مشاهده نسخه کامل
: ۩۩ تو رو خدا کمک کنید 7610 ۩ ۩
آقا جریان از این قراره که من میخاستم یه Memory 512 برای گوشیم (7610) بگیرم. یکی از مغازه دارها گفت که مموری 512 واسه 7610 زیاده و خوب جواب نمیده. ولی یه یه مغازه دیگه گفت که نه 512جواب میده و 1GB روی 7610 جواب نمیده !
حالا من موندم 512 بگیرم یا نه ؟ لطفا اگه یکی از دوستان مموری 512 انداخته منو راهنمایی کنه ! در ضمن مارک مموری رو هم اگه بگید دیگه گل کاشتید.
مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــرسی !
amirfarrokh
08-04-2007, 20:47
من 512 میکروسیم دارم روی 7610...خیلیم خوبه...هیچ مشکلیم نداره...512 بگیر رو حالشو ببر...
512 که حتما جواب میده... من کینگ استون رو فقط تست... با گوشی یه نفر..خوب جواب داد
آقا دم شما گرم پس کار میده !!!!حالا موندم که Kingston بگیرم یا Microsim ؟
رفتم نمایندگی گفت اگه مموری DV (سرعت بالا) بندازی مشکلی برات پیش نمیاد !!! آقای امیر فرخ مموری شما سرعت بالاست ؟ و یه سوال دیگه گوشیتون مجارستانیه یا فنلاندی ؟ چون من گوشیم مجارستانیه آیا کار میده ؟
M O H S E N
08-04-2007, 21:28
من بهتون پیشنهاد میکنم که 1 گیگ استفاده نکنید. چون سرعت رو میاره پاین.
همون 512 مشکل خاصی نداره.
nima_949
09-04-2007, 01:10
داداش همون 512 بزار اینقدر بحث نکن یه رم گذاشتن دیگه اینقدر ادا اصول نداره
amirfarrokh
09-04-2007, 20:29
من 512 میکرو سیم دارم.همون DV RSmmc...خیلی خوبه...مشکلیم نداره...گوشیمم هم فنلاندیه...نمیدونم با مجارستانی چه جوریاس...کینگستون یا میکروسیم هم فرقی نداره...من کینگستون هم داشتم روی گوشیم...اونم خوب بود...مشکلی نداشت...ولی 1 گیگ نذار...سرعتو میاره پایین همون جور که دوستان گفتن...
512 که حتما جواب میده... من کینگ استون رو فقط تست... با گوشی یه نفر..خوب جواب داد
من الان یه 512 کینگ استون رو گوشیمه خیلی خوب جواب میده
کینگ استون بگیر. بهتره
آقایون مرسی از راهنمایی همگی
salam mishe komakam konid man n70 daram baraye meno goshim code gozashtam manzoram ine ke on code aslie khodesho ke 12345 bodo taghir dadam hala cod jadide yadam raftr nemitonam vared goshi be sham azam cod mikhad manam yadam nis komakammmmmm konid[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
salam mishe komakam konid man n70 daram baraye meno goshim code gozashtam manzoram ine ke on code aslie khodesho ke 12345 bodo taghir dadam hala cod jadide yadam raftr nemitonam vared goshi be sham azam cod mikhad manam yadam nis komakammmmmm konid[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
[QUOTE]
[COLOR="Red"]
[COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR=red]SALAM AZIZ
GOSHI SHOMA JOZVE GOOSHIHAY SERI WD2 AST VA BAYAD BA BOX BAZ BESHE PAS BEHTARE BE KE BERI PISH TAMIRKAR VA OJRATESH HAM 3000 TA5000 TOMANE :5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.