PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست کرک برای برنامه ی Fast MIDI to MP3 Converter 5.5

Far Va Har
08-04-2007, 15:06
اکه ممکنه کمکم کنید تا بتونم از این نرم افزار بطور غیر تریال استفاده کنم
Fast MIDI to MP3 Converter 5.5

Far Va Har
09-04-2007, 02:26
یعنی یه جوونمرد اینجا پیدا نمیشه که جواب منو بده؟!!!

v65j
09-04-2007, 10:31
یه آدرس و لینک دانلود بدین شاید بشه کاری براش کرد. (انتظاره زیادی دارین دیگه تو خودت میای بخاطر من اسم یه برنامه رو تو گوگل سرچ کنی بعد دانلود کنی بعد روش وقت بزاری بعد اگه شد کرک کنی بعد بیای وقت بزاری آپلود کنی ؟!!! )
see this link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجمش یکم زیاده 7 مگ .
اینم جایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_locations) که می تونین برنامه رو پیدا کنین

با EXECryptor 2.2.4 پک شده من که اصلاً با این پکر حال نکردم.

Far Va Har
10-04-2007, 01:44
من این برنامه رو Rar شده 2 مگ و خورده ای پیدا کردم
ضمن اینکه هر کسی هم در بخش وب و برنامه نویسی وب سوالی داشته باشه من در بست در اختیارم از 84 الی 85 پستی هم که الان در موقع نوشتن این متن دارم به جرات می تونم بگم که 70 تاش کمک بچه های وب بوده که برای هر کدومش وقت گذاشتم و بدون چشم داشت تقدیم کردم ان شا الله هم براشون کاملا مفید بوده باشه به هر حال تو این جور فروم ها بهتر یا آدم کمک کنه یا اصلا پست نفرسته (البته امیدوارم ناراحت نشده باشی همین که جوابمو دادی خودش خیلی حرفه...)
متاسفانه لینک 2.5 مگ این برنامه رو گم کردم اگه پیدا کردم حتما میذارم

Far Va Har
10-04-2007, 01:56
مشکل دیگه ای هم که هست مردم اهمیت این نرم افزار رو درک نمی کنند این راحت ترین و بهترین برنامه تبدیل فایل Midi به Mp3,Wav,ogg,... هست که استفاده های زیادی داره به عنوان مثال همین رپر های ایرونی که آهنگ های رپ می خونن اگه کمی از نت نویسی سرشون بشه یا حتی اگه کار با کیبورد روبلد باشن با نرم افزارهایی مثل CakeWalk میتونن آهنگهای جالبی بسازن و بعد با تبدیل به فای Wav روش کار کنن و صدا گذاری کنن اونوقت دیگه نمیرن سراغ Remix کردن کارهای رپرهای خارجی