مشاهده نسخه کامل
: اینترو برای p30world
blackfox
08-04-2007, 17:10
تو این تاپیک عزیزانی که در ضمینه ساخت اینترو و فلش های تبلیغاتی تجربه دارند می تونن کار های خودشونو در رابطه با p30world قرار بدن . خیلی با حال میشه اگه غول های انجمن فلش مثل matin و silver و elfin-d و ... هم کمک کنن .
برای شروع من یه فلش اینترو برای p30world ساختم . اون دسته از دوستانی که سایت یا وبلاگ دارند می تونن از کد زیر قبل از کد <html/> استفاده کنن . تا هم سایتشون قشنگ بشه و هم برای p30world یه تبلیغ باحال بشه :46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه نمونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از فلش درون صفحه وب
و اینم لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اصل فلش .
البته می دونم دوباره مدیران محترم این تاپیک رو قفل می کنن و حال منو میگیرن :41:
ولی من فقط قصدم اینه که یه قدم کوچولو برای p30world وردارم . همین !! :11:
جون من کیف کردی پاچه خواری رو . یاد بگیرین .:31:
خيلي زيبا بود
احسنت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackfox
08-04-2007, 17:27
قابل نداره . فقط بقیه اعضا هم کمک کنن . هم یه تمرینه برای خودشون و هم ، هم ... هم ، همش همین دیگه یه تمرینه .
آها هم یه اطلاع رسانی و تبلیغ واسه P30world
M A T I N
08-04-2007, 18:21
بابا من که غول نیستم ... :blush:
شما لطف داری ...:11:
من یه طرح برای مسابقه P30world و صد هزارمین یوزر سایت داده بودم ...
چند روز پیش اونو با فلش انیمیشنش کردم .... نتیجه ها رو که اعلام کردن حتما اینجا میزارمش....(فقط اینترو نیست ..)
راستی طرح من اصلا به این طرحی که گذاشتی نمیرسیه ...
...موفق باشی....
blackfox
09-04-2007, 07:59
منتظر طرح هاتون هستم . زود باشد دیگه !!
ممنون blackfox جان طراحیه قشنگی بود
فقط اون لگو پی سی ورلد خیلی نافورم بود
اگه مایل بودید من لگو پی سی ورلد رو بصورت فلش درست کردم براتون اپ کنم تا در طرحهاتون استفاده کنید
متین جان منتظر طرح شما هم هستیم
مهدی
سلام
عالی بود دوست عزیز
مخلصیم
blackfox
12-04-2007, 16:12
ممنون blackfox جان طراحیه قشنگی بود
فقط اون لگو پی سی ورلد خیلی نافورم بود
اگه مایل بودید من لگو پی سی ورلد رو بصورت فلش درست کردم براتون اپ کنم تا در طرحهاتون استفاده کنید
متین جان منتظر طرح شما هم هستیم
مهدی
ممنون میشم اگه آپ کنید برام . خودم درست کردم . یه نمور نا فرم شد
M A T I N
12-04-2007, 17:16
من اینو قبلا درست کرده بودم ببین به دردت میخوره ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackfox
13-04-2007, 13:27
من اینو قبلا درست کرده بودم ببین به دردت میخوره ...
خیلی ممنون:11:
Shahin King
14-04-2007, 19:52
سلام
عالی بود ، فقط تنها مشکلش همونی بود که همکار عزیز بهش اشاره کرد . ( لوگوی پی 30 ورلد )
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت : شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackfox
15-04-2007, 12:47
سلام
عالی بود ، فقط تنها مشکلش همونی بود که همکار عزیز بهش اشاره کرد . ( لوگوی پی 30 ورلد )
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت : شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشب . وقت کردم اونم درست می کنم . الان سرم شلوغه !!
یه دونه اینترو ساختم فقط واسه انجمن گرافیک .
ببینین چشاتون از جاش در میاد . خداییش دو هفته روش کار کردم .
رو هرچی فلش کاره رو کم می کنه .
منتظر باشید !!
blackfox
15-04-2007, 13:12
اینم از اینترویی که قولشو داده بودم .
فلش رو طوری ساختم که نیاز به کدهای وبی نداره . یعنی خود فلش در صفحه با اندازه مورد نظر باز میشه و نیاز به صفحه html نداره .
سعی کردم کل صفحه پویا باشه . یعنی هر جاش یه چیزی هست !!
خودتون ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امیدوارم خوشتون بیاد . خواستم این جوری دینمو به انجمن گرافیک ادا کرده باشم .
فعلا هم تا بعد از کنکور ممکنه کمتر سر بزنم . یعنی فعالیت هام به حال تعلیق میره چون باید درس بخونم دیگه !!
matin جان منتظر اینترو شما هستم . کی میذاریش ؟
M A T I N
15-04-2007, 19:14
یه کمی میخوام تغییرش بدم:20: ..... Coming Soon .....
بازم میگم اصلا نسبت به برای تو هیچ حرفی برای گفتن نداره ...
راستی این جدیده هم خیلی قشنگه ....
...موفق باشی....
blackfox
16-04-2007, 11:32
اینم آخرین کار فلشم تا بعد از کنکوره . :41:
حجمش یه نمور زیاده ( 1.29 مگابایت ) ولی ارزش دیدندش رو داره . آخه سه بعدیه . متاسفانه به خاطر مشکلاتی که تو بعضی فریم ها پیش اومد نشد براش loading بذارم . یه کم صبر کنید تا دانلود بشه . حتما خوشتون میاد .
خودتون ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :11:
موفق باشید .
blackfox
28-04-2007, 13:02
اینم یه اینترو دیگه . 127 کیلو بایته ولی به نظرم قشنگه !!
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
matin جان کی کارتو می ذاری ؟ خیلی دلم می خواد ببینمش .
M A T I N
28-04-2007, 17:28
گفته بودم که در مقابل برای تو حرفی برای گفتن نداره ...
یه توضیح کوچولو هم بگم ... وقتی این فلش رو دیدی میگی چرا هیچی افکت روش نیست ...
دلیلش اینکه اون آدم ها که قبلا با Fps 12 طراحی شده بود و برای افکت معمولا از fps های بالاتر استفاده میشه..
به خاطر همین اگه میخواستم روش افکت بزارم باید اون آدم ها رو با fps مثلا 32 دوباره درستشون میکردم که یه کمی وقت گیره....برای همین اینقدر استاتیک شده...
....موفق باشید.....
blackfox
29-04-2007, 07:54
M A T I N خیلی قشنگ بود . حرکات کاراکترهات رو چه جوری طبیعی طراحی کردی. واقعا قشنگ بود
blackfox
29-04-2007, 09:49
اینم یه اینترو 3 بعدی زیبا :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظرتون چه طوره ؟ خوب شده ؟
M A T I N
29-04-2007, 15:03
حرکات کاراکترهات رو چه جوری طبیعی طراحی کردی. واقعا قشنگ بود
چون با تکنیک Frame by Frame طراحی شده وهیچ جا از Tweening استفاده نشده ...
کارتون ها رو هم با همین تکنیک میسازن ... ولی خیلی وقت گیر و سخته...
به نظرتون چه طوره ؟ خوب شده ؟
مثل بقیه عالی بود
...موفق باشی...
عالی بود متین جان بخصوص حرکت کارکترها عالیه
blackfox جان کار شما هم خوب بود کار قبلی تون بهتر بو.د
لگو پی سی ورلد رو بصورت فلش البته ساده
دوستان برای استفاده در طرحهاشون میتونن استفاده کنن
blackfox
05-05-2007, 12:40
اینم یه اینترو توپ به مناسبت کاربر فعال شدنم !!
تا حالا بهترین کارم به نظر خودم همینه . خیلی قشنگه . حتما ببینید ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم یه اینترو توپ به مناسبت کاربر فعال شدنم !!
تا حالا بهترین کارم به نظر خودم همینه . خیلی قشنگه . حتما ببینید ...
blackfox
عالی بود میسی :46:
pedram_ashena
05-05-2007, 20:44
بچه ها كاراتون قشنگه.اين آخري هم كه محشر بود.علاقه مند شدم بيام تو اين فاز.با چه نرم افزاري كار ميكنيد؟پيشنهاد چيه؟
M A T I N
06-05-2007, 14:47
بچه ها كاراتون قشنگه.اين آخري هم كه محشر بود.علاقه مند شدم بيام تو اين فاز.با چه نرم افزاري كار ميكنيد؟پيشنهاد چيه؟
با Macromedia Flash .... باید خودت علاقه مند باشی.... البته این فلش آخری سه بعدی بود و همش تو فلش درست نشده بود...
Black fox جان مثل بقیه عالی بود...
...موفق باشید...
blackfox
07-05-2007, 10:45
قابلی نداشت.
خوشحالم که خشتون اومد.
بازم منتظر باشید. به زودی ...
blackfox
08-05-2007, 10:09
اینم یه اینترو قشنگ دیگه . تقدیم به همه بر و بچ انجمن گرافیک . نبینید از دستتون رفته !!
خوب دیگه خود شیرینی بسه . اینم اینترو :
blackfox عالیه
حجمش بیشتر از قبل بود
خیلی قشنگ شده فکر کنم 1 مگ بابت exe شدن فایل به اینترو اضافه شده
blackfox
14-05-2007, 11:40
blackfox عالیه
حجمش بیشتر از قبل بود
خیلی قشنگ شده فکر کنم 1 مگ بابت exe شدن فایل به اینترو اضافه شده
منظورت از exe شدن فايل چيه ؟ فايل كه exe نيست .
blackfox
14-05-2007, 11:54
برو بچ عزيز اگه نميتونيد فلش هاي آخري رو كامل ببينيد مر بوط ميشه به نسخه فلش پليرتون كه حتما بايد 9 يا بالاتر باشه . وگر نه مووي هاي بك گراند فلش درس حسابي اجرا نميشه .
blacksword
14-05-2007, 13:05
سلام به همه دوستان کارای خیلی جالبی بود منم دست به کار میشم ولی فعلا امتحانای ترمم داره شروع میشه و زیاد وقت نمیکنم چند نکته هست که خوبه بگم یکی حجم بالای اینترو ها بود که بخاطر طولانی بودنش بود بلک فاکس جان خیلی عالی بود ولی اگه یه ذره خوب دقت کنی میبینی اینترو ها یه مقدار طولانی شدن بنظرم اگه زمانش یه مقدار کمتر شه بهتره بعضی ها هم حجمش بین 1.5 تا 2 مگ بود که اینترو نباید حجمش زیاد بالا باشه چون ممکنه تا بخواد لود شه طرف صفحه رو ببنده کار متین واقعا عالی بود هم کم حجم و هم دقیق با یه فلش 10 ثانیه ای تمام حرفهایی که یه بنر بخواد بزنه رو گفت خیلی قشنگ بود ولی در مورد انتخاب 100000 کاربر بگم که اگه قراره اینکارو کنین اون قسمت آمار و ارقام سایت رو حذف کنین چون آدمای زیرک میتونن ازش استفاده کنن :31: ادامه بدین منم به زودی ملحق میشم !
تا بعد....:8:
سلام
کسی به آقا میثم گفته که یه نگاه بندازه؟
شاید بخواد استفاده کنه ها!؟
اقا شرمنده !
میخواستم بگم که این Intro هایی بود که اقای blackfox میزارن :40: :11: من نمونشون رو دارم :27:
راستش من اینارو خودم دانلود میکردم بعد با Sothink SWF Quicker ادیت میکردم !
البته میشه با Sothink SWF Decompiler به FLA تبدیل کرد با Flash MX باز کرد ! که واسه من راحتتر بود روش اول رو بکار ببرم !
اقا بازم میگم شرمنده من قصد توهین یا جسارت رو ندارم ! اما اینکه بگیم خودم ساختم یکم از نظر من بد هست !
البته باز من تهمت نمیزنم به شما شاید شما خودتون ساخته باشید ! اما من چنتا نمونه از این نوع فلش هارو دارم !
بازم شرمنده ! :11: :10:
M A T I N
14-05-2007, 14:23
در مورد انتخاب 100000 کاربر بگم که اگه قراره اینکارو کنین اون قسمت آمار و ارقام سایت رو حذف کنین چون آدمای زیرک میتونن ازش استفاده کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بدین منم به زودی ملحق میشم !
منم شدیدا موافقم ....
بهتره اینو به مدیرها بگی ...
...موفق باشی...
blackfox
17-05-2007, 21:54
اقا شرمنده !
میخواستم بگم که این Intro هایی بود که اقای blackfox میزارن :40: :11: من نمونشون رو دارم :27:
راستش من اینارو خودم دانلود میکردم بعد با Sothink SWF Quicker ادیت میکردم !
البته میشه با Sothink SWF Decompiler به FLA تبدیل کرد با Flash MX باز کرد ! که واسه من راحتتر بود روش اول رو بکار ببرم !
اقا بازم میگم شرمنده من قصد توهین یا جسارت رو ندارم ! اما اینکه بگیم خودم ساختم یکم از نظر من بد هست !
البته باز من تهمت نمیزنم به شما شاید شما خودتون ساخته باشید ! اما من چنتا نمونه از این نوع فلش هارو دارم !
بازم شرمنده ! :11: :10:
حق با شماست !! دو تا از اینترو های اول تاپیک ( سوم و چهارم ) رو از تمپلت آماده (fla.*)استفاده کردم ، و هرگز نگفتم که من کلا خودم اونا رو درست کردم . هیچ وقت هم از نرم افزار هایی مثل Sothink SWF Decompiler و Sothink SWF Quicker استفاده نکردم . این تاپیک برای گذاشتن اینترو در رابطه با همین سایته و من هرگز قسط ندارم چیزی رو به رخ کسی بکشم !! همین الان هم میگم از خیلی هاتون کمترم و هیچ ادعایی در رابطه با فلش ندارم !!
ولی این نامردیه که میگی تموم کارام از روی نمونه های آمادست . چون واقعا روی بعضی هاشون زحمت کشیدم و خیلی ناراحت کننده ست که بعد از کلی زحمت بهت بگن متغلب برای کاری که نکردی.
Cain عزیز منتظر کار هات هستم . خوشحال میشم ببینمشون .
blackfox
17-05-2007, 21:59
چند نکته هست که خوبه بگم یکی حجم بالای اینترو ها بود که بخاطر طولانی بودنش بود بلک فاکس جان خیلی عالی بود ولی اگه یه ذره خوب دقت کنی میبینی اینترو ها یه مقدار طولانی شدن بنظرم اگه زمانش یه مقدار کمتر شه بهتره بعضی ها هم حجمش بین 1.5 تا 2 مگ بود که اینترو نباید حجمش زیاد بالا باشه چون ممکنه تا بخواد لود شه طرف صفحه رو ببنده
درست میگی ولی سایز استاندارد اینترو هایی که الان تو وب هست بین 100 کیلو بایت تا 3 مگا بایته و این که تو ایران هنوز از اینترنت دیزلی استفاده میشه دلیل نمیشه که فلش های با حجم بالا ( واسه ایرانی ها ) رو غیر استاندارد خطاب کنیم .
blacksword
21-05-2007, 18:43
بلک فاکش جان من نگفتم کار غیر استاندارد ولی باید در نظر داشت که ما فعلا تو ایرانیم و فعلا باید به فکر کسایی که تو ایرانن باشیم وگرنه تو ی کشور های دیگه یارو سرعت خطوطش 100 مگ در ثانیه هست پس حالا که اکثر افراد توی ایران اینترنت 56 Kb استفاده میکنن پس استاندارد واسه ما یه معنی دیگه میده و تغییر میکنه
شرمنده من نگفتم همه کاراتون ! راستش یه کار بود گفته بودین 2هفته روش کار کردین من اونارو گفتم !
قصد جسارت نداشتم !
بعد من Flash کار نیستم ! چیزی هم نساختم هیچ وقت ! فقط بعضی وقتا که بیکار میشدم از Temp استفاده میکردم واسه اینترو وبلاگ ! دیگه هم کاری جز این انجام ندادم !
blackfox
29-05-2007, 19:00
به زودی ادامه می دم . فعلا واسه کنکور قید همه چی رو زدم حتی بیرون رفتن از خونه ( چه برسه به فلش و ... ) تا بعد کنکور ( 9 تیر ماه ). فعلا !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.