ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا یکی در مورد n91 به من کمک کنه !!!

amir-vampire
08-04-2007, 20:41
بچه ها لطفا اگه کسی می دونه به من کمک کنه.من یه گوشی n91 خریدم ولی وقتی میخوام روش تم بریزم این ارور رو میده (تمها رو هم از همین سایت گرفتم و باید قاعدتا نصب بشن) :

certificate may not yet be valid , is expried or phones date setting may be incorrect

Sasan Info
09-04-2007, 00:09
بچه ها لطفا اگه کسی می دونه به من کمک کنه.من یه گوشی n91 خریدم ولی وقتی میخوام روش تم بریزم این ارور رو میده (تمها رو هم از همین سایت گرفتم و باید قاعدتا نصب بشن) :

certificate may not yet be valid , is expried or phones date setting may be incorrect

گوشي شما از سيستم عامل سيمبيان ورژن سوم اين سيستم بهره ميبرد و بعضي از برنامه هاي ورژن 2 و 1 بر روي اين گوشي عمل نميكنند
شما بايد تم ها يا با نام n91 يا با اين مشخصه بگيريد:
Symbian OS 9.1 - S60 Version 3rd
اگه سوال ديگه اي داشتي در خدمتم
:11:

amir-vampire
09-04-2007, 13:20
گوشي شما از سيستم عامل سيمبيان ورژن سوم اين سيستم بهره ميبرد و بعضي از برنامه هاي ورژن 2 و 1 بر روي اين گوشي عمل نميكنند
شما بايد تم ها يا با نام n91 يا با اين مشخصه بگيريد:
Symbian OS 9.1 - S60 Version 3rd
اگه سوال ديگه اي داشتي در خدمتم
:11:
مرسی عزیزم .من فکر کردم مشکل از گوشی هست.اما می خوام بدونم برنامه ای برای تبدیل این تم ها هست ؟
راستی بعضی ها می گن نصب فایل های سیس در این گوشی ها دارای قلق خاص هست یا باید تبدیل شه.آیا این درسته؟!!!!
و در آخر اگر لینکی داری که theme درست و حسابی این گوشی رو داره لطف کن به ما هم بگو ...