download this torrent ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید کلیک کنی. یه فایل 60 kb هست.
farhad_persona
11-01-2011, 12:04
این لینک مشکلی نداره من خودم از همین لینک گرفتم و نصب کردم. اگر دایال آپ هستی زیاد باید صبر کنی.
اگر نتونستی تو سایت خود بابیلون هم هست:
اون دیکشنری به اسم Salaty English-Farsi Dict. (Graphical verL] همون آریان پور هست.
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
اینجا برو گزینه دانلود رو بزن:
سلام
دوستان بابیلون من چند وقته که از کار میافته ، حذف و نصب مجدد هم کردم درست نشد ، آپدیت رو هم خاموش کردم ولی بازم خراب میشه .
لطفا راهنمایی بفرمایید ، ممنون
دوستان كسي نيست جواب بده؟
آخرش كسي جواب منو نداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pedram_ashena
17-01-2011, 11:17
آخرش كسي جواب منو نداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشكل از غير مجاز بودن ديكشنري ات است.اگه بابيلون بفهمه تقلب كردي يكي از اتفاقاتي كه ممكنه بيفته همينه
اگر كرك جديد پيدا شود مشكلت حل مي شود
این دیکشنری امکان تلفظ صدای ضبط شده به عبارت دیگر تلفظ کامل را دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تلفظ لغات را به صورت mp3 دارد چگونه می توانم در بابیلون استفاده کنم؟؟؟؟؟
pedram_ashena
18-01-2011, 12:04
بله يك گزينه Speech دارد.
كه اگر نصب نبود از اينجا نصب كنيد
panther99
19-01-2011, 15:09
آقا واسه ترجمه یه متن مثلا 2 یا 3 خطی تو بابیلون باید آنلاین بود ؟؟؟؟ کجا و چه جوری ؟؟؟؟ من به این به شدت احتیاج دارم .
ممنون میشم .
pedram_ashena
20-01-2011, 11:40
آقا واسه ترجمه یه متن مثلا 2 یا 3 خطی تو بابیلون باید آنلاین بود ؟؟؟؟ کجا و چه جوری ؟؟؟؟ من به این به شدت احتیاج دارم .
ممنون میشم .
اين بهتر ترجمه ميكنه.
N.I.M.A _ P30
21-01-2011, 16:33
سلام. وقتی روی فایلهای Glossary میزنم تا نصب بشن این ارور رو میده:
یه سوال دیگه. برای نصب Glossary اگه بیشتر از 15تا فایلشو انتخاب کنیم بعد اینترو بزنیم نمیشه.
چه کار میشه کرد که بشه همه ی فایلها رو با هم نصب کرد. چون خیلی زیادن.
Arash4484
24-01-2011, 05:01
سلام.1- وقتی روی فایلهای Glossary میزنم تا نصب بشن این ارور رو میده:
2-یه سوال دیگه. برای نصب Glossary اگه بیشتر از 15تا فایلشو انتخاب کنیم بعد اینترو بزنیم نمیشه.
چه کار میشه کرد که بشه همه ی فایلها رو با هم نصب کرد. چون خیلی زیادن.
سلام
1-کرکتون خرابه.
2-سوال دوم خیلی سخت گیرانه بود! خوب 15تا15تا نصب کنبد. مگه شما چندتا گلاسری نصب میکنید؟
Arash4484
24-01-2011, 05:25
نوشته شده توسط amin18n [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله يك گزينه Speech دارد.
كه اگر نصب نبود از اينجا نصب كنيد
متاسفانه تا اونجا که من میدونم بابیلون امکان تلفظ به صدای زنده رو نداره ، اگه شما فایلهای صوتی مربوطه رو دارید میتونید توی نرم افزار لینگوز ازش استفاده کنید.
گزینه Speech هم در بابیلون صدای ماشینی معروف مایکروسافته.
(ضمنن برنامه معرفی شده هم سرورش برای دانلود خرابه و فایل ناقص دانلود میشه ، ولی بهرحال اگه همون اسپیچ داخلی بابیلونه کمکی نمیکنه)
N.I.M.A _ P30
24-01-2011, 16:49
سلام
1-کرکتون خرابه.
2-سوال دوم خیلی سخت گیرانه بود! خوب 15تا15تا نصب کنبد. مگه شما چندتا گلاسری نصب میکنید؟
1.کرک سالمشو از کجا میتونم دانلود کنم؟
2. 411 تا گلاسری هست. به عبارتی میشه 27 بار باید بکشیم. تازه اگه دقیق 15 تا انتخاب بشه.!:31:
Arash4484
24-01-2011, 16:59
1.کرک سالمشو از کجا میتونم دانلود کنم؟
2. 411 تا گلاسری هست. به عبارتی میشه 27 بار باید بکشیم. تازه اگه دقیق 15 تا انتخاب بشه.!:31:
1-تو سایت p30world یکی گذاشتند برای من جواب داد(توی بخش دیکشنری برو)/دسترسیش هم بوسیله ------ ببندی بد نیست
2-:18:
*Shayan*
26-01-2011, 20:05
Babylon Pro 9.0.0 (r30) | 10.5 MB
دانلود با لینک مستقیم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود از سرور های کمکی:
Dreamland
26-01-2011, 23:32
Babylon Pro 9.xx | The Under SEH Team | Only Crack
ps3 killer
26-01-2011, 23:47
دوستان سلام
یه چنتا دیکشنری قوی که به بابیلون اضافه میشه میخوام
بعد در مورد مهندسی مواد دیکشنری هست؟
لینک مستقیم آخرین نسخه
xeNociDe
28-01-2011, 14:14
Babylon Pro 9.0.0 (r30) | 10.3 Mb
دوستان آیا کرک گروه real برای نسخه 9 نیومده؟؟ در اینصورت لطفا" کرک رو معرفی کیند.
ممنونم
Dreamland
28-01-2011, 23:43
دوستان آیا کرک گروه real برای نسخه 9 نیومده؟؟ در اینصورت لطفا" کرک رو معرفی کیند.
ممنونم
پچ جدید UnREaL برای نسخه 9 آپدیت شده در تاریخ 27-01-2011. (ضمیمه شده)
amirpers
29-01-2011, 09:25
دوستان اين نسخه 9 قابليت تغيير رنگ نداره چرا ؟
farhad_persona
30-01-2011, 13:40
دوستان اين نسخه 9 قابليت تغيير رنگ نداره چرا ؟
منم میخواستم همین رو بپرسم. نه تغییر رنگ میشه داد و نه میشه سایزش رو از یه حدی بزرگ تر کرد!
سلام دوستان
ببخشید کرک نسخه 9 رو میشه واسه من بزارید؟؟!!! این کرکی که گذاشتین، کامپیوترم ویروس می شناستش!!
با تشکر
---------------------------------------
در ضمن میشه پک انگلیسی به انکلیسیشو هم بزارید!!!؟؟
ممنون
دوستان روی همون ورژن 8 نصب کنم؟ منظورم اینه که آپدیتش میکنه یا نه باید ورژن 8 رو پاک کنم و ورژن 9 رو نصب کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] G
Babylon Pro 9.0.0 (r30) additional dictionaries
InfoBabylon Pro - dictionary and translate words from one language to another. Work with the dictionary is very simple - after you click on the floor, a window with his translations. In the translation of words, the program includes a British subject and dictionaries, as well as a function of conversion rates for the current date and the transfer of measures from one system to another. English-Russian-English and other dictionaries can be added to the site developer.
In the dictionary, which can be used at any time, with online work, Babylon allows you to benefit from massive databases, concentrated in such glossaries as Britannica, Amazon, Accuweather and more. Now you do not need much time to fix spelling mistakes and to find the correct word or translation. With this software to read and write in all languages is easier, faster and more efficiently. The program does all the work for you by checking spelling errors in real time, intelligent interpreter for any language and from any language, as well as conversion tools.
Additional dictionaries are taken from offsayta with copyright copyright Anna Ovchinnikova and from the site uz-translations.net.
618 MB
or
or
or
Arash4484
01-02-2011, 12:57
منم میخواستم همین رو بپرسم. نه تغییر رنگ میشه داد و نه میشه سایزش رو از یه حدی بزرگ تر کرد!
البته ورژن های قبلی هم محدودیت داشت ولی نه انقدر.
در عوض با تفکیک زبان و دیکشنریها و حالت پاراگرافها فضای ورژن9 مفیدتره
---------------
دوستان روی همون ورژن 8 نصب کنم؟ منظورم اینه که آپدیتش میکنه یا نه باید ورژن 8 رو پاک کنم و ورژن 9 رو نصب کنم؟
بهتره 8 رو پاک کنید.امکان عدم بالا آمدن صفحه اصلی هست
------------------
mehdisatss
03-02-2011, 23:59
سلام. دوستان ورژنی جدیدتر از Babylon Pro 9.0.0 -r30 نیومده؟ آخه اجراش ظاهرا یک مقدار مشکل داره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] G
Babylon Pro 9.0.0 (r30) additional dictionaries
InfoBabylon Pro - dictionary and translate words from one language to another. Work with the dictionary is very simple - after you click on the floor, a window with his translations. In the translation of words, the program includes a British subject and dictionaries, as well as a function of conversion rates for the current date and the transfer of measures from one system to another. English-Russian-English and other dictionaries can be added to the site developer.
In the dictionary, which can be used at any time, with online work, Babylon allows you to benefit from massive databases, concentrated in such glossaries as Britannica, Amazon, Accuweather and more. Now you do not need much time to fix spelling mistakes and to find the correct word or translation. With this software to read and write in all languages is easier, faster and more efficiently. The program does all the work for you by checking spelling errors in real time, intelligent interpreter for any language and from any language, as well as conversion tools.
Additional dictionaries are taken from offsayta with copyright copyright Anna Ovchinnikova and from the site uz-translations.net.
618 MB
or
or
or
ای کاش به جای این همه سرور یه لینک مستقیم قابل ریزیوم میگذاشتید تا با IDM می تونستم بزارم دانلود کنه!!!!!!
با سلام
میشه چند تا از بهترین لغتنامه های انگلیسی به فارسی و برعکس رو معرفی کنید کدومه؟ واز کجا باید دانلود کنم ؟
سلام دوستان من قبلا از بابیلون هفت استفاده میکردم که یهو اکسپایر شده حالا واسه اینکه باز همون نرم افزار رو بتونم نصب کنم چکار باید کرد ؟ ورژن هشت و نه رو هم دیدم ولی میخوام از همین هفت استفاده کنم .لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میتونم باز همین هفت رو نصب کنم .من از کنترل پنل قسمت برنامه ها اون رو حذف کردم و با cc leaner ریجیستری رو فیکس کردم و باز نصبش کردم اما این پیغام برای من نمایش داده میشه :
this is an eror message و از من لایسنس معتبر میخواد.
لطفا من رو ارجاع به ورژن هشت و نه یا نرم افزار های مشابه نکنید .متشکرم.
mohsen_blid
05-02-2011, 08:40
هزینه لاینسس فکر کنم 10 دلاری بشه که واقعا ارزشش رو باید داشته باشه
یک سوال
این لاینسس همیشگی هست یا نه سالی هست؟/
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ای کاش به جای این همه سرور یه لینک مستقیم قابل ریزیوم میگذاشتید تا با IDM می تونستم بزارم دانلود کنه!!!!!!
[/CENTER]
دوستانی که میتونن لطف کنن این دیکشنری ها رو توی مدیافایر آپلود کنن:11:
ممنون
درضمن اگه کسی از دوستان این دیکشنری ها رو دانلود کرده لطفا لیستش رو بذاره ممنون:10:
دوست ها .یکی جواب مارو بده دیگه.ممنونم
دوستان میشه بفرمائید این Babylon Pro 9.0.0 (r30) additional dictionaries کدوم دیکشنریها رو شامل میشه؟؟
سلام دوستان
ببخشید قضیه این expire بابیلون چیه؟چطوری باید دوباره راش بندازم؟
Arash4484
06-02-2011, 22:31
دوستانی که میتونن لطف کنن این دیکشنری ها رو توی مدیافایر آپلود کنن:11:
ممنون
درضمن اگه کسی از دوستان این دیکشنری ها رو دانلود کرده لطفا لیستش رو بذاره ممنون:10:
تا یک ماه از این لینک میتونید بصورت مستقیم دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان میشه بفرمائید این Babylon Pro 9.0.0 (r30) additional dictionaries کدوم دیکشنریها رو شامل میشه؟؟
عزیز بیشتر دانشنامه های انگلیسی-انگلیسی و دیکشنریهای زبانهای لاتینه
لیست گلاسریها پیوست:
A Comprehensive Glossary Of Weather.BGL
A Glossary of Internet and PC Terminology.BGL
A Glossary of Internet PC Terminology.BGL
A Glossary of Political Economy Terms.BGL
A Guide to Futures and Options Market Technology.BGL
A Spanish-English Dictionary (Granada University, Spain).BGL
Acronyms Misc.BGL
ADO's French-German.BGL
Advanced Islamic Dictionary 2.0.BGL
Aids Glossary.BGL
Airport Code Dictionary.BGL
Amateur Radio QTH locator (Grid Squares).BGL
American Idioms.bgl
Americana.bgl
An English-Spanish Dictionary (Granada University, Spain).BGL
Anagrams.BGL
Animal names in Latin and English.BGL
Architecture and Interior Design.BGL
Army Terms and Slang.BGL
ATM Forum.BGL
Babylon English-French.BGL
Babylon English-German.BGL
Babylon English-Hebrew.BGL
Babylon English-Italian.BGL
Babylon English-Portuguese.BGL
Babylon English-Spanish.BGL
Babylon English.BGL
Babylon French-English.BGL
Babylon German-English.BGL
Babylon Hebrew Thesaurus.BGL
Babylon Hebrew-English.BGL
Babylon Italian-English.BGL
Babylon Portuguese-English.BGL
Babylon Russian-English.BGL
Babylon Spanish-English.BGL
BEA Economic Analysis Glossary.BGL
Bible Names.BGL
Biology Glossary.BGL
Britain.bgl
Britannica Concise Encyclopedia.bgl
Britannica.bgl
Buddhism Glossary.BGL
Business English-Ukrainian Lingvistica'98 dictionary.BGL
Cambridge.bgl
Campbell R. Harvey's Hypertextual Finance Glossary.BGL
Chat Abbreviations.BGL
Chatroom Directory.BGL
Chemistry of the Elements.BGL
CIA World Leaders Directory.BGL
Civil.BGL
Cocney.bgl
Code Analysis.BGL
Colier.bgl
Computer ABB's Dictionary.BGL
Computer Abbreviations.BGL
Computer Acronyms.BGL
Computer English-Russian Dictionary.BGL
Computer.bgl
Comunicaciones y TV.BGL
Concise English Interlingua Dictionary.BGL
Concise English-Irish Dictionary.BGL
Concise Oxford English Dictionary.bgl
Customs and Excise Glossary.BGL
Dahl's Russian Dictionary.BGL
DAX Glossary of Key Connectivity Terms.BGL
Derech Haim - MIOK Medical Dictionary.BGL
Deutsch-Spanisch.BGL
Deutschland auf Google Maps.BGL
Dictionary of Automotive Terms.BGL
Dictionary Of Cooking And Food Terms.BGL
Dictionary of Medicine.BGL
Dictionary of Philosophy of Mind.BGL
Digital TV.BGL
Dirty English.bgl
Dizionario inglese-italiano.BGL
DOD Dictionary of Military Terms.BGL
Domein Excentie's.BGL
Drug information.BGL
Duhaime's Law Dictionary.BGL
Edic RU-EN.BGL
Efremova (Russian Explanatory Dictionary).BGL
Electrochemistry Dictionary.BGL
Electronics Terminology.BGL
Elif - German-English Tourist Dic.BGL
Encyclopedia Mythica.BGL
Encyclopedia.bgl
English - Esperanto.BGL
English - Interlingue dictionary.BGL
English Hebrew Paganism.BGL
English Idioms Wayne Magnuson.BGL
English Idoms 2.Edition.BGL
English Names Of Mushrooms.BGL
English to Hebrew Idioms & slang.BGL
English-French Online Dictionary.BGL
English-German Online Dictionary.BGL
English-Italian Online Dictionaries.BGL
English-Latin Online Dictionary.BGL
English-Latvian Dictionary.BGL
English-Polish.BGL
English-Portuguese Online Dictionaries.BGL
English-Russian - Mueller24.BGL
English-Russian Insurance Glossary.BGL
English-Russian Lingvistica'98 dictionary.BGL
English-Russian Online Dictionary.BGL
English-Russian.BGL
English-Spanish Online Dictionaries.BGL
English-Ukrainian Lingvistica'98 dictionary.BGL
English-Visayan.BGL
English_Spanish by Jaime Aguirre.BGL
Environmental Economics Glossary.BGL
Environmental Engineering.BGL
Esperanto al la hebrea.BGL
European Central Bank Glossary.BGL
Film and Video.BGL
Finance - Leasing.BGL
Fishery Glossary.BGL
FOLDOC Computer Dictionary.BGL
Fonctions de PHP.BGL
Football.BGL
French Computer-terms Dictionary.BGL
French Morphology and Phonetics.BGL
French-English Online Dictionary.BGL
Gali's Gastronomical Glossary.BGL
General Chemistry Glossary.BGL
GenusHerb latin to dutch and english.BGL
Geology Science.BGL
German-English Online Dictionaries.BGL
German-Russian dictionary.BGL
German2English dictionary for algebra.BGL
Glossary of archaeological research.BGL
Glossary of Chess Terms.BGL
Glossary of Computer and Internet Terms.BGL
Glossary of Entomology and Crop Protection.BGL
Glossary Of Geography.BGL
Glossary of religious terms.BGL
Great Encyclopedic Glossary.BGL
GSM Abbreviations.BGL
Guitar Glossary.BGL
Hill Associates Acronym List.BGL
ICT Terminology.BGL
Idioms.BGL
Insurance EN-FR.BGL
Interlingua-English.BGL
Internet Domains.BGL
Internet PR glossary.BGL
Internet Terms and Acronyms.BGL
Internetworking Terms.BGL
Italian - Russian Dictionary.BGL
Italian-English Online Dictionaries.BGL
Italiano-Interlingua.BGL
Italienisch-Deutsch.BGL
Jargon File.BGL
JDK Doc (JAVA).BGL
Jensen's Technology Glossary.BGL
JM Latin-English Dictionary.BGL
Josh's Network Glossary.BGL
Khowar English Dictionary.BGL
Kiswahili IT Glossary.BGL
Larousse Compact All.exe
Larousse Spanish All.exe
Latin idioms.BGL
Latin-Deutsch.BGL
Latin.bgl
Latvian-English Dictionary.BGL
Latvian-Russian Dictionary.BGL
Longman Dictionary of Contemporary English for Babylon (5th Edition).bgl
Medieval Glossary.BGL
Merriam Webster Thesaurus All.exe
Merriam-Webster.bgl
Microsoft Windows Task List Programs Glossary.BGL
Military English-Ukrainian Lingvistica'98 dictionary.BGL
Military.bgl
Mineralogy Database.BGL
Moby Thesaurus.BGL
Morteza English-Russian.BGL
Most Common Acronyms and Abbreviations.BGL
Mutual Fund Glossary.BGL
NCI Dictionary of Cancer Terms.BGL
New Dictionary Of Contemporary Informal English.bgl
New Words.bgl
Novell Glossary.BGL
NRC Nuclear Energy Glossary.BGL
Online-Glossar Internet, Grafik, CAD, EDV, IT (Deu).BGL
OpenThesaurus (Deu).BGL
Oracle Server Error Messages.BGL
Ornitho-Birds.BGL
Oxford Collocations Dictionary for Babylon Second Edition.bgl
Oxford Concise All.exe
Oxford Thesaurus.bgl
Oxford.bgl
Phobia.BGL
Poker Dictionary.BGL
Polish English Gold.BGL
Portuguese-English Online Dictionaries.BGL
Queen's English - American English Glossary.BGL
Raynet Business & Marketing Glossary.BGL
Russian Bible Dictionary.BGL
Russian Learner's Dictionary.BGL
Russian-Latvian Dictionary.BGL
Russisch-Deutsch Woerterbuch.BGL
Scottish Slang.bgl
Sea.bgl
Sean Woo's Finance, GIS and Real Estate Glossary.BGL
Shadow Slang.bgl
Slang en-en.bgl
Slang en-ru.bgl
Smith's Bible Dictionary.BGL
Spanish-English Online Dictionaries.BGL
Squire's Irish-Russian Dictionary.BGL
Subsidiary English-Russian Dictionary.BGL
Technisch Deutsch Englisch.BGL
Telecommunication Standard Terms.BGL
Terus Russian-Hebrew Hebrew-Russian.exe
The Bird.BGL
Theological and Philosophical Biography and Dictionary.BGL
Tiger.bgl
U.F.O. Related Terminology and Acronyms.BGL
U.S. Gazetteer 2000.BGL
UK Post Codes and Counties.BGL
Unified Dentistry Dictionary.BGL
UNODC Money-Laundering Terms.BGL
US Zip Codes.BGL
WAHRIG Digital - Deutsches W_C3B6_rterbuch.bgl
Weather and Meteorology.BGL
Webster's Revised Unabridged Dictionary (1913).BGL
Webster.bgl
Who is who.bgl
WinCept Glass Dictionary En-Ru.BGL
WinCept Glass Dictionary Ru-En.BGL
Yoga Vedanta Dictionary.BGL
Arash4484
09-02-2011, 00:17
سلام دوستان
ببخشید قضیه این expire بابیلون چیه؟چطوری باید دوباره راش بندازم؟
کرکت پریده . برنامه وقتی آنلاین بودی فیک بودن سریال یا کرکی که استفاده میکردی رو تشخیص داده .
در اینجا آخرین کرکهای بابیلون قرار داده میشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"P30World Forums > نرم افزار [ دسترسي فقط براي اعضاء ] > کرکینگ و درخواست کرک > درخواست کرک و سریال >
دیکشنری بابیلون Babylon | معرفی جدیدترین کرکها فقط در این تاپیک
Arash4484
09-02-2011, 04:30
یک پک منتخب از گلاسریهای فارسی بابیلون
37 مگ
دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست:
Aryanpur
Bazrafkan_Chat_Slang
hFarsi___advanced_version
Loghatname_Alef_
MB_Cinema_Dictionary_English_Farsi
mb_dictionary_of__vegetables__
MB_Dictionary_Persian_to_Arabi
MB_Persian_English_Dictionary_
Medicinal_Plants_گياهان_دارويي
Mehran___Modem_Errors_Referenc
MHM_Advance_Eng_Per
MHM_Per_Eng
MOBILE_FOR_PERSIAN_ver1_0
fery joon
09-02-2011, 09:40
دوستان بابیلون من چرا کار نمیکنه :41: وقتی نصبش کردم کار میکرد.الان وقتی برنامشو اجرا میکنم و در کادر سفید رنگ کلمه مورد نظر رو مینویسم و ترانسلیت رو میزنم اصلا ترجمه نمیکنه :41:
کسی میدونه دردش چیه؟
ehsan-inventor
09-02-2011, 11:25
سلام دوستان
من قبلا بابیلون رو نصب و کرک کرده بودم و مشکلی نداشتم باهاش (ورژن هشت) تا این که چند وقت پیش ویندوزم رو عوض کردم و این بار از یه مجموعه نرم افزاری دیگه بابیلون رو نصب کردم و کرک کردم وقتی کانکت شدم expire شد ! با کرک سابق هم درست نشد.آنیستال کردم و دوباره بابیلون قبلی رو نصب کردم و کرک کردم بازم expire !
دیگه نمیشه رو این ویندوز بابیلون نصب کرد، نه؟ مثل اینکه بلوکه کرده منو... یا نه مشکل کرکه و با دانلود کرک جدید حل میشه؟
(هر دو بابیلونی که گفتم ورژن هشت هستن ولی دومی جدیدتره...)
راه حلي وجود نداره كه بابيلون كرك يا لايسنس رو چك نكنه؟
يعني يه جوري اين چك كردن آنلاين رو غيرفعال كرد؟
شاد باشيد :40:
یک پک منتخب از گلاسریهای فارسی بابیلون
37 مگ
دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست:
Aryanpur
Bazrafkan_Chat_Slang
hFarsi___advanced_version
Loghatname_Alef_
MB_Cinema_Dictionary_English_Farsi
mb_dictionary_of__vegetables__
MB_Dictionary_Persian_to_Arabi
MB_Persian_English_Dictionary_
Medicinal_Plants_گياهان_دارويي
Mehran___Modem_Errors_Referenc
MHM_Advance_Eng_Per
MHM_Per_Eng
MOBILE_FOR_PERSIAN_ver1_0
پیام خطا » شما به عنوان کاربر رایگان، تنها می توانید ۲ دانلود همزمان داشته باشید و در حال حاضر سیستم بیش از این تعداد را با مشخصات شما شناسایی کرده است
Arash4484
09-02-2011, 13:33
پیام خطا » شما به عنوان کاربر رایگان، تنها می توانید ۲ دانلود همزمان داشته باشید و در حال حاضر سیستم بیش از این تعداد را با مشخصات شما شناسایی کرده است
لینک اصلاح شد:11:
سلام.
من این بابیلون Babylon Pro 9.0.0 (r30) additional dictionaries رو دانلود و نصب کردم اما موقع اجرا ناقص میاد:
Arash4484
11-02-2011, 00:24
سلام.
من این بابیلون Babylon Pro 9.0.0 (r30) additional dictionaries رو دانلود و نصب کردم اما موقع اجرا ناقص میاد:
منم دانلود و نصب کردم مشکلی نداشت. البته در 7
یکبار ریمو و دوباره نصب کن (بعد از ریمو، فولدر نصب برنامه درون پروگرم فایلز رو هم پاک کن)
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
راه حلي وجود نداره كه بابيلون كرك يا لايسنس رو چك نكنه؟
يعني يه جوري اين چك كردن آنلاين رو غيرفعال كرد؟
شاد باشيد :40:
دسترسی بابیلون به اینترنت را در فایروالتون بلوکه کنید
و در تنظیمات ------ برنامه آدرس فیک بدهید
مثل تنظیمات این پست
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
سلام دوستان
من قبلا بابیلون رو نصب و کرک کرده بودم و مشکلی نداشتم باهاش (ورژن هشت) تا این که چند وقت پیش ویندوزم رو عوض کردم و این بار از یه مجموعه نرم افزاری دیگه بابیلون رو نصب کردم و کرک کردم وقتی کانکت شدم expire شد ! با کرک سابق هم درست نشد.آنیستال کردم و دوباره بابیلون قبلی رو نصب کردم و کرک کردم بازم expire !
دیگه نمیشه رو این ویندوز بابیلون نصب کرد، نه؟ مثل اینکه بلوکه کرده منو... یا نه مشکل کرکه و با دانلود کرک جدید حل میشه؟
(هر دو بابیلونی که گفتم ورژن هشت هستن ولی دومی جدیدتره...)
دوستان بابیلون من چرا کار نمیکنه :41: وقتی نصبش کردم کار میکرد.الان وقتی برنامشو اجرا میکنم و در کادر سفید رنگ کلمه مورد نظر رو مینویسم و ترانسلیت رو میزنم اصلا ترجمه نمیکنه :41:
کسی میدونه دردش چیه؟
رجوع کنید به تاپیک کرک بابیلون . آخرین کرکهای که دوستان ارائه کرده اند کار میکند
منم دانلود و نصب کردم مشکلی نداشت. البته در 7
یکبار ریمو و دوباره نصب کن (بعد از ریمو، فولدر نصب برنامه درون پروگرم فایلز رو هم پاک کن)
کارهایی رو که شما فرمودید انجام دادم اما بازم فایده نداشت !
چیکار کنم؟
Arash4484
11-02-2011, 18:32
کارهایی رو که شما فرمودید انجام دادم اما بازم فایده نداشت !
چیکار کنم؟
من یکبار دیگه به اسکرین شاتت نگاه کردم...
به نظرت پنجره بابیلون خیلی بزرگ نیست؟
از گوشه درگش کن تا کوچک بشه..ببین درست میشه یا نه.
اینها رو هم در نظر بگیر:
آخرین ورژن فلش رو برای ویندوز و مرورگرهات نصب کن
از برنامه های بتا استفاده نکن
اگر جواب نداد یک ورژن دیگه رو دانلود کن (توی همین تاپیک هست) و از دیکشنریهای اون نسخه 500مگی استفاده کن
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم لیست ساپورت بابیلون 9:
Babylon 9
Windows XP - 7 ,32-bit \ 64-bit.
Windows Server 2003 - 2008 ,32-bit \ 64-bit.
* Internet Explorer 7.x and above (Not supported by any Beta versions untill release full version)
* Firefox 3.x and above (Not supported by any Beta versions untill release full version)
* Google Chrome 5 and above (Not supported by any Beta versions untill release full version)
* Office 2003 \ 2007 \ 2010
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
منابع مورد نیاز بابیلون 9:
Babylon 9
Intel or AMD processor (1GHz or faster)
At least 512 MB RAM
Macromedia Flash player installed
50MB of free disk space on hard drive. Installation of dictionaries requires additional disk space dictionary size varies
من یکبار دیگه به اسکرین شاتت نگاه کردم...
به نظرت پنجره بابیلون خیلی بزرگ نیست؟
از گوشه درگش کن تا کوچک بشه..ببین درست میشه یا نه.
اینها رو هم در نظر بگیر:
آخرین ورژن فلش رو برای ویندوز و مرورگرهات نصب کن
از برنامه های بتا استفاده نکن
اگر جواب نداد یک ورژن دیگه رو دانلود کن (توی همین تاپیک هست) و از دیکشنریهای اون نسخه 500مگی استفاده کن
این هم لیست ساپورت بابیلون 9:
Babylon 9
Windows XP - 7 ,32-bit \ 64-bit.
Windows Server 2003 - 2008 ,32-bit \ 64-bit.
* Internet Explorer 7.x and above (Not supported by any Beta versions untill release full version)
* Firefox 3.x and above (Not supported by any Beta versions untill release full version)
* Google Chrome 5 and above (Not supported by any Beta versions untill release full version)
* Office 2003 \ 2007 \ 2010
منابع مورد نیاز بابیلون 9:
Babylon 9
Intel or AMD processor (1GHz or faster)
At least 512 MB RAM
Macromedia Flash player installed
50MB of free disk space on hard drive. Installation of dictionaries requires additional disk space dictionary size varies
باز هم فایده ای نداشت.
باید برم همون 8 رو نصب کنم دیگه:13:
لینک دانلود نسخه 9 بابیلون رو از خود سایت بابیلون میشه بزارید همون نسخه 10 مگی رو نه 136 مگی..ممنون
Arash4484
13-02-2011, 00:08
لینک دانلود نسخه 9 بابیلون رو از خود سایت بابیلون میشه بزارید همون نسخه 10 مگی رو نه 136 مگی..ممنون
بابیلون نصب تحت وب رو توی سایتش گذاشته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان نسخه اصلی گذاشتن و هیچ کدوم 10 مگ بیشتر نیست.
136 مگی من ندیدم
یک لینک 500 و خرده ای مگ بود که فایل نصب اون هم 10 مگیه و باقیش گلاسریهاست
مثلن شما از این پست میتونید استفاده کنید:
Babylon Pro 9.0.0 (r30) | 10.3 Mb
آیا با دادن یه شماره سریال به بابیلون و محدود کردن دسترسی به اینترنت میشه از اون همیشه استفاده نکرد
من اصلا دوست ندارم از کرک استفاده کنم..ممنون..نیازی هم ندارم آنلاین بشه و به اینترنت..فقط همین که کار کنه کافیه..میشه؟ ممنون
Arash4484
13-02-2011, 06:21
آیا با دادن یه شماره سریال به بابیلون و محدود کردن دسترسی به اینترنت میشه از اون همیشه استفاده نکرد
من اصلا دوست ندارم از کرک استفاده کنم..ممنون..نیازی هم ندارم آنلاین بشه و به اینترنت..فقط همین که کار کنه کافیه..میشه؟ ممنون
بله میشه توی تاپیک کرک بابیلون توضیح داده شده
باید توی فایروالتون بلوکه بشه
اما این که سریال معتبر برای ورژن 9 هم مثل ورژنهای قبلی آمده یا نه رو نمیدونم
Unforgiven
23-02-2011, 00:20
Babylon_v9.0.0.r30-PARADOX
Dariushtanha
26-02-2011, 23:10
سلام دوستان:
دیروز سرویس پک 1 را واسه ویندوزم که نسخه Ultimate است را نصب کردم و بعدش بابیلون را هم نصب کردم ولی اصلا اجرا نشد!
وقتی cpu usage را بررسی کردم دیدم فایل اجرائی بابیلون 50% مصرف cpu داره در حالیکه اصلا اجرا نمیشه و حتی آیکون بابیلون در سمت راست نوار تسکبار وجود نداره.
بابیلون ورژن 8 و 9 هر دو را تست کردم با هر دو همین مشکل وجود داره.
مشکل از کجاست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Babylon Pro 9.0.1.5 | 10.9 MB
*Batman*
27-03-2011, 15:40
Babylon Pro 9.0.1.5
Babylon Pro 9.0.2 (r2) Multilingual | 13.4 MB
*Batman*
17-04-2011, 13:26
لینک کمــکی: Babylon Pro 9.0.2 (r2)
Dreamland
19-04-2011, 12:47
Babylon Pro 9.0.2 r2 Final
Official Download Link
Babylon Pro 9.0.2 (r5) | 9.04 MB
Babylon Pro 9.0.2 (r10) Multilingual | 15.23 MB
Dreamland
29-06-2011, 23:08
Babylon Pro 9.0.2 r11 Multilingual
*Shayan*
30-06-2011, 12:23
Babylon Pro 9.0.2 (r11) | 15.22 MB
Mirror #412
Dreamland
18-07-2011, 22:05
Babylon Pro 9.0.3 r12 - Final
jafarian
08-09-2011, 23:24
Babylon Pro v9.0.3 r23
F R E E M A N
09-09-2011, 11:20
دانلود جدیدترین ورژن بابیلون از سایت اصلی
3.5 Babylon v9.0
jafarian
07-01-2012, 15:59
Babylon Pro v9.0.4 (r10) 8.5 MB
Arash4484
12-03-2012, 03:55
شامل:
English To Persian Advanced
English To Persian Standard
Persian To Engilsh
Farsi To English
Finnish To Persian
Russian To Farsi
Russian To Persian
Swedish To Persian
Climbing Farsi
پسورد: p30
(علت قرارداد پسورد، جلوگیری از حذف فایلها توسط آپلودسنتر)
jafarian
26-03-2012, 22:11
Babylon Pro 9.0.4 (r26) Multilingual
سلام
اینم یه دیکشنری توپ برای بابیلون Oxford Advanced Learner's Dictionary 8th Edition :
amin fear
01-08-2012, 14:17
* Babylon Pro V 7.0.2.3 * No Expire Special Version
نسخه هایی که در این انجمن برایتان از بابیلون قرار می دهم ، ماه ها توسط خودم و بر روی سیستم های مختلف تست شده و هنوز هم بدون مشکل کار می کند ، با توجه به اینکه بسیاری از کاربران با مشکل از کار افتادن برنامه بابیلون مواجه هستند پیشنهاد می کنم که این نسخه ها را هم تست کنید .
دقت کنید که دلیل حجم بالای این نسخه های سفارشی از بابیلون ، وجود تمام فرهنگ لغت های فارسی در آن ها و هم چنین چندین فرهنگ لغت معروف و مطرح انگلیسی در نصب آن ها می باشد . ( مطمئن باشید که حجم نسبتا بالای فایل نصب ارزش دانلود شما را دارد . )
امیدوارم قرارگیری این نسخه ها مشکلات بسیاری از کاربران را حل کند .:20:
حجم فایل نصب برنامه : 180 مگابایت
توصیه شده برای : کاربران ویندوز XP
فضای مورد نیاز در درایو C قبل از شروع نصب برنامه : حدود 1 گیگابایت
لینک دانلود : مستقیم
راهنمای فعالسازی صحیح فرهنگ لغت بابیلون : ( حتما باید مراحل زیر را قبل و در طول نصب برنامه طی کنید ، در غیر اینصورت برنامه پس از اتصال به اینترنت از کار خواهد افتاد )
1. دقت کنید که برای استفاده بدون محدودیت و عدم از کار افتادن برنامه پس از اتصال به اینترنت حتما باید مراحل زیر را طی کنید :
2. حتما قبل از شروع نصب برنامه ، اتصال خود را به اینترنت قطع کنید . ( این مرحله بسیار مهم است )
3. حتما برنامه را در درایوی که ویندوز در آن نصب شده ، نصب کنید . C:\Program Files ( حداقل به یک گیگابایت فضای خالی احتیاج دارید )
4. حتما برای نصب صحیح برنامه ، فایل های راهنمای Help 01_Installation Type و Help 02_Setup Complete را قبل از شروع نصب برنامه مشاهده کنید و طبق آن ها عمل کنید .
5. برداشتن تیک اجرای برنامه در پایان نصب برنامه ، ضروری و حیاتی است . ( فایل Help 02_Setup Complete را مشاهده کنید )
6. پس از نصب و اجرای فرهنگ لغات بابیلون ، بر روی آیکون برنامه در نوار وظیفه کلیک راست کنید و گزینه Enter License را انتخاب کنید . نام و کد فعال سازی برنامه را طبق فایل SN.txt وارد کنید .
7. به مسیر Configuration>Connection از تنظیمات برنامه رفته و نحوه اتصال به اینترنت را همانند فایل راهنمای Help 03_Internet_Block_Configuration که در پوشه نصب برنامه قرار دارد ، تغییر دهید . ( این مرحله بسیار مهم است و عدم انجام آن قبل از اتصال به اینترنت ، باعث از کار افتادن برنامه می شود )
8. اکنون می توانید مجددا به اینترنت متصل شوید و از برنامه استفاده کنید .
( دقت کنید که انجام قدم قبلی باعث عدم توانایی بابیلون در برقراری ارتباط با اینترنت و در نتیجه ، عدم امکان نمایش معانی واژه های شما از دیکشنری های آنلاین برنامه می شود ) . ( اما مجموعه بسیار کامل " دیکشنری های بابیلون " که همراه با Setup برنامه نصب شده اند ، کماکان به صورت آفلاین قابل استفاده هستند )
( سعی شده تا تمام دیکشنری های عمومی مورد نیاز کاربران فارسی زبان در این فایل نصب قرار داده شود )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r)
کلمه عبور فايل آرشيو :
دقت کنيد که فايل نصب برنامه بر روي سرور PersianGig آپلود شده است و ممکن است در ساعاتي از روز به دليل فشار روي سرور امکان دانلود وجود نداشته باشد ، در صورت مواجه شدن با اين حالت لطفا در زماني ديگر مراجعه و يا اندکي صبر نماييد .
دکمه " دانلود مستقيم " به صورت يک فايل تصويري آبي رنگ مي باشد ، در صورتي که دکمه دانلود را مشاهده نمي کنيد ، تا بارگزاري کامل آن منتظر بمانيد .
آرشيو آپلود شده شامل Recovery Record مي باشد ، در صورت خطا به هنگام باز کردن فايل با WinRar از گزينه Repair برنامه براي تعمير فايل استفاده کنيد .
amin fear
01-08-2012, 15:09
* Babylon Pro V 9.0.3 * No Expire Special Version
نسخه هایی که در این انجمن برایتان از بابیلون قرار می دهم ، ماه ها توسط خودم و بر روی سیستم های مختلف تست شده و هنوز هم بدون مشکل کار می کند ، با توجه به اینکه بسیاری از کاربران با مشکل از کار افتادن برنامه بابیلون مواجه هستند پیشنهاد می کنم که این نسخه ها را هم تست کنید .
دقت کنید که دلیل حجم بالای این نسخه های سفارشی از بابیلون ، وجود تمام فرهنگ لغت های فارسی در آن ها و هم چنین چندین فرهنگ لغت معروف و مطرح انگلیسی در نصب آن ها می باشد . ( مطمئن باشید که حجم نسبتا بالای فایل نصب ارزش دانلود شما را دارد . )
امیدوارم قرارگیری این نسخه ها مشکلات بسیاری از کاربران را حل کند .:20:
حجم فایل نصب برنامه : 235 مگابایت
توصیه شده برای : کاربران ویندوز ویستا و هفت
فضای مورد نیاز در درایو C قبل از شروع نصب برنامه : حدود 1 گیگابایت
لینک دانلود : مستقیم
راهنمای فعالسازی صحیح فرهنگ لغت بابیلون : ( حتما باید مراحل زیر را قبل و در طول نصب برنامه طی کنید ، در غیر اینصورت برنامه پس از اتصال به اینترنت از کار خواهد افتاد )
1. دقت کنید که برای استفاده بدون محدودیت و عدم از کار افتادن برنامه پس از اتصال به اینترنت حتما باید مراحل زیر را طی کنید :
2. حتما قبل از شروع نصب برنامه ، اتصال خود را به اینترنت قطع کنید . ( این مرحله بسیار مهم است )
3. حتما برای نصب صحیح برنامه ، فایل های راهنمای Help 01 و Help 02 را قبل از شروع نصب برنامه مشاهده کنید و طبق آن ها عمل کنید .
4. پس از نصب و اجرای فرهنگ لغات بابیلون ، بر روی آیکون برنامه در نوار وظیفه کلیک راست کنید و گزینه Enter License را انتخاب کنید . نام و کد فعال سازی برنامه را طبق فایل SN.txt وارد کنید .
5. به مسیر Configuration>Connection از تنظیمات برنامه رفته و نحوه اتصال به اینترنت را همانند فایل راهنمای Help 03_Internet_Block_Configuration که در پوشه نصب برنامه قرار دارد ، تغییر دهید . ( این مرحله بسیار مهم است و عدم انجام آن قبل از اتصال به اینترنت ، باعث از کار افتادن برنامه می شود )
6. اکنون می توانید مجددا به اینترنت متصل شوید و از برنامه استفاده کنید .
( دقت کنید که انجام قدم قبلی باعث عدم توانایی بابیلون در برقراری ارتباط با اینترنت و در نتیجه ، عدم امکان نمایش معانی واژه های شما از دیکشنری های آنلاین برنامه می شود ) . ( اما مجموعه بسیار کامل " دیکشنری های بابیلون " که همراه با Setup برنامه نصب شده اند ، کماکان به صورت آفلاین قابل استفاده هستند )
( سعی شده تا تمام دیکشنری های عمومی مورد نیاز کاربران فارسی زبان در این فایل نصب قرار داده شود )
لینک های دانلود مستقیم برنامه :
بخش اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rsion.part1.rar)
بخش دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rsion.part2.rar)
بخش سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rsion.part3.rar)
کلمه عبور فايل آرشيو :
دقت کنيد که فايل نصب برنامه بر روي سرور PersianGig آپلود شده است و ممکن است در ساعاتي از روز به دليل فشار روي سرور امکان دانلود وجود نداشته باشد ، در صورت مواجه شدن با اين حالت لطفا در زماني ديگر مراجعه و يا اندکي صبر نماييد .
آرشيو آپلود شده شامل Recovery Record مي باشد ، در صورت خطا به هنگام باز کردن فايل با WinRar از گزينه Repair برنامه براي تعمير فايل استفاده کنيد .
Babylon Pro 9.0.7 (r0) | 2.18 Mb
jafarian
01-04-2013, 14:11
Babylon 10.0.1 r17
jafarian
12-04-2013, 10:43
Babylon 10.0.1 r18
Babylon.Pro.10.0.1.r18_online Setup + Code License & patch
Babylon.Pro.10.0.1.r16_offline Setup + patch & Serial Number
برای ترجمه آفلاین باید تمام پلاگینهای فارسی برنامه نصب شده باشن :
Babylon Farsi Plugin
دوستان
میشه بگید باید از چه لینکی میتونم گلاسوری های مختلف از جمله انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی رو بگیرم؟میشه بگید بهترین گلاسوری چیه؟
alittlequestion11
23-03-2014, 21:23
ببخشید، میشه یه لینک offline setup با کرک سالم بزارید؟ هر جا گرفتم، کرکش مشکل داشت.
ممنون میشم.
مسعود1368
29-06-2014, 19:22
Babylon.Pro.10.0.1.r18_online Setup + Code License & patch
من این آدرس رو میزنم چیزی برای دان نمیاره.لینک درستش رو بده لطفا
تاپیک آرشیو و بسته شد...
از این پس تمامی نسخه های نرم افزار Babylon در تاپیک جدید معرفی میشن :
Babylon | مترجم متن بابیلون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.